כ סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ? - דף 3 - סקס אדיר

סקס בתשלום - האם להכניס את הראש למיטה הזאת ?

21
[QUOTE=maxmax]רותי, אני יודע על עצמי שניסיתי לדבר על זה כמה פעמים עם האישה ואשתי מודעת היטב לכך שיש בינינו פער גדול בתיאבון המיני אבל לא עולה על דעתה לאפשר לי לגעת בנשים אחרות.
[/QUOTE]

שאל את עצמך מה הייתה תגובתך אם סדר הדברים היה הפוך ואשתך הייתה מבקשת את רשותך לקיים יחסי מין

עם גברים אחרים ?

בגמילה

22
הכל דיבורים. ביום שיתבטל מוסד הנישואין עולם הזנות יפשוט את הרגל. הזנות מכוונת רובה ככולה לאנשים נשואים, והסיבות לכך בכלל לא רלוונטיות. כנראה שהגנום הגברי בכל זאת דוחף אותנו להתיז את זרענו בכל טריטוריה אפשרית. נכון, יש נשים יוצאות דופן. היכרתי פעם מישהי שהייתה מתלווית אל בעלה למכוני עיסוי וצופה בו מתענג עם זונה. אבל רוב הנשים יחוו בגידה אם יתפסו אותך מאונן מול תמונה
באינטרנט.

אתה יודע מה, גיא? מבחינתה, עצם הרשמתך לפורום וניהול השיחה הזו הם כשלעצמם כבר כמעט בלתי נסלחים.

יחד עם זאת, חיי זוגיות אמיצים מצליחים לצאת גם ממשברים כאלה, ומחמורים מהם.

רותי יקרה, התפקיד הכפול שלך, כפיתוי מצד אחד וכתוכחה מהצד השני - משעשע אותי. ואני מרשה לעצמי לומר זאת דווקא בגלל שיש לי הערכה רבה אלייך.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

23

חברים יקרים,
את ההתלבטות הזו עברתי כבר לפני מס' שנים ואני שמח על ההחלטה שקיבלתי - עצם היותי חבר כאן מייתר את עצורך לומר מהי
אני נשוי שנים רבות לאישה שבה אני מאוהב כל יום מחדש
אולם, צרכי בתחום הסקס והפנטזיות שלי בנושא רחוקות ממנה אלפי שנות אור וכנראה שלצערי הדבר לא ישתנה, שהרי הייתי יותר משמח לו הייתי מגיע למימוש הנושא עם אשתי כך שהסקס היה מלווה גם בצד הרגשי שבעניין.
ולכן, פנייתי למיימוש הצורך בתשלום רק חיזקה את נישואיי ומנעה מתיחויות רבות ופנייה לניהול מערכת יחסים מקבילה בצורה של רומן ומאהבת אשר היו רק גורמים למתיחויות נוספות במערכת היחסים הזוגית עם רעייתי עקב הצורך לחלק את המשאבים הרגשיים שלי בין שתיים וכנ"ל את משאבי הזמן הפנוי, צריכת הסקס בתשלום אומנם גם מותירה בי רגשי אשמה קלים אולם החסכון בהתכתשויות ומתיחות כאלו ואחרות בבית מטשטשים במהרה רגשות אשם אלו.

לסיומו של דבר - מבחינתי במצב העיניים הוכחי זו הפתרון הטוב ביותר בנושא - כמובן בכפוף לאפשרויות הכספיות של כל אחד ואחד ואין בי לרגע חרטה על פנייתי למסלול פתרון זה.

19LOLx82010-08-01 12:57:42

25
לגיא היקר !
היום הראשון בבית ספר הוא תמיד מפחיד, לאחר שנים אתה צוחק על אותו "הפחד"

כך גם בעולם הזנות, אצל הזונה הראשונה קצת תחשוש, קצת תיתרגש, קצת תפחד, לאחר זמן כבר תיתרגל......

תאמין לי שגם הכרישים הגדולים של הפורום בפעם הראשונה קצת חששו.

ולגבי האם לספר לאישה? עם כל הכבוד לרותי ויש הרבה כבוד, דעתי שונה מרותי.

ממליץ לך בחום לא לספר לאישה.

26

לדעתי ומנסיוני הזנות אינה פונה בעיקר לקהל הגברי הנשוי, כמות המבקרים הנשואים - והרווקים = הינה שווה

דווקא הגנום הגברי שעליו טום מדבר הוא הכוח שלא יתן לזנות להעלם לעולם. וטוב שכך.

(לכן, למה לעזאזל לא לעגן את הדבר בחוק??- אבל זה כבר לדיון אחר..)

הזנות לא תפשוט את הרגל, רק את הבגדים...

מוסד הנישואין לא יתפורר...

והעולם כמנהגו נוהג

קישור לאתר הפרטי שלי:

27

לפמלי גיא

לשאלתך אני עונה אתה תשאר בחיים ! אבל זה תלוי גם באופייה של אישתך ? האם היא קנאית ? האם היא עובדת מחוץ לבית ויש לה חיים מלאים והיא לא חייה את החיים שלך ! התנאי להשרדות ללא התגלות תלוי בתשובות לשאלות אלו. אם לאישתך יש חיים משלה ולא עוקבת ואו חושדת בך כדרך קבע אלה הם תנאי פתיחה טובים . האם אתה שכיר ואו עצמאי שסדר היום שלו מחייב אותו לפגישות עם אנשים שונים ,בקיצור אתה לא דופק שעון נוכחות בעבודה ! מצבך מצויין וצא לדרך ללא חשש.

זכור - רק אתה חיי את החיים שלך -וכפי שאני מבין אתה כנראה גם עובר את משבר גיל המעבר (שנות הארבעים של הגבר) אתה רוצה להרגיש שוב צעיר את ההתרגשות הנלווית לכל פגישה מינית. תן דרור למאוויך ,עשה את הכל באופן דיסקרטי ואל תלך למכונים המוניים , תשתדל ללכת לבחורות פרטיות - כך גם תבטיח שפעילותך לא תתגלה.

שלך בהבנה גל גל
לשעבר גלגל עמוק

28
גיא

אני מניח שלפני שהתחנת יחסי המין היו לשביעות רצונך ולכן הסכמת להמשיך את היחסים לכיוון נישואין.

השאלה היא מה קרה מאז. מהניסיון הנצבר שלי עם נשים, רובן אומרות את הדברים בצורה אגבית היכולה להתפרש לכמה כיוונים ( וסליחה מראש מרותי ועוד כמה שהכלל הזה לא תופס לגביהן) . אני יוצא תמיד מנקודת הנחה שסקס אינו סוג של מטלה כאם עונג צרוף, ובינך לבין זוגתך האם בחנת עד כמה אתם באמת שניכם נהנים מהעניין. יכול להיות בהחלט שאם תתמקד בכך אשתך אולי תאמר לך בכנות היכן הבעיה , השאלה האם האגו שלך יכול להתמודד עם זה . אם אתה אומר שדברת עם אשתך רבות על הנושא , אז סביר להניח שעמוק בפנים אתה יודע את הסיבה . השאלה היא האם היא מספיק טובה על מנת שמוסרית תוכל להרגיש נח על מנת למצא פתרונות אחרים.

29
סקס זה דבר הכי חזק ובסיסי שיכול לקשור 2 אנשים יחד, גבר ואישה , גבר וגבר או אישה ואישה, זה לא ממש משנה,
אם אין בינך ובין אישתך את הקשר החזק הזה, וכרגע נבדיל בין רצון לזיין לאיזה כוסית ברחוב את הצורה, או לעשות אהבה עם האישה שלך, ואני בכוונה משתמש בשני ניסוחים שונים, כי במקרה הראשון אתה כמו חיה שמשחרת לטרף איך שאתה רואה כוסית עומד לך המוח הקטן, אבל כשאתה עם אישתך אתה עושה סקס ברגש באהבה, ולא בצורה של חיה חרמנית .

לעניות דעתי ,כל העולם של המין בתשלום בא בגלל שגברים אין איפה להתפרק בגלל שהם לא נשואים, לא מצליחים למצא זיון בחינם, או שהם נשואים וחיי המין שלהם משעממים .

אם תתחיל עם זה , אז בפעם הראשונה יהיו לך רגשות אשם חזקים,וכנראה גם בפעם השניה והשלישית, אך בפעמים הבאות כבר לא, באיזהשהו שלב , אני מעריך שכבר ממש תהפוך לסוג של מכונה, לזיין בשביל ההנאה והסיפוק, ומצד שני לשמור על זה בסוד ולהשתדל להיות הבעל הכי טוב,

אבל אתה גבר, אתה בלב שלך מחפש לעשות סקס מאהבה, והכי גרוע שאתה לא מודע לזה , או שאתה מכחיש את זה,

לפי מה שכתבת נראה לי שאתה בן אדם מסור מאוד למשפחה ומאוד נאמן,

מה שהכי יכול להיות מסוכן בשבילך, זה שאתה לא תהפוך למכונת מין בשביל לספק את צרכייך, אלא תתאהב במישהי קבועה שהסקס איתה יהיה טוב, ואז כבר התפקיד של אישתך והמעמד שלה בעיניך ילך וידעך.

30
אוסקר ווילד כתב:
שאל את עצמך מה הייתה תגובתך אם סדר הדברים היה הפוך ואשתך הייתה מבקשת את רשותך לקיים יחסי מין

עם גברים אחרים ?.

maxmax כתב: רותי ג'ינג'ית יקרה,
לצערי אני לא מסכים איתך.
לבקש מהאישה אישור לזיין מהצד זה להטיל עליה גזירה שהיא לא יכולה לעמוד בה.
אפילו עדיף לה לחשוד ולהעלים עין מאשר לתת לזה אישור.
זו דעתי האישית על כל פנים.

stardust כתב : תגובתי לרותי : את מגיעה ממקום אחר בחיים ולכן קל לך לומר : " שתף את אשתך " - לא כל אישה מצוידת במבנה נפשי שיכול להתמודד עם "יציאה מהארון" של הבעל אל חיים של זיונים עם נשים אחרות ,חילופי זוגות וכו'.
רב הנשים יחטפו ג'ננה ורק מעצם העלאת נושא שלא בא בחשבון עי אחד מהצדדים נוסף מימד חדש של סטרסס בבית וזה ממש לא מומלץ.

אני מסכים 100% עם הכתבים מלמעלה.,מסכים איתם בכל מה שכתבו,כי זה ניראה יותר היגיוני ומעשיי מכתבות אחרות,אני שואל כולם בקול רם תביאו לי אישה שתסכים שבעלה יזיין זונה או יבגוד בה!!!!.תביאו לי אישה נשואה שנותנת לבעלה אישור לבגוד בה ולשכב עם כל מיני נשים כולל זונות ובחורות עובדות!!!.

שימו לב גם הקנאה של נשים יותר פי 10 מגברים,הקנאה של נשים לפעמים מגיעיות לתוצאות הרסניות ושליליות.

אני קראתי בחדשות על כמה מקרים שנשים נשואות דקרו בעליהם בסכינים,שפכו עליהם מים רותחים.

תשמעו טוב היה מקרה באתרי החדשות.שאישה נשואה תפסה בעלה מדבר עם אישה אחרת בשיחת ווידיו וקול,הביאה מים רותחים ושפכה אותם על בעלה שהיה יושב על כיסא מול המחשב,תיראו לאן המצב לפעמים מגיע!!!.

עוד מקרה הכי מוזר ששמעתי עליו,זה לא בארץ,זה במצריים,שאישה שמעה שבעלה רוצה להיתחתן עליה,רוצה להיתחתן עם אישה נוספת,ולא לגרש הראשונה,אילו שיהי לו שתי נשים,תנחשו מה עשתה לו אישתו הראשונה!!!!

לבשה טוב,הכינה את עצמה ללילה של סקס,עשתה לו אוכל טעים,אחרי ארוחת הערב התחילה בפיתוי שלה שישכב איתה,קיימו סקס מלא כל הלילה..ואחר כך מה עשתה:!!!!הייתה מחביאה מספריים ליד המיטה וחתכה לו את הזין במספריים,האיש מת במקום מדימום גדול,האישה נילקחה למשטרה מיד,הודתה בכל המיוחס לה,ואמרה משפט אחד: מצטערת על כל מה שעשיתי,אבל אני לא יכולה לקבל על עצמי או לחשוב שבעלי שוכב עם נשים אחרות...והאישה במאסר עולם עכשיו...

קנאה של נשים לפעמים מגיעה לתוצאות רחוקות שלא יעלו על דעתנו לפעמים......

רותי עם כל הכבוד לך איזה מין אישה תתן אישור לבעלה לזיין אחרת!!! את כנראת רחוקה מאוד מהמציאות...צריך היגיון בדבר הזה.

אני בטוח שכאן בפורום הזה אם נשים נשואות יודעות שבעליהם באים לכאן זה עלול לגרום לנזק גדול בקשרים שלהם.

כי הפורום הזה מדבר על סקס ומכונים,דירות,נערות ליווי עובדות,ואם יידעו שבעליהם באים לכאן זה עלול להתחיל במלחמה בין האישה והבעל.

תמיד בשטח למען כולם.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”