כ התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ? - דף 9 - סקס אדיר

התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?

81

משעשע לקרוא על אנשים עם אותה בעיה דומה לשלך...

בתור אחד עם נסיון של 15 שנה בתחום מגיל 17.5, אני יכול להגיד לך בפרוש שכן!

כן זה התמכרות! כן זה קשה לא פחות מהתמכרות לסמים ואלכוהול! כן זה שלילי וגם מסוכן! וכן זה בעיה כשנגמר לך

הכסף...

שאלת הרבה שאלות ידידי וקצרה היריעה מלענות על כולן כאן ועכשיו!

לעניין ההתמכרות אין מה לפרט יותר מדי, כל התמכרות היא בסופו של דבר לא טובה ומזיקה! אך תמיד

תזכור שהיציאה ממנה אפשרית אם כי לא תמיד פשוטה ולעיתים קרובות גם מצריכה עזרה מבחוץ.

המחיר שמשלמים על "השקיעה" בעולם הזה הוא מחיר לא זול ולא רק בגלל המחיר הגבוה שדורשות הבחורות

בימינו (איפה הימים של פעם של תקופת התיירות ), אלא גם בגלל המחיר האישי הגדול שאנחנו משלמים, וזה

לא רק הזמן היקר שהעיסוק הזה גוזל מאיתנו (גם קריאה וכתיבה בפורום הנכבד הזה נחשבת...),

זה בעיקר חוסר האפשרות שלנו לחזור ולחיות חיים "נורמלים" עם זוגיות "נורמלית" והדגש הוא על הנורמליות

כי רוב האנשים לא שוקעים בעולם הזה, ולא הזדיינו עם מבחר כל כך עצום של מאות בחורות שונות בחייהם!

כל אחד נשאב לעולם הזה מסיבה כלשהי, אבל זה כבר נושא ארוך בפני עצמו...

לשאלתך מי נהנה יותר בסקס אין לכך תשובה חד משמעית! יכול להיות אחד שנהנה כבר 20 שנה לטחון את אישתו

העגלה שילדה לו 5 ילדים ולא מסתכל על אף אחת אחרת... ויכול להיות אחד שאם לא יזיין כל שבוע מישהי אחרת

לא ירגיש מסופק (כמו במקרה שלי... )

לגבי ההבדל בין סקס עם חברה לסקס עם זונה זה גם עניין של טעם, אבל צריך לזכור שבחברה של שרמוטות

פוריטניות כמו בחברה שלנו לצערנו זונות יותר זמינות!

____________________________________________________________ ______________

שורות מיותמות הוסרו ע"י ההנהלה.

19LOLx82010-4-6 0:59:43

83
[QUOTE=bgm12]חברה אני גאה לספר
שאני נקי כבר שנהחיוך גדול
[/QUOTE]
אני לא מבין אחי !! אתה שנה נקי !! זה אומר שאתה שנה שלמה לא זיינתה שום בחורה ?!!

או זיינתה וקיימתה יחסי מין אבל רק עם בחורות רגילות ולא זונות!! אתה נקי מסקס עם זונות רק ? או עם כל הנשיםצחוק

חשבתי פעם איך כומר צעיר יכול לשאר כל החיים שלו בלי לקיים יחסי מין עם נשים !!
תמיד בשטח למען כולם.

84
הבעיה העיקרית של ההתמכרות נעוצה במספר דברים:
א. לשכב עם זונה זה הרבה יותר מהיר מאשר לשכב עם כול בחורה רגילה,זה מאפשר לנו לספק את צרכנו הדחופים ללא מאמץ נוסף.
ב.האפשרויות עם זונה מגוונות יותר מאשר עם כול בחורה,דבר שמאפשר לרובנו לאמץ את הפנטזיות הכי חולניות שלנו.
ג.האינטרנט ידידי,כן כן! מחזק את הזנות עוד יותר ,וגם את החבר העשיר שלה: תעשיית הפורנו. תעשיית הפורנו עיוותה רבים מן הדור הצעיר שהפכו למכורים לפורנו. זה הוביל לעודף ציפיות מכול בחורה,ולהתמכרות לסקס באופן פסיכולוגי.
ד. אני לא מכיר אף אחד ממכם,אבל כמות הפעמים שאנשים נשואים פה או בעלי בת זוג הולכים לזונות מעידות על בעיות זוגיות או האשה הישראלית פחות פתוחה מאשר הנשים בחו"ל ויותר שמרנית

בכול אופן,אני נגד התעשייה הזו של הזנות ושל הפורנו.מהסיבה הפשוטה,אני אומנם מכור לפורנו וקצת פחות לזונות(מכיוון שלא הלכתי להרבה).אבל עמוק בתוכי אני מודע לכך שאני עושה שגיאות וכך אני לא תיארתי את חיי.
אתם יכולים לקרוא לי old-fashion,אבל הגעתי למסקנה שעדיף לי לחפש בחורה שעימה יהיה לי קשר רומנטי יותר מאשר קשר פיזי. או במילים אחרות,אני מעדיף את תחושת החמימות והקשר הרציני עם בת זוגתי מאשר 100 זונות שיעשו כמצוותי.
יש לציין שהנ"ל זו בחירה קשה אבל לפעמיים יש להתגבר על יצרים שלו ולדכא את היצר החייתי בנו :).

85
בהמשך לדיון קודם שהיה פה - מצפון מול יצר.
כשיש אהבה אמיתית היצר גווע... הבעיה מתחילה (למרות שבעיניי זו לא בעיה של ממש) כאשר האהבה נגמרת והיצר מתחיל להשתלט. מצד שני כשזה קורה, ואהבה כבר גוועה, המצפון כבר לא כל כך מציק. אמנם לא נעים לפגוע במי שאיתך, אבל לפחות אתה יכול להיות שלם עם עצמך ועם מעשיך.. הבעיה האמיתית (והדברים נכתבים מתוך כאב עמוק) מתממשת כאשר בחיפוש אחר סיפוק היצר, בלי שום הכנה ותכנון מראש, אתה מתאהב, וסביר להניח שהאהבה הזו בלתי ניתנת למימוש... כאן היצר מתחיל לגווע, המצפון והרגש מחליפים תפקיד, והאומללות צפה מעלה...

המסקנה שלי היא שצריך תמיד לכבוש את היצר, להמשיך בחיים המרובעים המשעממים - טלטלת הרגשות הזו לא מתאימה לאנשים בגילנו...

86
אין ספק שיש פיתרון אחד לכל הבעיה הזו של התמכרות לזונות להתרגשויות וכו'... מנסיון צריך רק להשתיקלהרגיע את היצר
הפיתרון שלי הוא סירטי פורנו. אחרי מספר או שניים אתה מתאפס על עצמך עד לפעם הבאה. אבל שוב זה רק אני.

87

גמילה מסקס בתשלום !

לכל ידידי,

אקווה שאני לא משבית שמחה עם כזו הודעה, אבל אני החלטתי (שוב) להיגמל מההתמכרות למין, רציתי לשמוע גם מאחרים שניסו (אני מניח שאלו שהצליחו כבר לא נכנסים לפורום :)) על מה עזר יותר ומה פחות.

אני שוקל ללכת לטיפול במכון רם machonram.co.il אשמח לשמוע אם מישהו היה שם.

הגעתי למסקנה שחיים כפולים לא יכולים להימשך לנצח, ויש לי הרבה מה להפסיד, והאמת כבר נגעלתי מעצמי אחרי שבחצי שנה האחרונה הייתי פעמיים במזרח ארופה, פעמיים במזרח אסיה, ופעמיים בלונדון, 6 נסיעות עסקים, לפחות 100 בחורות, רק בלונדון אצל ליידי מ. יותר מחמישים...

נסיון גמילה קודם שלי היה לפני כחמש שנים וחזיק שנה עד שהיצר גבר שוב על ההגיון...

אני משתמש קטן בארץ, גדול בחו"ל, התחלתי בהקרבת התפקיד שלי בעבודה - אין יותר נסיעות עד להודעה חדשה, נקווה שזה יעזור... בינתיים חודש אני "נקי" מבחורות (מלבד אשתי) ומפורנוגרפיה.

19LOLx82010-12-23 19:12:39

89
ובהמשך לאחינו כולם או אחד מהם,
כתבתי פעם פה משהוא בסגנון "אינני מספר לפיסכולוג שלי את אופי חיי המיניים, אני לא ורצה שהוא יגמול אותי מהם" מצחיק אני מצטט את עצמי בערך....Geek

אף מילה על התמכרות. אני לא מכור, אני חי.

its 4 in the morning the end of December

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”