יש ויש
בשנת 98-99 עבדתי נהג במכבסה,בשעות הבוקר הייתי לוקח את הסדינים וכל הכביסות לבתי האבות והאולמות... והיה מכון שהיה הלקוח שלנו... כל בוקר הובלתי להם מגבות וסדינים ווילונות...
מייד פותחים לי... שאלתי למה יש מצלמות (לא היו בחורים בפנים) גם כן לא הייתה פקידה... כל בחורה הייתה פרילנסרית... ישראלית שהייתה שם סיפרה לי בגלל שיש לקוחות קבועים, וכל בחורה מארחת את הלקוח שלה.. לא רוצות שיווצר מצב כזה שאחרת תפתח לו...
היום אני לא יודע אם המצב כך... לאחרונה נכנסתי למכון בארלזורוב והבחורה החבתה אותי מאחורי הווילון כי בחור עמד לצאת בכניסתי... ישבתי והתסכלתי כל המסך הקטן וראיתי שהוא מחולק לכמה חלקים (4-6) רואים את השביל החיצוני המוביל... ראוים את הדירה מבפנים ואת הדלתות של כל חדר.. ראיתי גם את הכביש הראשי...
שיצאתי חישבתי את מיקום המצלמה.. ובדקתי טוב .. חברים ראיתי את העינית על העץ המוביל לשביל ומשקיף על הכביש...
זה אומר שמאז שאתה חונה בקירבת המקום אתה כבר under control אבל זה לא עושה לי כלום ... לכן אני לא נכנס למכונים ולא לדירות דסקרטיות.. רק לדירות פרטיות לאחר המלצה של חברי הטוב בפורום...
דיון על מצלמות בכניסה למכונים/בתי בושת
12לכל מי שהיה האם קיימות מצלמות בתוך החדרים?
חבר סיפר שהיה שם עם בחורה מאוד בתוך החדר מקלחת מסאג בודי הרפיה ידנית ופתאום הוא קלט מצלמה על התקרה שמצלמת הכל כולל את הגמירה מישהו בדק את זה ויכול לאמת את זה כי מקום קשה ישר נפסל בעיני מקובל שיש מצלמות בחוץ אבל בתוך החדר?