מגניב פעם ראשונה שאני רואה תגובה של הצד השני
ויש לומר בעלת תובנות עמוקות
אז באמת כדאי להפנים את מה שהיא אמרה
נערת ליווי פרטית לביתך (יש דבר כזה ?) ממה שאני זוכר רק שילת חוזרת בשאלה ?
זה הדבר
כ
מגניב פעם ראשונה שאני רואה תגובה של הצד השני
ויש לומר בעלת תובנות עמוקות
אז באמת כדאי להפנים את מה שהיא אמרה
נערת ליווי פרטית לביתך (יש דבר כזה ?) ממה שאני זוכר רק שילת חוזרת בשאלה ?
זה הדבר
למה פעמיים אם אפשר 3 .???
לפני כשנה וחצי , הייתי בירקון ליד השגרירות האמריקאית , הייתה שם מישהי עם חזה גדול (לא ענק)
למעשה חיפשתי אחרי בר מרחוב מודיעין בר"ג, אבל אמרו לי שיש מישהי אחרת
הייתה שם אחת כבת 25 מלאה עם חזה גדול, , לא ממש ענק, אבל עם לב ענק ממש נחמדה
הייתי אחרי פציעה, והיא הייתה ממש קשובה כו'
למרות שהחדר היה קטן ודחוק ושמעו אנשים אחרים,
גמרתי פעמיים בכיף והייתי כל כך חרמן , אמרתי לה שאני יכול לגמור שוב, היא אמרה לי אני לא מאמינה
היא הלכה להתקלח , תוך שניות הכלי שלי עמד, ושפשפתי , ולפני שגמרתי הייתי על המיטה הצרה קצת ליטופים מצידה, והשפרצתי..
ואני המנייק לא הבאתי לה אפילו טיפ..
מנייק
כבר שנו רבותינו מזה רבות בשנים כי : כולם מתים בסוף אבל לא כולם חיים בדרך.
אם אקח את המשפט הנ"ל ואביא אותו למחוזותינו הנלוזים. כלומר – למרבצי התאווה , שכונות התשוקה או אפליג אל פסגות הסקס המושלגות. נוכל רק להסכים כי שגילה איכותית , שגילה המרטיטה את המגדל ומוציאה ממנו מטען איכותי (או מטחי טילים שאפילו נסראללה לא ראה) כזו שאכן תחשב ראויה לסמן אחריה V כמנהג יצרן הקמח, היא שגילה בה התהליך הוא העיקר יעני המשחק המקדים.
אם נסכים לניתוח הספרותי המוצג במילים של שבת ניתן לומר כי המנהג הנפוץ : באתי, ראיתי, זיינתי גמרתי. בו דוגלים רבים מאחיינו השותפים לצרה (כלי זיין עם אישיות משלו) הוא בזבוז גמור של זוזים .
אלא אם אתה מחפש תחליף סביר לידך הימנית. (וגם זה חוקי בכלכלת השוק החופשי)
ולכן,
לשאלה המוצגת אין זכות קיום כלל ועיקר.
כי........ אם אני מחפש לעצמי פתרון מהיר בסגנון של בים בם תודה מדאם. גמירה מהירה הוא מענה קביל.
אם אני מחפש חוויה, שבה האקט של "אל המטרות איש, איש בזמנו החופשי אש" הוא סופו של האירוע ולא עיקרו הרי שככל שימשך המשחק המקדים שלפני, וככל שיארך שלב הסיגריה שאחרי (שלב וירטואלי שבא לענות על צרכים אוראליים מבית מדרשו של פרויד) תגבר ההנאה ותחזק החוויה.
בתכלס לא הגמירה עיקר אלא המעשה.
שלכם, Zeous
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”