כ למה לעזאזל לגמור פעמיים? - דף 4 - סקס אדיר

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

32

למה פעמיים אם אפשר 3 .???

לפני כשנה וחצי , הייתי בירקון ליד השגרירות האמריקאית , הייתה שם מישהי עם חזה גדול (לא ענק)

למעשה חיפשתי אחרי בר מרחוב מודיעין בר"ג, אבל אמרו לי שיש מישהי אחרת

הייתה שם אחת כבת 25 מלאה עם חזה גדול, , לא ממש ענק, אבל עם לב ענק ממש נחמדה

הייתי אחרי פציעה, והיא הייתה ממש קשובה כו'

למרות שהחדר היה קטן ודחוק ושמעו אנשים אחרים,

גמרתי פעמיים בכיף והייתי כל כך חרמן , אמרתי לה שאני יכול לגמור שוב, היא אמרה לי אני לא מאמינה

היא הלכה להתקלח , תוך שניות הכלי שלי עמד, ושפשפתי , ולפני שגמרתי הייתי על המיטה הצרה קצת ליטופים מצידה, והשפרצתי..

ואני המנייק לא הבאתי לה אפילו טיפ..

מנייק

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

34

גילוי נאות

שלום לכולם.

אני תושב חוזר בפורום הנ"ל. כיוון שזמן רב לא כתבתי נירשמתי מחדש. אני עוקב הרבה זמן אחרי הסיפורים כאן וצוחק הרבה מההגזמות.

אני מוריד את הכובע בפני כל אלה שמספרים כי הם מצליחים לגמור פעמיים ב- 40 דקות. עם אתה צעיר בן 17 -25 נגיד שכן. זמן הטעינה מחדש קצר יותר אבל אחרים? קשה לי להאמין. היום ניסיתי את העניין כדי להיות בטוח שאני לא מפגר. בר"ג 200 ש"ח החליפו ידיים והצלחתי לשכנע את הגברת להכנס איתי למקלחת לפני המסג',(זה לא תמיד מצליח לי). הכל היה ניפלא ושם אחרי מיזמוז קצר ושטיפה יסודית של שנינו הגעתי לרגע "העננים והגשם". אחר כך מסג' ארוך ונחמד של בערך 35 דקות שאז ניגשה הגברת לטפל בחבילה. בדרך כלל בשלב הזה של "העיסוי" הטיל עומד ומוכן לשיגור. טיפול מסור בישבן וחדירות קלות אך נעימות מאוד לחריץ ועיסוי מעורר באזור ,מעלים את לחץ הדם ומשגרים פקודה לזרעונים "למקומות היכון". אך הפעם נאדה. שום דבר לא זז שום דבר לא התעורר. הבחור יושן שנת ישרים וכלום לא מזיז אותו. ותאמינו לי הגברת ניסתה בכל מאודה ודיברה על לבבו אך לשו. שום תזוזה. כאמור עברו 35 דקות לערך מהיריה הראשונה.בכיבכיבכיבכי כמובן שויתרתי כדי להמנע מהמשך הפדיחה.

אז מה קורה כאן? אני שואל

על מי אתם עובדים?צחוקצחוקצחוקצחוק

פעמיים ב- 40 דקות היו כבר שאמרו 30 דקות.צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

יללה חברים אנא דיווחים אמיתיים. ואגב הגברת זו אחת המומלצות של חולה כוס. הגדול מכולם.

יום נעים לכם.

19LOLx82011-01-05 02:02:37

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

35
[QUOTE=123]

גילוי נאות

שלום לכולם.

אני תושב חוזר בפורום הנ"ל. כיוון שזמן רב לא כתבתי נירשמתי מחדש. אני עוקב הרבה זמן אחרי הסיפורים כאן וצוחק הרבה מההגזמות.

אני מוריד את הכובע בפני כל אלה שמספרים כי הם מצליחים לגמור פעמיים ב- 40 דקות. עם אתה צעיר בן 17 -25 נגיד שכן. זמן הטעינה מחדש קצר יותר אבל אחרים? קשה לי להאמין. היום ניסיתי את העניין כדי להיות בטוח שאני לא מפגר. בר"ג 200 ש"ח החליפו ידיים והצלחתי לשכנע את הגברת להכנס איתי למקלחת לפני המסג',(זה לא תמיד מצליח לי). הכל היה ניפלא ושם אחרי מיזמוז קצר ושטיפה יסודית של שנינו הגעתי לרגע "העננים והגשם". אחר כך מסג' ארוך ונחמד של בערך 35 דקות שאז ניגשה הגברת לטפל בחבילה. בדרך כלל בשלב הזה של "העיסוי" הטיל עומד ומוכן לשיגור. טיפול מסור בישבן וחדירות קלות אך נעימות מאוד לחריץ ועיסוי מעורר באזור ,מעלים את לחץ הדם ומשגרים פקודה לזרעונים "למקומות היכון". אך הפעם נאדה. שום דבר לא זז שום דבר לא התעורר. הבחור יושן שנת ישרים וכלום לא מזיז אותו. ותאמינו לי הגברת ניסתה בכל מאודה ודיברה על לבבו אך לשו. שום תזוזה. כאמור עברו 35 דקות לערך מהיריה הראשונה.בכיבכיבכיבכי כמובן שויתרתי כדי להמנע מהמשך הפדיחה.

אז מה קורה כאן? אני שואל

יללה חברים אנא דיווחים אמיתיים. ואגב הגברת זו אחת המומלצות של חולה כוס. הגדול מכולם.

יום נעים לכם.

[/QUOTE]

123 ישנם כמה גורמים להשפיע על יכולת הגמירה, חלק מהם פיזיולוגיים , חלק סביבתיים וחלק פסיכולוגים אישיים. זה שאתה לא הצלחת באופן אישי "לעמוד במשימה" אינו מעיד על כלל הציבור. מניסיוני האישי ניתן לגמור פעמיים בהפרש של בין 20 דקות עד שעה תלוי מצב חרמנות ומצבור זרעונים, וזה נשמע לי הגיוני בהחלט על אף שאינני עוד ילד. רימינג מעשי2011-01-05 08:06:33

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

36
אני בן 29, במאי 2011 סוגר 30.
ואני אוהב לגמור פעמיים, זה לוקח לי 30-40 דק' ל-2 מספרים לפעמים גם תוך 20 דק' אפשר לגמור פעמיים.
אני מאוד נהנה ממציצה וגומר אחרי 10 דקות מציצה אם היא עושה עבודה טובה, וכמובן שרוצה גם להינות מאקט מיני אקטיבי.
יש לי סף חרמנות מאוד גבוה, רק מללכת בדיזינגוף בשעה 18:00 אני נדלק, ורמות הטסטוסטרון עולות לי.
כשהיצר גובר על כל היתר...

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

38
[QUOTE=19LOLx8]אם מותר להתפרץ ולהאיר .... צחוק

ההנהלה דורשת התייחסות לנושא הדיון מאת החבר לקסר

המלאך רפאל קריצה

[/QUOTE]

כשאחד מחברי המטכ"ל של הפורום - במקרה זה המלאך רפאל - קורא לי אני תמיד מתייצב כמו חייל ממושמעApprove.

אז ככה: בקשר למה שאמר החבר 123

[QUOTE=123]

גילוי נאות

שלום לכולם.

אני מוריד את הכובע בפני כל אלה שמספרים כי הם מצליחים לגמור פעמיים ב- 40 דקות. עם אתה צעיר בן 17 -25 נגיד שכן. זמן הטעינה מחדש קצר יותר אבל אחרים? קשה לי להאמין.

יום נעים לכם.

[/QUOTE]

מה אני אגיד...צחוק אני יותר קרוב לגיל 30 מאשר ל-25, וכבר היו עשרות - ואולי אף מאות... מזמןןןן כבר איבדתי את הספירהצחוק - מקרים שבהם גמרתי די בקלות פעמיים במשך 40 ד'.

ודווקא המעבר אצלי מסיבוב ראשון לשני הוא מהיר מאוד... כמובן שתלוי במדד החרמנות לאותו יוםקריצה, אבל בד"כ זה בהפרש של דקות ספורות... מקסימום 10 ד' אם אני לא ממש חרמן(נדיר יחסיתצחוק)... היו פעמים שהיו לי כימיות מטורפות עם הבחורות והייתי חרמן פצצות עליהןTongue ואז בכלל סיבוב ראשון ושני היו ברצףפצצה.

מה הסוד בטח תשאל? שום סוד ושום זובי!צחוק

זה שמעלינו בירך אותי ביצר חזק ומפותחEmbarrassed, וברוך השם כושר פיזי מעולם לא היה חסר לי(וידוע שזה משפר פלאים את הביצועים במיטהקריצה) אך מלבד זאת אני בחור רגיל לחלוטין. באמת שלא משהו יוצא דופן או לא יודע מה...

מלבד זאת שהרבה פעמים שאני מתחיל לזיין פעם פעמיים אני נהיה חרמן עוד יותרTongue(כנראה שאצלי מספר אחד/שניים זה רק חימום מנועיםצחוק), וכך יוצא שאני מסיים לא פעם ולא פעמיים את הערב עם איזה 5-6 גמירות אצל מספר בחורותEmbarrassedקריצה לא תמיד כמובן... שוב - תלוי במדד החרמנות לאותו יוםחיוך.

יש פה גם חברים אחרים אני מניח שנמצאים כמוני במצב גופני מצויין ויכולים לגמור בשקט ובלי מאמץ מיוחד פעמיים ב-40 ד'. תאמין לי שאין לאף אחד מהרציניים והאמינים פה שום אינטרס לחרטט/להגזים/לזיין ת'שכל וכ'ו... למה מה ייצא לו מזה???מבולבל כלום!!!

יש כאלה שלא מצליחים לגמור פעמיים, ובמקרה שאתה דיווחת גם לא פעם אחת וזה יכול להיות תלוי בהרבה משתנים כמו: עייפות, כושר ירוד, חרדת ביצוע, חוסר כימיה עם הבחורה, מצב רוח לא טוב/צרות/דאגות שמשפיע ישירות על החבר מהקומה למטה ועוד... אני לא מומחה בתחום אבל ידוע שהרבה פעמים מצב נפשי משפיע על המצב הפיזי. לא שאני רומז שזה מה שקרה לך, סתם הבאתי מספר סיבות לדוגמא.

שורה תחתונה: עזוב אותך חארטות כן יכולים/לא יכולים פעמיים וכ'וקריצה. לך, תזיין, תהנה, תגמור וכמובן תדווח לנו. יאללה שיהיה בהצלחה!Star

אה! ועוד משהו: הכותרת של השרשור היא "למה לעזאזל לגמור פעמיים?" נכון? אז אני הייתי מוסיף: 'למה לא?'קריצה חחחחחחצחוק
לקסר2011-01-05 17:50:35
zooz

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

40

כבר שנו רבותינו מזה רבות בשנים כי : כולם מתים בסוף אבל לא כולם חיים בדרך.

אם אקח את המשפט הנ"ל ואביא אותו למחוזותינו הנלוזים. כלומר – למרבצי התאווה , שכונות התשוקה או אפליג אל פסגות הסקס המושלגות. נוכל רק להסכים כי שגילה איכותית , שגילה המרטיטה את המגדל ומוציאה ממנו מטען איכותי (או מטחי טילים שאפילו נסראללה לא ראה) כזו שאכן תחשב ראויה לסמן אחריה V כמנהג יצרן הקמח, היא שגילה בה התהליך הוא העיקר יעני המשחק המקדים.

אם נסכים לניתוח הספרותי המוצג במילים של שבת ניתן לומר כי המנהג הנפוץ : באתי, ראיתי, זיינתי גמרתי. בו דוגלים רבים מאחיינו השותפים לצרה (כלי זיין עם אישיות משלו) הוא בזבוז גמור של זוזים .

אלא אם אתה מחפש תחליף סביר לידך הימנית. (וגם זה חוקי בכלכלת השוק החופשי)

ולכן,

לשאלה המוצגת אין זכות קיום כלל ועיקר.

כי........ אם אני מחפש לעצמי פתרון מהיר בסגנון של בים בם תודה מדאם. גמירה מהירה הוא מענה קביל.

אם אני מחפש חוויה, שבה האקט של "אל המטרות איש, איש בזמנו החופשי אש" הוא סופו של האירוע ולא עיקרו הרי שככל שימשך המשחק המקדים שלפני, וככל שיארך שלב הסיגריה שאחרי (שלב וירטואלי שבא לענות על צרכים אוראליים מבית מדרשו של פרויד) תגבר ההנאה ותחזק החוויה.

בתכלס לא הגמירה עיקר אלא המעשה.

שלכם, Zeous

Zeous2011-01-05 20:59:33
המרחיק ראות יגביה עוף
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”