כ אכול ושגול - מתכונים אישיים מנצחים - קולינריה וסקס - סקס אדיר

אכול ושגול - מתכונים אישיים מנצחים - קולינריה וסקס

1
לא יהיה זה ניחוש חסר שחר להניח שרוב הגולשים בפורום זה נמנים עם האנשים הנהנתנים.

הנאה, כידוע, היא רב-חושית ולכן מי שיודע להנות מסקס טוב יודע, מן הסתם, גם להנות מאוכל טוב. מה גם שיש לא מעט דמיון בין השניים: הרעב, התיאבון וזכרונות של אוכל טוב מעוררים בנו תשוקות עזות. כאשר אנחנו יכולים להרשות לעצמנו את הזמן והמחיר - אנחנו פונים למסעדה איכותית ומתענגים על ארוחת 3 מנות. (כן, כשמדובר באוכל, אנחנו בדרך כלל מצליחים לגמור שתיים-שלוש מנות בשעה...).

אבל כאשר תוקף אותנו בולמוס אכילה בלתי נשלט אנחנו מריירים בריצה אל דוכן הפלאפל או השווארמה הקרוב, ולא יעזרו כל הנימוקים ההגיוניים על היגיינה ואיכות - כל מה שאנחנו רוצים באותו רגע זה לפרוק את מועקת הרעב באופן חפוז וממצה. זה זול, זמין ונותן סיפוק מיידי.

אה, ועוד משהו: גם בעניין אוכל: מיד אחרי שגמרנו כל מה שאנחנו רוצים זה לישון.

פסיכולוג מכובד אמר לי פעם שאוכל במקרים רבים פיצוי על חסך מיני. רציתי לתקן אותו ולומר שלפעמים נראה לי שסקס הוא פיצוי על חסכים קולינאריים. הטובים שבינינו יודעים לשלב בין הדברים בצורה מושלמת, ובכך מונעים חסכים מכל סוג שהוא.

לאור זאת, עלה בדעתי שאולי כדאי שבפורום נכבד ואיכותי זה תהיה פינה קטנה בה יוכל כל אחד שאכל או הכין משהו טוב לרוץ ולספר לחבר'ה. זה יכול להיות מקור מופלא להנאה צרופה.

בתור יריית פתיחה אשמח לשתף אתכם במתכון מקורי שזה עתה סיימנו לטרוף בהנאה.

קדירת ספייר-ריבס בכרוב חמוץ ובירה

1 ק"ג ספייר ריבס (צלעות חזיר עם עצם)

100 גר' בייקון חתוך לקוביות קטנות

2 קופסאות כרוב כבוש מסונן ושטוף מעט

1/2 כוס יין לבן יבש

1/2 ליטר בירה איכותית (אני השתמשתי בגולדסטאר כהה)

כף פפריקה מתוקה

כף קימל - זרעונים או טחון

מלח ופלפל שחור

מעט שמן לטיגון

מייבשים את הצלעות במגבת נייר ומתבלים במלח ובפלפל. מחממים את השמן במחבת רחבה או בסיר רחב ושטוח ומשחימים קלות את הצלעות משני הצדדים (לא לדחוס, אם המחבת/הסיר קטנים מדי לעשות בשתי נאגלות). מוציאים את הצלעות ומסדרים בשכבה אחת או שתיים בכלי חסין-אש מכוסה. בשומן שהצטבר במחבת מטגנים קלות את הבייקון. מוסיפים את הכרוב, פפריקה וקימל ומאדים עד שהכרוב מתייבש מעט. מוסיפים את היין והבירה ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות. יוצקים על הצלעות שבכלי את תערובת הכרוב והנוזלים, כך שהכרוב מכסה את הצלעות, מכסים את הכלי ומכניסים לתנור ב-180 מעלות לשעה.

גרסה אחרת: אפשר להחליף את הבירה בסיידר אלכוהולי.

הולך מצויין עם בירה!

תהנו!

Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

אכול ושגול - מתכונים אישיים מנצחים - קולינריה וסקס

3
Star
"אין אהבה אמתי יותר מאהבה של אוכל"

אהלן טום,
מאמר זה השב את תשומת לבי ותאבוני מהמתכון שהבאת פה..
מה שגם מזכיר את גרמניה בחורפים הקרים,ליהנות מבירה איכותית עם מאכל טעים וחם שכזה.

מזה כ- XX שנים כשהייתי במקצוע המסעדנות והמלונאות וכיום בשירות מילואים כרס"ר מטבח של הגדוד. האהבה שלי לאוכל איכותי=סקס טוב זה חשוב לא רק לי אלא גם לצד השני שיהנה.

[QUOTE=tom2205] פסיכולוג מכובד אמר לי פעם שאוכל במקרים רבים פיצוי על חסך מיני.[/QUOTE]
הנאה לאוכל יש חלק משמעותי כתחליף לסקס במילואים...ארוכים אי שם על גבול מצרים..במיוחד המילואימניקיות.

[QUOTE=tom2205]סקס הוא פיצוי על חסכים קולינאריים. הטובים שבינינו יודעים לשלב בין הדברים בצורה מושלמת, ובכך מונעים חסכים מכל סוג שהוא.[/QUOTE]
כשאומרים שילוב בין הדברים בצורה מושלמת,זה גם משתלב במפגש מיני מה שיכול להפוך נשים להיטרף מעונג. כמו כן מאז שסקס דורש אנרגיה וסיבולת,איזו דרך טובה להבטיח כי המפגש המיני שלך יהיה מדהים יותר כדי לשלב הוראות לתרחיש(?) לשלב פירות אקזוטיים,סירופ שוקולד או כל דבר אחר.

למשל..המפגש שלי עם טלי מחיפה בליל הסילבסטר 2008-9 לפני כשנתיים היה מסוגנן במינו שבאחד מן האקטים כלל שילוב עם גליליות וופלים של רולדין במילוי שוקולד.

* צריך למצות את ההנאה שבסקס לא פחות מהנאה של אוכל איכותי וההפך !

אנו ניזונים מאוכל כפי שאנו צורכים סקס בכדי להשביע את "תאבוננו" בחיי היום יום..
סקס בלי אהבה/הנאה זה בדיוק כמו אוכל חסר טעם,אנחנו מספקים את יצרינו כולל הנאה מבלי שנאהב זאת בכלל.

סקס חפוז זה כמו Junk Food,זה זול,אך לא מזין את הגוף : )

הרשה לי לסטות טיפה מן הנושא אך התנ"ך הוא אחד הספרים הראשונים שהשתמשו מזון עם קונוטציה מינית בכדי לתאר מאהבים. לאורך כל השיר של שלמה,מסופר על זכר ונקבה שמושווים לאחד הפירות כל אחד. האיש לעומת "המיטה של התבלינים" ושדיים של אישה מתוארים "אשכולות ענבים".
הם משתמשים בתאנים,ענבים,גפנים,רימונים כדי לתאר את אהבתם זה לזו.

מה לא אעשה בשביל SPARE RIBS כרגע (4:50am)

בהזדמנות אעלה פה מתכון...
עכשיו הגיע הזמן לישון.

SEXHUNTER2011-01-22 15:54:11
Follow your instincts, not your horniness
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”