zogg מודה שיש לי כמה מגרעות אך הבנת הנקרא היא לא אחת מהן כנראה. להלן העתק במקור של bigg
"(כשאישתי תלמד למצוץ ותסכים שאגמור לה בפה, אני מבטיח לא
ללכת להשתלמות אצל החברות של אלמוג). ועד אז שלא תשאל שאלות
מיותרות בסופר."
בקיצור: יש כאן איזו שהיא מיומנות שצריך היה לתרגל טרם הנישואין. כמו שניתן לזהות מזייפות באורגזמה ניתן לזהות מזייפות במציצה.
1) בדיקות זיוף אורגזמה. מייד לאחר סיום הגניחות להניח את היד בעדינות מתחת לחזה ולבדוק האם יש דופק מוגבר.
בדרך כלל יש כזה לאחר אורגזמה אמיתית.
2) זיוף מציצה: ממה קל כי נמצא לגמרי בשליטה שלנו. כמעט כל אחד ירגיש את ההבדל בין מציצה מיכאנית לאחת אמיתית.
קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ...
52מצב מביך כגון להתקל במישהו שאני מכיר מהעבודה לא קרה אצלי, זאת למרות שמקריאת הפוסט המעניין הזה אפשר לחשוב שכולם פה מינימום עובדי משרד הבטחון
מה שכן קרה הסתיו למוסלים זה המקרה הבא:
היה קר באותו ערב, ומאחר ולא אספתי לרכבי את הזונה הסקסית ביותר מהר ציון אלא רק את יפה המבוגרת שהייתה לבושה בטייץ לבנבן - חיפשתי פתרון יצירתי.
למלונית לא רציתי לקחת אותה כי מלונית היא כמו השקעה שרצוי שיהיה על מי להשקיע ויפה אינה כזאת, וחדר הוא גם ליותר זמן מה שלא התאים לי לאותו ערב.
מפה לשם, נזכרתי שברח' הקונגרס היה פעם מכון שאיננו פעיל כבר למעלה משנה. פעם עוד היו עליו דיווחים יפים בפורום ומאז שנסגר, המקום הפך למין מקלט מיותם ש'אין סיכוי שמישהו יבוא לשם'.
בקיצור ירדנו במדרגות לשם עם יפה, הכסף החליף ידיים והתחלנו במזמוזים עם בגדים. כיפוף שם, סיבוב פה נשיקה ופלייה - בקיצור נהיה שם חם. אשל"ג ודאי יאהב את הקטע הבא אבל במזג אויר לא פשוט התפשטנו שם כמעט לגמרי ואשכרה עומדים 'כמו עכברים'. יפה עם מכנס ומגפיים, אני עם גרבים ונעלים ומה אתם חושבים? אנחנו שומעים צעדים. המצב הוא מביך זאת בלשון המעטה! אנחנו נצמדים אחד לשניה. מתגודדים.
אני לוחש ליפה ש'יהיה בסדר', שתהיה בשקט ו'שאולי האדם יעלה למעלה וחוק מרפי יחלוף מעלי'... ולפני שאני מספיק לסיים את המשפט אני כבר מבין וכנראה אף משלים עם העובדה שבעוד רגע יהיה פה מאוד מענין ושעוד שניה האדם שיווכח להיות אותו 'מרפי' ארור יחל את דרכו אלינו במדרגות...
מה שכן קרה הסתיו למוסלים זה המקרה הבא:
היה קר באותו ערב, ומאחר ולא אספתי לרכבי את הזונה הסקסית ביותר מהר ציון אלא רק את יפה המבוגרת שהייתה לבושה בטייץ לבנבן - חיפשתי פתרון יצירתי.
למלונית לא רציתי לקחת אותה כי מלונית היא כמו השקעה שרצוי שיהיה על מי להשקיע ויפה אינה כזאת, וחדר הוא גם ליותר זמן מה שלא התאים לי לאותו ערב.
מפה לשם, נזכרתי שברח' הקונגרס היה פעם מכון שאיננו פעיל כבר למעלה משנה. פעם עוד היו עליו דיווחים יפים בפורום ומאז שנסגר, המקום הפך למין מקלט מיותם ש'אין סיכוי שמישהו יבוא לשם'.
בקיצור ירדנו במדרגות לשם עם יפה, הכסף החליף ידיים והתחלנו במזמוזים עם בגדים. כיפוף שם, סיבוב פה נשיקה ופלייה - בקיצור נהיה שם חם. אשל"ג ודאי יאהב את הקטע הבא אבל במזג אויר לא פשוט התפשטנו שם כמעט לגמרי ואשכרה עומדים 'כמו עכברים'. יפה עם מכנס ומגפיים, אני עם גרבים ונעלים ומה אתם חושבים? אנחנו שומעים צעדים. המצב הוא מביך זאת בלשון המעטה! אנחנו נצמדים אחד לשניה. מתגודדים.
אני לוחש ליפה ש'יהיה בסדר', שתהיה בשקט ו'שאולי האדם יעלה למעלה וחוק מרפי יחלוף מעלי'... ולפני שאני מספיק לסיים את המשפט אני כבר מבין וכנראה אף משלים עם העובדה שבעוד רגע יהיה פה מאוד מענין ושעוד שניה האדם שיווכח להיות אותו 'מרפי' ארור יחל את דרכו אלינו במדרגות...
53to be continued....
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
54באישה יודעת למצוץ לפני החתונה. אבל היא לומד תירוצים חדשים עם השנים:
זה לא ככה, צריך גם לגוון , זה משהו מיחוד שעושים רק ביום הולדת, זה עושה לי בלגן בפה
אפשר לעשות נושא שלם רק מתרוצי נשים למה לא למצוץ
55מעסה אחת ושכנתה יצאו לחתונה,והשכנה רואה לקוח של המעסה יושב עם משפחתו באחד השולחנות.
השכנה שלא יודעת שמאסג זה קצת יותר ממסאג ברוב המקרים .
נגשה לשולחן הלקוח ואמרה לו הנה
זאתי המעסה שלך,בוא תגיד שלום.
הלקוח בא אמר שלום ונעלם לעד.
לשכנה שלום
והמעסה בוכה עד היום על כמה מאות שקלים שהיא מפסידה כל חודש.

562009. טברסקי 15.
נכנסו שבעהשמונה גברים יחד לחדר ההמתנה, הלכתי לתת פרטים, לשמחתי לבשתי שמלת מקסי ארוכה ונראיתי יחסית צנועה וחסודה, פתחתי את הדלת ומייד קלטתי את - חבר שלי לשעבר - שהוא גם קצין בילוש בעיר אחרת...
הנחתי ששאר החברים שאיתו גם הם חברים בכוחות המשטרה
מייד שאלתי: "אתם פה כדי לעצור מישהו?"
הם היו בהלם מוחלט, האקס מן הסתם עדיין לא זיהה אותי, אבל בכל זאת אמרו "לא"
אמרתי להם שאני הפקידה ותיכף אשלח להם בנות
(כמובן שלא תיפקדתי כפקידה באותו הערב...)
בכל אופן, בשלב הזה האקס כבר הבין מאיפה הוא מכיר אותי ע"פ הבעת ההתקף לב שנמרחה לו על הפרצוף..
סגרתי את הדלת והסברתי לבנות שעדיף שלא יכנסו לשם
החבורה ממילא ברחה החוצה תוך חצי דקה...
לא נעים - לא נורא
קישור לאתר הפרטי שלי:
58היו לי שני מקרים אבל לא ההיתי מובך להפך אפילו קצת ניצלתי את זה.
מקרה 1 לפני זמן קצר נפגשתי עם לקוחה ובעלה והסתבר שבעבר היתה נערת ליווי.בקרה אצלי פעם.
מקרה שני מהעבר היה לי חבר ספר שהיתה מסתפרת אצלו עולה חדשה כוסית על. עם חזה גדול ושופע.
היא ואמא שלה היו אצלו לקוחות קבועות.
יום אחד הסתבר לי שהיא נערת ליווי הגיע לביתי והסתבר שזו אותה אחת.
ישר זהינו אחד את השני.
החלק הכיף 1 . במשך כמה חודשים ההיתי מזיין אותה פעם בשבוע שבועיים בשביל כלום כמעט
2. ההיתי יושב אצל החבר במספרה כל העולם היה מה לנסות להכיר.
ואני היתה לי הרגשה נהדרת שאחרי זה בערב 150 ש"ח וזיון לתוך הלילה.
נסעה אחרי זה לעבוד באיטליה.
השפתיים הכי טעימות שתפגשי זה כשתלקקי לי את התחת!!!