כ כתבה בלאשה - למה גברים משתמשים בשירותי מין בתשלום? - דף 2 - סקס אדיר

כתבה בלאשה - למה גברים משתמשים בשירותי מין בתשלום?

11
כתבה בעיתון של נשים... (לאישה = לטיפשה, בלשון העם...) עיתון המצוי רק בתור במספרה או אצל רופא השיניים... (והגיניקולוג.... אולי, לא הייתי...)

סביר להניח שהכתבת הזתה חלק גדול מהכתוב... לא ראיינה אפילו בדל של גבר..

והיא לא שכחה כמובן את הקטע הפמיניסטי:

"אנחנו כאן, במערכת "לאשה", יצאנו בתחושות קצת קשות מהכתבה הזאת. מה, גברים באמת לא יודעים שהזונה שהם הולכים אליה, שמשכירה להם את גופה למשך שעה, היא אישה שנתונה במצוקה איומה? ואיך בכלל אפשר לשלם על משהו שאמור להביע רגש, להט, תשוקה?"

יש לי צמרמורות ברגליים ודמעות בעיניים.... ממש...

המגביה עוף - ירחיק ראות

כתבה בלאשה - למה גברים משתמשים בשירותי מין בתשלום?

12
[QUOTE=איצטגנין]כתבה בעיתון של נשים... (לאישה = לטיפשה, בלשון העם...) עיתון המצוי רק בתור במספרה או אצל רופא השיניים... (והגיניקולוג.... אולי, לא הייתי...)

סביר להניח שהכתבת הזתה חלק גדול מהכתוב... לא ראיינה אפילו בדל של גבר..

יש לי צמרמורות ברגליים ודמעות בעיניים.... ממש...

[/QUOTE]

וואלה אתה איצטגנין תותח אמיתי,קרעתה אותי מצחוק באמת!צחוק,זה מזכיר לי המדגם שאומר כך רוצה הבמאי שיהיה הסרט.

וזה בדיוק מה עושות לנו אירגוני הנשים,זכויות נשים,הפליה,ארגונים נגד סחר בנשים,זהבה גלאון והחבורה שלה בכנסת,שכל כמה ימים עושות לנו רעש,ולחוקק חוק נגד גברים שהולכים למכונים ודירות סקס כולל כלא. ''תיק פלילי'' על ביקור לזונה!!!.Shocked

אם הכתבת לא כתבה כך איצטגנין תגיד לי איך ימכר המגזין הזה שניקרא ''לאישה'' שכל מי שקונה אותו הוא נשים!!.צריך לכתוב משהו שיעורר סערה גדולה כדי שהמגזין הזה יימכר הרבה!.
החתיך הרומנטי2011-05-18 18:00:39
תמיד בשטח למען כולם.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”