כ דיון - זיון / תמיכה Vs זנות - דף 2 - סקס אדיר

דיון - זיון / תמיכה Vs זנות

12
אני הכרתי פעם פקידה במקום של בודי שהייתי קבוע בו, שיחקה לי אותה שנדלקה עליי, יצאה איתי, וישר התחילה לדבר איתי על תמיכה. יענו- עוד לא שכבה איתי, וכבר דיברה איתי על 4000-5000 ש"ח לחודש. כמבן שאמרתי לך: בואי נתחיל בזיון אחד באיזה 400 ש"ח, ואם יהיה טוב נמשיך משם. לא הסכימה, וכנראה שטוב שכך, כי לא נראתה מי יודע מה וגם בתור זיון לא נראית לי שווה את זה.
סקס טוב הוא מהות החיים!

13
[QUOTE=Wizmaster]אמחיש במשפט שנפוץ אצלי בחבר'ה:

"בסופו של יום, כל הבנות זונות, וצריך לזיין את כולן!"
[/QUOTE]

אוקיי אני רואה שאתם מפספסים כאן את הנקודה.
בד"כ אני נמנע מלצטט את עצמי אבל במקרה הזה זה הכרחי.

התכוונתי לזה:
"כ-ל הבנות(מילולית) זונות וצריך לזיין את כולן!"

אבל אני מניח שזה תופס רק לרווקים מביננו.

14

תגידו לי מה אתם ילדים קטנים ? הרי כתבתי לכם שתמיכה זה השקעה של אלפי שקלים ואלה לא זונות בכלל. אלה שמסוגלים לממן תמיכה מסוג זה אינם נכנסים אפילו לפורומים כאלה.

אתם מקשקשים וחוזרים על עצמכם אין שום דבר חדש ביחסים האלה. אני מכיר איש עסקים שמימן דירה לבחורה רק כדי שהיא תהיה זמינה אך ורק בשבילו.תאמינו לי שהיא תחשוב טוב טוב במידה שיש לה שכל אם כדי לה בכלל להסתכל שמאלה או לא .

99% מחברי פורום אינם יכולים להרשות לעצמם מבחינה כלכלית לממן או לתת תמיכה בבחורה כפי שציינתי. אלה שכן יכולים חוששים מסיבות מוצדקות .

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

15

יוסק'ה יש ויש.

יש בחורות שרוצות תמיכה של 400 שקל למיפגש(שכולל זיון וזהו) והן עדיין קוראות לעצמן

"מעוניינת בתמיכה"

ויש סוג של בחורות שנידבקות לעשירים(שבדרך כלל ללא הכסף שלהם אף בחורה לא היתה נוגעת בהם עם מקל)ואלה מקבלות סכומים של 3 אלף ועד הודעה חדשה

כל בחורה ו"הניתמכות" שלה

16

שלום לכולם...

נושא מעניין חייבת לפרגן גם ליוזם וגם לכל המגיבים. ויש גם נשים בפורום הזה ולהלן תגובתי כאחת שמייצגת אותן: אז הטיפוס שהולך לזונה חייב לקחת בחשבון שבמהלך השבוע האחרון נכחו לפניו בחדר כמה עשרות גברים. שהיא מאשרת כל מיני חריגים בתוספת תשלום אך עדיין מוגבל בלו"ז הצפוף של הגברת, הכל מתרחש מהר מאוד ואתה חייב להספיק להנות ולרגע שחכת בכלל שיש גם מילה כזו שנקראת תשוקה (ההיפך הגמור מתקתוק), רק הזמן מתקתק (ולחשבונך יפחתו 500 ש"ח) ואז אתה נזכר בשעה ענוגה ובאותה מהירות שהיא חלפה כך העונג מתפוגג ואופס... אתה נזכר במישהי חדשה (ולחשבונך יפחתו עוד 500 ש"ח), אבל החוויה לא הייתה עוצמתית כקודמתה אז עומדות בפנייך שתי אופציות, לחזור לראשונה או להמשיך לבאה (ולחשבונך יפחתו עוד 500 ש"ח). שלושה מפגשים בחודש זה לא בשמיים ואם מוסיפים לזה נסיעות טלפונים חניה ולפעמים גם מלון. (אז המסתכם בהפחתה מחשבונך יכול להגיע גם ל 2000 בקלות.)- ועד כאן לסטטוס של אלו שלא יכולים להרשות לעצמם.

אה, אפשר גם אחרת... (מי שבעניין מבין את ההבדל ולא שואל יותר מידי שאלות)

ויש כאלו שמוכנים לשלם עבור זה, גם כאן!!!...

שבת שלום.

18

חחחח הצחקת את אשכי השמאלי.

אישה המבקשת תמיכה משתגלת בשביל תשוקה!!!! היא משתגלת בדיוק עבור אותה מטרה כמו זונה , כסף. כמו כל בן אנוש, יש הטובים/טובות בלהשתגל ויש שלא.

ולכן יש זונות המשתגלות טוב ויש שלא וכנ"ל לגבי נתמכות. ההבדל היחידי הוא שעבור ניתמכות משלמים יותר , והגבר שעושה זאת גם חי באשליה שהוא היחיד שמזיין את הנתמכת ומשלם יתר ממון עבור האשליה הזאת.

הנה משהו שאת לא מבינה. שאני הולך לזיין זונה אני עושה זאת על מנת לספק את צרכי הפרטיים וזה מה שמעניין אותי באותו רגע. לא כמה עברו לפני ולא כמה יעברו אחרי.

לכן סכום "תמיכה" שאני מוכן לתת צריך להיות באותו סדר גודל של מה שאני מוכן לשלם היום לזונות ובשביל לקבל איכות עדיף פרטיות כדי לא לשלם למתווכים באמצע. תיסלחי לי אך כל היתר זה חרטה.

[QUOTE=ladylee]

שלום לכולם...

נושא מעניין חייבת לפרגן גם ליוזם וגם לכל המגיבים. ויש גם נשים בפורום הזה ולהלן תגובתי כאחת שמייצגת אותן: אז הטיפוס שהולך לזונה חייב לקחת בחשבון שבמהלך השבוע האחרון נכחו לפניו בחדר כמה עשרות גברים. שהיא מאשרת כל מיני חריגים בתוספת תשלום אך עדיין מוגבל בלו"ז הצפוף של הגברת, הכל מתרחש מהר מאוד ואתה חייב להספיק להנות ולרגע שחכת בכלל שיש גם מילה כזו שנקראת תשוקה (ההיפך הגמור מתקתוק), רק הזמן מתקתק (ולחשבונך יפחתו 500 ש"ח) ואז אתה נזכר בשעה ענוגה ובאותה מהירות שהיא חלפה כך העונג מתפוגג ואופס... אתה נזכר במישהי חדשה (ולחשבונך יפחתו עוד 500 ש"ח), אבל החוויה לא הייתה עוצמתית כקודמתה אז עומדות בפנייך שתי אופציות, לחזור לראשונה או להמשיך לבאה (ולחשבונך יפחתו עוד 500 ש"ח). שלושה מפגשים בחודש זה לא בשמיים ואם מוסיפים לזה נסיעות טלפונים חניה ולפעמים גם מלון. (אז המסתכם בהפחתה מחשבונך יכול להגיע גם ל 2000 בקלות.)- ועד כאן לסטטוס של אלו שלא יכולים להרשות לעצמם.

שבת שלום.

[/QUOTE] רימינג מעשי2008-7-18 19:14:38

19
אני חולק עליך רימינג יש הבדל בהרגשה של תיקתוק של 15 דק' לבין זמן איכות ככה זה אצלי לפחות גם אם זה יעלה לי יותר ששווה לי גם ליותר זמן כמובן פעם בכמה זמן לפחות אני יודע שאני מרגיש עם עצמי טוב ןשלא העיפו אותי מאיזה מקום עלוב ומסריח כמו כלב

20
[QUOTE=ladylee]

שלום לכולם...

שבת שלום.

[/QUOTE]

חחחח בתיאוריה זה נשמע נפלא, רק שפעם הסבירו לי שהמחיר מתחיל מ 4,000 ש"ח לחודש לשמנמונת בת 35 ומטפס ל 10,000 ש"ח לחודש לבחורה רזה בת 22...

וזה בשביל פגישה אחת בשבוע של 2-3 שעות...

לא בתקציב של רוב הגברים....

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”