כ דיון - זיון / תמיכה Vs זנות - דף 5 - סקס אדיר

דיון - זיון / תמיכה Vs זנות

47

כקורא ותיק בפורום(אפשר להגיד אפילו מכור) אבקש את עצתכם בנושא שאולי לא כלכך קשור.

לקבל שירותים מנערות עובדות שממולצות ע"י חברי הפורום קורץ אך בעייתי.

אני מחפש מישהי לתמיכה פעם פעמיים בשבוע ,שעה שעתיים של פינוק.

אשמח לשמוע מניסיונכם לגבי מחירים ואיך מוצאים סידור שכזה.

האם סכום של 4000-5000 ש"ח לחודש יספיקו?

בתודה

אני

48

לא כל כך ברור לי למה לקבל שירותים מנערות עובדות (פרטיות) בעייתי. גם אני ניסיתי בעבר ללכת על "נתמכות" וגיליתי שהן מנסות לחלוב ממך ימבה כסף על מינימום שירות ואז גיליתי שללכת לנערות עובדות הרבה יותר משתלם. אתה גם משלם מחיר שפוי וגם מקבל שירות טוב יותר. מנסיון, בחורות "נתמכות" דורשות מינימום 400-500 שח לפגישה של כ-שעה. איפה מוצאים אותן ? באתרי צ'אט והכרויות.

49
דרך אגב ואולי אני לא מחדש לך כלום...
מבחינתי היתרון של בחורה נתמכת הוא 'בלעדיות' - כלומר יש יותר הרגשה של 'ניקיון', אינטימיות ואין את
הבחור שחולף על פנייך בחדר המדרגות (עם חיוך ) ממש לפני שאתה נכנס...

אבל לצערי טייס יקר לרוב הן מתפתות למספר תומכים (מה שבא בקלות...) והיתרונות שציינתי הולכים לפח.
ואז אם לא עלית על זה (והיא משחקת אותה 'סטודנטית' שדלוקה עלייך ורק שמחה לקצת 'עזרה')
אתה אולי תרגיש יותר טוב אבל כמו שציין זיינפלד המלומד סתם תזרוק הרבה כסף

אם נפלת על משהו 'כדרך הטבע' כלומר היכרות בפאב, וכ'ו אז סיכוייך למשהו אמיתי וטוב גבוהים בהרבה,
אך זה דורש סבלנות, השקעה, ומזל, הרבה מזל...

לעניות דעתי זה היופי בפרטיות - טלפון-פגישה-סקס במינימום השקעה
חייב לרוץ...

50

אפשר לפרסם פה פרטים על תל אביבית איכותית מאד שמחפשת תומך + 2 תמונות או שזו עברה על חוקי הפורום ?

היא דורשת 1000 ש"ח לפגישה של שעה וחצי.

היא נותנת סקס מלא, אוהבת שמעריצים את הגוף שלה ותיתן עדיפות למי שבעניין.

לדעתי אין כזה דבר בחורה נתמכת אלא נערת ליווי במשרה חלקית.

יחסי תומך נתמכת עם בלעדיות לתומך הינם נדירים, סוג של פנטזיה שעבר זמנה בעידן האינטרנט ושהתאימה לתקופות פחות תזזיתיות ותקשורתיות.

הבחורה תיתן לך בלעדיות רק אם:

א. יש לה רגש כלפיך (ואז זה כבר לא יחסי תמיכה) והרגש יגבר על הסיבה שבגללה היא רוצה אותך - כסף, דבר נדיר ביותר.

ב. תשלם לה עבור אובדן הרווח מתומכים אחרים.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”