אני חושב שזהבלה לא קיבלה כבר הרבה הרבה זמן והיא פשוט מתוסכלת אז לדעתה אם היא לא מקבלת אז אף אחת לא צריכה לקבל.
ובאשר לפשיטה אולי זאת סתם הפגנת שרירים ונוכחות תקופתית... אני רק מנחש, קשה לעקוב אחרי הדברים כשלא נמצאים בארץ
כ
אני חושב שזהבלה לא קיבלה כבר הרבה הרבה זמן והיא פשוט מתוסכלת אז לדעתה אם היא לא מקבלת אז אף אחת לא צריכה לקבל.
ובאשר לפשיטה אולי זאת סתם הפגנת שרירים ונוכחות תקופתית... אני רק מנחש, קשה לעקוב אחרי הדברים כשלא נמצאים בארץ
[QUOTE=אנגלינה]רגע אני רוצה להבין משהו בתור בחורה פרטית שעובדת בביתה אני עושה משהו לא חוקי?[/QUOTE]
החוק לא אוסר על זנות, החוק אוסר על סרסרות ועל אחזקת מקום למטרת עיסוק בזנות ועל פירסום שירותי זנות אלא בתנאים מסוימים.
בכל מקרה מבחינת זהבל'ה הבחורות העובדות הן המסכנות והקורבן בסיפור ואין סיפור שהיא תלחץ על דיכטר ועל המשטרה לפעול נגד הבנות, רק נגד הגברים הלקוחות.
תוספת לאנגלינה:כרגע למיטב ידיעתי המשטרה לא מתעסקת עם הפרטיות ,אלא רק אם מתקבלת במשטרה תלונה מהשכנים שמסתובבים בבנין טיפוסים בשעות מאוחרות, מרעישים בחדר המדרגות,מפחידים ילדים קטנים וכד'.
תוספת לאנגלינה:כרגע למיטב ידיעתי המשטרה לא מתעסקת עם הפרטיות ,אלא רק אם מתקבלת במשטרה תלונה מהשכנים שמסתובבים בבנין טיפוסים בשעות מאוחרות, מרעישים בחדר המדרגות,מפחידים ילדים קטנים וכד'.
[/QUOTE]
המממממ..........
[QUOTE=אחים שלו גברים]החוק הולך להישתנות אם הבובה זהבה תצליח, בגדול השינוי הוא שהלקוח הולך להיות זה שעובר על החוק. [/QUOTE]
זהבל'ה לא מבינה שאנחנו הגברים בסהכ' מממנים אותם על הסקס שהם רוצות את העבודה הזאת והם בחרו בזה..
(ואני מתכוון רק לזונות שהן עובדות מרצון ולא בכפייה)
[QUOTE=אחים שלו גברים]החוק הולך להישתנות אם הבובה זהבה תצליח, בגדול השינוי הוא שהלקוח הולך להיות זה שעובר על החוק. [/QUOTE]
יש לי המון מה להגיד בנושא אבל אני אכתוב רק את מה שפשוט זועק לי מבין השורות:
איך, למען השם, אפשר להפוך לקוח של שירות מסוים לעבריין, כאשר נתינת השירות עצמו נשארת חוקית?!?!?! פשוט לא ייאמן... לא נשמע כדבר הזה
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”