זיכרונות מתוקים מהעבר. פינוקים 1990-2008
חלק ראשון
לפעמים העבר הוא זיכרון מתוק ולפעמים עצב... לפעמים נוסטלגיה ארוכה ...
החלטתי לשתף אתכם הקוראים בפינוקים שהיו לי מהעבר...
אותו עבר נוסטלגי,... זה לא שיש לי פתאום פרץ של נוסטלגיה , אבל מצד שני אני חושב שיש זמן לסיכומים.
כמה מילים על האתר שאני נעזר בו סקסאדיר , זה אתר מעניין ומושקע, לפני כמה שנים קראתי על קבוצה של חברה שכותבים באתר של יאהו... האתר כנראה נסגר, (וכנראה שכבר אינו רלבנטי לימים אלו). אולם קיבלתי אתר טוב יותר ומעניין לא פחות.
החלטתי לחשוף את עצמי , טוב לא לחשוף לגמרי , אבל לאחר לבטים החלטתי לכתוב כמה מילים על עצמי, לא, אתם לא פסיכולוגיים , ואני לא ממש מרגיש צורך להיחשף , אבל לצורך הסיפורים החלטתי לכתוב, לפחות רקע קצר , אתם יודעים "שיהיה" ... אולי אני חושש מלעג (כן לא יצאתי אף פעם עם בחורה – ואני ביישן , וכו', אבל נראה הלאה איך נתקדם) ...
אני הולך לספר על פינוקים , אבל לא סתם פינוקים , פינוקים הכי טובים שהיו לי במהלך יותר מ 15 השנים האחרונות , מסז'יסטיות , יצאניות (סליחה על הביטוי , אני לא יכול לכתוב זונות).
העינוגים שעשו לי חיים יפים ומהנים יותר.
רקע קצר מאוד....
אני בן 35 ממעמד ביניים מראה בינוני, (לא נראה מי יודע מה) ביישן , לא מישהו שיכול לצאת עם דוגמנית, או לזיין בחורות בפאב (אולי מישהו יסביר לי פעם , איך מתחילים לעזאזל עם בחורות בפאב?? ואח"כ מזיינים אותן?).
ההתחלה...
"רוצה חזה ענק ?, חייג ותענה מייד".. הפרסומת הזו הופיע בתחילת שנות ה 90 בעיתון העיר ...
עיתון העיר היה אז עיתון פרוץ, עם המון מודעות זנות וליווי.. המודעות היו בריבועים קטנים של אינטש אחד או שניים, חלקם עם טלמסר, וחלקם עם קווי טלפון של בזק רגילים .
(לפני מספר שנים השגתי טלפון שכזה והתקשרתי .. לראות מה קורה , האם הבחורות עוד עובדות שם? ענה לי בחור, וסיפרתי לו שבעבר הטלפון הזה היה שייך לבחורות עובדות... שנינו צחקנו...)
מספיק שנפתח בימים אלו את העיתון נראה מאחור עמודות רבות שבהן יש הצעות למודעות זנות, אז לפני כ 15 העיתון היה מוצף... המודעות היו בעיקר של זונות ישראליות. הרוסיות ומכוני הליווי יגיעו יותר מאוחר.
ברשותכם בואו נחזור לפרסומת המדליקה הזו : "רוצה חזה ענק? חייג ותענה מייד"..
המודעה הייתה קטנה בריבוע שחור , והופיעה בה תמונה של אישה עם שדיים עצומים – (מובן שנלקחה התמונה ממגזין פורנו וזו לא הייתה הבחורה עצמה ....)
רציתי, רציתי חזה ענק והתקשרתי.
הייתי אז כבן 17 – על הקו הייתה ישראלית בשלה כבת 27 – 30 (כך היא הציגה את עצמה, לפחות לגבי הגיל בנושא ה "בשלה" זו ההוספה שלי כמובן).
ההתקשרות הייתה מטלפון ציבורי , (-טלאכרט) רק לעשירים היה פלאפונים (עלות מכשיר מדגם בננה או עלית של פלאפון , הייתה עצומה, מכשיר של מוטורולה פלטיניום שנחשב אז פסגת הטכנולוגיות , עלה כ 7000 ₪ ! שקול היום ל 12 אלף לפחות!) .
הבחורה תיארה את עצמה "כצברית" , נשית , ונראית טוב .
ולשאלתי העיקרית : "החזה , ענק כמו מה"? , שאלתי (ונדלקתי) , " ענק כמו 2 אבטיחים קטנים.... " היא השיבה לשאלתי...
המחיר לביקור היה גבוה מאוד ולא יכולתי להרשות אותו לעצמי... הייתי אז תלמיד תיכון , היו לי מעט דמי כיס וקצת כסף שהרווחתי מעבודות בחופש הגדול.
הצקתי לבחורה הזו , כמה פעמים, ביקשתי להוריד במחיר,
"קצת גמישות" , אבל היא קשוחה ובשלה... לא הסכימה.
איזה תסכול....
מאיפה ההתחלה לאהוב חזה ענק?
אולי השאלה צריכה להיות , מאיפה לאהוב נשים ?
אני מניח שזה יצר קיומי, למזלי תפסתי את עצמי בזמן (סוף ה שישית ) והתחלתי לאהוב נשים..
ממש ממש למזלי, כי חשבתי ההפך..!
(את הפעם הראשונה שהגעתי לעונג הבלתי נתפס של אוננות, והשפרצת זרע אשאיר לעצמי, אבל היה זה רגע מכונן בחיים שלי, אחד מיני רגעים המשתלבים בפאזל ארוך של זיכרונות רבים ואפילו קשים )
מאיפה להכיר בחורות / נשים ? היו כאלו שברחו למועדונים ופאבים (הקאטס בארלוזורוב ת"א) ,אבל אני?
לי היה "חבר " ... י' , י' כונה "הקוף" לא כמו כינוי חיבה שמוצמד לעיתונאי רון קופמן , אלא הביטוי כפשוטו הקוף ... הוא דמה לקוף.
והיה תלמיד שדאג להזכיר לו (תלמיד חתיך, אגב). עובדה זו ולהשפילו , הוא היה קטן ורזה, פנים מכוערות, עם חטטים ופצעי בגרות מוגלתיים, וזקן מדובלל .
י' היה דווקא תלמיד טוב ואפילו טוב מאוד, בחטיבה אבל הפסיק להשקיע בתיכון...
בתיכון היה קצת אוטסיידר, ולא היו לו חברים , חלקם התרחקו ממנו, הוא היה אוהב להתעסק בקראטה , או לפחות כך טען והיה עושה תרגילים של קאטות ,מספרים שקנה. אולם תלמידי הכיתה חשבו אחרת והיו לועגים לו.... , הוא היה דחוי.
י' סיפר לי סיפורי זימה, (אני לא התרגשתי כאמור , כי עד אז לא חשבתי שאני אוהב בחורות) על בנות שהכיר במסעות בני עקיבא, ועל מישהי שהיא מכפר הנוער הגרה סמוך ליישובו שהוא מת לתקוע , והיא נתקעה על ידי חבר שלו , כל מיני סיפורים הזויים... שממש לו עשו לי כלום.
יום אחד י' הביא אותי למחבוא , אוצר - ערימת העיתונים שהיו ממול, בבית של ש' (ש' היה אז גזבר שישב בחדר אפוף עשן), עיתוני לאישה ישנים שהיו במחסן מסריח שצמוד לווילה שלו .
למי שזוכר – התמונות הופיעו במדור "צולם ביום חול " (אולי הדגש בתרתי משמע חול וחו"ל..)
התענגתי עליהם , באחת התמונות הייתה בחורה בריטית עם חזה ענק שהמרפקים שלה המכופפים היו הגבול של החזה... (כיום אני בכלל לא מסתכל על "גודל" שכזה... יש ממש ממש יותר גדולים ממנו).
תמונות מעניינות יותר, היו בעיתוני "העולם הזה" (ללא מורא ללא משוא פנים! איך אהבתי את הסלוגן הזה) ... פדריקו פליני היה הכוכב , לא אכתוב מאיפה השגתי את גזיר העיתון, אבל יש קטע שהוא עומד על שרפרף וחופן בידיו שדיים עצומים שטרם ראיתי כמותם (ואולי גם טרם אראה) , מדובר כנראה על הנשים שהוא העריץ (הוא העריץ נשים גדולות וחזקות – כמו למשל בסרטו את סנדי אלן האישה הגבוהה בעולם – 232 ס"מ מנוחתה עדן).
אולי זו הייתה השחקנית מוכרת הטבק בסרטו "זכרונות" ....
כמה הבאתי ביד על התמונה הזו..
רק אחרי שסיימתי את התיכון וניתחתי אירועים מהעבר אני יודע שהוא לא היה ממש חבר, אולי קצת חרא של בן אדם ונצלן ,
ואחד שלא ממש "ספר אותי" ולא עזר לי כשצריך, רק כשהוא היה צריך, אז אני הייתי בשבילו,
(אולי פעם או פעמיים הוא עודד אותי בנושא בחינות ופסיכומטרי , ולימודים גבוהים ועזרה בעידוד בצבא .. הפעמים היחידות)
אני חושב שההרגשה הראשונית הייתה כשביקרתי אצלו בשבת , הוא התעלם ממני כמעט כל השבת , והיה עם חבריו ליישוב וחבריו לשבט, ואילו אני כאילו אוויר, אני אומנם עשיתי טעות וכשהייתי מאחורי אחת הבנות של השבט וממש בעדינות רק בשביל הקטע העברתי יד על שיערה, הוא כעס ...
השבת הייתה ביום ההולדת שלו יום הולדת 17 , אני ברחתי במוצ"ש, לא נשארתי למסיבת יום ההולדת , הרגשתי מושפל על השבת שהוא לא התייחס אלי, אלא לחבריו ביישוב. הרגשה לא נעימה
הייתי צריך את עזרתו בכיוון של ישיבה , לאחר התיכון, והוא במקום לעזור, אמר "זו לא מתאימה לך , וזו ככה וזו ככה" בצורה בוטה ומשפילה, במקום לנתח ולעזור לי למצוא משהו מתאים יותר .
י' היה ממעמד כלכלי נמוך , אני בינוני, לי היה קצת כסף, אז נסענו "לעיר הגדולה" פ"ת לקנות קלטת פורנו (לא היה DVD) , אני קניתי, י' לא רצה לקנות, כי חשב שיזהו אותו כדתי בגלל הזקן ..
הוא אפילו לא השתתף בקנייה ואפילו לא סכום חלקי או סימלי...
זה לא עניין של קמצנות , זה עניין של יחס
ראינו את הקלטת במרכזיה הפדגוגית , אחרי שפילחנו את המפתח ושכפלנו אותו.
לא אהבתי את ההתנהגות של י', שבמקום לשמור על דיסקרטיות , הוא סיפר לתלמיד כיתה י' (בלי רשותי) על הקלטת ועל המפתח , למרות שסיכמנו שזה יהיה סודי...
נאלצתי להחביא את הקלטת מתחת לפנימיה, ובחודשי החורף (מלחמת המפרץ) הבאתי והחבאתי אותה סמוך לבית , עד שנרטבה ואז זרקתי אותה ...
אם נזכרים במלחמת המפרץ, אז היה לנו זמן יותר ללמוד (יצאנו מוקדם יותר ) ותלמיד שהכרתי , הזהיר אותי ואמר לי ללמוד בעודף הזמן, ולא לכלות את הזמן שלי בדיבורי סרק עם י' ...
לא שמעתי בקולו... (לצערי)והרבה זמן יקר בוזבז עם י'
בתקופת הבגרויות, י' נכנס עם עוד חבר (הם היו בסכסוך כמה שנים , והתפלאתי שהם נהיו חברים) לראות סרטים (אני מניח פורנו) למקלט, אותי הוא לא שיתף , נפגעתי (למה לא אמרתי לו את זה ? ממה חששתי?).
י' הוא לא האישיו, אולי היו מספר נקמות, אחד שהוא לא הגיע ליחידה שרצה בצבא – יחידה מובחרת , ושתים היא בכך שלמרות שהיה לו שכל, הוא לא השקיע, ואפילו לבחינת הבגרות במתמטיקה לא ניגש (אפילו לא ברמת 3 יחידות). הוא היה אמור לגשת ל 5 יחידות ...
הוא סיפר שהוא ישלים בגרויות אחרי הצבא... ואפילו בגרות לא הייתה לו ....
למה הייתי איתו? אולי בגלל שריחמתי עליו , כי היה תלמיד דחוי ונשוא ללעג , אולי כי היה לי במה לחלוק .. אבל אין ספק שמבחינה לימודית הוא הוריד אותי ולא שיפר (מזלי שלא עברתי ממגמה ביולוגית למגמת מחשבים – שהוא אמר לי שהוא ילמד אותי את החומר החסר,, ידעתי עם מי יש לי עסק).
בצבא הוא הגיע לבקר בבית , וגם אז ניסה להשתלט על הביקור ולהכתיב קצב... לא נתתי לו, ועשיתי מה שתכננתי מראש איתו , ולא מה שהוא תכנן בצורה מיידית באותה השבת.
במוצ"ש הוא רצה לנסוע, אבל בגלל שלא היה לחוץ ביקשתי ממנו שנעשה סיור בבתי הזונות בתל אביב (סליחה על הביטוי) ... לראות זונות כך בשביל הקטע (היו אז זונות רוסיות שהגיעו לארץ).
הוא סירב , (ולא מטעמי מצפון או דת).
י' התקשר לפני כמה חודשים, דרך קרובת משפחה, שהוא עובד איתה, ועשה אחד ועוד אחד.. ואז קישר ביננו , שאל עלי וכו' ,
החזרתי לו תשובה. ?
מה ,אני פראייר ?
הייתה לנו בישיבה התיכונית מזכירה שמנה , חרדית כבת 30 מה זה שמנה , ממש שמנה , בקושי הלכה, היה לה חזה ענק, והייתי דואג לראות אותו ואותה צועדות .. וזה ממש גירה אותי.
דווקא בנושא זה י' שיתף פעולה , והיינו מסתלבטים כשהיינו רואים אותה
חטאי נעורים (כן, זה תרתי משמע קשור למי שמכיר זה שם הספר של איטו אבירם)
להשלמת המציאות ולא רק התמונות , הייתה "אם הבית" – תימניה שהייתה אחראית על המנקות , היא הייתה באמצע גיל ה 40 שלה, קטנה , מעט מלאה , נאה עם חזה מאוד גדול....
היא לבשה חולצות טריקו לא צמודות, שהבליטו את החזה הגדול שלה.
שנים ראיתי אותה, זה לא הזיז לי , (כאמור לא הייתי בקטע של הנשים), אבל , אבל אחרי שהייתי בקטע , התגרתי ממנה , כל פעם כשהייתי בחדר והייתי רואה אותה ברחבה , הייתי שולף את "החבר" שלי ומביא ביד.
מפנטז עליה. כך תקופה ארוכה...
לא ניצלתי מינית, אבל חשבתי "איך לעזאזל אני ממזמז אותה"?
יום אחד היא הייתה בברזיה ושטפה כלים שהשאירו תלמידים ליד המגרשי כדורסל , התקרבתי לשם , ועשיתי עצמי שותה, התקרבתי אליה, לברז שלה , אני מצמצם טווחים, , וכשהייתי בטווח אפס שלחתי כאילו יד לשתות , היד נגעה בחזה הגדול שלה, הרגשתי אותו... שאלתי אותה שאלה, ותוך כדי אני מרגיש את החזה שלה.. וואו הרגשה עילאית , למרות שהיו אלא שניות קצרות, הרגשתי כאילו דקות אני איתה...
אני חושב שזה היה משהו חד פעמי...
אחרי כמה שנים , ויובש הגיעה לעבוד בחורה יפהפייה , תימניה כבת 25 , נדמה לי שאם הבית הביאה אותה לעבודת מטבח.
ואני? אני הייתי מגניב אליה מבטים חטופים, מבטי עונג חשאיים מבטי תאווה .
בתחילת השנה (אצלנו השנה התחילה לפני ה 1 לספטמבר!) היו אלו עיתים נדירות שבכלל ראיתי אותה , בגלל "שבחודשי הסליחות והרחמים" (חודשי אלול תשרי) השכמנו קום לפנות בוקר וכבר בשש ורבע היינו בבית המדרש (או אולי בית כנסת – שכחתי את המונח המקורי , האם זה נקרא בית כנסת או בית מדרש, עם הקוראים סליחה).
אבל אחרי החגים, כשכבר לא חם, והקרירות בבוקר נעימה, בכל פעם שהייתה באה מוקדם בבוקר לפני 7 בבוקר בהסעה מראש העין ... , בפעמים אלו השתדלתי ללכת יותר לאט , ולעכב את הגעתי לתפילה , לא חושש מגערתו של הרב על האיחור, (לא הייתי מהמאחרים, והביטחון העצמי שלי היה על הפנים , חששתי שצועקים עלי ..הייתי רגיש מאוד) על מנת לראות את האישה הזו ...
הייתה זו הזדמנות חד פעמית , בבוקר, ואם התמזל מזלי גם חד פעמית אחרי צהריים (אם הצלחתי להתפלח משיעורי החול..) ,
היא הייתה מרשימה מאוד , חזה בינוני זקור וחצוף , יופי שלא מהעולם הזה (בסגנון של שירלי בוגנים )
היא הייתה עובדת מטבח , ולכן היא הייתה רק במטבח , לא הסתובבה.
היא הביאה שינוי מאוד מרענן למטבח , כי מי היו אז במטבח ?
טבח פרסי , שרק צועק ולא יודע להכין אוכל . העובד הערס (מזכיר אסיר בכלא) שמכין סלטים רקובים, וששם חתיכות מרגרינה מבחילות בצלחות פלסטיק שרק מהריח של המרגרינה יכולת להקיא, ואם העזת לטעום מהמרגרינה (שהייתה סופחת טעמי לוואי מהמקררים , את כל טעמי הלוואי המגעילים שהיו בעולם הזה ) היית צריך להתאשפז בבית חולים
ושכחתי עוד עובדות מטבח , היו אלו נשים אשכנזיות , בנות 60 ניצולות שואה , התימניה הביאה שיוני מרענן, מרענן מאוד .
אז מה אני אעשה במטבח? זה לא שלא "ביקרתי" שם ופילחתי עוגות שמרים מגעילות בטעם נפט אבל איך אני ממזמז אותה במטבח ?
בעסא...
אם הזכרנו חטאים, אז אולי חטא אחרון, זה היה ממש בסוף השמינית , תקופת הבגרויות, הייתי בפנימייה , חרמן אש , אף אחד לא היה בחדר, הרגשתי צורך להביא ביד, עינגתי את עצמי, (לא היה נדיר באותם ימים) אבל אז שמעתי קולות של מנקות.. הפסקתי , התלבשתי ,, סוגר את הריץ' רץ' ושוב מרגיש זקפה וזה גירה אותי יותר, המנקות התפרסו בחדרים , הצצתי מבעד לדלת וראיתי את חבורת המנקות, אחת מהן , מנקה חדשה אתיופית כבת 40 עם חזה מאוד גדול... וכך , משפשף , עוצר בעדי, ומתלבש , בודק איפה היא נמצאת... מביא ביד על המיטה ומפנטז, כבר ממש לא יכולתי להחזיק בעצמי , אז החלטתי "ללכת עד הסוף"... מה שיהיה יהיה, התגרתי מזה שיש שם נשים שאני מביא ביד והן נמצאות לידי (רגע הייתי קטין אל תשפטו אותי, ) נשכבתי על המיטה והבאתי ביד
למזלי ? היא פתחה את הדלת של החדר, ראתה אותי מביא ביד , אני והיא נבהלנו , היא נבהלה והתחילה לצרוח , אני נבהלתי ובשיא המהירות , נמלטתי (קפצתי מהקומה הראשונה) , "וחצי תאוותי בידי"...
מה אתם חשבתם שאני אביא ביד ושאשפריץ עליה? או שתראה את השפריץ שלי ? מזל שלא התלוננה עלי ...
איך שהלב שלי דפק באותו יום...
זהו עד כה הפרק הראשון והפותח .
הפרק השני יהיה יותר מעשי , ומעניין (אני מקווה) .