לפרנואיד
תקרא את הדיון הבא ותבין בעצמך,
פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס ועמדת ההנהלה
כ
לפרנואיד
תקרא את הדיון הבא ותבין בעצמך,
פרסום בחורות פרטיות בפורום סקס ועמדת ההנהלה
אני לא יודע אם היא עונה להגדרה שלכם לפרטית או לא.
היא פרסמה מודעה בלוח הכרויות באחד האתרים. עניתי למודעה והיא שלחה לי תשובה + תמונות. חשבתי שזה רלוונטי לנושא של השרשור הנוכחי ושהמתעניינים בתמיכה כדוגמת הטייס ימצאו בה עניין.
אז אפשר לפרסם או לא ?
אם התשובה חיובית, אז תצרף בבקשה לתגובתך הסבר איך מעלים כאן תמונה כי אני לא מצליח.
התשובה היא חד משמעית, לא להעלות את הפרטים והתמונות שלה ללוח הפורומים.
אם היא תחליט לפרסם אצלנו בפורום מיוזמתה נשמח אם תיצור איתנו קשר בהודעה פרטית.
היא תצטרך לעבור שיחת אימות טלפוני ותקבל הנחיות לגבי כללי הפרסום בפורום.
מקווה שעכשיו הייתי מספיק ברור.
שימי עסוק ובינתיים עוד רגוע
לא. לא. בבקשה אל תקרא לשימי. אני כולי רועד מפחד...
הנהלה קשוחה יש לפורום הזה
הסכום שאתה נוקב מכובד
ניתן למצוא מה שאתה מחפש
תפנה אלי ישרות אולי אני יוכל לעזור לך
אתה הולך לבזבז 5,000 ש"ח בחודש על איזה פרחה מטומטמת שאלוהים נתן לה חור בשביל לעשות פיפי והיא הפכה אותו למפעל תעשייתי ??? והעיקר שהפמיניסטיות מסבירים לנו שהבנות העובדות מסכנות ואנחנו רשעים שמנצלים אותן.... בן אדם, כולנו צריכים חום ואהבה, רובנו צריכים את זה יותר מאשר את הזיונים, אבל אין דרך יותר טובה להוציא כל כך הרבה כסף ולקבל סיפוק רגשי ?
תגובה חזקה ומושחזת ביותר
(יש לי חולשה לתגובות מתלהמות וזו האמא של המתלהמות)
שמרתי אותה ולמדתי בע"פ ואני בהחלט הולך לעשות בה שימוש בעת הצורך.
יוניקורן זה לא לגמרי מופרך הרעיון. מקרה שהיה כך היה:
לפני שנים, ישבתי בבר של מלון קרלטון לבוש חליפה וממתין לפגישת עסקים (איש עסקים זר שהתעכב...).
יושב ושותה להנאתי. נגשת אלי בחורה נאה מאד, מטופחת להפליא ולבושה כאשת עסקים לכל דבר וענין.... כנראה שבשל לבושי (כאמור חליפה ועניבה) החלה בשיחה באנגלית..... חייכתי לעצמי והחלטתי "לזרום" עם השיחה... ולשחק את תפקיד "התייר".
שאלה למעשיי וסיפרתי לה שאני איש עסקים מחו"ל ושוהה במלון לרגל עסקיי בארץ.... השיחה קלחה כאשר באיזה שהוא שלב שאלה בצורה גלוייה: "רוצה שאעלה איתך לחדר?? זה 300 דולר..."
כשראתה שאני לא ממש מתלהב מהרעיון ניסתה עוד תרגיל: "אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך חשבונית"... אמרה והוציאה פנקס קבלות עליו מודפס :"שחף - שירותי מזכירות ותירגום".....
בחיי שזה מה שהיה....
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”