כ סתיו המזוייפת - דף 7 - סקס אדיר

סתיו המזוייפת

61

[QUOTE=הטוחן]
ואם כבר בשם כל המטוזזים ...
אני הולך בשנה הקרובה לזיין אותה גם בתחת.
[/QUOTE]

גם אני חושב שהיא חיפשה זין ואם אתה צריך עזרה לדאבל פנטריישן ... אני פנוי לחדירה ...

כל מה שסתיו כתבה זה סתם בבל"ת לשם הפרובוקציה בלבד ולא שווה התייחסות אמיתית למרות שכל הדיון והתגובות של החברים ראויים לשבח

סתיו המזוייפת

62

סתיו, לפני 5 ימים כתבתי לך כאן הודעה ובה ההצעה שלי למפגש. בתגובה כתבת לי בפרטי שאת חוששת להיפגש מאחר שבעבר הותקפת פיזית ע"י גברים מה"סוג שלנו". בתגובה כתבתי לך 'הודעת הרגעה' ובה הסברתי לך שהרמת יד על בחורה זה קו אדום מאוד ברור אצלי!!! בחורה צריכה לעשות משהו קיצוני במיוחד כדי שבכלל אשקול הרמת יד עליה. כבר הסברתי לך שאני מכבד כל בחורה באשר היא.

נו, היית מאמינה?! גבר שעוסק בסקס בתשלום ובכל זאת מכבד בחורות! זה כבר מפריך חלק מהתיאוריות שבנית לעצמך לא?

כדי שתרגישי בנוח הצעתי לך בהודעתי הראשונה לבחור בעצמך את מקום המפגש(בית קפה, מסעדה, פארק ציבורי וכ'ו) וזאת על מנת שתוכלי להרגיש בטוחה ונינוחה, ונוכל שנינו לנהל שיחה רגועה ותרבותית שבה נשטח את טענותינו. האמת שרציתי פשוט להכניס קצת ידע לראש הילדותי והמאוד מקובע שלך, וגם קצת לפקוח את עינייך לגבי העולם שאת חיה בו. רק אומר לך שבעולם שאנו חיים אין תמיד שחור ולבן, אבל יש הרבה אפור. ראיתי כבר לפני 4 ימים שקראת את 'הודעת ההרגעה' שלי ולא הגבת. הנחתי שאולי את צריכה קצת זמן לחשוב על כך ולכן המתנתי. אבל למיטב הבנתי את כבר ויתרת.

כנראה שקיבלת רגליים קרות. זרקתי לך כפפה... ולא הרמת אותה. מסתבר שמתחת לגישה הפמיניסטית ה"קשוחה" שלך אין לך הרבה אומץ. וכשאני מדבר על אומץ אני מתכוון להתמודד פנים אל פנים מול אדם שיכול בקלות להפריך לחלוטין את כל התיאוריות העקומות שבנית לעצמך. אבל כבר הבנתי שאמיצה גדולה את לא.

למיטב הבנתי גם החבר א.א. ויתר על מפגש איתך.

אוקיי. קיבלת את ההזדמנות שלך. בזאת סיימתי איתך, ואני משאיר את הבמה לטוחן. הוא כבר יידע איך לטפל בך.

zooz

סתיו המזוייפת

63
[QUOTE=לקסר]

סתיו, לפני 5 ימים כתבתי לך כאן הודעה ובה ההצעה שלי למפגש. בתגובה כתבת לי בפרטי שאת חוששת להיפגש מאחר שבעבר הותקפת פיזית ע"י גברים מה"סוג שלנו". בתגובה כתבתי לך 'הודעת הרגעה' ובה הסברתי לך שהרמת יד על בחורה זה קו אדום מאוד ברור אצלי!!! בחורה צריכה לעשות משהו קיצוני במיוחד כדי שבכלל אשקול הרמת יד עליה. כבר הסברתי לך שאני מכבד כל בחורה באשר היא.

נו, היית מאמינה?! גבר שעוסק בסקס בתשלום ובכל זאת מכבד בחורות! זה כבר מפריך חלק מהתיאוריות שבנית לעצמך לא?

כדי שתרגישי בנוח הצעתי לך בהודעתי הראשונה לבחור בעצמך את מקום המפגש(בית קפה, מסעדה, פארק ציבורי וכ'ו) וזאת על מנת שתוכלי להרגיש בטוחה ונינוחה, ונוכל שנינו לנהל שיחה רגועה ותרבותית שבה נשטח את טענותינו. האמת שרציתי פשוט להכניס קצת ידע לראש הילדותי והמאוד מקובע שלך, וגם קצת לפקוח את עינייך לגבי העולם שאת חיה בו. רק אומר לך שבעולם שאנו חיים אין תמיד שחור ולבן, אבל יש הרבה אפור. ראיתי כבר לפני 4 ימים שקראת את 'הודעת ההרגעה' שלי ולא הגבת. הנחתי שאולי את צריכה קצת זמן לחשוב על כך ולכן המתנתי. אבל למיטב הבנתי את כבר ויתרת.

כנראה שקיבלת רגליים קרות. זרקתי לך כפפה... ולא הרמת אותה. מסתבר שמתחת לגישה הפמיניסטית ה"קשוחה" שלך אין לך הרבה אומץ. וכשאני מדבר על אומץ אני מתכוון להתמודד פנים אל פנים מול אדם שיכול בקלות להפריך לחלוטין את כל התיאוריות העקומות שבנית לעצמך. אבל כבר הבנתי שאמיצה גדולה את לא.

למיטב הבנתי גם החבר א.א. ויתר על מפגש איתך.

אוקיי. קיבלת את ההזדמנות שלך. בזאת סיימתי איתך, ואני משאיר את הבמה לטוחן. הוא כבר יידע איך לטפל בך.

[/QUOTE]

לקסר , עזוב את השטיקים של הטוחן , מהמקום שהוא חמד לצון אני בהחלט יכול לראות איך מזווית של אישה דבריו יכולים להיקלט כסוג של איום - אם כי לא מפורש. סתיו לא המציאה את הגלגל בשום דבר שאמרה לנו , את הכל היא דקלמה מחומר שהלעיטו אותה באיזה קורס ללימודי מגדר כנראה. אחד הטעונים המרכזיים של אותן פמיניסטיות כנגד לגיטימציה של הזנות היא ממנעים של שליטה. הן טוענות שבכל פעם שאנו מבקרים את הנערה החביבה עלינו אנו מבצעים מעשה אונס. חבל שבחרת להטיל על הטוחן משימת טיפול בבחורה כי האיום הטיפשי הזה פשוט מוסיף תחמושת לתעמולה שלה ושל כמותה. בכל מקרה אני מתנגד בכל תוקף לאיים על הבחורה או לדון ברצונות המיניים שלה אפילו במרומז. יכולת לצאת גדול אם הייתי אומר שהיא סתם צעקנית מפני שלא הסכימה באמת להתמודד עם ההאשמות שלה עצמה ולהבין את הנושא מזווית קצת אחרת. היא בחרה לא לעשות זאת, אז תודה, ושלום , והיא חתיכת מנוולת חסרת מצפון על כך שטיזזה אנשים לרמת השרון לסרק, ושעכשיו תלך לדרכה כי היא לא הנושא , היא רק דרך להעביר מסר.

רק לידיעה, אלו המצדדים אומרים כפי שרובינו כתבנו בצורה זו או אחרת שהכל עניין של צורך, הצע וביקוש. אם כבר מדברים על נתונים שאותם מין הסתם סתיו לא טרחה לעדכן אותנו . בשנת 2004 בצעה מינה צמח סקר בקרב האוכלוסייה היהודית בלבד לגבי תמיכה במיסוד הזנות עבור ועדה אשר דנה בנושא בכנסת. כאשר פעולה זאת הותנתה בפיקוח ממשלתי מלא כולל מעמד ופיקוח רגולטורי ובריאותי התוצאות היו 65 אחוז בעד.

רימינג מעשי2009-6-20 12:19:16

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”