כ לראות ערוץ 10 דחוף-כתבה בנושא הזנות - דף 2 - סקס אדיר

לראות ערוץ 10 דחוף-כתבה בנושא הזנות

11
סיימתי לראות את הכתבה.
הכתבה טוענת שהתיקתוקיות מופעלות במישרין ע"י עולם הפשע.
תיקתוקיה יכולה להכניס מיליון ש"ח בחודש לבעל הבית.
הבנות מתומרצות לתקתק כמה שיותר לקוחות בכמה שפחות זמן.
זה מאוד מסביר את תופעת התיקתוק וזה לא באשמת הבנות, זה באשמת
ההנהלה.
אם מה ששודר או אפילו חלק קטן ממנו נכון, אני כל כך שמח שאני
לא הולך למקומות האלה.
אז אגמור בשיר מזמור

12

טוב. בעזרתו האדיבה של ידידנו MAXMAX סיימתי כרגע לצפות בכתבה הזאת באתר ערוץ 10.

אכן מראים שם את עדן מבן-יהודה(שהייתי איתה אגב), ואת תיקתוקיית הירקון 98(לא הייתי ולא נראה לי שאהיה גם. התיקתוקייה הכי מתקתקת שיש), פינסקר, בוגרשוב 42, ועוד כמה מקומות "היסטוריים"(ז'בוטינסקי 100? המקום הכי גדול ומושקע שהיה?) שחלקם כבר לא פועלים למיטב הבנתי. בגדול - כמעט כל מה שנאמר בכתבה כבר היה ידוע לי(ניצול הבנות, הסחר בנשים, הסרסורים שניהלו הכל, השכרות הדירה, וכל מה שמסביב) ובכל זאת, היו שם כמה דברים חדשים, כמו כל עניין השיווק והניהול של בתי-הבושת ע"י המאדאם.

בהחלט כתבה מעניינת ורצינית שלא כמו הכתבה הדבילית הקודמת של אורלי וילנאי-פדרבוש שלא חידשה כלום, ורק חזרה על מנטרות ידועות.

באופן אישי, זה רק מחזק דעתי בעניין העדפתי האישית הכמעט מוחלטת של פרטיות על גבי תיקתוקיות(למעט מקרים בודדים). כמו שאמר מקסמקס לפניי - לפי המתואר בכתבה(וכבר ידעתי זאת קודם) ההנהלה היא זו שמתמרצת ואף מחייבת את הבנות לתקתק כדי לעשות כמה שיותר כסף בפחות זמן. מי ש"משקיעה" בלקוחות "נענשת" ועוברת למשמרת פחות אטרקטיבית או שמקבלת פחות משמרות, או שפשוט מעיפים אותה. ובכלל, הפרטיות הן על פי רוב עצמאיות לחלוטין ועושות זאת מתוך בחירה, כל הרווחים הולכים אליהן, והן חופשיות לחלוטין לעבוד ולהפסיק באיזו תדירות שמתחשק להן. בנוסף לכך שהן כמובן יכולות לסרב ללקוח שלא נראה להן, ולאור כל אלה הן מועדפות עליי באופן כמעט מוחלט במקום התיקתוקיות/דירות המסריחות.

בנוסף, אני שמח שהפילו את כל הרשת שסחרה בנשים. ובכלל, משמח מאוד לשמוע שהתופעה המגעילה הזאת כמעט נכחדה כליל מנוף ארצנו. עם זאת אני לא אתייחס לזה שהבן זונה הראשי ברשת קיבל חסינות דרך הסכם עד מדינה הבעייתי, רק אומר שכגבר שמאוד מכבד כל בחורה באשר היא - הייתי מעדיף לסרס את הבני-זונות המניאקים האלה ולהוציא את כל איבריהם הפנימיים עם מצ'טה ומסור חשמלי בעודם בחיים!!!! אינעל ראב ראבק! בני-שרמוטות!!צריך לחסל אותם בעינויים קשים אחד אחד!!! שיגיעו למצב שכבר יתחננו למות!!!

לקסר2009-7-2 4:17:53
zooz

14

חברה אני חושב שהתוכנית לא היתה מעודכנת בכלל ודיברה רובה ככולה על תופעת הסחר בנשים תופעה שכבר אינה קיימת במדינת ישראל והמשטרה הצליחה למגר אותה וטוב שכך!!!כמו כן מקומות כמו הירקון 98 ידועים ככאלה שיש בהם פעילות רבה האם זה חידש משהו למישהו??הבנות שמסוממות אפשר למצוא באיזור תחנה מרכזית ומי שהולך לשם באמת מסכן את נפשו אבל ואבל גדול ברוב המקומות עובדות בנות רגילות שפשוט רוצות לעשות כסף....כל איש טלוויזיה רוצה לעשות רייטינג ומנפח פרומואים על נושא הזנות כי זה נושא שמושך המון אש....מישהו כאן היה יכול להסתדר בלי זונות?כולנו אוהבים אותן זה מקצוע שקיים עוד מימי רחב הזונה(הזונה העברית הראשונה)ואי אפשר לעצור את זה!מה שכן את תופעת הסחר בנשים טוב שעצרו כי זה דבר מזוויע!!!

בקיצור מאחל לנו הרבה זיונים טובים

סייר לילי לשעבר....

15

שלושת הדברים החשובים מהכתבה הם:

1. התקתוק הינו שיטה ! ולכן לא יעלם

2. 85% מהבנות מסוממות !!!!!

3. הכל מצולם !!!!

לכל אחד מהדברים כאן משמעויות אדירות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נ.ב

יוסי זו תמימות לחשוב שחוסל הסחר בנשים בארץ, אפילו לא קרוב...........

הכל מכל כל....

17

חישוב פשוט:

12 שעות משמרת * 60 דקות לשעה = 720 דקות במשמרת.

720 דקות במשמרת / 25 לקוחות למשמרת (ממוצע בין 20 ל- 30) = 28.8 דקות ללקוח.

תורידו את זמן המכירה תורידו המתנה בין לקוח ללקוח ותגלו שלבחורה אין ברירה אלא להעיף אותך תוך 20 דקות.....

הכל מכל כל....

18
[QUOTE=אפרודיזאק]

חישוב פשוט:

12 שעות משמרת * 60 דקות לשעה = 720 דקות במשמרת.

720 דקות במשמרת / 25 לקוחות למשמרת (ממוצע בין 20 ל- 30) = 28.8 דקות ללקוח.

תורידו את זמן המכירה תורידו המתנה בין לקוח ללקוח ותגלו שלבחורה אין ברירה אלא להעיף אותך תוך 20 דקות.....

[/QUOTE]

אפרודזיק זה לא רק הכמות , לאיזה איכות ניתן לצפות מבחורה הצריכה לקבל 25-30 איש במשמרת? זה לא אנושי כלפי הבחורה ולבטח לא הוגן כלפי הלקוחות. זה היה פשוט מזעזע לשמוע שבחורה חתכה את הורידים.

19

התיקתוקיות פועלות, משום שיש מספיק טיפשים שמגיעים למקומות האלה. אם לא היו כל-כך הרבה מטומטמים שמתקתקים אותם, לא היו תיקתוקיות.

כמובן, שאני לא מתייחס לאלה שתוקתקו כאשר ניסו מקום חדש, אשר עדיין לא היתה עליו מספיק ביקורת בפורום (גם לי זה קרה, אומנם פעם אחת, אבל קרה), אלא על ההמונים שהולכים לתיקתוקיות ולא טורחים לחפש ולקרוא בפורום, לאיפה מומלץ ללכת ולאיפה לא, בעוד שיש הרבה ביקורת שלילית על הרבה מקומות וגם ביקורת חיובית על מקומות אחרים. לאחרים אני מתכוון יותר לאחרות, כלומר פרטיות.

אז שלא יתקתקו אותכם.

20

רימינג מעשי,

לגבי הבחורה שחתכה את הורידים אני בטוח שהיה מאחור עוד כל מיני דברים שלא סיפרו (אגב סמים וכו'') כך שזה לא רק מספר ה"כניסות" אבל מסכים איתך לחלוטין !

טל טל,

כשהייתי בן 17 לקחתי את החברה שלי לים בסובארו פשע הקטנה שלי ושקענו בחולות....

באו לעזור לי להיחלץ איזה שני ערסים כאלו ואז הראשון פנה אליי בשאלה:

"תגיד יא חמאר מה נכנסת לפה עם האוטו" בעודי חושב על תגובה הולמת ענה לו חברו במקומי:

"עזוב ת'ילד ! אתה לא יודע שכשהזין עומד הראש בתחת...."

ולכן זו לא שאלה של טיפשים או לא כשיש ים של חרמנים שלא כולם יכולים להוציא כל פעם 500-600 ש"ח על פרטית האפשרות היחידה היא תקתוקיה ולכן הן תמשכנה לפרוח כי להכירך "כשהזין עומד הראש בתחת...."

הכל מכל כל....
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”