טוב. בעזרתו האדיבה של ידידנו MAXMAX
סיימתי כרגע לצפות בכתבה הזאת באתר ערוץ 10.
אכן מראים שם את עדן מבן-יהודה(שהייתי איתה אגב), ואת תיקתוקיית הירקון 98(לא הייתי ולא נראה לי שאהיה גם. התיקתוקייה הכי מתקתקת שיש
), פינסקר, בוגרשוב 42, ועוד כמה מקומות "היסטוריים"(ז'בוטינסקי 100?
המקום הכי גדול ומושקע שהיה?
) שחלקם כבר לא פועלים למיטב הבנתי. בגדול - כמעט כל מה שנאמר בכתבה כבר היה ידוע לי(ניצול הבנות, הסחר בנשים, הסרסורים שניהלו הכל, השכרות הדירה, וכל מה שמסביב) ובכל זאת, היו שם כמה דברים חדשים, כמו כל עניין השיווק והניהול של בתי-הבושת ע"י המאדאם.
בהחלט כתבה מעניינת ורצינית שלא כמו הכתבה הדבילית הקודמת של אורלי וילנאי-פדרבוש שלא חידשה כלום, ורק חזרה על מנטרות ידועות.
באופן אישי, זה רק מחזק דעתי בעניין העדפתי האישית הכמעט מוחלטת של פרטיות על גבי תיקתוקיות(למעט מקרים בודדים). כמו שאמר מקסמקס לפניי - לפי המתואר בכתבה(וכבר ידעתי זאת קודם) ההנהלה היא זו שמתמרצת ואף מחייבת את הבנות לתקתק כדי לעשות כמה שיותר כסף בפחות זמן. מי ש"משקיעה" בלקוחות "נענשת" ועוברת למשמרת פחות אטרקטיבית או שמקבלת פחות משמרות, או שפשוט מעיפים אותה. ובכלל, הפרטיות הן על פי רוב עצמאיות לחלוטין ועושות זאת מתוך בחירה, כל הרווחים הולכים אליהן, והן חופשיות לחלוטין לעבוד ולהפסיק באיזו תדירות שמתחשק להן. בנוסף לכך שהן כמובן יכולות לסרב ללקוח שלא נראה להן, ולאור כל אלה הן מועדפות עליי באופן כמעט מוחלט במקום התיקתוקיות/דירות המסריחות.
בנוסף, אני שמח שהפילו את כל הרשת שסחרה בנשים. ובכלל, משמח מאוד לשמוע שהתופעה המגעילה הזאת כמעט נכחדה כליל מנוף ארצנו. עם זאת אני לא אתייחס לזה שהבן זונה הראשי ברשת קיבל חסינות דרך הסכם עד מדינה הבעייתי, רק אומר שכגבר שמאוד מכבד כל בחורה באשר היא - הייתי מעדיף לסרס את הבני-זונות המניאקים האלה ולהוציא את כל איבריהם הפנימיים עם מצ'טה ומסור חשמלי בעודם בחיים!!!!

אינעל ראב ראבק!
בני-שרמוטות!!
צריך לחסל אותם בעינויים קשים אחד אחד!!!
שיגיעו למצב שכבר יתחננו למות!!!

לקסר2009-7-2 4:17:53