כ לראות ערוץ 10 דחוף-כתבה בנושא הזנות - דף 3 - סקס אדיר

לראות ערוץ 10 דחוף-כתבה בנושא הזנות

21

[QUOTE=אפרודיזאק]ולכן זו לא שאלה של טיפשים או לא כשיש ים של חרמנים שלא כולם יכולים להוציא כל פעם 500-600 ש"ח על פרטית האפשרות היחידה היא תקתוקיה ולכן הן תמשכנה לפרוח כי להכירך "כשהזין עומד הראש בתחת...."[/QUOTE]

אז איך זה שהזין עומד אצל מספר אנשים, שבמקום שהראש שלהם יהיה בתחת, הזין שלהם בתוך איזה פרטית מתוקה???

מספר עצות לי לגברים שהזין שלהם עומד והראש בתחת:

1. תקראו את הביקורות בפורום. מי שלא קורא את הביקורות, או מי שלא יודע שהפורום הזה קיים, או מי שלא טרח לחפש את הפורום, או מי שלא יודע לגלוש באינטרנט, אז מגיע לו שיתקתקו אותו - הרי הוא אידיוט גמור!

2. אם יש לך בת-זוג, אפשר גם לתקתק אותה מדי פעם.

3. והאופציה האחרונה: אם אין מין אז ביד ימין.

לראות ערוץ 10 דחוף-כתבה בנושא הזנות

22
[QUOTE=טל טל]

[QUOTE=אפרודיזאק]ולכן זו לא שאלה של טיפשים או לא כשיש ים של חרמנים שלא כולם יכולים להוציא כל פעם 500-600 ש"ח על פרטית האפשרות היחידה היא תקתוקיה ולכן הן תמשכנה לפרוח כי להכירך "כשהזין עומד הראש בתחת...."[/QUOTE]

אז איך זה שהזין עומד אצל מספר אנשים, שבמקום שהראש שלהם יהיה בתחת, הזין שלהם בתוך איזה פרטית מתוקה???

מספר עצות לי לגברים שהזין שלהם עומד והראש בתחת:

1. תקראו את הביקורות בפורום. מי שלא קורא את הביקורות, או מי שלא יודע שהפורום הזה קיים, או מי שלא טרח לחפש את הפורום, או מי שלא יודע לגלוש באינטרנט, אז מגיע לו שיתקתקו אותו - הרי הוא אידיוט גמור!

2. אם יש לך בת-זוג, אפשר גם לתקתק אותה מדי פעם.

3. והאופציה האחרונה: אם אין מין אז ביד ימין.

טל טל , לא כל העולם ואישתו יודעים על הפורום הזה, ואני בטוח שגם אתה היית די אידיוט עד שלמדת להלך בין הטיפות. זה לא לעניין ללעוג על אחרים. למען הגילוי הנאות עלי לציין שהבית באסתר המלכה 8 שצויין בכתבה מזכיר לי נשכחות מהתקופה שעוד לא ידעתי איך לחפש את שביל הזהב. אני מניח שהיו עוד כמה "אדיוטים" כמוני. כמו בכל דבר בחיים, מיומנות רוכשים עם ניסיון. אני לא חושב שמגיע לאף אחד שיתקתקו אותו כמו שאני לא חושב שמגיע לאיזושהי בחורה להיות מועסקת בתנאי עבדות מודרנית, ובהמשך לדיון שהיה עם סתיו המפורסמת מבחינתי זאת רק סיבה נוספת המצדיקה להפוך את כל תעשיה הזנות לחוקית ומבוקרת. [/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”