כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

2
[QUOTE=אפרודיזאק]

בחייאת אני חייב תשובה לגבי משהו !!!!

אני לא אשאל למה היא עזבה ואכבד את פרטיותה אבל אני חייב לשאול איך ישנם אנשים שיודעים את הסיבה ?

מה קורה אתם מפתחים עם הבחורות מערכות יחסים ידידותיות עד לרמה אישית ? מאיפה הידע אני לא מבין ?

[/QUOTE]

אפרודיזיאק תתפלא אבל כן לפעמים חלק מהבנות מפתחות מערכות קצת יותר אישיות עם חלק מהלקוחות . לי לפחות יש כאלה עם חלק מהבנות אותן אני מבקר . לא ביקרתי את ניקול אף פעם אישית אך אני לא מתפלא שחלק פה יודעים את הסיבה שהיא מפסיקה לתת שירות.

4

מצטער אבל אני לא מבין את הצורך של להיות בקשר אישי עם מישהי שמספקת שירותי מין בתשלום.

יש הסבר למה שנישגב מבינתי ?

ZZ אני איתך !

אתם יודעים אומרים שאת ההתדרדרות החברתית בארץ ניתן לראות בבני הנוער והנה כאן מגיבים רבים שהם כל דבר אחר מלבד בני נוער והופכים זונה ל- "ספקית שירות".....ממש מועמדות לפרס ישראל למצוינות חברתית

כמה מבינכם היות מעוניינים שביתם הבכורה תבחר לעסוק בפלח הזה של שוק "ספקיות השירות" ? ? ?

אני יכול להבין אילו היו שומרים איתן על קשר מתוך אינטרס כזה או אחר, אך הקפיצה הזו כל פעם להגן על הנפשות העדינות של הטובות בבנותינו אכן נשגב מבינתי......

באנגלית אומרים ש" אם זה הולך כמו ברווז, ומגעגע כמו ברווז - זה כנראה ....ברווז" וזה ממש לא הולך כמו ספקית שירות !

יובהר בזאת שבדבריי אלה איני מתכוון לשום דבר שקשור בניקול ואני מאחל לה באופן אישי רק טוב ואושר ! גם אני כמו רבים אחרים נהניתי משירותיה הטובים בעבר.

כמו כן, אין בדבריי בכדי לומר שכאשר אני עם זונה אני נוהג בה בחוסר כבוד חלילה או בצורה מזלזלת כלשהי - בדיוק להיפך !

רק בואו נשמור דברים בפרופורציה !

הכל מכל כל....

5

מה הבעיה להיות בקשר עם בחורה עובדת? היא שונה מבחורה אחרת שלא עובדת? אין לה רגשות? אין לה לב?

היא אישה עם רגשות לכל דבר ועניין. באופן טבעי אפשר להיות בקשר עם בחורה עובדת כמו שתמיד יש אופציה להיות בקשר עם בחורה רגילה לצורך העניין.

אני לא מבין למה אתה מופתע שיש פה גברים שבקשר עם בחורות עובדות.

אני הייתי בקשר עם מספר של בחורות עובדות ואני יכול להגיד לך שהן היו הרבה יותר רגישות משאר בחורות "רגילות" שהכרתי.

6

אין בעיה להיות בקשר עם זונה - זה לא מה שאמרתי !

הבעיה שהצגתי היא עם ההתייפיפות של הפיכתן לחסידות אומות עולם....

לרגע לא אמרתי שאין להן לב או משהו כזה וגם הדגשתי את יחסי ההוגן אליהן.

תגיד, אם הן כל כך רגילות היית מוכן שביתך תעסוק במקצוע ? היית ממליץ ?

הכל מכל כל....

7
[QUOTE=אפרודיזאק]

אין בעיה להיות בקשר עם זונה - זה לא מה שאמרתי !

הבעיה שהצגתי היא עם ההתייפיפות של הפיכתן לחסידות אומות עולם....

לרגע לא אמרתי שאין להן לב או משהו כזה וגם הדגשתי את יחסי ההוגן אליהן.

תגיד, אם הן כל כך רגילות היית מוכן שביתך תעסוק במקצוע ? היית ממליץ ?

[/QUOTE]

אפרודיזיאק מה הבעיה שלך?? למה כל כך קשה לך להבין את העובדה ששני בני אדם מוצאים נושאי שיחה משותפים או איזה שהיא הבנה משותפת יכולה להפוך את הקשר בינהם לקצת פחות רשמי. אולי אתה צודק בכך שאף אחד לא היה רוצה שאישתו/בתו/ אחותו ישמשו כזונות אך עדיין זה לא אומר שלפעמים גם נחמד להליף עם משהי כמה מילים מעבר לזמן המוקצב לאקט עצמו סתם בגלל שזה נעים לשנינו. כל כך מסובך לך להבין דבר כזה?

8

תראה, לגבי שאלתך אם הייתי רוצה שביתי תעבוד בזנות אז אני מניח שהתשובה ידועה לך ולכל בן אנוש.

תראה, עד לפני זמן מה הייתי בטוח שהנשים שמגיעות למצב הזה, הגיעו כמוצא אחרון וכנראה באמת שלא הייתה להן שום ברירה - אלא לעבוד בזנות. מי שמכיר אותי בפורום, יודע שהייתי בקשר עם בחורות עובדות וככל שהכרתי אותן יותר ויותר טוב אכן מצאתי שבעקבות העבר שלהן (גבר מכה, בכל מכה, אמא אבא סבתא מכים, גילוי עריות וכו') גרם להן להגיע למצב הזה וכביכול זה "הצדיק" את מה שהן עושות.

עכשיו אני יודע שהרבה אנשים פה יאכלו אותי....

ואז הגיעו בחורות כמו שרון ואנגלינה ונופר ועוד כמה שמות שכבר שכחתי, שהן עושות את זה לא כי זה האופציה היחידה שלהן, אלא כי הן בחרו בזה.

אני רוצה להתנצל אם חס וחלילה פגעתי במה שאמרתי, ואני גם לא מכיר את הבחורות האלה ומעולם לא הייתי אצלהן, אבל זו דעתי. קצת מקריאה של הודעותיה של שרון אפשר לראות שהבחורה הזאת משכילה ויש לה חוש עיסקי טוב ובקלות היא יכלה למצוא את עצמה במקום עבודה "נורמלי". גם לגבי אנגלינה, דווקא מהבחורה הזאת אני בשוק, אני קראתי את ההודעות שלה וזה מראה שהיא בחורה מאוד משכילה עם שכל על הכתפיים וכמו שרון בקלות יכלה למצוא את עצמה בסוג עבודה "נורמלית". אפילו לנה מד"ר כהן, בחורה מאוד משכילה שאני מניח שהתחילה בעבודה הזאת כאין ברירה וכקשי התסגלות, אבל כשהיא סיפרה לי שהיא לא יכולה להפסיק לעבוד בעבודה הזאת כי היא צריכה לשלם אחזקה גבוהה לבית בגלל שיש בה בריכה וכו'...איבדתי את הרספקט שלי אליה (לא כמובן שזה אמור להזיז לה), אבל באופן אישי, היה קשה לי להתחבר אליה.

אז נחזור בחזרה לעניין שאני חוזר ואומר, ישנם בחורות שלא בחרו בעבודה הזאת ונכון הן לא חסידות אומות העולם, אבל זה לא עושה אותן פסולות. יש מצבים בחיים שאף אחד לא שואף ורוצה להגיע - אבל לפעמים אין ברירה. דווקא אל הבחורות האלה יותר קל להתחבר ולהיות בקשר כי אלה נשים אמיתיות.

אתה פשוט צריך לקבל את זה שישנם בחורות שעובדות שהמצב שלהן הוביל אותן לזה, אבל הן בחורות נהדרות והאופי שלהן כ"כ טוב שלא הייתי גם מתנגד לאופי כזה מצד בנותי...

meninblack2009-7-16 9:38:49

10

רץהדרך אין לי עניין להפוך את זה למריבה או אפילו לוויכוח אני יותר בעניין של החלפת דיעות ולכן יהיה נחמד אם נשמור על טונים יותר נעימים, סבבה? סבבה!

עכשיו כמו שכבר כתבתי (ראה תגובותי הקודמות) אני מבין ומקבל קשר כזה בין זונה ללקוח !

מה שאני לא מבין ולא מקבל זה את הצגתם כ"ספקיות שירות" ההיתממות הזו קצת..... וזה לא אומר שלזונות אין רגשות, שהן לא חכמות, שאי אפשר לדבר איתן או כל דבר אחר !

אפילו קחו את אנג'לינה עצמה כדוגמא (אנג' מתנצל אם את הופכות למרכז הדיון שלא ברצונך - פעם אחרונה מבחינתי - סימן קטן וגם זה ימחק) אם תעקבו אחרי פוסטים שלה תראו שהיא עצמה מעידה על דעתה לגבי המקצוע בו בחרה, על כמה גאה או לא היא בו, על אם היא מסתירה העובדה או לא וכו' אז אתם מנסים פה להיות יותר צדיקים מהאפיפיור(אפיפיורית במקרה דנן) ?

ובהמשך לתגובתו של הגברבשחור דווקא אותן בנות שנתת כדוגמא הן הדוגמא המושלמת שמצדיקה אותי ! בחורות אינטילגנטיות שיכלו לעסוק בכל עבודה שרק ירצו בוחרות ללא כל סיבה מהעבר (אני אישית לא משוכנע לגבי זה) לעבוד כזונות כביכול בגלל הכסף הגדול - הלא זוהי ההוכחה הניצחת לבדיוק מה שאמרתי ההתדרדרות המסרית של החברה !!! כי אם זונה שנאנסה וספגה מכות כל חיה ולא מצליחה לשקם עצמה ובוחרת לעבוד בזונות כמפלט אחרון אפשר עוד איכשהו להבין זאת, בת טובים ללא כל בעיה שבוחרת במקצוע בגלל כסף בלבד ממש אי אפשר !

עכשיו אני מציע לרסן את רמת ההתייפיות או הליקוק או מה שזה לא יהיה כי לקרוא לזה ספקיות שירות, בחורות מקסימות, נשים טובות מהנשים שהכרנו מחד ומאידך להודות שאפילו אין צורך להשיב על האם היינו רוצים לראות את ביתנו מספקת שירות שכזה - זה פשוט לעג לרש ! ומשהו שלא יעבוד על אף אחד לרבות אותן בנות חכמות שבחרו במקצוע הנ"ל ! אז אין צורך בכל הדברים הללו כי בסופו של יום כפי שאמרתי "אם תשלמו הן תתנה.."

רוצים עוד שאלה מעניינת ?

כמה מכם היות נישאים לזונה ?

אפרודיזאק2009-7-16 12:18:39
הכל מכל כל....

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”