כ קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ... - דף 4 - סקס אדיר

קרה למישהוא פה מצב מביך ? שכזה ...

31
סיפור הפוך

היכרתי מלצרית במסעדה...

אני לקוח קבוע
היא מלצרית קבועה....
יחסים טובים,,
טיפים בגובה 25% 30% מהחשבון
הי
בי
חיבוק לפעמים.

עד שנעלמה
הפעם הבאה שראיתי אותה
היה באזור התעשיה חולון.
לא התחמקנו אחד מהשני
אך גם לא קניתי את שרותיה

פעם אחת בשעת לילה מאוחרת ( העסק שלי באזור ) עצרתי לידה, רק לשלום.
ביקשה מיים. הבאתי לה מפיצוציה, אחר כך שאלה אם אוכל לקחת אותה הביתה.
הציעה מציצה תמורת הטרמפ.

טרמפ נתתי, על המציצה ויתרתי.
דיברנו בדרך. סיפור של חיים קשים.
אין מצב שמסוגל להרגיש חרמן איתה.

אחר כך שאלתי / אמרתי לעצמי, יתכן והאחרות שאיתם אני מזדיין "מצויידות" בסיפור דומה...
אבל כאן הפסקתי לשאול את עצמי.

נושא אחר,
שאלה, קבועה "לשעבר" היא גם סוג של אקסית ? ( אולי אפילו מיתולוגית ? )

נימרוד_M2009-7-29 23:36:54
its 4 in the morning the end of December

32
[QUOTE=מר-חיב]

אחת שעבדה במכון בפ"ת,,,מתברר שהיא תושבת העיר שלי. עד לפני שנתיים כל בוקר הייתי פוגש אותה באוטובוס

(ככל הנראה חוזרת מהמכון) . תמיד במושב הראשון ליד הנהג , אומר לה בוקר -טוב עם חיוך קליל שמשדר

"היי,,טוב להתקל בך" וממשיך הלאה לתפוס מקום ישיבה , בהתחלה קלטתי משפת הגוף קצת לחץ...אבל

אחרי 3-4 פעמים שקלטה שחוץ מבוקר-טוב אין אצלי המשך, החלה להחזיר חיוכים קלים , ולהרגיש נוח.

כך במשך כחצי שנה ,,, מאז לא יצא לי להתקל בה שוב

[/QUOTE]

חחח... ענק ,זונה ונוסעת באוטובוס...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

37

יצא לי להתקל בבחורה שהייתי אצלה פעמים רבות בת"א לפני כמה שנים טובות, והיחס והקירבה המקצועית היו מדהימים ..הפגישה הייתה בבסיס בעת שהייתי במילואים - היא ביקרה מישהו כנראה , מיד זיהיתי אותה ( יש לי זכרון חזותי מדהים) למרות שהיה לי ספקות כמה שניות , ידעתי בוודאות שזו היא.

הייתי חייב לדבר איתה כי היא נעלמה מהעיסוק ומאוד התגעגעתי

מצאתי רגע מתאים שהיא קמה וחיפשה איפה לזרוק את הסיגריה , דיברתי איתה ואני בשיא ההתלהבות כאילו מדובר באהבתי הראשונה או באהבה שלא מוצתה .. היא פשוט זכרה אותי בוודאות אבל... התעלמה ממני !!!

הרגשתי שאולי הסיטואציה לא נעימה לה כי היא לא לבד שם אז התבאסתי והבנתי שלא הייתה לה בררה..

אם רק הייתה זורקת לי נייד או משו - הייתי שמח - היא הייתה קבועה מאוד והיחסים גלשו למעט רגש הדדי

באסה אבל זה המצב...

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

39

לי גם קרה מקרה הפוך, כמו של נימרוד_M.

גרתי פעם בהוסטל של מומו'ס בבן יהודה וגרה שם איזה בחורה והסתובבנו קצת ביחד ככה בקטנה.

אולי שנתיים אח"כ אני בא לבן יהודה 38 ומי פותחת לי את הדלת אם לא הגברת....

ישר זיהיתי אותה וגם היא אותי אלא שהיא לא זכרה מאיפה, ואמרה, "מה הרבה זמן לא באת אלי?..." למרות שאף פעם לא הייתי איתה שם לפני כן. כנראה חשבה שאני זכור לה משם כלקוח.

40
יצא לי להתקל בפאב בבחורה שבאותו היום תיקתקה אותי ועיצבנה אותי ברמות והתלוננה כל הזמן שהיא מרגישה כמו "עוד אחת מהבחורות האלה" למרות שהבאתי לה טיפ ומחיר מלא..... תיקתוק ראשון בחיים שלי הייתי ממש קרוב להתפרץ עליה. כמו כן, פתאום בפאב היא נראתה ממש לא סקסית וסתם בחורה למרות שבפעם הראשונה שראיתי אותה היא נראתה לי מדהים. יכול להיות שיצר החרמנות גורם להזיות.
:-) chill out, the right time will come...
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”