כ האם מישהו הוציא זיון מבחורה שעושה מסאז’ ? - דף 2 - סקס אדיר

האם מישהו הוציא זיון מבחורה שעושה מסאז’ ?

12
אני חושב שאוכל לפרגן לעצמי שבכך שאכניס את עצמי לשירשור הזה מאחר ואתמול יצא לי לפצח בחורה שאני קבוע אצלה כבר למעלה משנה.

לא אפרט את מוצאה וכמו כן מקום עבודתה מטעמי דיסקרטיות, אך בכל אופן אציין שהיא MILF ובגלל התחביב שלה יש לה גוף של בחורה צעירה ממש וחזה גדול ועומד שממנו אני מתחרפן כל פעם מידה 5 (ככה אמרה לי אין לי מושג אם זה אומר לכם משהו), בכל אופן ביקרתי אצלה במהלך השנה האחרונה רק בסביבות 10 פעמים בערך וכבר נהפכתי ללקוח קבוע שלה וכל פעם שרציתי ממנה אקסטרה בתוספת תשלום ולא משנה כמה אציע היא תמיד לא הסכימה! רק שתבינו היא מאלו שלא מורידות תחתון אפילו, ממש בונקר הבחורה הזו! הדבר היחידי שאיי פעם קיבלתי ממנה וגם את זה היא הפסיקה כבר מרוב שהיא מפחדת לאבד את מקום העבודה שלה הוא לתת לי ללקק לה את כפות הרגליים (עוד פטיש שיש לי).

בכל אופן אני בונקר לא קטן גם בעצמי והפעם בביקור שלי אצלה ניסיתי גם להוציא ממנה משהו תמורת תשלום וסוף כל סוף הצלחתי! אז בהתחלה דיברתי איתה וריככתי אותה והיא צחקה ממני וחייכתי אליה וההיפך במהלך המסאז', ואחרי המסאז' התהפכתי והתחלתי לשלוח לה יד לישבן הרך שלה ולאט לאט ירדתי עם היד לתוך התחתונים שלה והאצעות הובילו את היד אל תוך החריץ הקדוש שלה עד שהיא זזה הצידה "כי זה אסור", ניסיתי שוב ואז אמרתי לה:"רגע אחד תעצרי... אני יציע לך משהו, אני ישלם לך כל סכום שתגידי רק בבקשה תני לי ליראות אותך בלי תחתונים" אז תוך כדי שהיא מאוננת לי היא מקרבת את הפנים שלה במרחק של אינץ' כמעט מהפנים שלי ואומרת:"אבל אתה יודע שזה אסור, אם מישהו מכאן ידע על זה אני יאבד את העבודה שלי..." אז אמרתי לה שאף אחד לא צריך לדעת על זה ושאני לא יספר על זה לאף אחד (טוב חוץ מחברי הפורום אבל הם עדיין לא ידעו במי מדובר), ואז היא דיברה על חבר שהגיע איתי ונכנס למישהי אחרת במקום:"ובטח אתה תלך לספר לו על זה אחר כך ואיכשהו הבוס שלי ידע על זה, זה מאוד מסוכן!" ואז שוב אמרתי לה שאף אחד לא ידע מזה בכלל ושהיא יכולה להיות רגועה, אז הצעתי לה מאה שקלים בעצמי מרוב שהייתי חרמן וסוף כל סוף אחרי שנים של שכנועים החומה נפרצה!

מביא לה את השטר, והיא כניראה לא ממש הבינה את הכוונה שלי ללהוריד תחתון כי תאכלס רק רציתי ליראות את קודש הקודשים שלה ולא לעשות משהו אחר, אבל היא התחילה לשכב על מיטת המסאז'ים ושאלה אותי:"איך אתה רוצה לעשות את זה? אולי אני רק יזיז את התחתון הצידה?" אחרי שראיתי אותה שוכבת על המיטה ומציעה לי פיתאום לרדת לה הטורים של המלפפון שלי עברו מזמן את המקסימום בסקלה!!
אז ישר ניגשתי לעניינים וביקשתי ממנה להזיז את התחתון הצידה בעצמי והתחלתי לרדת לה, ואיך שעלו הטורים ככה גם ירדו כי בגלל שהיא לא עושה סקס כמעט גם בחיים הפרטיים שלה היא כניראה לא מקפידה ממש שהכוס שלה יריח נורמלי, אז איך שהתחלתי לרדת לה תקף את חוש הטעם שלי בלשון משהו נורא נורא מוזר בטעם של דגים, בהתחלה חשבתי שאולי זה ממני כי בדיוק באתי אליה אחרי שהייתי בים אבל אז הבנתי שזה לא ממני ובמילים יפות יותר שלחתי אותה לשטוף את הצחנה שיוצאת לה מהכוס.

אחרי שהיא חזרה מהשטיפה הצעתי שאני ירד לה ב-69 והיא הסכימה, הייתי צריך לכוון אותה כי לא ממש ידעה את התנוחה וככה ירדתי לה במשך חצי דקה אולי וליקקתי לה את החריץ של התחת והחדרתי אצבעות לשני החריצים שלה ואז שפשפתי לה את הדגדגן עם האצבע במשך כמה שניות והיא ממש גמרה בשניה! הרגליים שלה רעדו מעלי והיא אמרה:"וואוו אני ממש גמרתי תוך רגע כי אני בקושי עושה סקס!" אז חייכתי אליה והיא נעמדה לצידי והמשיכה לאונן לי תוך כדי שהיא מתנשקת איתי ומוצצת כל חלק אצלי (חוץ מהזין וחבל) עד שהשפרצתי את המטען שלי בצורה כל כך חזקה שזה הגיע לה לגב.

אחרי שגמרתי היא נתנה לי את המספר האישי שלה ואמרה שהיא רוצה שאני יבוא אליה הביתה בבוקר מוקדם כלשהו לעשות סקס מלא ללא תשלום! אבל הבעיה היא שאני כל יום עובד בבקרים ואין לי מושג איך אני יעשה את זה

DDDD42009-9-7 23:52:27

13
DDDD4, אני מוכן לבוא במקומך. יש לי זמן בבוקר ואני תמיד נכון לעזור לחבר
בצרה.

מזכיר לי את החוויה הראשונה שהיתה לי בעולם הסקס בתשלום, לפני כשנה וחצי,
עוד לא היה לי מושג ירוק ולא הייתי בפורום, הלכתי בפעם הראשונה בחיי לתת
למישהי שלא התחתנה איתי לגעת לי בבולבול. הגעתי למכון העיסוי של בוגרשוב
76 בעקבות כרטיס ביקור שמצאתי על חלון המכונית. לקחתי 40 דקות ב180 ש״ח.
בחורה רוסייה חמודה עם חזה גדול ויפה עבדה עלי 40 דקות ולא גמרתי. ביקשתי
עוד 40 דקות עם מישהי אחרת. בין
האחת לשנייה נשארתי על מיטת העיסוי. הגיעה ישראלית מרוקאית כוסית. אמרתי
לה להתחיל ישר מהקטע החשוב. היא הרשתה לי לגעת לה בשבלול. שאלתי אם יש
מצב לסקס ולהפתעתי הרבה היא הסכימה. היא שאלה אם יש לי גומי. הייתי בטוח
שהיא עובדת עלי. בחורה במקום כזה ועיסוק כזה ומסכימה לסקס ואין לה גומי?
היא אמרה שממש חבל שאין לי גומי כי היא הייתה עושה איתי סקס בכיף. היא
המשיכה להביא לי ביד עד שגמרתי די לקראת סוף הזמן.
יצאתי משם קצת מבולבל.
רק כמה חודשים אחרי זה כשכבר הייתי יותר בקיא בעולם הרטוב והחלקלק של
סקס בתשלום הבנתי שבאמת לא היה לה גומי כי המכונים האלה זוכים מדי פעם
לביקורים של המשטרה ואם השוטרים מוצאים שם קונדומים הם סוגרים את
המקום.
 maxmax2009-9-6 20:43:33
אז אגמור בשיר מזמור

15
DDDD4 היקר,
יש דברים בחיים ששווה להשקיע בשבילם, וזה בהחלט נשמע כמו אחד מהם!

שאפו על הפיצוח!
אתה כנראה בחור עקשן שלא מוכן לקבל לא או כוס מסריח כתשובה

ואל תגידו שאין חברים אמיתיים בפורום:

[QUOTE=maxmax]DDDD4, אני מוכן לבוא במקומך. יש לי זמן בבוקר ואני תמיד נכון לעזור לחבר

בצרה.

[/QUOTE]
חייב לרוץ...

16
חחחח באמת שיש חברים אמיתיים בפורום

וכן אני באמת עקשן, קשה לי להאמין שהיא באמת לא עשתה את זה והינה השתלם לי.

אגב עכשיו שאני עובר שוב על מה שרשמתי, היא הזמינה אותי לבית הפרטי שלה ולא למכון, תיקנתי את ההודעה עכשיו בכל אופן.

DDDD42009-9-7 23:52:12

19
מצטער שאני מקפיץ את ההודעה אבל יש המשך לסיפור שלי והוא קצת מוזר, אני צריך את העצה שלכם אז בבקשה בלי התחכמויות וצחוקים רק תגובות רציניות בבקשה!

הייתי אצל הבחורה והכל היה פגז ורץ כמו שצריך רק נשארה בעיה אחת, הבחורה מאוהבת בי ברמות עכשיו

אני ממש לא צוחק אני מדבר בשיא הרצינות, כשהייתי אצלה ואחרי שעשינו במיטה מה שעשינו נשכבנו ערומים והתחלנו לדבר אז היא שאלה אותי אם יש לי חברה ואמרתי שלא כי באמת אין לי כרגע והיא ממש שמחה מזה ואמרה:"אוי איזה יופי! אתה לא צריך שום בחורה עכשיו חוץ ממני!" ואז גיחחתי קצת כי חשבתי שהיא צוחקת אבל מסתבר שלא ואז היא הוסיפה ואמרה לי:"אתה לא צריך שום חברה, אתה צריך אותי, כל כך טוב לי איתך וחבל שאני צריכה ללכת לעבודה עוד מעט" (זוכרים? באתי אליה על הבוקר לפני שהיא מתחילה את העבודה) ואז הוסיפה:"אוי איזה ילד טוב אתה, אני אוהבת אותך מאוד..." בכל אופן המשכנו לדבר והיא סיפרה לי שהיא מתכננת לעזוב את העבודה בתחום בגללי ולמצוא לעצמה דירה משלה (היא לא ממש גרה בדירה הנוכחית) שנוכל להיפגש בצורה נורמלית ולא "בהחבא" כי עם כל הכבוד אני עדיין צעיר מאוד ואני לא גר לבד ככה שאני לא יכול להביא אותה אלי הביתה.

עכשיו מצד אחד זה שהיא התאהבה בי בצורה כזאת הכל טוב ויפה והיא בחורה ממש טובה אבל בגלל הפרש הגילאים בינינו היא יכולה להיות אמא שלי, ההפרש גילאים זה מה שמרתיע אותי ואני לא רוצה לפגוע בה או משהו כזה כי חשבתי שזה יהיה משהו חד פעמי או שאפגש איתה בעיקר בשביל הסקס.

רובכם הגדול כבר מכירים אותי אני מניח ויודעים שאני לא "חרטטן" בדיווחים שלי, אבל הפעם זה קצת יצא משליטה.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”