לא אפרט את מוצאה וכמו כן מקום עבודתה מטעמי דיסקרטיות, אך בכל אופן אציין שהיא MILF ובגלל התחביב שלה יש לה גוף של בחורה צעירה ממש וחזה גדול ועומד שממנו אני מתחרפן כל פעם מידה 5 (ככה אמרה לי אין לי מושג אם זה אומר לכם משהו), בכל אופן ביקרתי אצלה במהלך השנה האחרונה רק בסביבות 10 פעמים בערך וכבר נהפכתי ללקוח קבוע שלה וכל פעם שרציתי ממנה אקסטרה בתוספת תשלום ולא משנה כמה אציע היא תמיד לא הסכימה! רק שתבינו היא מאלו שלא מורידות תחתון אפילו, ממש בונקר הבחורה הזו! הדבר היחידי שאיי פעם קיבלתי ממנה וגם את זה היא הפסיקה כבר מרוב שהיא מפחדת לאבד את מקום העבודה שלה הוא לתת לי ללקק לה את כפות הרגליים (עוד פטיש שיש לי).
בכל אופן אני בונקר לא קטן גם בעצמי והפעם בביקור שלי אצלה ניסיתי גם להוציא ממנה משהו תמורת תשלום וסוף כל סוף הצלחתי! אז בהתחלה דיברתי איתה וריככתי אותה והיא צחקה ממני וחייכתי אליה וההיפך במהלך המסאז', ואחרי המסאז' התהפכתי והתחלתי לשלוח לה יד לישבן הרך שלה ולאט לאט ירדתי עם היד לתוך התחתונים שלה והאצעות הובילו את היד אל תוך החריץ הקדוש שלה עד שהיא זזה הצידה "כי זה אסור", ניסיתי שוב ואז אמרתי לה:"רגע אחד תעצרי... אני יציע לך משהו, אני ישלם לך כל סכום שתגידי רק בבקשה תני לי ליראות אותך בלי תחתונים" אז תוך כדי שהיא מאוננת לי היא מקרבת את הפנים שלה במרחק של אינץ' כמעט מהפנים שלי ואומרת:"אבל אתה יודע שזה אסור, אם מישהו מכאן ידע על זה אני יאבד את העבודה שלי..." אז אמרתי לה שאף אחד לא צריך לדעת על זה ושאני לא יספר על זה לאף אחד (טוב חוץ מחברי הפורום

מביא לה את השטר, והיא כניראה לא ממש הבינה את הכוונה שלי ללהוריד תחתון כי תאכלס רק רציתי ליראות את קודש הקודשים שלה ולא לעשות משהו אחר, אבל היא התחילה לשכב על מיטת המסאז'ים ושאלה אותי:"איך אתה רוצה לעשות את זה? אולי אני רק יזיז את התחתון הצידה?" אחרי שראיתי אותה שוכבת על המיטה ומציעה לי פיתאום לרדת לה הטורים של המלפפון שלי עברו מזמן את המקסימום בסקלה!!
אז ישר ניגשתי לעניינים וביקשתי ממנה להזיז את התחתון הצידה בעצמי והתחלתי לרדת לה, ואיך שעלו הטורים ככה גם ירדו כי בגלל שהיא לא עושה סקס כמעט גם בחיים הפרטיים שלה היא כניראה לא מקפידה ממש שהכוס שלה יריח נורמלי, אז איך שהתחלתי לרדת לה תקף את חוש הטעם שלי בלשון משהו נורא נורא מוזר בטעם של דגים, בהתחלה חשבתי שאולי זה ממני כי בדיוק באתי אליה אחרי שהייתי בים אבל אז הבנתי שזה לא ממני ובמילים יפות יותר שלחתי אותה לשטוף את הצחנה שיוצאת לה מהכוס.
אחרי שהיא חזרה מהשטיפה הצעתי שאני ירד לה ב-69 והיא הסכימה, הייתי צריך לכוון אותה כי לא ממש ידעה את התנוחה וככה ירדתי לה במשך חצי דקה אולי וליקקתי לה את החריץ של התחת והחדרתי אצבעות לשני החריצים שלה ואז שפשפתי לה את הדגדגן עם האצבע במשך כמה שניות והיא ממש גמרה בשניה! הרגליים שלה רעדו מעלי והיא אמרה:"וואוו אני ממש גמרתי תוך רגע כי אני בקושי עושה סקס!" אז חייכתי אליה והיא נעמדה לצידי והמשיכה לאונן לי תוך כדי שהיא מתנשקת איתי ומוצצת כל חלק אצלי (חוץ מהזין וחבל) עד שהשפרצתי את המטען שלי בצורה כל כך חזקה שזה הגיע לה לגב.
אחרי שגמרתי היא נתנה לי את המספר האישי שלה ואמרה שהיא רוצה שאני יבוא אליה הביתה בבוקר מוקדם כלשהו לעשות סקס מלא ללא תשלום!