כמו בכל דבר אחר בחיים, כנראה גם כאן מדובר בהבדלי תרבות. סביר להניח שגם גיל.

כ
טוב אז ככה נעים מאוד אני חדשה כאן ויש הרבה מה לומר לכל הפטפטנים מבינכם.
אני עצמי בחורה עובדת קראתי כאן את כל עיניין הגמירות המטופש הזה לטעמי.
זה מאוד תלוי מה כל אחד ממחפש, אני חושבת.
אם מדובר בגבר שהוא בעיניין של גמירה נטו וסתם לא בא לו להביא ביד ואין לו סבלנות להתעסק בלהכיר ולהנעים את זמנו עם נערת ליווי או מארחת אז ברור שעדיף לשלם פחות ללכת לאחת הדירות לתקתק ולגמור עם זה.
אלו מכם שמחפשים איכות וחשוב להם שהזמן יעבור בנעימות מן הסתם משלמים קצת יותר קובעים עם נערת ליווי פרטית עדיף, כי כשאנחנו דרך משרד תמיד יש טלפון לקראת סוף הזמן שמלחיץ. אם אתם חמודים ומשקיעים בלהנעים גם את זמנה של הזונה הפרטית סביר להניח שהיא לא תשים לב אם עוברות להן בכיף עוד 20 דק' כך שיהיה לכם זמן גם לשתות משהו יחד לפטפט ולהפוך את הכל לנעים יותר ואיכותי לא פחות ואז כמובן שזה לא ממש משנה אם הספקתם לגמור פעמיים או פעם אחת כי בכל מקרה זה היה כיף אמיתי לכל המשתתפים בדרך אל הגמירה המיוחלת.
וכל זה כמובן בתנאי שנפלתם על אחת שגם אוהבת איכות וגם מוכנה לתת שירות טוב ולהרשות גם לעצמה להנות..
שיהיה לכם בהצלחה בפגישה הבאה...
כל הכבוד LUCY אהבתי את מה שרשמת , אני חושב שאת צודקת בעיקרון רק שכל התיקתוקיות זה בדר"כ מקומות לא נקיים ולא דיסקרטים.
עוד סיבה למה עדיף ללכת למישהי פרטית או להזמין אותה אליך הביתה.
בכל מקרה אשמח לדבר איתך באופן פרטי
טוב אז ככה נעים מאוד אני חדשה כאן ויש הרבה מה לומר לכל הפטפטנים מבינכם.
אני עצמי בחורה עובדת קראתי כאן את כל עיניין הגמירות המטופש הזה לטעמי.
זה מאוד תלוי מה כל אחד ממחפש, אני חושבת.
אם מדובר בגבר שהוא בעיניין של גמירה נטו וסתם לא בא לו להביא ביד ואין לו סבלנות להתעסק בלהכיר ולהנעים את זמנו עם נערת ליווי או מארחת אז ברור שעדיף לשלם פחות ללכת לאחת הדירות לתקתק ולגמור עם זה.
אלו מכם שמחפשים איכות וחשוב להם שהזמן יעבור בנעימות מן הסתם משלמים קצת יותר קובעים עם נערת ליווי פרטית עדיף, כי כשאנחנו דרך משרד תמיד יש טלפון לקראת סוף הזמן שמלחיץ. אם אתם חמודים ומשקיעים בלהנעים גם את זמנה של הזונה הפרטית סביר להניח שהיא לא תשים לב אם עוברות להן בכיף עוד 20 דק' כך שיהיה לכם זמן גם לשתות משהו יחד לפטפט ולהפוך את הכל לנעים יותר ואיכותי לא פחות ואז כמובן שזה לא ממש משנה אם הספקתם לגמור פעמיים או פעם אחת כי בכל מקרה זה היה כיף אמיתי לכל המשתתפים בדרך אל הגמירה המיוחלת.
וכל זה כמובן בתנאי שנפלתם על אחת שגם אוהבת איכות וגם מוכנה לתת שירות טוב ולהרשות גם לעצמה להנות..
שיהיה לכם בהצלחה בפגישה הבאה...
"אחים שלו גברים" רשם:
"בואו נשים את הקלפים על השולחן.
הגמירה הראשונה היא בד"כ מהירה במיוחד אם השמוליק שלך צבר מטען כבד (זו כל מהות התקתוק.), לגמור פעמיים יבטיח שלא תתוקתק אלה אם כן אתה סובל משפיכה מהירה גם בסיבוב השני (אם כן שוו ללכת לטיפול.)
ושיהיה לך זמן להיהנות גם מהמין ומהמשחק המוקדם".
אז אני רוצה להגיד שאני מסכים גם איתו וגם עם מה שכתבו maxmax ויוניקורן ואחרים - ואיך זה ששניהם צודקים ?
אז חבר'ה כולנו יודעים שגבר בגיל 18 עד 35 לערך נמצא בשיא אונו - ובתקופה זו יכול הגבר לגמור פעם ראשונה רק מלהסתכל על בחורה עירומה (בדר"כ). גבר כזה, צעיר וחרמן אש - ששילם עבור חצי שעה עד שעה (ברוטו) - לא יסכים בדר"כ לגמירה אחת - שהרי זה כמו לזרוק כסף - ולצאת חרמנים יותר משנכנסנו. גבר כזה, לאחר מספר ניסיונות אצל נערות עובדות התעקש על שתי גמירות - ויישם בפועל שתי גמירות.
ואולם למבוגרים יותר שביננו (כמוני) - וודאי תסכימו - הגמירה הראשונה דורשת עבודה רבה וסבלנית יותר, ואנו לא נגמור רק מזה שהבחורה תתפשט מולנו ותגע לנו בזין - אנו דורשים גרוי ברמה גבוהה יותר, נוח לנו להתענג על הבחורה לאורך זמן, ומאד נשמח לקבל מהגב' GFE - "סקס כמו עם חברה" - שיזכיר לנו נשכחות את הימים בהם היינו מאוהבים ונחשקים - בשבילנו, מטבע הדברים, הביצוע המתמשך, החושני והסבלני עם שפע GFE, מבחורה שמסוגלת להפגין כלפינו אהבה ותשוקה, זה מוצר יקר ערך - הרבה יותר מסתם לגמור (פעם או פעמים) - ואם בכל זאת גמרנו פעמיים - אז זה רווח נוסף אך בהחלט לא העיקר.
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”