יוניקורן ושאר החברים.
הדילמות והדיעות השונות שהעלית כאן - אכן דורשות דיון עמוק ומורחב ללא קשר לזיוף.
אך לדעתי זה שהדיון הזה נוצר בעקבות הזיוף של סתיו ובגללו צפו ועלו כל השאלות המוסריות וה'כבדות' - זה לא במקום.
האמת שאני חושב שאנחנו [כולל אני עם התגובה הראשונה והנזעמת שלי...] ניפחנו את הנושא מעבר למה שהוא היה אמור להחזיק מעמד.
אם נעצור שניה ונחשוב מה בעצם הביא ל'התפרצות המוסרית' הזו, נבין שבעצם התרגיל המבריק של סתיו הוא לא זה שהיא תקבל את התואר שלה על גבינו וזה לא שהיא בנתה עבודת גמר שלימה לפי שיחותיה עמנו.
כמו שכבר כתבתי, שום פרופסור לא יעניק לה תואר על 'חרטה' עלובה כזו.
וגם אם כן, אז זה בגלל שהיא אלופה בחירטוט כך שגם ללא הגיחה הקצרה שלה לפורום היא הייתה בונה עלינו תילי תילים של תאוריות בכדי לקבל תואר.
התרגיל האמיתי שלה לדעתי, הוא זה שהיא בס"ה פירסמה הודעה קצרה [יחסית להודעות אחרות של נערות עובדות] פירסמה תמונה מטושטשת - שלה או שלא, שוחחה עם כמה גברים ולפי הבנתי גם הצליחה להביא כמה מהם באישון ליל לאיזור המגורים שלה ואז נגעלה ונעלמה תוך כדי שהיא 'יורה לכל הכיוונים' ללא התאמה בין סוג התחמושת לכלי היורה ובטח שלא לכיוון המטרה הנכונה...
כמו שכבר כתב בנצי 8 ואני אצטט כי הוא כתב את זה ממש מרוכז ומתומצת:
"סתיו היא כנראה פמיניסטית רדשיקלית טיפוסית. די אלימה מילולית ואגרסיבית שכדי שיהיה לה תירוץ לפרוק את הדחפים האגרסיביים שלה ואת שינאת הגברים שלה אימצה ,כמו לא מעט בחורות,את האידאולוגיה של פמיניזם רדיקלי ,עם כל שטיפת המח והתיאוריות המטומטמות והמחקרים המזוייפים שכביכול מוכיחים שהתיאוריה נכונה.כמו כל פאנט מכל סוג ,בין לאדן,חמאס, וכד' ,היא מאמינה באידאולוגיה הפאנטית עד הסוף ומוכנה לצלוב כל מי שחושב אחרת. לא להתרגש".
אז אני מצטרף לדעתו של בנצי 8 וגם אני חושב שהיא בס"ה מצאה דרך מעניינת ומקורית לפרוק לחצים פמינסטיים נשיים ועל הדרך גם להתל בשנואי נפשה הגברים.
כמו שכבר כתבתי בתגובה הראשונה שלי:
אם היא הייתה רצינית ויסודית, היא הייתה מוצאת דרך יותר אמיתית ונכונה לבצע את מחקרה ומתחילה במקומות אחרים ואז אולי על הדרך כהשלמה גם מבקרת כאן.
אבל בגלל שהיא לא כזו ובגלל שהיא בחרה בדרך זולה ושקרית, אז לכן לא מגיע לה שנברר את הדילמות המוסריות שקיימות אצלנו על בסיס הזיוף שלה.
כי ברגע שזה קורה על בסיס הזיוף של סתיו, אז זה פשוט לא הוגן שבירור שצריך להיות עמוק, יסודי, כנה ואמיתי ייפתח בהתקפה אינפנטילית, הזוייה ולא קשורה למציאות בכלל.
אפשר פשוט לפתוח נושא מיוחד לעניין כמו הרבה דיונים מעניינים ומקוריים לא פחות שקיימים כאן בפורום.
אני פשוט מרגיש כמו אחד שסוטרים לו בלחי ימין ואז הוא מגיש את לחי שמאל לסטירה הבאה.
אז לכן לדעתי אנחנו צריכים דבר ראשון ללעוג או להתעלם למעשה של הילדה ההזויה הזו ורק לאחר מכן - מי שמעוניין כמובן - בנפרד לבצע 'חריש עמוק' בכל נושא התמיכה והזנות.
שוב אני רוצה להדגיש טענה עיקרית:
גם מי שיסכים עם סתיו ויאמר שכל נושא ההליכה לזונות עושה אותנו אחראים ישירים למצבם והופך אותנו לרעים וחסרי לב יסכים איתי שלא כך הוא הדבר עם מה שאנחנו אוהבים לכנות כאן בפורום" 'נערות עובדות' פרטיות ועצמאיות שזו בעצם ה'דמות המחקרית' שהיא בחרה להמציא לעצמה!
אני בכלל חשבתי על תיאורייה כזו:
סתיו היא אחת מאותן בנות אומללות שנוצלו מינית ע"י גברים [או נשים - היו דברים מעולם] בילדותם או בנערותם, או אולי אף עדיין בימים אלו וכחלק מהחיפוש אחר ההבנה והתשובה למצבה הקשה היא מצאה בנו אשמים לכל מה שקורה לה או למה שעלול לקרות לה ע"פ התאוריה שלה כמובן.
אז כולי תקווה שהיא תחזיק מעמד ושגורלה לא יהא כגורל חברותיה שנפלו לזנות ושתנוח עליה דעתה ותירגע הרגשתה ושתחיה חיים מאושרים, בטוחים ומוגנים.
בקיצור חבר'ה –
אל תיתנו לנערה הזויה לערער את האיזון שבכם ואת הביטחון העצמי שלכם במה שאתם עושים.
רק תמשיכו להיות הוגנים ומכבדים כלפיי הנתמכות שלכם...
ולמי שחשוב בכל זאת לברר את דילמת המוסריות, שיעשה זאת בכנות ובראש פתוח וחושב אך ללא דיעות מוקדמות מהשטויות שסתיו כתבה.
גם לי יש חשק להתעמק בנושא, אך השעה מאוחרת ולכן אתעמק ואברר את העניין עם עצמי בהקדם ואף אשתף אתכם - חבריי ועמיתיי לתחום - במסקנותיי.
שלכם, א.א.
שזקוק דחוף לביקור אצל אחת מהנערות החביבות שלו לאחר ערב 'חפירות' שכזה.
נ.ב. [נכתב לאחר עריכה]:
הצצתי ברשימת החברים המחוברים אונליין וסתיו הפיעה כמחוברת.
לא נכתב כאן שההנהלה הישעתה אותה מהפורום?
שלחתי לה הודעה אם היא חזרה לארוז את חפציה האחרונים...
ההודעה נקראה ולא נענתה.
יש לי הרגשה שהיא קיבלה צ'אנס מההנהלה לנסות להציג את דעותיה בצורה מכובדת יותר.
אם כן, זה אומר הבלגן ממשיך לחגוג והחפירות רק יעמיקו...
תיהיו חזקים!
אולי אני אלך אליה להירגע מ'החפירות'....
אם לא אחזור חי, אז תזכרו שהייתי הקורבן הראשון של מסע הצלב הפמיניסטי....
די אני צריך ללכת לישון, התחלתי לחפור לעצמי ולדבר שטויות....
לילה טוב!
א.א.2009-6-15 4:46:16