כ אוטוביוגרפיה של זונה הצד המואר של הירח - דף 2 - סקס אדיר

אוטוביוגרפיה של זונה הצד המואר של הירח

11

בעקבות התגובות כאן סקרנותי התעוררה. השגתי לעצמי עותק מהספר וסיימתי אותו לפני כמה ימים.

ספר לא קל, אבל כמעט כל מה שכתוב בו כבר היה ידוע לי, וסביר להניח שגם היה ידוע לרוב האנשים כאן, בעיקר הותיקים. לאורך כל הספר ניתן לחוש היטב את הקונפליקטים שהבחורה מצויה בהם, בעיקר לגבי הכסף הרב שמגיע בצידו של העיסוק בסקס בתשלום.

כמו שכתבו כאן לפני - הספר עצמו אכן כתוב בצורת יומן מנק' מבטה של בחורה שעבדה בתחום. הבחורה מתארת את חוויותיה ותחושותיה כשעבדה בהתחלה בדירת אירוח, אח"כ פירסמה הודעה באתרי היכרויות וחיפשה לעצמה תומך/ספונסר קבוע, ולבסוף פירסמה עצמה כנערת ליווי עצמאית. באמצע גם עבדה תקופה קצרה מאוד כמסזי'סטית אירוטית.

חלקו השני של הספר עוסק בעיקר בסיפור התאהבותה בלקוח שפגשה בליווי.

לגבי הפורום: אני רוצה לתקן את קודמיי - לא מדובר שם על הפורום הזה של סקס אדיר!

הבחורה מספרת שם על הפורום של רון מיאהו, שהוקם בשנת 2001 ונקרא בקיצור - ISS(אי אפשר לכתוב את שמו המלא באנגלית כי הוא מצונזר כנראה, אבל בעברית הוא נקרא:"שירותי הסקס הישראלי") . לפי הכותבת(אני אישית לא הכרתי את הפורום הזה) הפורום פעל 4 שנים ללא הפרעה, והיא אף הוסיפה וציטטה דיווחים ותגובות אקראיות ממנו(די דומות לתגובות בפורום שלנו), עד שב-20 ליוני 2005 פרסם כתב בשם אלי לאון כתבה במקומון 'זמן תל-אביב' תחת הכותרת "ליווי צמוד" שעסקה בפורום ISS. בעקבות זאת הפורום נסגר בבהלה למספר שבועות, כנראה בגלל שהחברים בו חששו לחקירות משטרה או משהו. כשראו שדבר לא קורה, נפתח הפורום מחדש תחת מנהל בשם "מק" שהקשיח את תנאי הקבלה לפורום.

בכל מקרה - כל התגובות ממנו שצוטטו בספר לא רלוונטיות כלל, כי אלו תגובות שנכתבו בשנת 2006. וכמו שאמרתי - לא מדובר בפורום שלנו.

לקסר2009-12-13 3:45:36
zooz

12

קראתי את הספר, ומצאתי אותו שיטחי למדי. בפרט למי שמכיר את הסצינה, הספר לא מחדש דבר.

לזכותה יאמר שהיא לא מורחת או מנסה לשנות את המציאות אלא מתארת אותה מנקודת המבט שלה.

על חצי עמוד בספר מצוין שהיא תומכת בחוק שיזמה בזמנו ח"כ זהבה גלאון להפללת לקוחות בתעשיית הזנות, כיוון שהיא סבורה שזה יצמצם את התופעה. מוזר לשמוע את זה מבחורה שמצהירה שנכנסה לתעשיית המין בעינים פקוחות על מנת להרוויח את הסכומים הגבוהים שהיא ידעה שעושים שם.

מצד אחד היא מתבכינת שהיא זונה והיא לא מצליחה להפסיק כי זה כסף גדול, ובאותה נשימה כותבת שהיא לא מוכנה להיות מלצרית ולסבול יחס מזלזל מלקוחות תמורת 200-300 שקל 'מסריחים' ליום.

רובנו עובדים, בכל עבודה יש מחיר שמשלמים, ובזנות המחיר (הנפשי, לחלק מהבנות) לפעמים גבוה יותר וגם התמורה גבוהה בהרבה.

יש אנשים שאוהבים את העבודה שלהם ויש שלא. הראשונים נהנים מכל רגע ולאחרונים זה סבל מתמשך. היה פה פעם שרשור שניסה למיין זונות לפי 'אלה שאוהבות סקס ו'אלה שלא אוהבות סקס' כלומר אלה שנהנות מהעבודה שלהן- שאלה גם יהיו זונות טובות יותר ואלו שלא. היא כנראה שייכת לאלו שלא אהבו את העבודה ולכן היא סבלה וניסתה לצאת, אלא שהכסף החזיק אותה.

לפי התיאור של הדירה, מדובר בבן יהודה 72 בתקופה שלקחו שם 350 ש"ח. היה פה דיבור בפורום מזמן על כמה בנות שעבדו שם ועברו לעבוד פרטי בליווי, ואני בטוח שהותיקים פה יכולים לדעת במי מדובר.

בכל מקרה אני מאחל לה רק טוב בחיים יציבים ושקטים.

לינק לדיון:

נושא חם ללא תגובות חדשות סיווג חדש לבנות-אוהבות/לא אוהבות סקס

KAMIKAZA2009-12-13 4:27:18

13

חיפוש קצר בפורום, הניב את התוצאות הבאות:

נושא ללא תגובות חדשות המלצה על תמי האגדית

ובשרשור הזה היא מגיבה בעצמה ומתעמתת עם מכפישים למיניהם. כך שהיא כנראה קוראת בפורום, גם כיום.

נושא חם ללא תגובות חדשות תמי מבן יהודה 72 Guests 22 4753 2007/07/16 בשעה 02:41

לינק לתוצאות חיפוש "תמי בן יהודה 72"

http://www.sexadir8.com/forum/search.asp?KW=%FA%EE%E9+%E1%E F+%E9%E4%E5%E3%E4+72&SM=1&SI=PT&FM=0&OB=1

KAMIKAZA2009-12-13 5:32:12

14

ל - KAMIKAZA

שמע, עיינתי עמוקות בשרשורים אודות תמי מבן-יהודה 72 שהוספת(לא הייתי אצלה ולא מכיר אותה. רק שמעתי את שמה פה ושם בפורום), הצלבתי מידע ממה שקראתי בספר, ושככה יהיה לי טוב - זה באמת נשמע כאילו תמי בכבודה ובעצמה כתבה את הספר הזה!!!!

למרות שאני לא בטוח ב-100%, המידע בספר די תואם לתגובות שקראתי עליה כאן בפורום.

לפי הספר: בחורה אינטילגנטית, סטודנטית, בעלת חזה גדול טבעי לחלוטין, הלקוחות אוהבים אותה(לדבריה), נותנת יחס אישי וחם כולל GFE, יש לה הרבה קבועים, עבדה בתחילה בדירת אירוח(לא מציינת בספר מפורשות באיזו דירה מדובר) תמורת 350 ש"ח, פירסמה תמונות אמיתיות שלה באתר של הדירה, ואח"כ כנערת ליווי עצמאית תמורת 900 ש"ח. גם תגובתה שקראתי בשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות תמי מבן יהודה 72

תואמת כמעט מילה במילה למה שהיא כתבה בהקשר לפורום בספרה(למרות שדובר שם על פורום אחר, זה של רון מיאהו). תגובות בסגנון דומה מאוד.

לפי הדיווחים בשרשורים השונים: בחורה אינטילגנטית, סטודנטית בת כ-23(בספר מודה ששיקרה מעט לגבי גילה האמיתי שעמד על 26 באותה תקופה) בעלת מראה בהיר, חזה גדול טבעי, יחס חם כולל GFE, לא מתקתקת כלל, תמונותיה באתר אמיתיות, משקיעה בלקוחות ואכן חוזרים אליה הרבה והופכים לקבועים שלה. בנוסף - עבדה בתחילה בדירה תמורת 350 ש"ח, ואח"כ כנערת ליווי תמורת 900 ש"ח(תואם במדוייק את מה שכתוב בספר).

אבל מה שלא מובן לי הוא שהיא לא ממש מחמיאה בספר(בלשון המעטה!) לגברים בכלל וללקוחותיה בפרט, ומצד שני לפי דיווחיה בספר, ולפי הדיווחים כאן הרבה אהבו אותה והיו לה הרבה קבועים. היא אפילו מציינת מקרים שלקוחות שהכירו אותה מהדירה פגשו בה שוב בליווי. ומצד שני היא מדברת המון על ההתלבטויות שקשורות בשכר הגבוה שבעיסוק הזה.

ואילו תמי - לפי הדיווחים - מאוד אוהבת סקס, מאוד משקיענית וכיף איתה. לאורך כל הדיווחים שקראתי לא נתקלתי באף אחד שציין שהיא ניראית כאחת ש"מחזיקה את עצמה שם בכוח".

מצד שני, הכותבת(תמי?) מודה שלמדה עם הזמן להיות שחקנית מעולה, וליצור התמקדות בלקוח ובהנאתו, בנוסף ליחס ה-GFE שהעניקה(לדבריה). זאת כנראה הסיבה לשם הטוב שיש לה כאן, ולעובדה שהיו לה המון קבועים שדיברו בשבחה.

אז כמו שאמרתי - אכן עושה רושם שמדובר בתמי, אך אני לא בטוח לחלוטין. ובכל זאת כל הכבוד ל- KAMIKAZA על האיתור.

zooz

16

אפרודיזאק, לא הבנת אותי...

התכוונתי שכל הסימנים אכן מצביעים שמדובר בתמי מבן יהודה 72, אבל אני לא בטוח ב-100% מכיוון שיש פער קטן בין מה שכותבת הספר(תמי?) מספרת לבין כל הדיווחים החיוביים אודותיה בכל השרשורים שהוסיף החבר KMIKAZA.

עברתי על כל הדיווחים על תמי בשרשורים ואף אחד לא מציין שיהא ניראית כמישהי שמחזיקה את עצמה שם בכוח, ורק מתה כבר לסיים עם כל לקוח(או במונח המקצועי - לתקתק). לפי כל מה שקראתי מדובר באחת המיתולוגיות של הפורום. הרבה מאוד קבועים היו לה.

אבל רוב המידע בדיווחים אכן תואם לחלוטין את מה שכתוב הספר.

בנוסף(וזה כנראה "סוגר" את הפער הקטן בין הכתוב בספר לדיווחים) - הכותבת מציינת בפירוש שלמדה עם הזמן להיות שחקנית מעולה, ולהתמקד בהנאת הלקוח. וזה כבר מסביר הכל.

בקיצור - אני לא סגור לגמרי על כך, אבל נראה שזו אכן תמי כתבה את הספר.

zooz

19
[QUOTE=PingPong2]

לחצתי על הלינק למעלה ( תמי מבן יהודה 72 ) וקבלתי הודעה שהכניסה מותרת רק למשתמשים בעלי הרשאה מיוחדת?

קצת מבאס... אייך מקבלים את ההרשאה?

[/QUOTE]

לא ניתן לקבל הרשאות. הדיון לא רלוונטי, נעול ולא לעיון.

שימי, שבמקרה הזה לא יצא מאמי

19LOLx82010-1-31 18:34:25
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

20

1. אני לא מבין מה הסיפור לנעול את הדיון ההוא או לא לאפשר לאנשים לגשת אליו
2. אני הגעתי לפורום הה בעקבות הספר ההוא. היה מבצע בצומת ספרים - עניין אותי לקרוא את התוכן על העולם הזה, או לשמוע מה חושבת הכותבת על כל הלך הרוח של עולם הזנות בישראל.

לטעמי - הספר נגוע קצת בצביעות - כי מצד אחת הכותבת מתעבת גברים, בין היתר כי הם משפילים אותה לטענתה או חושבים שהם יכולים "לקנות" אותה, ומין הצד השני היא חוזרת שוב ושוב לעבוד בתחום הזה תוך שהיא מציינת שהיא מכורה לכסף הקל.

בין יתר הדברים שעשיתי בחיי היה השתתפות במסגרת שיקומית שנועדה לעזור לכל מיני חלשים בחברה לחזור ולהשתלב בה - בין יתר המוטיבים המרכזיים שעלו שם, אחד החזקים ביותר והבסיסיים ביותר היה נושא האחריות האישית של הפרט למצב שלו.
נראה שהכותבת נמצאת בדיסוננס מאוד רציני לגבי המצב שלה - מכיוון שבמשך כל הספר לא מתוארת כלפיה כפיה לעסוק במקצוע הזה - אבל היא רואה בחברה ובגברים שבה [בעיקר] את האשמים העיקריים במצב שלה.

בקיצור - מתוך סקרנות צר לי שלא ניתן להכנס לשרשור הנעול ההוא, ומתוך ידיעה וקריאה של הספר, אני חושב שהוא מאוד מענין, נותן צד אחר לגמרי ממה שאנו מורגלים, ולי אישית, הוא בעיקר עורר את הסקרנות להתנסות ולחוות חוויה מינית עם מי שעוסקת בתחום. [זה עוד לא קרה, אבל אולי יש מצב שזה יקרה, זה מאוד מסקרן אותי]
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”