בעקבות התגובות כאן סקרנותי התעוררה. השגתי לעצמי עותק מהספר וסיימתי אותו לפני כמה ימים.
ספר לא קל, אבל כמעט כל מה שכתוב בו כבר היה ידוע לי, וסביר להניח שגם היה ידוע לרוב האנשים כאן, בעיקר הותיקים. לאורך כל הספר ניתן לחוש היטב את הקונפליקטים שהבחורה מצויה בהם, בעיקר לגבי הכסף הרב שמגיע בצידו של העיסוק בסקס בתשלום.
כמו שכתבו כאן לפני - הספר עצמו אכן כתוב בצורת יומן מנק' מבטה של בחורה שעבדה בתחום. הבחורה מתארת את חוויותיה ותחושותיה כשעבדה בהתחלה בדירת אירוח, אח"כ פירסמה הודעה באתרי היכרויות וחיפשה לעצמה תומך/ספונסר קבוע, ולבסוף פירסמה עצמה כנערת ליווי עצמאית. באמצע גם עבדה תקופה קצרה מאוד כמסזי'סטית אירוטית.
חלקו השני של הספר עוסק בעיקר בסיפור התאהבותה בלקוח שפגשה בליווי.
לגבי הפורום: אני רוצה לתקן את קודמיי - לא מדובר שם על הפורום הזה של סקס אדיר!
הבחורה מספרת שם על הפורום של רון מיאהו, שהוקם בשנת 2001 ונקרא בקיצור - ISS(אי אפשר לכתוב את שמו המלא באנגלית כי הוא מצונזר כנראה, אבל בעברית הוא נקרא:"שירותי הסקס הישראלי") . לפי הכותבת(אני אישית לא הכרתי את הפורום הזה) הפורום פעל 4 שנים ללא הפרעה, והיא אף הוסיפה וציטטה דיווחים ותגובות אקראיות ממנו(די דומות לתגובות בפורום שלנו), עד שב-20 ליוני 2005 פרסם כתב בשם אלי לאון כתבה במקומון 'זמן תל-אביב' תחת הכותרת "ליווי צמוד" שעסקה בפורום ISS. בעקבות זאת הפורום נסגר בבהלה למספר שבועות, כנראה בגלל שהחברים בו חששו לחקירות משטרה או משהו. כשראו שדבר לא קורה, נפתח הפורום מחדש תחת מנהל בשם "מק" שהקשיח את תנאי הקבלה לפורום.
בכל מקרה - כל התגובות ממנו שצוטטו בספר לא רלוונטיות כלל, כי אלו תגובות שנכתבו בשנת 2006. וכמו שאמרתי - לא מדובר בפורום שלנו.