[QUOTE=redhead]
מוסלי והיורד בגדול
אני פשוט בהלם משניכם. נכון שאנשים עושים בחירות בחיים והם צריכים לעמוד מאחוריהם, לטוב ולרע.
אבל פה לא מדובר על אנשים. פה מדובר על בחירה שעשתה מישהי כשהיא היתה ילדה למעשה. ילדה שנזרקה מהבית על לא עוול בכפה, ילדה שעברה אונס ומשפחתה התנכרה לה על כך. ילדה שחייתה במוסד של המדינה, מוסד שאמור לעזור לה ובמקום זה אנשיו עסוקים בענישה מימי הביניים.
ילדה שנכנסה להריון והביאה ילד לעולם וכל רצונה היה לעשות לו טוב. לדאוג לו ולפרנס אותו כדי שלא יחסר לו דבר.
אז נכון שהיא עשתה כמה וכמה בחירות גרועות בחייה והיא עדיין ממשיכה בהן עם ה"חבר" הנשוי שלה.
כשבן-אדם מגיע לשלב בחייו שבו הוא מבין שהוא עשה טעויות והוא רוצה לתקן אותן, הוא רוצה לשקם את חייו ולשנות את המסלול שבו הוא הלך, זה הזמן לעזור לו, לתמוך בו.
כשילדה כזו, שאמנם גדלה במספר שנותיה אך מכל בחינה אחרת - רגשית נפשית ושכלית - היא עדיין ילדה, רוצה לצאת מהמעגל הנוראי שבו היא נמצאת, צריך לקום מישהו ולעזור לה. ואם לא לעזור לה, בטח ובטח לא לשמוח לאידה או להשתמש במושגים כמו "מגיע לה. היא בחרה בזה".
היא לא בחרה בלהיות זונה מתוך מחשבה רציונלית, מתוך הבנה מלאה לתוך מה היא נכנסת.
היא בחרה בכך מתוך חוסר ברירה נוראי, כי היא לא ראתה שום מוצא אחר מהמצב שבו היא היתה.
נורא קל לשבת מול מחשב כשהבטן מלאה והבגדים על גופכם נקיים, לדעת שיש לכם אנשים שאוהבים אתכם ומשפחה שדואגת לכם כשתצטרכו זאת ולהעביר ביקורת על בחירות של אנשים.
[/QUOTE]
רותי ראי אין לך מה להיות בהלם
אני פשוט אומר את המציאות כפי שהיא ללא עוררין
כמו שאני כתבתי אנשים עושים את בחירותיהן לטוב ולרע אם הבנה או בלי הבנה שהיא ידעה לאן היא נכנסה זה לא משנה
היא עשתה בחירה נקודה!!!!!!!
גם אני עשיתי בחירות בחחי ללא הבנה
גם מוסלי עשה בחירות בחייו ללא הבנה
גם את אני מאמין עשית בחייך בחירות ללא הבנה
כול אחד ואחד פה עשתה בחייו בחירות ללא הבנה
אז מה... זה ששזה ללא הבנה ושהיא לא ידעה לאן היא נכנסת זה לא בחירה זה בחירה כמו כול בחירה אחרת בחיים לטוב ולרע
שלא תביני לא נכון גם כתבתי את זה כן אני מרחם על הילדה
צר לי על התלאות שהיא נקלעה עליהם אבל עדיין היא בחרה בזה
את אומרת שיש מישהו שצריך לעזור לה... גם אני אומר
אבל אם יעזרו לה אולי כן אולי(אם איך שהמדינה שלנו מתפקדת היום קשה לי להאמין וכן זו אמירה צינית)
את צריכה להבין דבר אחד.... לא משנה כמה עזרה אייתתנו לה... ואת יודעת מה אני מוכן גם לתרום...
אבלכול עוד זה לא בא ממנה מנבכי ליבה ושהיא אומרת די!!!!!!!!!!!!!!
שום עזרה לא תעזור
הרי היא אמרה בעצמה אני נמשכתי למקצוע הזה בגלל הכסף והחיים הטובים שהוא יכול לתת לתינוק שלי