כ מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה] - דף 2 - סקס אדיר

מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה]

11
שימי, תודה על ההפנייה.
פניתי במייל לאורלי וילנאי, מחכה לתגובה. אעדכן.

מילה למוסלי,
אולי היא בחרה לעסוק בזנות ואולי אחרות שעברו קשיים דומים לשלה לא בחרו לעסוק בזנות אבל השאלה היא אילו נסיבות חייה היו קלות יותר האם גם היתה בוחרת לעסוק בזנות. לדעתי לא.
אז אגמור בשיר מזמור

12
מניס:
אדוני, תתרום ותבורך. אם הנך חש צורך לעזור, מי אני שאגיד לא.

מקסמקס: הבא נתחכמה אתה אומר?
[QUOTE=maxmax] השאלה היא אילו נסיבות חייה היו קלות יותר האם גם היתה בוחרת לעסוק בזנות. לדעתי לא.
[/QUOTE]
בסדר גמור

אותה השאלה רק הפוך:
בנסיבות חייה הקשות, האם עבודה בזנות היא המוצא היחיד. לדעתי לא.

13

[QUOTE=מוסלי]כמובן רותי. כמובן.

מה חשבתי לעצמי כשכתבתי את ההודעה למעלה...

אז סלחי לי, אבל אני עומד מאחורי כל מילה.

אמנם אני צעיר אבל תאמיני לי שעברתי מספיק תלאות בחיים
וזה עדיין לא אומר שצריך להשבר לרסיסים כפי שריסקה עצמה הבחורה מהכתבה.
לא כולם נולדו עם כפית זהב בפה, ולחלקנו, החיים הם מלחמה יומיומית!

החיים שלה נגמרו בגיל צעיר את אומרת? אז איך יתכן שהיא עדיין חיה ונושמת?!

איך יתכן שבשבילה זה או זנות או לקבץ נדבות? שיהיה ברור, הכתבה היא זעקה לעזרה.

ישנם אלפי אנשים במצב הההההההרבה יותר גרוע משלה שנלחמים את מלחמתם מדי יום ביומו בחריקת שיניים. היא מצידה בוחרת להיות זונה - ועוד בוכה על זה.

[/QUOTE]

מוסלי, תאמין או לא, אבל אתה לא היחיד שלא נולד עם כפית של כסף ועדיין אני בטוחה שהיו לך אנשים לאורך הדרך, למרות שהיא קצרה יחסית, שעזרו לך והושיטו לך יד או כתף. לה לא היה מי שיגיש את הדברים הללו.

לא כתבתי בשום מקום שחייה נגמרו כשהיא היתה צעירה. אמרתי שהיא עשתה את הבחירות שלה לא כאדם בוגר ומיושב אלא כילדה הנמצאת במצוקה נוראית. שים לב בכתבה לשלב שבו היא התחילה לעסוק בזנות.
היא לא עסקה בזנות כשהיא גרה ברחוב ולא היה לה מה לאכול. היא התחילה לעבוד בזנות רק לאחר שהיה לה ילד שלו היא היתה צריכה לדאוג. אמא שדואגת לבנה.
אתה אומר שהיא יכלה לבחור אחרת, אתה אומר שיש אנשים שמצבם יותר קשה משלה. אני לא אתווכח איתך על זה כי זו בכלל לא הנקודה.
הנקודה היא שכשאדם מבקש עזרה, זועק לעזרה, צריך לעזור לו ולוּ בשביל הסיכוי הקלוש שהוא אכן יצליח לצאת מהמעמקים שאליהם הוא שקע.
להרגיש קצת חמלה כלפי אותו אדם רק יעשה אותך אדם יותר טוב.

מקסמקס, תודיע לי בבקשה כשתדע איך מעבירים תרומה.

15

קראתי את הסיפור. אני לא יכול לומר שאני בשוק, אך בהחלט כאב לי, ויותר מהנסיבות עצמן כאב לי הדרך הקלוקלת בה ניסו לשקם את הבחורה. איך היא הגיעה למצב שגם אנסו אותה בגיל 15.5 וגם כלאו אותה לאחר מכן? זאת בדיוק הנקודה מוסלי, על מנת שאפשר יהיה לקחת החלטות טובות בחיים צריך לא רק לספק את הדגים, אלא גם להביא את החכה וללמד להשתמש בה. דה פאקטו לגבי הבחורה, זה אומר ליצור לה סביבה תומכת שתאפשר לה קודם כל עזרה נפשית להתמודד עם השריטות שהיא קיבלה בחיים, ולאחר מכן אפשרות ללמוד עיסוק מכניס שיהווה אלטרנטיבה אמיתית לצורך הכלכלי לעסוק בזנות.

כל ההתנהלות מול המקרה שלה מונעת משיקולי מערכתי של עלות / תועלת לטווח הקצר. אבא עבריין אך יש לו כסף, לשם יינתן הילד כי זה חוסך למערכת גם אחזקת שהות במוסד וגם דמי תמיכה סוציאלית לאם. יש בזה הגיון כלכלי לטווח הקצר, שכן המערכת צריכה את הכסף עבור חבר בטלנים המבלים זמנם בישיבות, אך לטווח הארוך מדובר במצב מתמיד של הקצאת משאבים לתמיכה סוציאלית, ומה עוד שמבחינה אנושית זה פשוט עקום.

16
[QUOTE=redhead]

מוסלי והיורד בגדול

אני פשוט בהלם משניכם. נכון שאנשים עושים בחירות בחיים והם צריכים לעמוד מאחוריהם, לטוב ולרע.
אבל פה לא מדובר על אנשים. פה מדובר על בחירה שעשתה מישהי כשהיא היתה ילדה למעשה. ילדה שנזרקה מהבית על לא עוול בכפה, ילדה שעברה אונס ומשפחתה התנכרה לה על כך. ילדה שחייתה במוסד של המדינה, מוסד שאמור לעזור לה ובמקום זה אנשיו עסוקים בענישה מימי הביניים.
ילדה שנכנסה להריון והביאה ילד לעולם וכל רצונה היה לעשות לו טוב. לדאוג לו ולפרנס אותו כדי שלא יחסר לו דבר.
אז נכון שהיא עשתה כמה וכמה בחירות גרועות בחייה והיא עדיין ממשיכה בהן עם ה"חבר" הנשוי שלה.
כשבן-אדם מגיע לשלב בחייו שבו הוא מבין שהוא עשה טעויות והוא רוצה לתקן אותן, הוא רוצה לשקם את חייו ולשנות את המסלול שבו הוא הלך, זה הזמן לעזור לו, לתמוך בו.
כשילדה כזו, שאמנם גדלה במספר שנותיה אך מכל בחינה אחרת - רגשית נפשית ושכלית - היא עדיין ילדה, רוצה לצאת מהמעגל הנוראי שבו היא נמצאת, צריך לקום מישהו ולעזור לה. ואם לא לעזור לה, בטח ובטח לא לשמוח לאידה או להשתמש במושגים כמו "מגיע לה. היא בחרה בזה".
היא לא בחרה בלהיות זונה מתוך מחשבה רציונלית, מתוך הבנה מלאה לתוך מה היא נכנסת.
היא בחרה בכך מתוך חוסר ברירה נוראי, כי היא לא ראתה שום מוצא אחר מהמצב שבו היא היתה.

נורא קל לשבת מול מחשב כשהבטן מלאה והבגדים על גופכם נקיים, לדעת שיש לכם אנשים שאוהבים אתכם ומשפחה שדואגת לכם כשתצטרכו זאת ולהעביר ביקורת על בחירות של אנשים.

[/QUOTE]

רותי ראי אין לך מה להיות בהלם

אני פשוט אומר את המציאות כפי שהיא ללא עוררין

כמו שאני כתבתי אנשים עושים את בחירותיהן לטוב ולרע אם הבנה או בלי הבנה שהיא ידעה לאן היא נכנסה זה לא משנה

היא עשתה בחירה נקודה!!!!!!!

גם אני עשיתי בחירות בחחי ללא הבנה

גם מוסלי עשה בחירות בחייו ללא הבנה

גם את אני מאמין עשית בחייך בחירות ללא הבנה

כול אחד ואחד פה עשתה בחייו בחירות ללא הבנה

אז מה... זה ששזה ללא הבנה ושהיא לא ידעה לאן היא נכנסת זה לא בחירה זה בחירה כמו כול בחירה אחרת בחיים לטוב ולרע

שלא תביני לא נכון גם כתבתי את זה כן אני מרחם על הילדה

צר לי על התלאות שהיא נקלעה עליהם אבל עדיין היא בחרה בזה

את אומרת שיש מישהו שצריך לעזור לה... גם אני אומר

אבל אם יעזרו לה אולי כן אולי(אם איך שהמדינה שלנו מתפקדת היום קשה לי להאמין וכן זו אמירה צינית)

את צריכה להבין דבר אחד.... לא משנה כמה עזרה אייתתנו לה... ואת יודעת מה אני מוכן גם לתרום...

אבלכול עוד זה לא בא ממנה מנבכי ליבה ושהיא אומרת די!!!!!!!!!!!!!!

שום עזרה לא תעזור

הרי היא אמרה בעצמה אני נמשכתי למקצוע הזה בגלל הכסף והחיים הטובים שהוא יכול לתת לתינוק שלי

17
היורד בגדול , אתה כנראה מפספס איזה שהיא נקודה. יש הבדל גדול בין בחירה לבין אילוץ ובסיפור החיים של לינור אני רואה הרבה מאוד כאלה. לינור היא אדם שניסיבות החיים הביאו אותה למצב שהיא לא מסוגלת להתנהל רגשית וכלכלית בצורה מאוזנת. אתה אולי ציני, אך זה בדיוק המקום בו היא צריכה לקבל עזרה.

19

מסכים פה עם רימינג... אך, אנו כולנו מנצלים בחורות... לא בכוונה אולי, אך עושים את זה... מעדיפים אולי בחורות כמו חברת הפורום הג'ינג'ית שבאמת מתעסקת בזה בכיף וברצון, אך ברור לכולנו שחלק מהזמן אנו מטעות את עצמינו לגבי מצבן של הנותנות שירות...

בכל זאת נכון לפחות במצבים שידוע מראש שהבחורה במצוקה, ומחפשת דרך החוצה, עלינו לפחות לא להחמיר את המצב, ואפילו לנסות לעזור. בטוח שיש פה חבר'ה שראו את נושא הפורום ופתחו אותו בתקווה לקבל טל של אותה בחורה... זה פטיש. אבל אחרי שקוראים את הסיפור, איך אפשר להיות כל כך קר?

if u do it do it right

20

ואוווווווווו ואואאאאאאאאאאאא

אני לא קר ידידי ובטח ובטח אני ישוש לעזור רק עם ירצו

כוותי הייתה לומר שכול עוד העזרה לא תבוא מנבכי ליבה של הבחורה שום עזרה בעולם לא תעזור

זה כמו ( זה רק לצורך הדגמה) אדם שלוקח סמיםיכולים לשים אותו בקבוצות לגמול אותו אבל אם הוא עצמו לא רוצה להיגמל לא יעזור לו כלום

לעזור ברור שאני עזור ובטחוני שיש פה עוד הרב כאלה

אבל כול עוד השיני לא יבואמהבחורה הנל... כי אני עדיין דבק בעמדתי אנחנו יכולים לשנות את בחירתינו לטוב ולרע

שום דב ר לא יעזור... רק לטווח הקצר

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”