במקור פורסם על ידי ערבה אנושית |
מתי פעם אחרונה שילמת לגבר עבור זמנו על-מנת שתוכל להכיר אותו כדי לבחון האם יש לו נפש יפה?
אני משלם לזונה לא עבור זמנה אלה עבור שירותי מין שהיא נותנת.
אישה
עינין של נפש יפה זה בדרך כלל מזל שמתגלה. בפורום גיליתי הרבה מאוד אנשים עם נפש יפה. לא חיפשתי. למזלי גיליתי גם בין זונות. כי הרבה יותר נעים לי עם נשים כאלה.
לא נאמר שאני אוהב לשכב בגלל הנפש. מה שכן אני אישית באמת מעדיף נשים עם נפש יפה גם מבחינה המינית. |
אם אתה נכנס לזונה ורואה שהיא לא מושכת אותך מינית, מה אתה עושה? מסתובב ועושה אחורה פנה, או משלם לה כדי שתוכל לשבת לשוחח איתה חצי שעה, לחקור את נפשה ולגלות אם נפשה יפה או לא?
כמובן שעושה אחורה פנה, לא בשביל זה באתי כדי לגלות איכות של נפש שלה.
נניח אתה הולך לזונה, היא נראית לך פצצה שלא מהעולם הזה, הסקס מטריף. בסוף אתה משוחח איתה קצת ומגלה שהיא שונאת כושים ורוכבי אופניים. האם תחזור אליה?
אם הפגם המוסרי שלה רק שינאת כושים ורוכבי אופניים – כן אחזור. אם היא שייכת לסוג נשים חמדניות – לא אחזור (יש עוד הרבה סיבות באישיות של זונה שימנעו ממני לחזור). פה היה נסיון ממשי. הייתה בחורה בשם רגינה. יפה, עם גוף מרשים, חכמה, הבינה צרכי מייד ועשינו סקס מצויין. דברנו (לקחתי 3 כניסות) וראיתי שהיא אישה מאוד מחושבת. זה לא פגם מוסרי, אבל אני לא אוהב נשים כאלה, ולא חזרתי אליה.
אם אני אזמין בשבילך את ג. יפית לליווי הביתה, האם תטרח לברר את יופי נפשה?
רואים שיש לה לא רק פרצוף תחת גם נפש תחת. אז לא, תודה
פעם הבאה שאתה מטייל ברחוב, נסה לעשות מאמץ קוגניטיבי, ולשים לב לאותן 80% - 90% מהנשים שאינן נראות מושכות מינית בעיניך, ואשר בדרך כלל אינך מעיף בהן מבט שני. האם למישהי מהן נפש יפה? האם תטרח להתחיל עם מישהי מהן, לחזר אחריהן כדי לחקור את נפשן? ואם יתברר שלמישהי מהן יש נפש יפה, אבל היא מכוערת כמו קרפד, האם תשכב איתה? האם תיקח אותה כבת זוג?
לא אתחיל כדי לחקור האם יש נפש יפה לאישה לא מושכת. אבל אם אני מכיר אישה לא מושכת עם נפש יפה – מאוד נכשר אליה. אם היא מכוערת – אני יכול לעריך את אישיותה אבל לא אשכב, לא אצאה איתה.
עניתי לך בכנות לכול השאילות שלך. רק לא הבנתי למה זה קשור למה שאמרתי. אמרתי שצריך להתייחס לזונה כמו לאישה נורמטיבית.
אם אדם קורא לכל בחורות חמודות כוסיות, לדעתי זה גסות אבל זכותו. אבל אם לידידה בעבודה הוא לעולם לא תקראה ככה (בלב) אז לא צריך לקרוא ככה לזונות. בגלל שאין לי הערכה גורפת לא לנשים ולא לגברים, אז שאני אומר שחייבים להתייחס לזונות כמו לנשים נורמטיביות – זה לא הילל, אלה מניעת אפליה.