כ זונות ניתן להעליב והכי בקלות ... האם זה מוצדק ? - דף 2 - סקס אדיר

זונות ניתן להעליב והכי בקלות ... האם זה מוצדק ?

11

תשובתי לחרמן בהתהוות

במקור פורסם על ידי ערבה אנושית

תתפלא שאני אוהב גברים עם נפש יפה לא פחות מי מה שאני אוהב נשים עם נפש יפה.

מתי פעם אחרונה שילמת לגבר עבור זמנו על-מנת שתוכל להכיר אותו כדי לבחון האם יש לו נפש יפה?

אני משלם לזונה לא עבור זמנה אלה עבור שירותי מין שהיא נותנת.

אישה
נורמטיבית איכותית אם היא לא מאוהבת ראשונה דורשת בדרך למיטה השקעת זמן, רגשות, כסף ועצבים.

עינין של נפש יפה זה בדרך כלל מזל שמתגלה. בפורום גיליתי הרבה מאוד אנשים עם נפש יפה. לא חיפשתי. למזלי גיליתי גם בין זונות. כי הרבה יותר נעים לי עם נשים כאלה.

לא נאמר שאני אוהב לשכב בגלל הנפש. מה שכן אני אישית באמת מעדיף נשים עם נפש יפה גם מבחינה המינית.

אם אתה נכנס לזונה ורואה שהיא לא מושכת אותך מינית, מה אתה עושה? מסתובב ועושה אחורה פנה, או משלם לה כדי שתוכל לשבת לשוחח איתה חצי שעה, לחקור את נפשה ולגלות אם נפשה יפה או לא?

כמובן שעושה אחורה פנה, לא בשביל זה באתי כדי לגלות איכות של נפש שלה.

נניח אתה הולך לזונה, היא נראית לך פצצה שלא מהעולם הזה, הסקס מטריף. בסוף אתה משוחח איתה קצת ומגלה שהיא שונאת כושים ורוכבי אופניים. האם תחזור אליה?

אם הפגם המוסרי שלה רק שינאת כושים ורוכבי אופניים – כן אחזור. אם היא שייכת לסוג נשים חמדניות – לא אחזור (יש עוד הרבה סיבות באישיות של זונה שימנעו ממני לחזור). פה היה נסיון ממשי. הייתה בחורה בשם רגינה. יפה, עם גוף מרשים, חכמה, הבינה צרכי מייד ועשינו סקס מצויין. דברנו (לקחתי 3 כניסות) וראיתי שהיא אישה מאוד מחושבת. זה לא פגם מוסרי, אבל אני לא אוהב נשים כאלה, ולא חזרתי אליה.

אם אני אזמין בשבילך את ג. יפית לליווי הביתה, האם תטרח לברר את יופי נפשה?

רואים שיש לה לא רק פרצוף תחת גם נפש תחת. אז לא, תודה

פעם הבאה שאתה מטייל ברחוב, נסה לעשות מאמץ קוגניטיבי, ולשים לב לאותן 80% - 90% מהנשים שאינן נראות מושכות מינית בעיניך, ואשר בדרך כלל אינך מעיף בהן מבט שני. האם למישהי מהן נפש יפה? האם תטרח להתחיל עם מישהי מהן, לחזר אחריהן כדי לחקור את נפשן? ואם יתברר שלמישהי מהן יש נפש יפה, אבל היא מכוערת כמו קרפד, האם תשכב איתה? האם תיקח אותה כבת זוג?

לא אתחיל כדי לחקור האם יש נפש יפה לאישה לא מושכת. אבל אם אני מכיר אישה לא מושכת עם נפש יפה – מאוד נכשר אליה. אם היא מכוערת – אני יכול לעריך את אישיותה אבל לא אשכב, לא אצאה איתה.

עניתי לך בכנות לכול השאילות שלך. רק לא הבנתי למה זה קשור למה שאמרתי. אמרתי שצריך להתייחס לזונה כמו לאישה נורמטיבית.

אם אדם קורא לכל בחורות חמודות כוסיות, לדעתי זה גסות אבל זכותו. אבל אם לידידה בעבודה הוא לעולם לא תקראה ככה (בלב) אז לא צריך לקרוא ככה לזונות. בגלל שאין לי הערכה גורפת לא לנשים ולא לגברים, אז שאני אומר שחייבים להתייחס לזונות כמו לנשים נורמטיביות – זה לא הילל, אלה מניעת אפליה.

ערבה אנושית2010-08-18 11:09:39

12

ידידי היקר סופר לה טיב,

כמו תמיד נהנה מיגעון שלך וסגנון ברור שלך.

דוגמא של מנקה רחובות - מצויינת. בדיוק - אסור להתנשאות על אנשים שהגורל (במיוחד אם הם עולים חדשים) הוביל אותם לעבודות לא מכובדות. פעם הגנתי בלהט על נוהגת אוטובוס שאיחרה וצרחתי על הקהל הזועם: אתם לא מאחרים אף פעם?!

אז רוב הבחורות שעובדות בזנות בדרום תל אביב עושות זה מחוסר ברירה. חלק אולי מתרגלים וקשה להן לעזוב, אבל הגיעו מחוסר ברירה.

והתנשאות לגביהן בדיוק בהצגתן כפרוצות שעובדות בבית בושת.

אני גם בעד מוסגים דתיים, כמו נפש למשל. או שבירת הכלים למי שמכיר קבלה.

אבל מוזר שדווקא אתה עם הסיגנון המבריק שלך לא צורם לך ביטוי פרוצה ובית בושת. הרי אתה יודע כמוני שזה הפוך ממציאות.

פגשתי פרוצות בשפע בין נשים נורמטיביות שחלקן מקומן בביתי בושת (מבחינה מוסרית). פגשתי רבות הגונות בדירות דיססקרטיות. הסבל הופך אנשים (נשים) לרגישות יותר.

ואני חושב שצודקת גב' לוטן שפוליטיקאי או עיטונאי במציאות שלנו מוסגי גנאי הרבה יותר נכונים מביטוי עלוב ושוביניסטי "זונה"

בקשר למחירת גוף - אני מסכים איתך לגמרה. לדעתי צריך לגיד אפילו יותר ישר: זונות מוכרות לא רק את הגוף (כמו דוגמניות למשל) אלה גם את הכוס ואת החור אנאלי ונותנות את הפה למציצה וגמירה.

אבל שמתה לב, שכמעט אף אחת לא מתנשקת? גם אלה שעושות אנאלי וגם אלה שגומרות בפה לא מוכנות להתנשק.

ברור למה. כי נשיקה היא אישית.
ערבה אנושית2010-08-18 10:00:30

13
[QUOTE=ערבה אנושית]

עניתי לך בכנות לכול השאילות שלך. רק לא הבנתי למה זה קשור למה שאמרתי. אמרתי שצריך להתייחס לזונה כמו לאישה נורמטיבית. אם אדם קורא לכל בחורות חמודות כוסיות, לדעתי זה גסות אבל זכותו. אבל אם לידידה בעבודה הוא לעולם לא תקראה ככה (בלב) אז לא צריך לקרוא ככה לזונות. בגלל שאין לי הערכה גורפת לא לנשים ולא לגברים, אז שאני אומר שחייבים להתייחס לזונות כמו לנשים נורמטיביות – זה לא הילל, אלה מניעת אפליה.

[/QUOTE]ניסיתי לברר אם בסטיגמות שאתה מנסה להטיח בהודעה 3 (הראשונה שלך בשרשור) כלפי אנשים שלא חושבים כמוך, זה מכיון שאתה מאמין שיש דברים מסוימים שאסור לחשוב, או מחלוקת על נימוסים והליכות. מהתשובה שלך נראה לי שזה מחלוקת על נימוסים והליכות - על איך להתבטא.
אני מכבד זונות בערך פי עשר מאשר אני מכבד נשים המכונות "נורמטיביות" כי מבחינתי הן הרבה יותר ישרות והגונות כלפי גברים בכל הקשור ליחסים בין המינים. [כמובן שזו הכללה, דוגמאות ספציפיות יש גם הפוך.]

אשה בעבודה מבחינתי היא עמיתה, לא ידידה. אני לא נוהג לבזבז זמן על נשים מעבר למתחייב מחיי היום-יום אלא במקרים שאני מעוניין להיכנס לה לתחתונים - או היא לי.

אני לא משתמש עם אישה בפנים במילים כמו "כוסית", אלא במקרה שאני מכיר אותה מספיק כדי לדעת שזה בסדר איתה (או שהיא אוהבת את זה). אבל אותו דבר אפשר לומר על הרבה מילים "גסות" שאינן סקסיסטיות, כמו "כושון", "יהודון" וכל מיני קללות. לעומת זאת לחשוב בראש או לומר מאחורי הגב - חופשי.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.

אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.

14
[QUOTE=חרמן בהתהוות][QUOTE=ערבה אנושית]

עניתי לך בכנות לכול השאילות שלך. רק לא הבנתי למה זה קשור למה שאמרתי. אמרתי שצריך להתייחס לזונה כמו לאישה נורמטיבית. אם אדם קורא לכל בחורות חמודות כוסיות, לדעתי זה גסות אבל זכותו. אבל אם לידידה בעבודה הוא לעולם לא תקראה ככה (בלב) אז לא צריך לקרוא ככה לזונות. בגלל שאין לי הערכה גורפת לא לנשים ולא לגברים, אז שאני אומר שחייבים להתייחס לזונות כמו לנשים נורמטיביות – זה לא הילל, אלה מניעת אפליה.

[/QUOTE]ניסיתי לברר אם בסטיגמות שאתה מנסה להטיח בהודעה 3 (הראשונה שלך בשרשור) כלפי אנשים שלא חושבים כמוך, זה מכיון שאתה מאמין שיש דברים מסוימים שאסור לחשוב, או מחלוקת על נימוסים והליכות. מהתשובה שלך נראה לי שזה מחלוקת על נימוסים והליכות - על איך להתבטא.
אני מכבד זונות בערך פי עשר מאשר אני מכבד נשים המכונות "נורמטיביות" כי מבחינתי הן הרבה יותר ישרות והגונות כלפי גברים בכל הקשור ליחסים בין המינים. [כמובן שזו הכללה, דוגמאות ספציפיות יש גם הפוך.]

אשה בעבודה מבחינתי היא עמיתה, לא ידידה. אני לא נוהג לבזבז זמן על נשים מעבר למתחייב מחיי היום-יום אלא במקרים שאני מעוניין להיכנס לה לתחתונים - או היא לי.

אני לא משתמש עם אישה בפנים במילים כמו "כוסית", אלא במקרה שאני מכיר אותה מספיק כדי לדעת שזה בסדר איתה (או שהיא אוהבת את זה). אבל אותו דבר אפשר לומר על הרבה מילים "גסות" שאינן סקסיסטיות, כמו "כושון", "יהודון" וכל מיני קללות. לעומת זאת לחשוב בראש או לומר מאחורי הגב - חופשי.
[/QUOTE]

ברוך השם שקבלתי תגובה שלך.

מאוד משמח אותי.

המילים שלך:

הם בעצם תמצית של כול ההודעות שלי.

15

לועגים לי שאני מציג זונות כמסכינות שעובדות בחוסר ברירה (מדובר על זונות דרום תל אביב לא על שרון מתל אביב). הטיעון המנצח של לועגים: הן יכולות לעבוד כמנקות או בעבודות דומות.

אני מציע שהצעות כאלה יפנו כניסוי קודם לנשיהם, אחיותיהם, ובנותיהם. ואל תפרשו אותי שאני לא מכבד מנקות, אני רק אומר שלעבוד קשה תמורת שכר זעום שלא מספיק להחזיק ילדים – זה נורא. בקיצור הטיעון: הזונות לא מסכנות כי יכולות לעבוד בעבודות מסכנות

הטיעון המבריק השיני שאומרים לי – זה שכר גבוה של זונות. האם לכול התוקפים אותי אין הבנה כלכלית בסיסית? לא שמעתם שיש איזון בין ביקוש ליצוע? למה לכול משרה עם משכורת של זונה טובה יש עשרות רבות של מועמדים עם תוארים וניסיון עבודה עשיר, אבל כמעט ואין היום זונות שוות? למה מאות נשים ללא השכלה לא רצות לעבוד בזנות?

מה, חוקי כלכלה השתבשו פתאום?

כמובן שלא. פשוט המחיר הנפשי שעבודת זנות דורשת לא מצדיק כמעט כול תשלום. יש כאלה שמעדיפות לסבול את עוני ועבודה קשה. ואני מאוד מעריך את זה. יש כאלה המעטות שמעדיפות לסבול את השפלת הזנות. וגם אותן אני מכבד.

16
קודם כל ערבה אנושית אם נפגעת על שהשתמשתי בשמך לדוגמא לסנגור של שרון ,אז אני חוזר בי .אני קראתי את התגובה שלך אצל שרון והבנתי אותה מצוין .

אבל שים לב אתה היחידי פה שלא מפסיק לסנגר על הזונות (נמאס כבר)ואפילו את רוב השירשור אתה רשמת.
אז נכון אתה לא סנגור של הפרטיות שמפקיעות בצפון, אז מה אתה רוצה שנפתח לך פרקליטות מחוז דרום במיוחד באזור התחנה.
תן לי להגיד לך דבר אחד פשוט שלא חדש לך ,ויש לי קצת יותר נסיון ממך עם זונות (בשיחות אחד על אחד) יש עוד עבודןת חוץ מניקיון ולכולם קשה ואני מכיר מספיק נשים חד הוריות (במציאות הגירושין של היום) שעם ילדים למדו ובסוף יצאו מהבוץ לעבודה מכובדת.
הבעיה היא שזה לוקח הרבה זמן ובדר"כ הם רוצות כסף עכשיו ומהר.אז יש כאלו עם אופי חזק שמצליחות להילחם בחיים סטייל אמא שלי שגידלה 4 ילדים מנקיון במספר מקומות בלי בעל עד היום ,ויש בחורות שיודעות להחזיק ספונסר שחושב שהוא הבן-זוג שלה אבל הוא לא יודע שהוא שם בשביל הביטחון הכלכלי שלה ושל ילדיה.אישית אני בעל אם זה מקובל על שני הצדדים.
בקיצור יש עוד מספר סיבות למה הבחורות בזנות אבל בעייני המשותף לכולם זה אופי חלש לאורך כל החיים שלהן שדירדר אותן לזנות בסוף.(ושלא תבין אותי לא נכון גם הפרטיות סטייל שרון הן חלשות שלא מסוגלות להזיע קצת בשביל שכר הגון).

אל תיקח אותי קשה כמו פעם קודמת ואני בעד זכויות הגבר בימינו שכולם מצודדים בנשים.

17
תענה לי בקשה רק לשאילה אחת: למה אין כמעט זונות שוות למרות המשכורת?
למה כמעט כולן עובדות כבר שנים רבות ומזדקנות?

יותר טוב ממני כתב בזמנו אוסקר וויד בנושא (מהפורום, לא הסופר)

אין לי מה להוסיף.

אני לא קורא את 95% מה כותבים בפורום.

לא מחייב אותך לקרוא מה אני כותב.

ואל תתבכיון אל זכויות הגבר. אי צדק לא מתחלק לפי מין.

רוב הזונות עוזבות שיש אפשרות הכי קטנה לעזוב.

יש מעטות ממש מעטות שלא עוזבות. חלק עשו הפסקות לשנים, לא הצליחו וחזרו.

חלק למרות שהתרגלו לכסף - ממש מפחדות להיאר עוד פעם ללא פרנסה.

לא שמעתי על בחורות מתחת לגיל 30 (חוץ מכריסטינה אולי). הצעירות מתקרבות ל40.

רובן מעל 40 ואפילו 50.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”