כ סקס בעמ מכוני ליווי פשיטות מעמ ומס הכנסה תרתי - דף 2 - סקס אדיר

סקס בעמ מכוני ליווי פשיטות מעמ ומס הכנסה תרתי

12
[QUOTE=בנצי8]

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/197/916.html

המשטרה מעלה הילוך ......
[/QUOTE]

אני חושב שהבחנתי בתצפית כזה. 2 אנשים מכובדים בקיוסק עלוב עם הפנים לכיוון הכניסה.
גם התגובה למבט שלי הייתה לא מאפינת יושבי בירה בקיוסק.
ערבה אנושית2011-01-08 17:33:14

13
[QUOTE=חולה עיסוי]מחר תתקשר למישהי ... ואז תגיד לך השירות 250 שקל ל 40 ד' ... לא כולל מע"מ Dead [/QUOTE]

הבעיה לא מע"ם אלה מס הכנסה.

עם הכנסות של בנות מבוקשות היא תגיע ל30% מסה"כ הכנסות. (מס פרוגרסיבי שבחלקו בעחיון הוא 50%) כמובן שיהיה ישראבלוף ורובם ישלמו ישר ללא חשבונית.

אבל למרות שאני בטוח שלא יהיה מיסוד זנות, אולי יהיה מצב ביניים שיהיה חשבוניות וזה יהפוך כול העסק לכאילו חוקי שזה עדיף ממצב היום שהמתח מביקורי משטרה הוא בלתי נסבל.

14

אני דווקא חושב שגם מע"מ בעניין כי מה"הכנסה" מותר לנכות הוצאות הקשורות לייצור הכנסה.

וגם, אי תשלום מע"מ נחשב לעניין פלילי לעומת מס הכנסה שנחשב רק לעבירה (קל יותר מבחינת העונש ל"חוטאים").

בכל מקרה, היום חייבים להוציא חשבונית הכוללת מספר ח"פ (חברה פרטית) או ע"מ (עוסק מורשה שזה בעצם מס' תעודת זהות) של מקבל השירות!

אבל מעל הכל: זה נראה לי כמו סיבוב נוסף של המשטרה ומס הכנסה בנושא יחצנות כי כל כמה שנים הכותרות הללו חוזרות על עצמן, בבחינת "הכלבים נובחים והעגלה עוברת..."
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

15
העגלה לא כול כך עוברת.
כתבו כבר בפוסט על באר שבע איך העיר עם עשרות מכונים מלפני 5 שנים ועם בנות שלא נופלות ברמה מתל אביב,

נשארה ללא שירותי מין בכלל.

הפשיטות על מכונים בתל אביב נמשכים בתדירות גבוהה כבר חודשים (מראש השנה )

הרבה מאוד דירות נסגרו, רבות הבנות שעזבו תל אביב (לא יודע אולי לראשון, בת ים, חולון). כמובן שאין כבר תיירות שעובדות בתחום.

mommik כמובן צודק לגבי מע"ם, כוונתי הייתה שמבחינת הבנות מס הכנסה יותר בעיתית.

אני בעד חוק ובעד מיסוד (לפחות מעשית אם לא חוקית) של זנות ולא להיות במצב מביך של היום.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”