כ המשטרה הפסידה בקרב... - דף 2 - סקס אדיר

המשטרה הפסידה בקרב...

11
אני לא יודעת עד כמה אני בעד הרעיון של מיסוד הזנות...אני בעד הסדרה מסויימת של העניין,
אני בעד הקמת איגוד של העובדות בתעשיית המין שתעבורנה בדיקות רפואיות כל חודשיים,

בעד עזרה לאלו שכן היו רוצות להפסיק לעסוק בזה,

בעד עזרה לאלו שזקוקות לגמילה מסמים,

או להגנה מפני אלימות, אלימות שהיא גם לצערנו מאת כוחות המשטרה, וגם מבית.

בעד הסברה, בעד להדליק את האור בעניין האפל הזה של הזנות, כדי שאף זונה לא תאלץ לחיות עם כזו סטיגמה נוראית ושגויה שגורמת לה להרגיש מבויישת ובזויה, שלא בצדק.

אני אישית הייתי שמחה להכנס למשרדי מס הכנסה ולשלם את חובתי למדינה שלי - שאני כל כך אוהבת, אבל אם נדליק מצלמה נסתרת בסיטואציה כזו- התגובה של הפקידים שם תסמל את הסטיגמטציה שאנחנו נאלצות לחיות איתה כל יום...

אבל בגדול- משהו ברעיון שהמדינה תרוויח מאברי המין של העוסקות בתעשית המין- חורה לי.

בכל זאת הייתי מקריבה את אי הנוחות הזו למען חופש העיסוק שלי.

סקס האנטר- הבעיה היא שלאנשי הרוח, האקדמיה והמדע יש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות מאשר להכניס את הראש לקלחת הזו צחוק
קישור לאתר הפרטי שלי:

המשטרה הפסידה בקרב...

13
[QUOTE=זונה מאושרת]אני לא יודעת עד כמה אני בעד הרעיון של מיסוד הזנות...אני בעד הסדרה מסויימת של העניין,
אני בעד הקמת איגוד של העובדות בתעשיית המין שתעבורנה בדיקות רפואיות כל חודשיים,

בעד עזרה לאלו שכן היו רוצות להפסיק לעסוק בזה,

בעד עזרה לאלו שזקוקות לגמילה מסמים,

או להגנה מפני אלימות, אלימות שהיא גם לצערנו מאת כוחות המשטרה, וגם מבית.

בעד הסברה, בעד להדליק את האור בעניין האפל הזה של הזנות, כדי שאף זונה לא תאלץ לחיות עם כזו סטיגמה נוראית ושגויה שגורמת לה להרגיש מבויישת ובזויה, שלא בצדק.

אני אישית הייתי שמחה להכנס למשרדי מס הכנסה ולשלם את חובתי למדינה שלי - שאני כל כך אוהבת, אבל אם נדליק מצלמה נסתרת בסיטואציה כזו- התגובה של הפקידים שם תסמל את הסטיגמטציה שאנחנו נאלצות לחיות איתה כל יום...

אבל בגדול- משהו ברעיון שהמדינה תרוויח מאברי המין של העוסקות בתעשית המין- חורה לי.

בכל זאת הייתי מקריבה את אי הנוחות הזו למען חופש העיסוק שלי.

סקס האנטר- הבעיה היא שלאנשי הרוח, האקדמיה והמדע יש דברים הרבה יותר מעניינים לעשות מאשר להכניס את הראש לקלחת הזו צחוק
[/QUOTE]

אני די בדעה שלך.
צריך לעשות את זה כמו חוקי כמו עם החשפנות. זה לפי דעתי המצב האידאלי לצרכנים ולזונות עצמן.
מיסוי אומר שמישהי שעושה 30,000 ש"ח בחוק תאלץ להיפרד כמעט מחצי מזה - ואז לא בטוח שישתלם לה לעבוד חוקי.
כמו שאין חוק שאוסר לפתוח מועדון חשפנות - ככה שלא יהיה חוק שאוסר לפתוח בתי זונות.
אז תהיה יותר תחרות ואנשים יותר לגיטימיים יוכלו לפתוח מקומות כאלה.
שהזנות לא יצתרכו לשלם מיסים על החלק שהן מקבלות כמו שהחשפניות לא משלמות מס על לאפ דאנסים.
ושמפעיל בית הזנות כן ישלם מס על החלק שלו כמו שבעלי מועדוני החשפנות משלמים מיסים על הרווחים שלהם.
מ. מתחיל2011-03-02 23:53:51
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”