כ מישהו יכול להסביר לי למה בחורות מסריחות מהכוס? - דף 2 - סקס אדיר

מישהו יכול להסביר לי למה בחורות מסריחות מהכוס?

12

מניסיון שלי,ניתקלתי בכמה מקרים שהרחתי ריח לא נעים מהכוס אצל כמה זונות!.

במיוחד ברגע שבאתי לרדת להם,הירגשתי את זה מיד!,בטח לא כל הזונות הם נקיות,אסטיות,שומרות על היגינה גבוהה,לא כל הזונות באותה רמה של ניקיון אישי!.
לפני חודשים הייתי בדירת ליוונסקי66 עם בחורה בשם ''ספיר'',היא ניראית מצוין,צעירה,חמודה,אבל מה !! ברגע שהורידה הבגדים שלה והיתקרבתי אליה ישר קלטתי את זה!. היה לה ריח נוראי מהכוס! אפילו הלך לי החשק ממנה!.

אחרי האקט המיני עצמו,גמרתי הוציאתי הקונדום,היא הביאה נייר טואלייט וניקבה הכוס שלה וזהו!!לא היתקלחתה לא עשתה שום דבר!,היתלבשה מיד ויצאה,הלקוח השני בבקשה! השלישי הרביעי! וזה הולך כך כל המשמרת!..

לא היתקלחה לפני הסקס ולא אחרי הסקס! >> וכאן היבנתי מה הסיבה לריח המסריח הזה!!.

ניתקלתי בכמה זונות שמרוב הביקוש עליהם לא היה להם זמן ללבוש בגדים שלהם,היו מכסות הגוף שלהן במגבת בלבד! יאלה הלקוח הבא,מי עוד! מי רוצה פרטים!.בגדים לא היו מתלבשות,איך זה אם היה מדובר במקלחת וניקיון הכוס שלהם!.

קפצתי לדירה עצמה אחרי חודשים,באה זונה אחרת,שאלתי אותה למה ספיר יש לה ריח מסריח כזה!אומרת לי אנחנו יושבות בחדר בנות וניחנקות מהריח שלה,היא יושבת איתם לא יודע אם היא מודעת לסירחון של הכוס שלה או מתעלמת מזה!. (אבל בטוח שהיא מריחה עצמה טוב מאוד ויודעת מה יש לה בגוף בדיוק).

זאת דוגמה פשוטה,בטח יש הרבה כמוה,היא לא היחידה,עניין ההיגינה הוא עיניין אישי שונה מבחורה לבחורה.(לדעתי זונה עובדת צריכה לשמור יותר מבחורה רגילה על הדברים הללו).כי אם לקוח בא והריח אותה והגיע למסכנה שהזונה הזאת מסריחה הוא לא יחזור,מעועגמת הנפש ומפחד מקבלת מחלות אחרות!,וכאן אני מדבר על עצמי שעניין הניקיון אצל זונות חשוב לי מאוד!.

החתיך הרומנטי2011-06-01 00:34:38
תמיד בשטח למען כולם.

13
לכל הרופאים למינהם כאן בפורום חיוך כן גם התנשקתי איתה.
לא היה איתה אף אחד לפני לפי מה שאני יודע.
היא אמרה לי שהיא בדיוק מתקלחת שהגעתי אבל זה לא הריח ככה
והיא מישהי פרטית שלא עושה אחד אחרי השני כמו מכונה.
לא כתבתי דיווח כי יש מספיק עליה

14

בנוסף לדברים הנכונים כתבו מעלי סיבה נוספת יכולה להיות שנוזלים המופרשים מהגוף מקבלים את הריח רע בהתחמצנות עם האויר,( כמו זיעה, אני מדברת בכללי, לא על ריחות חריגים במיוחד).
בנוסף לעובדה אם מדובר במקומות אינטימיים , שם מפרישים וגם לא מאווררים.
כך שיש מצב גם שמדובר בחוסר מקלחת....
בכל מקרה,
מקווה שתזיעו הקיץ בעיקר מהסיבות הנכונות
קיץ נעים וריחני
Heart

מאהבת תל אביבית2011-06-01 13:01:10
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

15

פעם הכרתי פרסיה חתיכה אמיתית רזה ישבן עומד, חזה קטן כמו שאני אוהב, וכמובן שעומד, כשהיא הייתה לובשת מיני הייתה נראת כמו דוגמנית, לאחר שבוע הצלחתי להביא אותה הבייתה, הורדתי לה תתחתונים, ופתאום לאחר שהתחלנו בדוגי, יצא גל חריף של ריח דגים, לא יכלתי לנשום, וזה היה הפעם הראשונה שנתקלתי בזה, טוב חשבתי אולי לא התקלחה, לאחר יום הריח חזר, ואז כבר אמרתי לה שלום, היא נפגעה מזה שנפרדתי ממנה, אז הסברתי לה שזה בגלל הריח מלמטה, היא טיפלה בזה בעזרת כדורים, וזה באמת עזר לה, אבל לאחר שבוע זה שוב חזר חחחחחחחחח

ואז כבר נשברתי, לא משנה כמה כוסית היא פשוט ברחתי

אציין באוקראינה לא נתקלתי בריחות, בתאילנד למרות החום הכבד הם מאוד אסטטיות ככה שגם שם לא היה ריחות, קולומביה לא היה ריחות או מקרים, אוקיי ישראל מקבלת ממני את התואר המפוקפק .... המדינה עם הנשים עם הכי הרבה נשים עם הריחות הפחות נעימים, אני לא מכליל כמובן

16
אוקיי.. דיברתי איתה היום בערב, לה לא היתה שום מחלה לא לפני שנפגשנו ולא אחרי אז ככה שלא נידבקתי מהנשיקה... ככה נראה לי לפחות. אני רק רוצה לציין שאם היא היתה רוצה אותי, עכשיו אני הולך איתה בכייף למרות שהיא עובדת במה שהיא עובדת. למען האמת אני קצת דלוק עליה.. היא בדיוק הטעם שלי מרוקאית שחומה עם גוף מדהים ואני חולה על הפרצוף המכוער שלה.. וואי אני מקווה שהיא לא תקרא את זה.. לא נעים
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”