כ חשבתם פעם כמה זה עולה לנו ? כל האמת כאן ! - דף 2 - סקס אדיר

חשבתם פעם כמה זה עולה לנו ? כל האמת כאן !

12

[QUOTE=לסטטיסטיקאי]הניתוח יפה אך אינו רלוונטי. הלקוחות צורכים שירותי ליווי בתדירות שמייתרת את הניתוח שלך. אין המדובר בצריכה שוטפת ולכן אין חשיבות למחיר לדקה. ללקוחות די ברור טווח המחירים (200 ש"ח - 1,000 ש"ח) והתמורה הצפויה בגין גובה התשלום. יחס מחיר לדקה אינו רלוונטי כאשר צורכים את השירות אחת לשבוע/שבועיים/חודש. בכל אופן - יישר כוח ![/QUOTE]

חחח נסיון יפה... הצחקת אותי !
אכן בורכת בשפה צחה ולשון חלקלקה אולי תספר לנו כיצד אתה יודע מה הלקוחות צורכים וכיצד אתה יודע שהתדירות צריכה מייתרת את הניתוח שלי ? לפי כל הסממנים בשטח ענף הליווי עומד בפני פשיטת רגל... (לא שהוא באמת יפשוט את הרגל, הוא תמיד ימשיך להתקיים וטוב שכך !!! אבל רק הטובים ביותר בענף ישרדו !!!)

מה הסממנים אתה שואל ?

1. התמעטות מספר משרדי הליווי לעומת העבר
2. פחות ופחות בנות בענף עד כדי גיחוך שמשתמשים באותה בחורה במספר סוכנויות ליווי
3. נשירה של עובדות וזליגה החוצה מהענף לטובת קטגוריות אחרות
4. אם הקטגוריה של הליווי כ"כ פוריה למה לא צצים סוכנויות רבות נוספות כמו פטריות אחרי הגשם ?
הרי למפעילים פחות סיבוכים וסיכונים עם המשטרה בתחום הליווי! (כמעט ואין פשיטות עליהם לעומת דירות ומכונים) והרי צצים ספקיות שירות חדשות לבקרים שאינן עוסקות בליווי מה שסותר את טענתך המגוכחת

זאת ועוד בהתחשב בעובדה שבליווי צריך לחשוף את ביתך הפרטי (ולא כ"א יכול להרשות זאת לעצמו) או לחליפין לממן עלות מיקום מה שמייקר את ההוצאה ומקטין באופן טבעי את מספר הצרכנים.

ושלא תבין אותי לא נכון ! אני חושב שעבורנו הצרכנים זה מצויין שיש את ענף הליווי אך מטבע הדברים וטבע האדם הישראלי הממוצע אין הוא שש לרוקן את כיסיו ולהשליך את כספו ללא השוואת מחירים וכמובן ברצונו לדעת שקיבל את התמורה שלה הוא ציפה.

לדעתי האישית ענף הליווי מתאים לעשירון העליון ולכל השאר לטעום פעם ב... ולהבין שכוס ויחס אפשר לקבל גם בפחות כסף ובאותו פרק זמן !!

אני מניח ששמת לב שעלות ממוצעת לדקה בקטגוריית הליווי היא היקרה ביותר ושווה בערך לעלות ממוצעת לדקה עם זונות רחוב/קוקסינליות/נרקומניות 15 ₪ לדקה בממוצע !!!

מה שמחייב אותנו להסיק מסקנה לוגית אחת שני הקצוות הקיצוניים והמנוגדים בתדמיתם משרתים לקוחות קיצוניים בד"כ (אין כאן הכללה אלא סטטיסטיקה) צרכנים בעלי ממון או דחף להרשות לעצמם (=ליווי) ומנגד צרכנים מיעוטי יכולת שהולכים שולל אחרי המחיר הזול כביכול או צרכנים של שירות קינקי ונטייה ללקיחת סיכונים והימורים (זנות רחוב וכו...)

אשמח לקבל ממך תגובה מנומקת כדי להמשיך את הדיון.

רק חבל שאתה לא משתמש בשם נורמטיבי אלא בכינוי פנייה אתייחס גם לעיניין הטיפים שכתבו עליהם בדף הקודם בעלי הכינוי "לסטטיסטיקאי"/"ל - קקק"/"זיין וגם רואה חשבון"
כשנותנים טיפים או משלמים על אקסטרות זה בד"כ משליך על כולן למעט נשים פחות אטרקטיביות שמוכנות לתת אקסטרות באותו המחיר וזה משליך באופן שווה~בערך לכל הקטגוריות ! או אולי תחדש לי שנערת ליווי שנראית מצויין ושגובה 600 או 700 ₪ תסכים באותו המחיר גם לאנאלי ? או אם הלקוח רוצה משהו חריג כמו הצגת הנאה בבליעה היא לא תגבה בגין כך אקסטרה ? לי אישית מישהי בת.מ ישנה בלעה בכיף באותו המחיר והיא בכלל הייתה ערבייה בת 40 רזה מדיי וכנראה נרקומנית ואני מעיד שזו לא הייתה מציאה גדולה!
נערת ליווי שהזמנתי אליי הבייתה והייתה פעורה מדיי ביקשה תוספת עבור האנאלי או שאני אעשה ביד !!

עדיין מחכה לוותיקים שיגיבו כאן כדי לנתח יחדיו (בענף שלי זה נקרא סטטיסטיקה היסקית)
ואז נוכל לעבור לסטטיסטיקה יישומית שכבר עובדת אצלי כדי שהדבר יהיה לתועלתנו הצרכנים הנבונים-לעבוד בשיטה יסודית המניבה פירות כפי שהיינו רוצים מהזונות שבשטח וזה תוך החלפת מידע ושיתוף שיטות.

אני בטוח שחלק לא מבוטל מהצרכנים החכמים עובדים כבר עם חלק משיטותיי בדרך של ניסוי וטעייה או "מהבטן" אז למה שלא נשכלל את השיטות ?

חושבים לפני שמדברים.חיים ומוות ביד הלשון!

ואם אין לכם מה להגיד-אל תגידו את זה כאן

17

לדעתי מצוין , נותן מחיר ממוצע לדקה וכל אחד יבין מזה מה שהוא רוצה .

מי שהמחיר לדקה משקף לדעתו את הכדאיות שיעשה את החשבון ומי שרוצה להוסיף פקטורים כאלה ואחרים שיבושם לו - אבל הרעיון הוא נחמד !!!

לדוגמה, על פי הניתוח העלות ברחוב או במכון ליווי היא זהה וזה מלמד שמה שנראה זול על פניו לא בהכרח באמת זול ולהיפך !!! לפעמים צריך להשקיע בכדי להוזיל עלויות .

המסקנה הכללית היא שהעקרונות של יעילות וכדאיות כמו שאנחנו מכירים אותם תופשים גם פה.

עלה והצלח !!

מחפש ריגושים

18

שמח לקבל את התגובות של החברה היותר רציניים כאן בפורום.

יותר מזה בהמשך הדיון אתייחס לדבריהם של רובי, יואב השובב, רימינג מעשי ו bissman.

מצאתי טעם ועיניין רב בתגובותיכם ויש דברים שלקחתי לתשומת ליבי בימים הקרובים אמשיך את הדיון ואת הסקת המסקנות לפני שלב היישומים.

אני מניח שכולנו מסכימים שמצב השוק הוא בקנטים והאפשרויות הן מוגבלות,

הווי אומר:
מחד גיסא, מי שאנחנו מעוניינים בהן לא ראויות לכספנו
ומאידך גיסא אלה שראויות לכספנו הן לא בדיוק משאת נפשנו

תוסיפו את הפקטור שאנחנו מרגישים נדפקים בזמנים בשירות ובאיכות הבחורות לטעמנו כמצב שוק נתון וכללי (יש יוצאות מהכלל והן הוגדרו כמטמון או מכרה זהב ע"י המגיבים)

אז המצב שלנו בקנטים...

עדיין ממתין כאן לתגובות וותיקים נוספים !אני מניח שחלק בחופש ואם לא יחזרו נמשיך את הדיון בהעדרם.

חושבים לפני שמדברים.חיים ומוות ביד הלשון!

ואם אין לכם מה להגיד-אל תגידו את זה כאן
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”