כ סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף - דף 13 - סקס אדיר

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

128

אם כבר מדברים על כמות זרע שיישפך עקב הפוסט, יש כאן כמה פנינים. לא כי מוזכרות כאן נערות עובדות ולא כי ירין אמיתית או מזוייפת, על אף שאני בטוח שהיא מעניינת, היא שייכת לעבר.

לעיות זאת, מה שכתב כאן נמרוד, יכול לשמש פנס לרבים מאיתנו, ולכן, ככל שבפורום הזה מה שאני אומר יישמע הזוי, זה אחד הפוסטים הכי מועילים מבחינתי כאן. אולי כי אני לא הולך הרבה לנערות עובדות, אבל כנראה כי יש כאן עצה שיכולה לעזור לכולם, וזה רק מסור השכל אחד, יש כאן עוד כמה בפנים.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

129
חחחח את גם רוצה כסף!!! מה שאני מוכן לתת לך זה רק שתי דקירות ללבץ. מי שלך אותך השטן? אני מוכן להחזיר אותך חזרה אליו רק עם תנתן לי ההזדמנות בושה להיות בן אדם בעולם הזה שיש סביבך אנשים כמו "ירין" אני לא צדיק גדול ולא שומר חוק במיוחד אבל עדיין בן אדם! ומה שאני רואה פה זה לא אנושי זה ממש מגעיל אני מקווה שזו בדיחה ועם לא אז אני מתבייש שנרשמתי לפורום הזה בכלל דרך הגב אני רשום בפורום הזה מסיבה ממש שונה משל רוב חברי הפורום אני לא בעד הזנות והדיווחים על הזונות וכל החרא הזה יש לי סיבה אישית קשה וכואבת שאני לא מסוגל לשתף בה מישהו שהוא כולה חבר בפורום שאני לא מכיר אותו אישית לפי דעתי עם מנהל הפורום חושב שהוא בן אדם הוא צריך למחוק את "ירין" מייד בלי דיונים ובלי נעליים. ולחברי הפורום עם אתם גברים תנו לי גב!

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”