שרשור על תשדיר שתולים ערוץ 2 - משמועה..
22
הפמיניסטית המכשפה הזאת אורלי וילנאי החליטה שלא לתת לעובדות לבלבל אותה. כשהשתולה שלה חזרה עם דיווח שאין כפיה, הבחורות מאושרות, עובדות מרצון ומרוויחות טוב, היא כבר הסבירה לה מה מצופה ממנה וכפתה עליה להגיד מה היא רוצה שתגיד. פרט לאונס שאורלי וילנאי אנסה את דיאנה להגיד מה שאורלי רוצה שתגיד בניגוד למה שדיאנה ראתה- לא היתה כל אלימות מינית בסידרה. אבל אורלי היא פאנטית ופאנטים
לא נותנים לעובדות לבלבל אותן....
תכלס, אורלי ויתר המכשפות ינצחו, בקרוב יהיה חוק להפללת הלקוחות והמשטרה תסגור את כל הדירות ואנחנו נחיה כמו אצל חומייני או כמו בימי הביניים, סקס יהיה חטא ופשע ומשהו אפל ומלוכלך...
אני מאד פסימי, פרט לזה הפמיניסטיות יביאו להשמדת המדינה בתוך 10 שנים כי הן גם שמאלניות קיצוניות ומעודדות את החמאס והמחבלים.
23כמו-כן, חבל על הבחורות ממה שהן אמרו, שלא מצליחות לנהל חיים רגילים מחוץ לעבודה.
אבל לא ראיתי עד עכשיו משהו מהאפלוליות של הכרחת בחורות לעבוד. נדמה שהן עשו את הבחירה, גרידא, כי צריך כסף וקשה למצוא פרנסה טובה שמכניסה כאלו סכומים.
דוגרי, אם הייתי חתיף הורס הייתי נכנס לתחום; לעומת כל העבודות הפיזיות שבהן הייתי, ושלא לדבר אפילו שמבחינת תשלום לא מתקרב...
ה"שתולה" בהחלט בעלת נתונים טובים.

אני גם לא מאשים את המשטרה (כמובן גם, שאנחנו הצרכנים גם לא מעוניינים באקטיביות מצידם כל עוד לא מעורבים בעניין פלילים חמורים

לסגור את המקום לא יפסיק את הפעילות עצמה, הבחורות יעברו למקום אחר ובכלל הן רק "קורבנות", לשפוט אותן לא ישרת שום צדק. גם שכאמור, הזנות עצמה לכאורה אינה עברה, אלא השדלנות.
הנושא האמיתי כאן הוא סרסרות, סחר בנשים בכלל ולמטרות זנות בפרט, והיחס לו "זוכות" הבחורות.
והאנשים האמיתיים שנגדם צריכה להתנהל חקירה ומעצרים בכלל אף פעם לא נמצאים במקום ולרוב הקשר שלהם איתו נעשה בדרגת ריחוק דרך שרשרת אנושית בעלת כשלוש-ארבע חוליות.
בגלל זה התחקיר הזה כושל, לדעתי. ורק חוזר ואומר את שאמרו תחקירים אחרים לפניו ואינו גורם לשום שינוי.
טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.
24לפי התחקיר אפשר לראות שזה לא מבשר על סגירת בתי בושת... זה תהליך יקח כמה שנים טובות...
יש לזכור שכולם משתכללים
דבר נוסף.."נאמר על פי דיווח של אחד המנהלים של המכון כי" שוטרים במשטרתה הם לקוחות של המכון המדובר... כך גם הם מוסרים מידע אודות פשיטות על המכון למנהלים"... זה לפי דבריו של אחד העדים או המנהלים של המכון
מה שהמשטרה בדקה.. זה האם יש במכון עובדות בלתי חוקיות או לקוחות בלתי חוקיים... כלומר אם נכנסו אל בחורה ובחור מבצעים את זממם.. רק יבקשו את ת"ז ויברכו את מעשיהם...
שאלה קטנה למשטרת ישראל הנכבדה: האם ביקור באתר זה עם הכתובות שחברים מוסרים והטלפונים שעוברים ממקום למקום... זה לא מספק עובדות שאכן מדובר בבתי בושת לא חוקיים...
הקשיבו: רוב מבקרי האתה הזה הם לקוחות והרי זה ידוע... אבל אני לא יכול להבין איך שהמשטרה משחקת בראש קטן... זה נותן אינדיקצייה לגבי הרבה דברים שאנחנו לא יודעים עליהם...
התחלתי לחשוב שאני לא סומך עליהם באכיפת חוק...
26למרות שאני זיין עם וותק.. אולם לא במכונים... אני מאוד מחכה ליום שבו הכניסה למכון תהיה עבירה פלילית.. אני מחכה ליום שבו לא יהיה בית בושת .. כדי שלא יתעשרו הערסים על חשבונם של מסכנות... מה אתה חושב שהזונה היא נחלתך.. אתה וחשב שאין לה רגשות..
מהמחקרים שנעשו בארצות יותר מוסריות ומפותחות.. נמצא כי חלק ניכר מהבחורות שעבדו פעם בזנות... לא ינהלו בית וחיי משפחה בצורה תקינה.. נוסף על כך חלק מאוד גדול מהן.. ימשיכו את חייהם בנטילת תרופות פסיכיאטריות...
גם כן אני יציין שכאשר המשטרה תתחיל לאכוף את החוק בכל המישורים.. אז יהיה יותר טעם לחיים.. ותאמין לי אני יוותר על הזיין שלי לא בגלל שאני מתנכר לזה.. אלא שאני יחפש דרך יותר הגונה לספק את צרכיי..
אני מכווה שלא פגעתי אבל לפחות זה מה שיש לי בלב..
27הפרטיות תישארנה ותיפרחנה. אי אפשר לסגור דירה של פרטית שמקבלת לבד אלא רק "תיקתוקיות".
29לכן אפשר להבין למה חלקן לא נוגעות בכסף שאנחנו נכנסים אליהן,,, מבקשות לשים את הכסף על הטלוויזיה או השידה..
חשבתם על זה פעם..
רציתי שיכחו את הבחורת לבדיקה רפואית .. זה היה עדיף על בדיקת תעודות זהות...
30למרות שאני זיין עם וותק.. אולם לא במכונים... אני מאוד מחכה ליום שבו הכניסה למכון תהיה עבירה פלילית.. אני מחכה ליום שבו לא יהיה בית בושת .. כדי שלא יתעשרו הערסים על חשבונם של מסכנות... מה אתה חושב שהזונה היא נחלתך.. אתה וחשב שאין לה רגשות..
מהמחקרים שנעשו בארצות יותר מוסריות ומפותחות.. נמצא כי חלק ניכר מהבחורות שעבדו פעם בזנות... לא ינהלו בית וחיי משפחה בצורה תקינה.. נוסף על כך חלק מאוד גדול מהן.. ימשיכו את חייהם בנטילת תרופות פסיכיאטריות...
גם כן אני יציין שכאשר המשטרה תתחיל לאכוף את החוק בכל המישורים.. אז יהיה יותר טעם לחיים.. ותאמין לי אני יוותר על הזיין שלי לא בגלל שאני מתנכר לזה.. אלא שאני יחפש דרך יותר הגונה לספק את צרכיי..
אני מכווה שלא פגעתי אבל לפחות זה מה שיש לי בלב..
[/QUOTE]
חחחחח פרנקו, אתה חי באשליה אם אתה חושב שהפמיניסטיות עושות אבחנה בין מכון לבין דירה פרטית....
בשבילן גם אתה עם הפרטיות שלך אנס, כן פשוט כך, אם אתה הולך לפרטית אתה אונס אותה לפי האידאולוגיה שלהן. אז תפנים את המציאות.
ואני לא קונה את זה שכל זונה היא עובדת בכפיה וסובלת, ראיתי ודיברתי עם הרבה ואני יודע שזה
לא נכון מידע אישי. אבל האמת לא מענינת את הפמיניסטיות.