[QUOTE=phnom]זה פוסט שרמו... =

כ
ראשית חברים אני שמח לראות שעברנו ממריבה/וויכוח לשיחה.
עניינית, אתם קוראים לי מתמם ?
אשמח לראות היכן במחזותיו של גורג' ברנארד שואו, בבראשית ל"ח או בכל מקור אחר, כמו גם לאיזו חברה אתם בדיוק מתכוונים שבה הזונות כפי שהיא קיימת בישראל הנה דבר מוסרי ?
מי כאן לא היה מעולם בתיקתוקיה ? מי כאן לא ראה את הכתבה של אמנון לוי על הזנות ששודרה לאחרונה ? ולאור שני אלו מי כאן יכול לומר בלב שלם שמעולם לא היה עם בחורה שנמצאת כאן בכפיה ? ? ? ?
ולא אני לא מתכוון למי שאתה יודע שהיא כאן בכפיה ואז אני מניח שרבים (מניח ומקווה) לא היו נשארים אלא כזו שאנחנו לא באמת יודעים מה קורה איתה.... ?
מי מוכן לחתום על זה ?
אז מהו המקור שבו כתוב כי זה בסדר להיות עם זונה שנאנסת השקם וערב, שנחטפה מביתה וכו' ?
בחייאת, אם עושה לכם טוב להגיד שאנחנו מאלכים - אז כדאי שתעוררו !!!
מה שאנחנו עושים לא מוסרי. נקודה.
שימו לב שכתבתי אנחנו אני יחד אתכם !
אחים שלו, מותר האדם מן הבהמה .... לא ? בעלי החיים אוכלים את צאציהם, אונסים ורוצחים - אלו גם נורמות המוסר מהם אתה רוצה שנשאב דוגמא ?
רימינג, בראשית ל"ח עוסק בדיוק בנושא עליו אנו מדברים רמיזה של הקדוש ברוך הוא לירידה מוסרית......
טירון, אני מתמם ? שוב נחזור לשאלה הפשוטה האם תסכים שבתך תצא לעבוד כרופאה ? והאם תסכים שביתך תצא לעבוד כזונה ? (אגב באופציה השניה היא תרוויח יותר....)
[/QUOTE]
בראוו אפרודיזיאק, יפה שהזכרת את הכתבה של אמנון לוי כי ניתן ללמוד ממנה המון
1. הכתבה משקפת באופן חד וברור שסרסורים הם חלאת המין האנושי כי הם גורמים לכך שהבנות העובדות עבורם מבצעות את עבודתן תחת סמים ולא מבחירה חופשית שלא לדבר על הסחר שעד לא מכבר היה קיים סביב כל התעשיה הזאת. כאן נמצא הכשל המוסרי ולא באקט עצמו. עוד סיבה ממש טובה בזכות מתן לגיטימציה לתעשית הזנות בכלל.
אין לי שום ויכוח איתך על כך שסחר בנשים וכפיה הם ביזיון שיש למנוע בכל מחיר.
2. זה רק מחזק את הטענה כי צריך ללכת לפרטיות ולא לתיקיקות מפני שהאחרונות פועלות מרצונן החופשי ולכן הכשל המוסרי לא קיים.
3. בראשית לח הוא דוגמה קלאסית למוסר הכפול ולדרך הצבועה בה מתייחסת החברה לנושא הזנות. ארענן את זכרונך, יהודה חשב תחילה כי מדובר בזונה ובצע בה את המעשה. לאחר 3 חודשים ככשמע כי כלתו זנתה לאחר, רצה תחילה לסכול את תמר אך חזר בו לאחר שתמר הראתה לו סימן כעדות שהוא זה שבצעע בה את המעשה, וההיא קיבלה מעמד לגיטימי במשפחתו.
4. גם היום מכירים הרבנים בצורך של גברים לזיין שלא למצוות פרו ורבו ולמעשה מאפשרים זנות תוך העלמת עין כל עוד המעשה מתבצע עם נכריה ובמרחק ממקום המגורים הטבעי.
לסיכום , אפרודזיאק יקירי, הבעיה של החברה המערבית בנושא הזנות היא קודם כל המוסר הכפול המכיר בקריצת עין בצורך לקבל שירותי זנות ומצד שני רואה בה עיסוק בזוי לכן המינימום שאנו צריכים לעשות בתור צרכני המוצר הוא לתת לבנות הללו כבוד אנושי בסיסי. תאמין לי שזה לא גורע מאיתנו.
לסיכום ולעניין:
1) אף בחורה שעובדת בתחום היא לא "חסידת אומות העולם", אבל ישנם בחורות שלצערי זה האופציה היחידה שלהן כרגע ועוד יותר לצערי ישנם בחורות שבחרו באופציה הזאתי.
2) מוסרי ללכת לזונה - לא. הלוואי שהיינו יכולים לגרום שהזנות תעלם מהעולם, אבל כנראה שבלתי אפשרי.
3) זה בדמנו - כנראה שכן. הלוואי שגם אני הייתי יכול להפסיק לזיין בחורות על ימין ועל שמאל (בתשלום או לא בתשלום), אבל אני לא מתווכח עם יצר האדם הגברי. קח לדוגמא את כל השחקני קולנוע המפורסמים כמו יו גרנט שהייתה לו אישה פצצה בבית ובחר ללכת לזיין איזה זונת רחוב באנגליה. חברי פרמלנט אמריקאים וכו'...אין מה לעשות, זה יצר הגזע הגברי.
4) האם נכשלנו בחינוך? - כן וכן וכן! אם תסתכל על הבחורות הישראלית בעבר ובהווה (בתחום הזנות). עד לפני כמה שנים היה רוב מוחלט לבחורות יוצאות בריה"מ לשעבר. כיום, זה כמעט מגיע וגם יגיע ליחס של 1/1 (ישראלית ורוסיה). זה כ"כ נהיה נגיש שכל בחורה פתאום רוצה להיות זונה. אני חוזר לאנגלינה שהיא הישראלית היחידה שאני מכיר בפורום (סליחה אנגלינה ), אבל למה בעצם היא בחרה את המקצוע הזה (ובבקשה שלא תגיד שהיא לא מסתכלת על העבודה הזאת כזנות כי זה קצת מצחיק...) כסף מהיר!. בשביל מה בחורה צריכה לעבוד 8-10 שעות באיזה משרד או באיזה סופר פארם או לא יודע מה, בשביל 20-25 שקל שעה שמה שהיא עושה בשבוע, בחורה עובדת יכולה לעשות בשעה-שעתיים?? אכן נכשלנו בחינוך וזה הולך להיות עוד יותר גרוע.
5) האם זה "נורמלי" להיות בקשר עם בחורה עובדת - בהחלט כן ואפילו טבעי לגמרי.
אחים שלנו, אתה מכנה אותי תמים ובאותו משפט ממשיך וטוען כי הסחר בנשים חלף מהעולם בישראל ? הלא בתוך עמך אתה חי ? מעבר לאמנון לוי יש כרגע רשת (שעל דרך הביטוי בניהם לגבי הנשים שמענו גם בכתבה של אמנון לוי) בתפוצה עולמית שמרכזה ישראל העוסת בתחום הסחר בנשים והזנות בכפיה !
הלוואי שהיית צודק ואני הייתי תמים.....
יורד בגדול , ברוך בואך לפורום הפילוסופיה המינית שנאמר : "באת לזיין או באת לזיין ת'מוח... "
על משקל "האוייב של הטוב הוא המצויין" כך גם האוייב של הרע הוא הרע יותר... זה שיש מעשים חמורים יותר מזונות עושה את הזנות לבסדר ?
ולגבי החובה לדרוך על אנשים בדרך להצלחה אפשר לפתוח פוסט בנושא בו אשמח להסביר, להוכיח ולהדגים למה לדעתי זה לא כך....
ולגבי הלצאת עם זונה....חושב שתשובתך לא תעמוד במבחן המציאות, כמה אנשים נורמטיבים אתה מכיר שעשו את זה ?
רימינג מעשי, צריך להבחין בין מוסרי ללא מוסרי אבל כולם מעלימים עין !!! הזנות גם בעיני רבנים וגם בכל מבחן אנושי אינה דבר מוסרי חד משמעית אבל היות והאופי הגברי הוא חרא מעלימים עין !
מאוד נוח לאנשים לקחת כל דבר שלא עומד בקה אחד עם ערכים בסיסים ולהכשיר אותו ברגע שלא מסתדר להם לעמוד בזה, זו בדיוק הבעיה שמעט אנשים יודעים להגיד "זה לא בסדר אבל אני בכל זאת עושה כך " במקום זה נוח לומר "כולם עושים כך זה בסדר"....
היות הזנות לא מוסרית היא חד משמעית מהסיבות הבאות (רשימה חלקית):
1. ראשית בארץ היא לא חוקית ואי עמידה בחוק בהגדרה אינה דבר מוסרי.
2. בן גוריון אמר פעם שהעם לא ודע מה העם רוצה וכך גם אם אישה בוחרת להיות זונה לאוו דווקא שזה הדבר הנכון והחכם עבורה.
3. כמה מבין האנשים פה נשואים ? כמה מבין הנשואים מספרים לנשותיהם על הביקורים אצל אותן נערות עובדות ? גם לשקר זה מוסרי כי כולם עושים ?
4. לרכוש את גופו של אדם לשעה זה לא בסדר גם אם הוא/היא מסכימה
5. ההיסטוריה האישית של רבות מהעוסקות בענף היא לכל הפחות לא מה שהיינו מאחלים לילדינו כך שיש כאן גם מימד של ניצול הטרגדיות האישיות
6. על כפיה וזנות כבר דיברנו
ויש עוד המון המון סיבות
בקיצור צריך להיות כנים ולומר מה שאנחנו עושים אינו הגון/מוסרי ובכל זאת נמשיך לעשות כך כנראה !
לגבי העובדה שלבנות מגיע כבוד אנושי בסיסי - חד משעית מסכים איתך !!!
גבר בשחור, סוף סוף קצת כנות כאן - מסכים עם כל מילה !!!!!!!!
כן כן, מסכים גם עם סעיף 5 שלך השאלה היא מה המניעים לקשר ואיך הוא מוצג.....
מקסמקס, ההודעה שלך מתיפיפית, מלוקקת ובדיוק על זה דיברתי - על מי אתם מנסים לעבוד ? בעיני מי אתם מנסים למצוא חן ? כמו שאמרתי נערות עובדות תשלמו להן הן ישכבו אתכם, תתנו טיפ תקבלו אקסטרות - זה כל הקטע שלא צריך לנסות למצוא חן....
מקס, אני אסתכן בלהשמע כתקליט שבור, אתה מוכן שביתך תנצל את כשרון הסקס שלה ותפתח רגליה לכל ארחי פרחי תמורת 500 ש"ח לשעה ? ? ? ברוח זו אתה גם מחנך/תחנך את ילדיך ? (בנים או בנות אגב - אין הבדל מבחינתי)
אפרו
זה שאתה חושב שלצאת עם זונה לא יעמוד במבחן המציאות זה טוב וייפה אולי לגבייך כי אתה לא תהייה מסוגל לקחת לך או יותר נכון להתאב באחת שהיא שכבה עם 100 גברים בעברה וזה בסדר גמור ולגטימי שאתה חושב כך
אגב כן אני מכיר אדם אחדמאזור מגורי שכן שלי למען האמת התחיל מערכת יחסים עם סרוגייט
והיוןם הם נשואים כבר שנתיים
אגב כנראה שלקרוא בין השורות לא הצלחת אז אני יסביר
אמרתי ואני יחזור שוב
לעסוק בזנות זה הרע במיעוטו
הרע במיעוטו כלומרבכול הדברים הנלוזים והמגעילים שיש בעולםיחסית לזנותזה בסדר
לא דיברתי פה על מוסריותוכמו שאחים שלנו אמר ואני מסכים איתו
ענין המוסר הוא דבר הניתן למדידה אז מי אתה ומי אני
שנקבע לבחורות אי אלה ואחרות להטיף להם מוסר לעיסוקיהן
אני גם חושבשזנות היא לא מוסרית לא מקצוע נורמלי וכו וכו
אךזה העבודה שלהן ואין מה לעשות
אחים שלנו, אתה מכנה אותי תמים ובאותו משפט ממשיך וטוען כי הסחר בנשים חלף מהעולם בישראל ? הלא בתוך עמך אתה חי ? מעבר לאמנון לוי יש כרגע רשת (שעל דרך הביטוי בניהם לגבי הנשים שמענו גם בכתבה של אמנון לוי) בתפוצה עולמית שמרכזה ישראל העוסת בתחום הסחר בנשים והזנות בכפיה !
הלוואי שהיית צודק ואני הייתי תמים.....
יורד בגדול , ברוך בואך לפורום הפילוסופיה המינית שנאמר : "באת לזיין או באת לזיין ת'מוח... "
על משקל "האוייב של הטוב הוא המצויין" כך גם האוייב של הרע הוא הרע יותר... זה שיש מעשים חמורים יותר מזונות עושה את הזנות לבסדר ?
ולגבי החובה לדרוך על אנשים בדרך להצלחה אפשר לפתוח פוסט בנושא בו אשמח להסביר, להוכיח ולהדגים למה לדעתי זה לא כך....
ולגבי הלצאת עם זונה....חושב שתשובתך לא תעמוד במבחן המציאות, כמה אנשים נורמטיבים אתה מכיר שעשו את זה ?
רימינג מעשי, צריך להבחין בין מוסרי ללא מוסרי אבל כולם מעלימים עין !!! הזנות גם בעיני רבנים וגם בכל מבחן אנושי אינה דבר מוסרי חד משמעית אבל היות והאופי הגברי הוא חרא מעלימים עין !
מאוד נוח לאנשים לקחת כל דבר שלא עומד בקה אחד עם ערכים בסיסים ולהכשיר אותו ברגע שלא מסתדר להם לעמוד בזה, זו בדיוק הבעיה שמעט אנשים יודעים להגיד "זה לא בסדר אבל אני בכל זאת עושה כך " במקום זה נוח לומר "כולם עושים כך זה בסדר"....
היות הזנות לא מוסרית היא חד משמעית מהסיבות הבאות (רשימה חלקית):
1. ראשית בארץ היא לא חוקית ואי עמידה בחוק בהגדרה אינה דבר מוסרי.
2. בן גוריון אמר פעם שהעם לא ודע מה העם רוצה וכך גם אם אישה בוחרת להיות זונה לאוו דווקא שזה הדבר הנכון והחכם עבורה.
3. כמה מבין האנשים פה נשואים ? כמה מבין הנשואים מספרים לנשותיהם על הביקורים אצל אותן נערות עובדות ? גם לשקר זה מוסרי כי כולם עושים ?
4. לרכוש את גופו של אדם לשעה זה לא בסדר גם אם הוא/היא מסכימה
5. ההיסטוריה האישית של רבות מהעוסקות בענף היא לכל הפחות לא מה שהיינו מאחלים לילדינו כך שיש כאן גם מימד של ניצול הטרגדיות האישיות
6. על כפיה וזנות כבר דיברנו
ויש עוד המון המון סיבות
בקיצור צריך להיות כנים ולומר מה שאנחנו עושים אינו הגון/מוסרי ובכל זאת נמשיך לעשות כך כנראה !
לגבי העובדה שלבנות מגיע כבוד אנושי בסיסי - חד משעית מסכים איתך !!!
גבר בשחור, סוף סוף קצת כנות כאן - מסכים עם כל מילה !!!!!!!!
כן כן, מסכים גם עם סעיף 5 שלך השאלה היא מה המניעים לקשר ואיך הוא מוצג.....
מקסמקס, ההודעה שלך מתיפיפית, מלוקקת ובדיוק על זה דיברתי - על מי אתם מנסים לעבוד ? בעיני מי אתם מנסים למצוא חן ? כמו שאמרתי נערות עובדות תשלמו להן הן ישכבו אתכם, תתנו טיפ תקבלו אקסטרות - זה כל הקטע שלא צריך לנסות למצוא חן....
מקס, אני אסתכן בלהשמע כתקליט שבור, אתה מוכן שביתך תנצל את כשרון הסקס שלה ותפתח רגליה לכל ארחי פרחי תמורת 500 ש"ח לשעה ? ? ? ברוח זו אתה גם מחנך/תחנך את ילדיך ? (בנים או בנות אגב - אין הבדל מבחינתי)
[/QUOTE]חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”