כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 3 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

21
זו בגידה האולטמטיבית מתוך מגוון הגידות השייכות אבל בנינו גם לחברים שאומרים כאן שזה לא בגידה, אילו היו מוכחים לכם שזה כן בגידה הייתם מפסיקים? זה דיון פילוסופי נטו, אולי להרגיע קצת את המצפון כדי להרגיע את האיבר למטה, חוץ מזה נאדה.

24
[QUOTE=zander]

עלתה בראשי המחשבה. האם, שאתם הולכים לבחורה עובדת, אתם מחשיבים זאת כבגידה בחברה/אישה?

אני מניח שיש תשובות לכאן ולכאן, אך עניין אותי לשמוע תגובות מחבריי הפורום...

מה אתם אומרים?!

[/QUOTE]

אילו היית מחפש ... היית מוצא כמוני את הדיון הזה לפני שפתחת פוסט מיותר

רפאלכם המלאך

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

25

חברים

פתחתם כאן נושא כבד משקל. כנשוי ותיק נראה לי שהנכון הוא לנסות להסתיר טוב ככל האפשר.

ברגע שדברים מתגלים אז מופיעה הבגידה. כל עוד לא התגלו והאיזון נשמר אין נזקים.

מישהו ציין את אי השיוויון בנושא הצרכים ומעילה באמון - אפילו בכתובה מצויין מפורשות שעל האישה לספק את בעלה וההיפך......

ושזה לא קורה ? האם הצד שלא סיפק....מעל בתפקידו ???

אולי.

תחשבו על זה.

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

27

בגידה = הפרת אמון / הפרת נאמנות.

לכן כדי לדעת מהי בגידה צריך לדעת מהם תחומי האמון והנאמנות, וזה עניין ממש סובייקטיבי ומשתנה ממערכת יחסים אחת לשניה. להלן כמה דוגמאות לבגידה:

נשבעת לאשתך שהאוכל שאתה הכי אוהב בעולם הוא מה שהיא מבשלת אבל אתה הולך למסעדה - בגידה!

אשתך משוכנעת שהסקס שאתה הכי אוהב זה איתה, אבל אתה יושב בחדרך ומאונן על ג'מה ג'ייסון - בגידה!

במקום לאכול חרא ולשלם מיסים במדינה כמו גבר אתה יורד ללוס אנג'לס - בגידה!

במקום לשמור על האינטרסים העסקיים של מקום העבודה שלך אתה מדליף סוד מסחרי למתחרים - בגידה!

ישבת עם ידידה לשיחת נפש במקום ללכת הביתה ולשחק עם הילדים - בגידה!

אבל יש גם דילמות:

אשתך היא אכן האישה היחידה בחייך, אבל אתה מנהל סטוץ עם גבר - בגידה?

אשתך היא אכן בת-הזוג המושלמת מכל הבחינות ואפילו סקסית בטירוף, אבל אתה סקרן פעם אחת לראות איך זה לזיין זקנה שמנה ומכוערת - בגידה?

במקום להזמין את נערת הליווי הקבועה שלך אתה הולך לתקתוקיה - בגידה?

תשובות מוחלטות - אין. בעצם יש: שאל את זוגתך, והיא זו שתגדיר לך בדיוק מהי בגידה עבורה.

אצלי למשל, לשתף מישהי אחרת במשהו שזוגתי לא יודעת זו בגידה חמורה שדינה 10 שנות עינויים (רק שתעריכו באיזו רמת סיכון אני עובד כאן... )

לכן, אחי הבוגדים, אני מציע שאת המשך הדיון ננהל כשנגיע בבוא היום לגיהנום

תום.

tom22052010-5-27 10:29:36
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

28
חברה
גם קיום יחסי מין בין בני זוג בתדירות מספקת הנו חלק מהסכם הזוגיות.
אם כן גם במקרה בו בת הזוג מתקררת והגבר נשאר תקוע עם סקס פעם ב3 חודשים אז יש הפרת הסכם מצד האישה. ואינני מסכים עם הצדקנים שטוענים שבמקרה זה צריך להחליף אישה כי זה בד"כ מחייב להפרד מן הילדים.
בנוסף אני משוכנע שרוב הגברים וגם רוב הנשים בוגדים (כן כן, אף אחד מאיתנו לא יודע ב100% מה באמת אישתו עושה כשהוא במילואים) כך שהשאלה לא ממש רלוונטית.
לא הייתי רוצה להסתכל אחורה על חיי ולהווכח שב 20 שנה זיינתי 40 פעמים רק כדי להמנע מ"בגידה".
דעתי היא שמי שבאמת צריך לזיין בחוץ צריך לעשות את זה רק לא להגזים - לא בכמות ולא בהוצאות.
והכי חשוב - להמנע מהבאת מחלות הביתה - וזה אומר (למרבה הצער) לרדת לזונה - לא! מציצה חשופה - לא!
ולדעתי גם נשיקות - לא!

29

אחרי שקראתי ברפרוף האמת את התגובות הנה התגובה שלי,

במיקרה האישי שלי שהייתי רגיל לסקס כל יום אפילו פעמיים ביום , לאט העסק מתחיל לרדת וזה נהיה פעמים שלוש בחודש, ללא משחקים מציצות וכל שאר ההנאות שמסביב, זה נהיה די משעמם, גבר שלא מסופק מינית הוא גבר מתוסכל שלא מצליח לתפקד, אוקיי תקראו לזה בגידה, אבל בהרבה מיקרים זה משלים מה שחסר בבית, ומונע גירושין, למה?! הגבר מצא מיהי מזדיינת יותר טוב, אבל זה לא העיקר אבל די חשוב, אני לא אוותר על אישתי לעולם גם היא תגלה, ואני חושב שמקונן בה החשד והיא לא פותחת את זה, יש בנינו הרבה הבנה ופירגון, הרבה במשותף, בסקס אנחנו בבעיה, אז אני עושה השלמה קטנה, ולא מתפרע עם התקציב המשפחתי, ניסיתי להיגמל אבל זה בילתי אפשרי , כי כשאתה מתוסכל מינית אתה לא מתפקד

30
[QUOTE=mr. blue sky]

אחרי שקראתי ברפרוף האמת את התגובות הנה התגובה שלי,

במיקרה האישי שלי שהייתי רגיל לסקס כל יום אפילו פעמיים ביום , לאט העסק מתחיל לרדת וזה נהיה פעמים שלוש בחודש, ללא משחקים מציצות וכל שאר ההנאות שמסביב, זה נהיה די משעמם, גבר שלא מסופק מינית הוא גבר מתוסכל שלא מצליח לתפקד, אוקיי תקראו לזה בגידה, אבל בהרבה מיקרים זה משלים מה שחסר בבית, ומונע גירושין, למה?! הגבר מצא מיהי מזדיינת יותר טוב, אבל זה לא העיקר אבל די חשוב, אני לא אוותר על אישתי לעולם גם היא תגלה, ואני חושב שמקונן בה החשד והיא לא פותחת את זה, יש בנינו הרבה הבנה ופירגון, הרבה במשותף, בסקס אנחנו בבעיה, אז אני עושה השלמה קטנה, ולא מתפרע עם התקציב המשפחתי, ניסיתי להיגמל אבל זה בילתי אפשרי , כי כשאתה מתוסכל מינית אתה לא מתפקד

[/QUOTE]

כשאתה מתוסכל אתה בוגד וחי בשקר.אתה מעדיף לחיות בתלות עם אשתך או מתוך הרגל לנצח בשביל להפסיד עוד חצי מחייך מהפחד? בשביל מה זה טוב??? אם היא לא עוזרת לך היא מפרה את הסכמי הזוגיות ואולי אפילו בוגדת ומנהלת רומן אנטריקוט כי כבר לא בא לה עליך לא רוצה איתך סקס ונמאס לה,אז אתה משקיע ים בכספים בשביל סקס בחוץ להשלים את מה שחסר לך והיא מתפנקת עם המאהב המסתורי ונהנת מכל הכיוונים ובכלל לא שמה עליך? אולי היא זאת שבוגדת?! ותחשוב על זה...

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”