כ מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה] - דף 3 - סקס אדיר

מעיתון הארץ, בחורה עובדת בהריון [+התרמה]

21

גם זה נכון...

אז למה לא לדון אותה לכף זכות... אולי עבשיו שיש לה ספונסור (אם לא בכסף אז לפחות בגיבוי נפשי)(מדובר על הכתבת), למה לא לקח אותה ברצינות? אולי היא תיכשל, ברור, אבל עכשיו, בו ברגע, נראה שהיא באמת מעוניינת לשנות את החיים...

if u do it do it right

22
חברים יקרים,
סיכמתי עם אורלי וילנאי את הפרטים הבאים.
אפשר ורצוי להשאיר תרומה במעטפה עבור לינור בתיבת הדואר בביתה הפרטי של אורלי וילנאי במרכז תל-אביב.
התרומה יכולה להיות מזומן או תווי קנייה לסופר-פארם, חנות למוצרי תינוקות או סופר מרקט.
לא להשאיר צ'קים כי חשבון הבנק של לינור מעוקל.
מי שרוצה לתרום נא לשלוח לי הודעה פרטית ואתן לו את הכתובת.
לאחר שמשאירים מעטפה נא לשלוח מייל לאורלי וילנאי לוודא שהיא קיבלה. [email protected]
אני החלטתי לדחות את הדגימה הבאה שלי (ובמקום זה לתת ביד ) ואת 500 השקלים שאחסוך השבוע לתרום בשביל לינור בעילום שם.
כולכם מוזמנים לעשות מעשה טוב ולתרום, כל אחד כפי יכולתו. גם 20 או 50 ש"ח זה יפה ויכול לעזור ללינור ולתינוק המסכן וחסר הישע שלה שעוד לא נולד.
כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו.

maxmax2010-08-06 15:24:36
אז אגמור בשיר מזמור

23
מקסמקס, מזל שלא תיכננת לדגום השבוע את אמילי
תשלח לי את הכתובת בפרטי ואני גם אתרום 500 ש"ח

דרך אגב אני מסכים עם שרון וסביר להניח שגם הכסף הזה לא ישמש למטרה ראויה אבל לפחות אני אשן קצת יותר טוב

כל המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו.

menice2010-5-23 17:0:52
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

24

חברים יקרים,

קראתי את הכתבה בעיתון אתמול. כיוון שהארץ הוא עיתון לאנשים חושבים אז כמובן שחשבתי כל זמן הקריאה. חשבתי על העולם ועל לינור ועלינו, צרכני המין בתשלום, בעצם עלינו הגברים, עלינו בני האנוש.

נכנסתי רק עכשיו לפורום וקראתי את הפוסט. מחמם את הלב לקרוא על החברים שמגלים אמפטיה ורצון לעזור ואף עושים מעשה.

התחברתי לדברים שרותי כתבה. ניסוחים מדוייקים ואנושיים.

רק רציתי להוסיף משהו לכולם, אך בעיקר לאלו שכותבים על בחירה וכו'.

דיקלום הסיסמאות של בחירה חופשית, אחריות למעשים (למעשה- שכר ועונש) וכל השאר, מלמד עד כמה שטיפת המוח של הכלכלה החופשית המנציחה והמטפחת את המעמדות ואת חוסר היכולת או לפחות הקושי הגדול לצאת מהם, השתרשו בשיח של העולם המודרני, ובמיוחד במדינה כמו שלנו שרק בשלושים השנים האחרונות טסה מאידיאלים של סוציאליזם עליה נוסדה אל עבר קפטיליזם חזירי. ובדרך, כל כך הרבה נפלו מהעגלה לתעלות שבצד הדרך.

כמו לינור ומשפחתה.

צר לי, אך כאשר ילד או ילדה גדלים במקום שלינור גדלה, נשללת מהם כמעט לגמרי הבחירה החופשית.

הבחירה החופשית חייבת להתבסס על כוחות שניתנים לילד, וגם על בסיס ריגשי איתן. אם אין אותם, יקשה עליו עד מאד למצות את הפוטנציאל איתו נולד. ברור שיש מיקרים שאנשים הצליחו, אבל אלו היוצאים מהכלל.

הילדה הזו היא בדיוק כזו. והיא זועקת לעזרה.

יש הרבה כמוה. אנשים שהגיעו לזנות, לפשע, לסמים.

כמה עצוב לראות איזו חברה אנחנו.

כמה משמח לראות שכולנו בסופו של דבר רוצים לעזור ולעשות טוב.

האם לתרום כסף? האם להתנדב למשהו? כל אחד יעשה את בחירתו. הנה שוב בחירה חופשית...

אין לי מושג למה כתבתי את זה, אבל לא הצלחתי להתאפק.

אבוד

25
[QUOTE=loving it]

מסכים פה עם רימינג... אך, אנו כולנו מנצלים בחורות... לא בכוונה אולי, אך עושים את זה... מעדיפים אולי בחורות כמו חברת הפורום הג'ינג'ית שבאמת מתעסקת בזה בכיף וברצון, אך ברור לכולנו שחלק מהזמן אנו מטעות את עצמינו לגבי מצבן של הנותנות שירות...

[/QUOTE]

loving it גבר אל תדבר שטיות במיץ עגבניות,אנחנו הגברים לא מנצלים בחורות ולא שום דבר בסדר תירגע!!

אנחנו משלמים כסף עבור השירות שהם מציעות ומפרסמות עצמם באינטרנט,במגזינים,במודעות בכבישים,באתרים מסוימים ברשת,לכן אל תערבב העינינים אחי זה ברור!!,אנחנו משלמים כסף עבור המין שאנחנו מקבלים ולא עושים את זה בכוח,אנחנו לא אונסים ולא מכריחים אף אישה לשכב איתנו בלי הרצון האישי שלה יפה.

אני רוצה לשאול כאן כבודך וכבוד הגברים בתחום הזה כמה כסף הם מבזבזים ומוצאים על בחורות עובדות!! זה לא נישמע ניצול מצד הבחורות!!אני לא מדבר כאן על בחורה שלוקחת 100 או 150 ש''ח על סיקס,יש המבקשות 500ש''ח יש 600ש''ח יש 1000ש''ח לשעה בלבד!! זה לא נקרא ניצול גברים תמימים!!גניבת כסף בקלות אבל בדרך אחרת!!. אני מכיר אישית גברים כאילו ששילמו סכומים ענקים והיה להם נפילות עם הבחורות.

דבר שני אני כבר כתבתי על העיניין הזה קודם (בחירת האישה לעבוד בזנות),אין שום כוח בכל העולם מכריח בחורה לעבוד בזנות בלי הבחירה האישית שלה,אנחנו נמצאים עכשיו במדינת ישראל שנת 2010 והמצב הכלכלי גרוע מאוד,לא כל המשפחות בישראל עשירים,ולא כולם חיים בווילות וחיי פיאר וזהב,רוב האזרחים והמשפחות היום בקושי רב חיים מתקימים, ומפרנסים את עצמם.אבל לא עובדים כולם בזנות --נכון!!.

לא חסר משרות עבודה לבחורות...דווקה לבחורות יש מגוון גדול והעדפה על הגבר בשוק העבודה,היא הייתה יכולה לעבוד הכי גרוע בניקיון או מלצרית במלון או בית קפה ולא לעבוד בזנות,היא מצאה הזנות הדרך הכי קלה להשגת כסף גדול (והיא ציינה הייתי עושה 2000 שקל ביום זה יותר מחצי המשכורת שלי בחודש )ולברוח מהעולם האמיתי שהיא חיה בו,הם מוצאים בזנות דרך קלה מאוד להרבה מזומן ותנאים יותר טובים מלעבוד בעבודה אחרת,פעם שאלתי זונה שאני מכיר שנים למה לא מפסיקה לעבוד בזנות?! ענתה לי מהר: מה אתה רוצה ממני?שאני אעבוד מלצרית או בניקיון כל החודש ב 3000 שקל בחודש!! זה לא מספיק לבגדים שלי וסיגריות !!!היבנתי אותה מיד ומה המחשבה שלה.

לבוא ולהגיד אין עבודה ..זה לא תירוץ חכם להגיד שניגמרה העבודה במדינה ונשאר רק לעבוד בזנות זה לא היגיון טוב למישהו שמבין בהיגיון בזמן הזה.אני מקווה שהיבהרתי כמה נקודות בעיניין הזה,ולא לערבב העיניינים ולהגיד שאנחנו(הגברים) מנצלים וכל מיני שטיות שאין להם שום בסיס.

תמיד בשטח למען כולם.

26

שרון, בגדול את בהחלט צודקת אבל לדעתי במקרה הזה לא. הבחורה צריכה 2000 שח כדי לשלם חוב ואז היא תקבל דירה. אז אם יש אנשים טובים שמוכנים לעזור לה להגיע לאותם 2000 שח אולי, רק אולי, יהיה לה סיכוי לצאת מהמעגל שהיא נכנסה אליו.
ובשביל הסיכוי הזה שווה להשקיע קצת כסף.
לאחר מכן, ברור שהיא תצטרך עזרה של עובדים סוציאליים או אנשים אחרים מורשים שיעזרו לה. אבל אפשר ורצוי בהחלט לתת לה את הדחיפה הקטנה.

אבוד, כל הכבוד על דבריך. הבחירה אכן נתונה, אבל לא בידי כל אחד ואחד מאיתנו וקצת שכחנו את זה לאורך הדרך. קצת שכחנו את ה"לינורים" למיניהם.

ליורד בגדול, לפי הכתבה לינור בהחלט רוצה לצאת מזה והצעד הראשון לגמילה הוא לקום ולומר "אני מכור". לאחר שזה נעשה תפקיד החברה הוא לעזור לאותו אדם. או לפחות לנסות לעזור.

לחתיך הרומנטי, אתה צודק. אתם לא מנצלים נשים, אבל צריך לעשות את ההפרדה בין נשים שעוסקות בזנות מבחירה חופשית ומרצון להרוויח כסף במהירות לבין בחורה כמו לינור שלמעשה לא היתה לה שום ברירה.

27

[QUOTE=מוסלי]כמובן רותי. כמובן.

מה חשבתי לעצמי כשכתבתי את ההודעה למעלה...

אז סלחי לי, אבל אני עומד מאחורי כל מילה.

אמנם אני צעיר אבל תאמיני לי שעברתי מספיק תלאות בחיים
וזה עדיין לא אומר שצריך להשבר לרסיסים כפי שריסקה עצמה הבחורה מהכתבה.
לא כולם נולדו עם כפית זהב בפה, ולחלקנו, החיים הם מלחמה יומיומית!

החיים שלה נגמרו בגיל צעיר את אומרת? אז איך יתכן שהיא עדיין חיה ונושמת?!

איך יתכן שבשבילה זה או זנות או לקבץ נדבות? שיהיה ברור, הכתבה היא זעקה לעזרה.

ישנם אלפי אנשים במצב הההההההרבה יותר גרוע משלה שנלחמים את מלחמתם מדי יום ביומו בחריקת שיניים. היא מצידה בוחרת להיות זונה - ועוד בוכה על זה.

[/QUOTE]

מוסלי אהבתי מה שכתבתה ואתה מבחינתי צודק מאה אחוז 100/100...כל מילה שכתבתה במקום שלה.

אני עומד אחרי כל מילה שכתבתה ומוצא בה היגיון והסבר לסיפור של הבחורה (לינור).היא לא הבחורה היחידה שנמצאת במצב כלכלי גרוע יש הרבה כמוה אפילו יותר גרוע מהמצב שלה,ולא בחרו לעבוד בזנות!!.

אנחנו שמענו על הסיפור שלה בגלל שהועלה לעתיון הארץ וכמעט כולם קראו הסיפור שלה(לינור), אבל יש עשרות בחורות באותו מצב אפילו יותר גרוע ממנה לא חשפו את עצמם!,עדיין שותקים ולא מדברים מפחדות,לא רוצות להיחשף מסיתרות את זה שנים,לא יודע עד מתי?!

תמיד בשטח למען כולם.

28
הג'נג'ית כתבה :

לחתיך הרומנטי, אתה צודק. אתם לא מנצלים נשים, אבל צריך לעשות את ההפרדה בין נשים שעוסקות בזנות מבחירה חופשית ומרצון להרוויח כסף במהירות לבין בחורה כמו לינור שלמעשה לא היתה לה שום ברירה.

ובסה"כ זה משאמרתי... רק שהוספתי שרובינו במוקדם או מאוחר גם בלי כוונה נטעה לגבי בחורה, ואז אכן חוצים את הקו...

הלוואי וזה היה פשוט...

ואדון חתיך, ברור שישנו חילוקי דעות בעניין, אבל לא נראה לי שאף אחד פה מדבר "שטויות"... מאיפה הכעס הזה? ובנוסף, להגיד שבגלל שמשלמים זה לא ניצול זה פשוט הנקודה... אכן, בדרך כלל זה האנשים עם הכסף שמנצלים את אלו שאין להם.

if u do it do it right

29
חתיך רומנטי, עזוב אחי. הויכוח פה גולש וזה מיותר.
יש פה כמה טחונים שפשוט אין להם מה לעשות עם הכסף ולכן הם בוחרים להתחפש לצדיקים.
"מצילי נפשות" אעלק.
הצחקתם אותי!

אנחנו, מרויחי המשכורות הנמוכות,
הלוחמים את מלחמתנו בשקט אך בגאווה - לעולם לא נבין זאת. בדיוק כפי שהם לעולם לא יבינו אותנו...

איננו מוכנים להיות יפי נפש. איננו מוכנים להיכנע.

מבחינתי הויכוח הזה סגור.
ונעבור לדגימות...

מוסלי

30
[QUOTE=loving it]הג'נג'ית כתבה :

ובסה"כ זה משאמרתי... רק שהוספתי שרובינו במוקדם או מאוחר גם בלי כוונה נטעה לגבי בחורה, ואז אכן חוצים את הקו...

הלוואי וזה היה פשוט...

ואדון חתיך, ברור שישנו חילוקי דעות בעניין, אבל לא נראה לי שאף אחד פה מדבר "שטויות"... מאיפה הכעס הזה? ובנוסף, להגיד שבגלל שמשלמים זה לא ניצול זה פשוט הנקודה... אכן, בדרך כלל זה האנשים עם הכסף שמנצלים את אלו שאין להם.

[/QUOTE]

loving it גבר אני לא כועס ממך ולא תוקף אותך בכלל..אין ביני לבינך שום דבר.כל אחד יש לו הזכות להביע את דעתו בפורום הנהדר הזה בראשותו של עמית היקר שכולנו אוהבים ומעריכים אותו ,כל אחד אומר את דעתו בלי לפגוע באחרים.

מה שדחף אותי לכתוב תגובה על מה שכתבתה שאנחנו הגברים והישתמשתה בלשון הכל (הגברים כולם) מנצלים נשים בכסף שאנחנו מוסרים להם עבור השירות שאנחנו מקבלים- וזה לא נכון בכלל.

אני אשאל אותך והחברים כאן בפורום ,הזנות ממתי המקצוע הזה היה?ממתי היכרנו אותו?! שאלה מעניינת וחשובה גם!!,מקצוע הזנות זה המקצוע הכי ישן שידע כדור הארץ,לפני מאות שנים ידע העולם המקצוע הוותיק הזה נכון!!.

אני אתן לך דוגמה אמיתית על עצמי אני בחור בן 28 רווק לא נשוי,אין לי אישה,איל לי ידידה,אין לי חברה,אין לי יזיזה ולא נעליים,כאשר אני מרגיש את עצמי חרמן מה לעשות באותו רגע??..לאונן ולעשות ביד כמו ילד בן 10 שנים?!..או ללכת לאנוס מישהי ולשבת בכלא אחר כך!!...ולהפסיד את תעודת היושר ששמרתי עליה קרוב ל28 שנים...והיא חשובה ובעלת ערך בשבילי,אז הולך למכון משחרר לחץ ..הולך הביתה רגוע והכל בסדר גמור. יש בעיה בזה?!.

עוד דבר loving it רציתי להגיד לך שמקצוע הזנות קיים בכל מדינות העולם מהצפון עד הדרום מהמזרח עד המערב,כולל גם מדינות ערב ומפרץ שאחוז הזנות אצלם יותר ממדינת ישראל וזה אמיתי ובדוק,אני לא מגזים תקרא באינטרנט על המין במדינות ערב ומזרח ותראה כמה אצלם משקיעים בעיניין הזה.

אני מקווה שהיבהרתי כמה נקודות בעיניין הרגיש הזה,ומקווה לשמוע תגובות של חברים בפורום,להביע את דעתם,זה טוב ויפה לשמוע מאחרים,איך כל אחד מאיתנו חושב והמחשבה שלו בעיניין הזה.

תמיד בשטח למען כולם.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”