כ גילה שאשתו זונה 4 שנים ...והכה אותה - דף 3 - סקס אדיר

גילה שאשתו זונה 4 שנים ...והכה אותה

21
אגב ההיבט המוסרי- אני לא רואה פגם בזנות באשר הוא. אבל... חשבתם על זה שאולי זה לא העניין עבור גבר שנקלע למצב הזה בעל כורחו. הרי אם הוא בחר מתוך ידיעתו לחיות עם זונה- אז זה דבר אחד. אבל לאדם נורמטיבי לגלות שאשתו שאולי הוא מאוד אוהב אותה, מזדיינת מאחורי גבו כל יום עם שורה של גברים, גומרת איתם, משקרת לו...זה דבר אחר לגמרי. זה חלום בלהות וכאב אמוציונלי שקשה לדמיין. ואם הסיפור מדוייק אז באמת הוא הקורבן האמיתי שיצא מופסד מכל הכיוונים. גם הוא יושב במעצר, ואלי בכלא אחרי זה, גם הוא הפסיד את אשתו ואת המסגרת המשפחתית, גם שבור לב, מזונות, הוצאות משפטיות, והוא צריך להתחיל מאפס. והיא? קצת כאב לה ואז היא ממשיכה להזדיין בכיף (או אולי לא בכיף- אבל הבנתם את הנקודה). אז נכון שאף אחד לא מצדיק פה אלימות, אבל אם כבר מדברים על ההיבט המוסרי, ברור לי שהאשה בסיפור הזה היא זאת שהכי לא בסדר, ולא הוא.
כמובן שאנחנו רואים פה רק את קצה הקרחון ושאנחנו ממלאים פה את החסר על ידי קריאה בין השורות. - חומר למחשבה.
Zayan Lavan2010-09-13 15:37:19

22
זיין הלבן תיאר יפה ולעומק את הזעזוע של גבר שנודע לו שאישתו זונה.
הוא הדגיש שבעיה לא בזה שהיא זונה, אלה שהיא הסתירה זה ממנה ומזה ההלם שלו.

ובכול זאת עם כול ההבנה של אדם שעולמו נחרם - אין שום הצדקה מינימלית לאלימות מצידו.

הוא יכול לזכות בכול משפט בתהליך גירוםים.

גבר הוא לא שיש לו כוח פיזי, גבר מי שיודע לשלוט בעצמו ולהתנהג בכבוד בכול מצב

24
ערבה, אנחנו בכלל לא צריכים לבא ולשפוט אף אחד. מבחינתי מדובר בידיעה מעניינת וזהו. אין לנו כחברי הפורום, שום הכרח לבא ולהטיף מוסר לאף אחד. גם אין לנו על מה להתנצל. הרי אף אחד מאיתנו לא עשה מעשה רע. אם אני למשל קורא בעיתון על מעשה שוד נגיד- אין עלי חובה לבא ולגנות את זה- הרי אף אחד לא טוען שאני בתור קורא הידיעה חייב לתת דין וחשבון כלשהו על מעשיו של אדם אחר.

וכחומר למחשבה- אילו המצב היה הפוך...והאשה הייתה מגלה שבעלה מזה 4 שנים עובד כג'יגולו מאחורי גבה- והיא, פגועה עד עמקי נשמתה, מתוך התקף זעם בלתי נשלט והכאב הנפשי שלה הסתערה עליו וגרמה לו פגיע פיזית- האם גם אז היו קמים פה אנשים כדי להגיד ש"אלימות היא אף פעם לא התשובה"? או שהתגובה הדומיננטית הייתה יותר משהו בכיוון של "איזו מסכנה- תראו מה עשה לה". או שהיו באים אנישים ואומרים שהגבר היה לא בסדר בגלל השקרים והרמאות. איכשהו לא נראה לה שהיינו שומעים יותר מידי על כמה שזה לא בסדר שהאשה בחרה להגיב באלימות.

להערכתי- הזונה הממוצעת פה בארץ היא אשה שיש לה "רשת ביטחון" ויש לה מי שיגן עליה- ולהוציא מקרים בודדים, יוצאי דופן, הן ממש לא זקוקות לנו שנגן עליהן, או על כבודן.

כמובן שבזה אני לא אומר שבביקור אצל זונה לא צריך להתנהג יפה ובאופן מכובד- אבל זה מובן מאליו, ומי שלא מבין את זה לומד דברים בדרך הקשה.
Zayan Lavan2010-09-12 14:26:00

25
ידידי,
אנחנו לא מתעסקים בשודדים, אבל כן מתעסקים בזונות.

כולנו צורכני זנות, על כן מצאו לנכון לפרסם בפורום את הכתבה.

ולפחות לדעתי, לשאילותך: אני הייתי מגנה אלימות מצד אישה באותו תוקף כמו מצד הבעל.

ואני לא נגד אלימות. אבל אלימות צריכה להיות מופנת נגד פושעים לא נגד מזדיינים בצד.

26
מר ערבה, מחילה, אבל עד כמה שאני יכול לשפוט, אני לא משוכנע שהיית מתנדב לגנות אלימות כלפי גברים. ואתה לא היחיד בגישה הזאת. אני פשוט לא מסכים עם גישה צדקנית כזאת. אילו היינו מדברים על שוד למשל- גם לא היתה מוטלת עלינו איזושהי אחריות לגנות, או בכלל, לתת חוות דעת מוסרית כלשהי. אני יכול לדמיין לעצמי שלפי הגישה הזאת, אדם ישמע בחדשות עשר ידיעות שעוסקות בעבירות למיניהם וכשמגיע הידיע על "הבעל שהיכה את אשתו הזונה"- פתאום הוא קם ומגנה את האלימות. זה קצת מצחיק, לא?
הרי זה פורום של מבקרי זונות, ולא פורום "מכה זונות".

דרך אגב, ברור שאין שוויון מוסרי בין אלימות מצד עבריין לזו שנעשה לצורך אכיפת החוק למשל- אבל זה לא הנושא.
Zayan Lavan2010-09-13 15:33:14
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”