כ לכי תזדייני תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

לכי תזדייני תל אביב

21
[QUOTE=SEXHUNTER]
בתור יליד ותושב עיר נפלאה, שהיא מבין הערים עם האיכות חיים הגבוה בישראל בכל התחומים שבה..

בעתיד הקרוב אעבור לגור בעיר הגדולה..עיר האורות.

אז עם כל הכבוד אין כמו העיר תל אביב..היא מקסימה ומפתיעה כל פעם מחדש.

יש בה מלא יתרונות בדיוק כמו החסרונות שבה.

עיר עם מגוון תרבויות שונות ומגוונות.

עיר תוססת nonstop.

עיר שבה אפשר למצוא הכל.

עיר מלאה בבחורות יפות.

עיר הזונות.

עיר עם חופים יפים.

עיר עם יותר מקומות עבודה.

עיר שבה תמצא בכל קירבה לביתך קיוסק פתוחה 24שע ביממה.

עיר מעניינת , מסקרנת.

עיר ססגונית, המיוחדות שבה שהיא מלאה באנשים מוזרים ,שרוטים ומצחיקים.

ועוד...

לי לדוגמא יש שני חברים הומואים בחו"ל, אחלה אנשים וחברים טובים.

הכרתי בעבר תיירת לסבית מחו"ל.

והייתה לי ידידה דו-מינית תושבת ישראל.

הומואים, לסביות, קוקסינלים, דו-מיניים ומה שלא יהיה.....

כולם בסופו של עניין יש להם נשמה.

קיצור לכו תזדיינו/תזיינו Evil Smile
[/QUOTE]
אני מסכים עם סקסחאנטר לחלוטין - תל אביב עיר נהדרת.

הבכיינות הזאת שאצלינו הכול גרוע - היא מאוד גלותית שמשום מה נדבקה לישראילים והפכה לאופי לאומי.

מתחיל בתקשורת ומחלחל לשיחות קטנות.

לכי תזדייני תל אביב

24
הרבה תגובות קיבלת, מוסלי, בזכות הטקסט השנון והביקורתי של החבר שלך.
אני אגב הרבה יותר מזדהה עם הטקסט של Sexhunter , שהוא האופטימי יותר ומתאים למי שאוהב את תל אביב.

חשוב לזכור שכל אחד בא מנקודת המבט והרקע שלו, אני לדוגמא כמעט ולא מסתובב בדרום תל אביב, ולכן כנראה שהחתיך הרומנטי יודע דברים שונים ממה שאני יודע, ותל אביב שלו שונה מתל אביב שלי. אולי זה יפתיע אותך, חתיך רומנטי, אבל לא כל התל אביבים מבלים כל לילה בפאב וצורכים סמים, יש לי חברים רבים שהם אנשי עבודה, באים בערב הביתה לאישה ולילדים, חלקם לא ביקרו מימיהם במכון ליווי או אצל נערה עובדת. אז מה אתה חושב? שהם הפסידו משהו בחיים?? או שאולי אנחנו משקרים לעצמנו אם אנחנו חושבים כך?? :-))

וכשכתבתי קודם שאתה, בזה שאתה לקוח של מכוני ליווי, מגביר את אחוז ההומואים והלסביות בתל אביב, אז כמו שאומרים, בכל צחוק יש גם רצינות, ברור שלא התכוונתי אליך ספציפית, אבל יצא לי כבר לדבר עם נערות ליווי ובודי, שחוזרות הרוסות מיום עבודה, עם כל מיני לקוחות שהגעילו אותם, זקנים, נכים, מפגרים, וכל מיני סוטים שנאלצו למלא את רצונם בכל מיני סטיות מוזרות, וברור שאחרי יום כזה אין להם כוח לחבר או לבן זוג, וקל להיכנס להכללות האלה, ש"כל הגברים רוצים ממני דבר אחד!", וזה כמובן מוביל לכל מיני בעיות של הרס עצמי אצל הבחורה, אמנם לא אם יש לה גב חזק, אבל הבעיה היא בייחוד בבנות הצעירות בנות ה- 20-25, שלא מתמודדות טוב עם הלחץ שנגרם להן בעבודה הזאת.
אבשלום2011-07-25 12:32:16
מחפש את הדבר האמיתי!

לכי תזדייני תל אביב

25
שיר קטן שכתבתי ב 26.7.2000 - לא איזה שוס גדול, סתם שיר אהבה...

היא מאוהבת, יפהפיה שכמותה לא אוהבת

רפש וזוהמה. פעם צעירה, לאט מתבגרת,

פוגשת כל יום אנשים חדשים, וזורמת,

נושקת לים, בוכה על קדמה, ושוברת,

עברה כבר הכל, מתמכרים אליה, מתרחקים,

נושמת אוויר דביק, פעמים חולה, מצביעים וצוחקים

דרכיה פתלתלות, שנים כבר יודעת מה מתאים,

מריחה את החיים, טעמים וצבעים, ברק מרעים.

המשיכי כך ותפלי, תני להם יעשו בך מה שאת לא רוצה

ילכלכו בך, יכפישו את שמך- פיללתי שיאהבו, אין מוצא

זו אני קבלוני, שינאוני, ככה פה, תמיד אהיה יפה.

ומסמיקה.

Embarrassed

מין עיר שכזו מעניינת מאוהבת וכנה,

קשה, את מנוצלת, מבולבלת,

אך זוהי אהבתי, תל אביב הקטנה.

זונה מאושרת2011-07-25 14:10:45
קישור לאתר הפרטי שלי:

לכי תזדייני תל אביב

28
מירב - כל הכבוד לך על הטקסט שכתבת, את מאד מוכשרת!
ולמוסלי - אני לא ממש מבין למה אתה לא מרוצה מהתגובות שלי, בייחוד אם זה בכלל לא טקסט שאתה כתבת, אז למה הביקורתיות??

אם תגלול למעלה, תשים לב שאני הייתי ראשון המפרגנים לטקסט, מודה שהתבלבלתי בהתחלה וחשבתי שאתה כתבת, אחר כך ראיתי שכתבת שאיזה חבר שלך איציק שאשו כתב את זה, ואחר כך תיקנת את כל המפרגנים, והבהרת שהורדת את זה מהאינטרנט.

בכל מקרה אני חוזר על דבריי שהטקסט הוא טוב ומעניין, אם כי מאד חד צדדי, כי כתב אותו אדם שנמאס לו מתל אביב, ורואה אותה בעיניים די שליליות. בקטע הזה, זכותי המלאה, כתושב ותיק של תל אביב, לבקר את הטקסט, כי לדעתי הכותב לא רואה את התמונה המלאה. ממש אין לך מה לקחת את הביקורת שלי בצורה אישית, על אחת כמה וכמה אם לא אתה הכותב.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”