כ שרשור על תשדיר שתולים ערוץ 2 - משמועה.. - דף 4 - סקס אדיר

שרשור על תשדיר שתולים ערוץ 2 - משמועה..

32
אני אסכים שישנו ניסיון להציג את הדברים בצורה שהיא שונה ואפלה יותר ממה שראינו (ומכירים) בפועל.

פרנקו, השוטרים הם גם בני אדם, ואם הם, כמונו, הגיעו למסקנה שעדיף לפרוק יצרים ותשוקות אצל נערה עובדת מאשר להסתבך עם כל מיני בחורות שלך תדע מצרות, אז שיבושם להם.

זה כמו המפקד של חיל הים, ראו אותו במועדון חשפנות, אז בוודאי שהוא פוליטיקאי גרוע אז בואו נעיף אותו גם מתפקידו, לא משנה אם הוא טוב בו ומקצוען או שלא. כל עיניין "תפישה בעיני הציבור" הזה מחליא אותי.
בגלל זה כל הבחירות בארה"ב נהפך לסתם עוד אירוע טלווויזיוני מתוקשר ומלחמה על דעת קהל ומסעי הכפשות לעומת שיקולים של האם המועמדים מתאימים לתפקיד להלכה ומה פועלם בעבר והשכלתם - לשם גם אנחנו הולכים, ואבוי לנו שכך...

כל אדם צריך לשפוט את עצמו. האנשים היחידים שמורשים ע"י החברה לשפוט אחרים יושבים בבתי המשפט.
בתור אדם מאוד ביקורתי - תפסיקו להיות כאלו ביקורתיים.
wwwww כתב:"כבר השתתפתי באורגיה בעבר וזה גרם לי לטראומה; תנסו לזיין מישהי ואז חבר שלכם מסתכל עליכם בזמן הזיון ועושה לכם הרמת אגודל נראה איך תרגישו"

טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.

33
"שאלה קטנה למשטרת ישראל הנכבדה: האם ביקור באתר זה עם הכתובות שחברים
מוסרים והטלפונים שעוברים ממקום למקום... זה לא מספק עובדות שאכן מדובר
בבתי בושת לא חוקיים..."

והנה שאלה נגדית לך פרנקו, או לכל מעין דבעי:

באם המשטרה תעצור את הבנות שבסה"כ מנסות להתפרנס, ואת הלקוחות שבסה"כ מחפשים פורקן שקשה להם להשיג אחרת, מה יקרה להם? והאם התופעה תיפסק? האם הבעלים יפסיקו לפתוח מקומות כאלו? האם אלו שאכן עוסקים בשחר בנשים יפסיקו?

wwwww כתב:"כבר השתתפתי באורגיה בעבר וזה גרם לי לטראומה; תנסו לזיין מישהי ואז חבר שלכם מסתכל עליכם בזמן הזיון ועושה לכם הרמת אגודל נראה איך תרגישו"

36
"מהמחקרים שנעשו בארצות יותר מוסריות ומפותחות.. נמצא כי חלק ניכר מהבחורות
שעבדו פעם בזנות... לא ינהלו בית וחיי משפחה בצורה תקינה.. נוסף על כך חלק
מאוד גדול מהן.. ימשיכו את חייהם בנטילת תרופות פסיכיאטריות..."

ארצות יותר מוסריות ומפותחות? בדיחה לכשעצמה.
לא ינהלו בית וחיי משפחה בצורה תקינה? ינשם רבבות על גבי רבבות כאלו, ולא בכדי שעסקו בתחום.
ימשיכו את חייהם בנטילת תרופות פסיכיאטריות? ממתי זהו מתחם שלטונן הבלעדי של הנערות העובדות?

"אדוני זו לא מדינת עולם שלישי
זו מדינת חוק"
אני מוכן לקבל התערבויות כנגד תאוריה זו (רגע, הימורים הם לא חוקיים).

Niel2009-3-10 0:38:40

38
מישהו שם לב שבתחילת התוכנית הראו מסך מחשב וראו את
1. הפורום שלנו
2. סירטון הוידאו של ירדן מהפורום

לאחרונה מייצרים רעש תקשורתי סביב ענף הזנות
1. התוכנית שתולים הנדונה
2. בשבוע שעבר כתבה בערוץ 2 על זה ששכנים מתלוננים והמשטרה
לא עושה דבר
3.בשבוע שעבר כתבה על סחר בנשים ומעצרים

מה יהיה ? מתי כבר יבינו שהפתרון הוא מיסוד ופיקוח הזנות ?
אז, כולם אמורים להרוויח.

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

40

כתבה שיטחית שלא חידשה שום דבר.

אני מצטרף לכל החברים שקיבלו את התחושה שוילנאי מתעקשת לטעון שהבנות עובדות תחת איומים ולחץ, כל הפרומואים היו על זה וחשבתי שכשאני אראה את הכתבה אני אגלה עולם אפל, אבל לא, וכאמור לא דובים ולא יער הן מבחינה מוסרית והן עיתונאית.

די ברור לכל מי שהולכת לעבוד בזה שלא יהיו לה חיים נורמליים ולא משנה אם היא עובדת עם סרסור או בלי, כי אין מה לעשות, אי אפשר להיות נשואה כשאת מזדיינת כל יום עם 10 לקוחות תמורת כסף ולא יעזור בית דין. וכנראה שיש נשים שזה מתאים להן.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”