כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 4 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

31

לא פעם כתבו לי שכנראה יש לאישתי מישהו מהצד

דבר שמעלה לי גיחוך,בא אגיד את זה במשפט אחד גם היא היתה רוצה היא לא יכולה, כי סדר היום שלה כזה משוגע שזמן לעשות פיפי בין משהו למשהו היא צריכה לתכנן היכן,

אני יודע בדיוק מתי היא מגיעה מהעבודה ואין לה הפסקות שהיא יכולה לצאת "לסידור"

היא לא נעלמת לי "לחברות" בערב

זה שנמאס לה ממני ולא בא לה עליי זה אתה אמרת כנראה שהחשק שלהירד ומספיק לה הסקס הרגיל עם כמה תנוחות וזה הכל,

אני זה שמרחם עליה ומרוב שכבר אני מזין היא הספיקה לגמור כמה פעמים ואני עדיין מפמפם

היא מנסה לעזור לי אבל יש גבול למה שהיא יכולה

32
[QUOTE=mr. blue sky]

אחרי שקראתי ברפרוף האמת את התגובות הנה התגובה שלי,

במיקרה האישי שלי שהייתי רגיל לסקס כל יום אפילו פעמיים ביום , לאט העסק מתחיל לרדת וזה נהיה פעמים שלוש בחודש, ללא משחקים מציצות וכל שאר ההנאות שמסביב, זה נהיה די משעמם, גבר שלא מסופק מינית הוא גבר מתוסכל שלא מצליח לתפקד, אוקיי תקראו לזה בגידה, אבל בהרבה מיקרים זה משלים מה שחסר בבית, ומונע גירושין, למה?! הגבר מצא מיהי מזדיינת יותר טוב, אבל זה לא העיקר אבל די חשוב, אני לא אוותר על אישתי לעולם גם היא תגלה, ואני חושב שמקונן בה החשד והיא לא פותחת את זה, יש בנינו הרבה הבנה ופירגון, הרבה במשותף, בסקס אנחנו בבעיה, אז אני עושה השלמה קטנה, ולא מתפרע עם התקציב המשפחתי, ניסיתי להיגמל אבל זה בילתי אפשרי , כי כשאתה מתוסכל מינית אתה לא מתפקד

[/QUOTE]

שלום בלו סקאי

אני מאוד אוהב את הכנות שלך וגילוי לב להכניס אחרים גם לחיים אישיים.

אולי יש רבים שפשוט אין להם חיים אישיים.

העמדה שלי חד משמעית: סקס בצד ללא מעורבות רגשית (וזה כמעט אצל כולם) זה לא בגידה.

היו לי נשים נשואות שאהבו אותי. ידעתי שהן לא בוגדות לי עם בעליהן כי רגשית הן איתי.

אבל אם כמוני הלב שלי עם זונה שאני מאוהב - אז זה כן בגידה. אישתי יודעת שאני הולך לזונות ולא שאולת אותי שאילות מביחות.

אבל אם הייתה יודעת שאני גם מתאהב - זה היה מכה נוראית בשבילה.

אותי יותר מענינת שאילה - האם זונה שאוהבת לקוח בוגדת לו עם אחרים.

התשובה לא פשוטה כבלל.

שלי הייתה רועדת כול פעם שהזמן נפרד אבל אם היה לקוח - מייד התנתקה ממני. זה היה טבעי אבל כואב נורא.

33
זה כמו לשאול גנב האם לגנוב זה בסדר.(סתם אנלוגיה בלי כוונה לקרוא לנו גנבים)
את מי ששואלים זה את הקורבן כלומר את הצד ה"נבגד" (אנחנו אישית מעדיפים את התרגום מאנגלית מרומה)

ולכן אם הצד המרומה ירגיש מרומה כשזה יוודע לו זו "בגידה" גם אם אתה לא סבור כך ולא יעזרו הררי המלל שנכתוב על זה.

34

[QUOTE=אחים שלו גברים]זה כמו לשאול גנב האם לגנוב זה בסדר.(סתם אנלוגיה בלי כוונה לקרוא לנו גנבים)
את מי ששואלים זה את הקורבן כלומר את הצד ה"נבגד" (אנחנו אישית מעדיפים את התרגום מאנגלית מרומה)

ולכן אם הצד המרומה ירגיש מרומה כשזה יוודע לו זו "בגידה" גם אם אתה לא סבור כך ולא יעזרו הררי המלל שנכתוב על זה.
[/QUOTE]

ההשווה עם גנבים - תסלח לי טיפשית

הגניבה היא עבירה על החוק. ככה היה כול ההיסטוריה.

הזנות מעולם (עד העשור האחרון) לא הייתה לא חוקית

והחוקים נגד שימוש בזנות באים להגן על זונות לא אל נשים של בעלים.

אז תעזוב בבקשה השוות לא רלוונטיות.

הייתה לי מאהבת מדהימה שידע שאם בעלה יגלה הוא יתן לה מכות רצח. אבל הוא היה בוגד לה. אז הרגשות שדבר מאוד יחסי.

כול יהודים נולדו מזה שיהודה הלך לזונה. תמר. ורצה להרוג אותה שהיא הרתה.

מוסר נוראי ושקרי.

אין פגיעה בכבוד של בת זוג מזיון ללא רגש. יש פגיעה באגו ברצון להרגיש שבן בת זוג כוש פרטי.

ברומנים שלי עם נשים נשואות הן היו מרגיעות אותי שלא בוגדות בי עם בעליהן. לא להפך.

היה לי רומן עם זונה. פעם אחד בטיפשות ורחמנות נכנסתי עם אחרת. הזונה זאת אהבה אותי מאוד חזק וגירשה אותי. כי בעיניה מה שהיא עשתה - זאת עבודה. מה שאני עשיתי בגידה. זה בגלל רגישות שלה לסקס. כולן היו סולחות. הכול יחסי.

35
השימוש במושג בגידה הוא בעייתי.
ושים לב לסייג שיש לנו מהשימוש במושג גנבים אז תפסיק להיות נעלב מיקצועי לרגע ותבין את הכוונה.
תמר אגב הייתה גם אשתו של יהודה אז בהחלט לא הייתה בגידה
ואגב לא כל היהודים הם צאצאי יהודה למרות השם לא חסר דם של לוי, שמעון ובנימין בעסק שלא לדבר על כוזרים שהיתגיירו וכו' וכו' אם נותנים דוגמא שווה לוודא שהיא רלוונטית לנושא.

הקטע הוא שלא הצד הבוגד קובע אם זו בגידה אלה הצד הנבגד ואם הנזק הוא כלכלי, רק לאגו וכו' זה כבר דיון אחר.

אגב בדיוק הדוגמא האחרונה שלך מחזקת את דברינו.

36

למרות שנוח לך לחשוב שנעלבתי - להפך שמח שנתת לי אפשרות להמשיך בנושא.

זה שיהודה רק אחד מבני יעקוב כמובן יודע, כתבתי מהר לא הדגשתי.

תמר לא הייתה אישתו אלה אשת של 2 בניו.

יהודה שכב איתה כמו עם זונה. מבחינתו זה בסדר. שגילו שהיא בהריון ציוו לשרוף אותה.

זה המוסר.

אני לא דן ברגשות ואתה צודק שסיבות להרגיש נבגד הם מורכבות. אני דן במוסר.

אני טוען שלבנות משפחה גם אם אחד או שני בני זוג "בוגדים" יותר מוסרי מלהיות עם אישה ללא נשואים עד שזה נמאס.ולעבור לאישה אחרת. אני מסכים לגמרה עם בלו סקאי שה יש המון קשרים חשובים יותר מסקס בצד ביחסים בין בני זוג.

אם אתה קראת את השרשור שלי על שלי - אתה יודע מה אני זוכר עכשיו אחרי חודשים?

ההבנה אין סופית שלה היכולת לדבר ולדון איתה בכול נושא, ההרגשה שחשוב לה שיהיה לי טוב. יתר הדברים כבר איבדו את כוחן.

שא. הזונה שאהבה אותי גירשה אותי ואיבדתי אישה אחרונה בחיי שהיה לי סקס אמיתי איתה (אני ב50 מאוחרות) חשבתי שאני גמור. אבל השימחה של שלי להיות איתי הייתה חשובה פי 1000 מכול סקס.

אם יש לך קשר אמיתי עם בת זוג - זה מה שחשוב. יתר הדברים ממש לא חשובים.

38
קודם כל תודה על התיקון לגבי תמר איכשהו זה התפקשש לנו.

בזוגיות יש רגשות מוסר זה עיניין דתי/חברתי,
הכלל שלנו אומר שאם אנחנו במערכת זוגיות לא פתוחה שיש בה קשר מיני תקין אז לא מוסרי לבגוד בבת זוגתינו עם נערה עובדת או שלא עובדת כי היא תיפגע מזה וכי אנחנו באותה סיטואציה היינו נפגעים מזה.
אנחנו לא כהני דת ואנחנו מודעים לזה שזה כלל שמתאים לנו ולא לכל אחד.
(אגב לשאלה מה קורה כשהקשר המיני לא תקין מבחינתנו זו עילה להפסקת הקשר הזוגי.)

ואגב אתה תקוע לפי דעתינו האישית בקטע של הערצת זונות (לא שיש לנו משהו נגד זונות) ובעצם אתה לוקח מהן את האינדיבידואליזם שלהן, לכל זונה/אשה יש אופי אחר והכללות זה עסק בעייתי.

39

הדוגמה של זונה שאהבה אותי וגירשה בגלל זיון אחת סתמי למרות שכול יום היא קבלה 20 גברים ודוגמה של בעלה של מאהבת שלי שהיה בוגד בה אבל היה נותן לה מכות רצח לו תפס אותה - מראה כמה ההרגשה של בגידה לא מבוססת על כללים מוסריים

הככה היה עם יהודה ותמר.

40

[QUOTE=אחים שלו גברים]קודם כל תודה על התיקון לגבי תמר איכשהו זה התפקשש לנו.

בזוגיות יש רגשות מוסר זה עיניין דתי/חברתי,
הכלל שלנו אומר שאם אנחנו במערכת זוגיות לא פתוחה שיש בה קשר מיני תקין אז לא מוסרי לבגוד בבת זוגתינו עם נערה עובדת או שלא עובדת כי היא תיפגע מזה וכי אנחנו באותה סיטואציה היינו נפגעים מזה.
אנחנו לא כהני דת ואנחנו מודעים לזה שזה כלל שמתאים לנו ולא לכל אחד.
(אגב לשאלה מה קורה כשהקשר המיני לא תקין מבחינתנו זו עילה להפסקת הקשר הזוגי.)

ואגב אתה תקוע לפי דעתינו האישית בקטע של הערצת זונות (לא שיש לנו משהו נגד זונות) ובעצם אתה לוקח מהן את האינדיבידואליזם שלהן, לכל זונה/אשה יש אופי אחר והכללות זה עסק בעייתי.
[/QUOTE]

אם הייתה יודע כמה אני משלם רגשית על אינדיוידואליזם של זונות הייתה מרחם אלי.

בזוגיות הקשר מיני לא תקין זה אחד ממאות קשרים אחרים שיכולים להיות לא תקינים. בכול זוג החלטה מה עילה מספקת להפסקת זוגיות היא אישית. כמו שאתה אולי יודע לבעל היה זכות לגרש אישה על מרק לא טעים. לאומת זה אצל קטאלים אסור להתגרש בכול מקרה גם עם השינא הדדית. הכול זה שייך למסורות לא למוסר אמיתי.

אני בעד זוגיות פתוחה. אם יכולתי להתחתן עם שלי מראש אמרתי לה שהיא חופשית מינית. אבל אני טוען עוד פעם - הבעיה היא אם יש אהבה בצד לא זיון. וגם זה לא חייב להיות לעילה להפסקת זוגיות.

אני לא מעריץ זונות. אני טוען שהן נשים רגילות כמו בכול מיקצוע. אני נגד הצגתן כחמדניות ומופקרות

הן עובדות קשה. בגלל שאני מכיר טוב נסיבות שהביאו רוב נשים לזנות אני יותר רגיש לאישיויות שלהן. אבל רחוק מערצה כוללת. מלחמות מלוכלכות על לקוחות, שינא וקינא נוראית (דוגמא איך שונאים אותי בעליה 45 שאני הבאתי לשם עשרות רבות של לקוחות לג'ניה שבקושי מכיר אותה). דחיקה לרחוב מתחרה.

סיפורים מלולכים על הכי יפות (כמו אלקטרה שמספרות לחדשות שהיא הזדיינה בלי קונדום). סיפורי שינא ששמעתי על שלי הנסיכה -מפחידים.

יחד עם זאת יש הרבה טובות מאוד. ואני מחפש רק את אלה. כמו זונה שפה בשרשור שחזירה לי שמחת חיים. אבל אין כמעט כמוהה. ולא כתבתי בכלל אליה. שלי הייתה נסיכה. לא מלהיב אותי עם אישה - זונה יפה אם היא לא מענינת אותי כבן אדם. לא הולך לזונות יקרות למרות שהזולות עולות לי יותר - 4 כניסות בתנאים של דרום העיר. כואב לי התופעה שרוסיות בארץ מאפיונות תחום הזנות.

אני מבין שלא קוראים אותי כמו תנ"ך. ויש רושם מקריא פה ושם. לא שמים לב שחוץ משלי שכבר לא פה כתבתי בערצה רק על אלינה מבן יהודה. מאוד מעריך את סינדי. אל מאשה וג'ניה ודנה המלצתי רק בתחום השירות שלהן. כמו על דליה אתמול. שום ערצה. חושבו שאני הקפצתי פוסט אל אלינה מבן יהודה. אבל מביקורי השיני לא יזמתי שום תגובה. רק אם אחר כתב - הגבתי.

מה שאתה צודק - אני באמת תקוע בתחום הזנות. ככה יצאה מסיבות אישיות. כתוב: איפה האוצר שלך שם גם הלב שלך. האוצר אמיתי שלי בשמים, אבל אלי אדמות - באמת כול הנשים היקרות לי בשנים אחרונות הן זונות. לא מענין לי עם אחרות. זה לא ערצה. פשוט כול הידידות שלי הן זונות (ומלכות סאדו).

ערבה אנושית2010-5-28 21:53:30

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”