יוניקורן , היה תענוג לקרוא את כתיבתך ולשמוע את מעלליך.
אני מקווה שהכל למטרה טובה.
אם אתה נגמל אז שלא תחזור לעולם :-).
אם פוטרת מעבודתך אפשר לעשות מגבית מידי פעם בשביל עוד סיפור מעניין שלך.
שנה טובה. חתימה טובה ( היינו צדיקים כל השנה) ובהצלחה.
כ
יוניקורן , היה תענוג לקרוא את כתיבתך ולשמוע את מעלליך.
אני מקווה שהכל למטרה טובה.
אם אתה נגמל אז שלא תחזור לעולם :-).
אם פוטרת מעבודתך אפשר לעשות מגבית מידי פעם בשביל עוד סיפור מעניין שלך.
שנה טובה. חתימה טובה ( היינו צדיקים כל השנה) ובהצלחה.
תודה לך יוניקורן היקר, שעזרת להכניס לחיי אור ושמחה בתיאוריך המרהיבים ובהמלצותיך בה"פ.
אין ספק שהבאת את הפורום לשיאים חדשים, ובפרט עודדת בפעילותך את הדור הבוגר בפורום, הלא הם בני ה- 40+, נ+ .
ניכר שאהבת האדם שבך איפשרה לך ליצור קשר עמוק עם חלק מהבחורות, ולהגיע עמן לאינטימיות רבה. אפילו במקומות נידחים מצאת תמיד את הטוב והיפה.יכולתך המילולית הרבה השתלבה ושילהבה את המפגשים האינטימיים שחווית ותארת לפנינו בטובך.
בחרת להודיע על הפרישה בין כסה לעשור, ואני משוכנע שמאות קוראי הפורום ומשתתפיו ישמחו להיות לך מליצי יושר ביום דין.
כל טוב לך איש יקר !
יוניקורן היקר
סיבותיך איתך וראוי לכבדן.
ראשית להודות לך על דיווחיך, המלצותיך והיותך חבר פעיל.
שנית ועיקרית לאחל לך בהצלחה, בכלל ובגמילה, בפרט. אני חושש שזה לא פשוט.
ושוב תודה
לכוכב הפורום, מבין ללילבך ואת החלטתך (כל סיבה שתהיה)
לצערי, הענף בשנים האחרונות בתת שירות, אנחנו יותר זורקים כספים ב 20 דקות של אשליה (לא מוצלחת) מהפעמים שאנחנו נהנים מזיון, ויוצאים לרחוב מסופקים עם חיוך בדרך לאכול משהו אחרי...
הבנות התחילו לדרוש כספים על כל תנועה כמו מחירון/תפריט ברחיצת מכוניות.
כשאתה נכנס לבחורה ל 40 דקות, אתה נשאר מקסימום 15-20 דקות.
השוק כבר לא מה שהיה. אין שירות, אין יחס, אין תמורה, אתה נכנס לבחורה אתה מרגיש שאם יהיה טוב זה יהיה הפתעה...
UNICORN,
ההודעה הדרמטית שלך בהחלט הפתיעה אותי .
אני בטוח כי נשקלה בכובד ראש. אני מאוד מעריך את הצעד אותו אתה נוקט - דרוש אופי חזק לפרוש מהתחום (אשר אתה מאוד אוהב) בכלל ומפורום (אשר אתה מאוד מעריך) בפרט - ולאחר תקופה כה ארוכה של "עשייה". גם דרך וצורת הפרישה שלך (הודעה כה לקונית ולא מייצגת את כתיבתך העשירה והמפורטת) מצביעה על צניעותך ואופייך המיוחד.
ברצוני לאחל לך הצלחה רבה בכל דרך אשר תבחר ולהודות לך על דיווחים מרטיטים ומהימנים ועל הירתמותך לעזרה בכל עת.
שא ברכה ושנה טובה
UNICORN
קודם כל בהצלחה לך בדרכך החדשה.
הסיקורים שלך והעצות שלך יחסרו לפורום...זה לא יהיה אותו הדבר....
תמיד תוכל לעשות קאמבק ראה את קלייטרס והנין...
(רק בלי מסיבת עיתונאים) הפורום ימתין לחזרתך בהקדם.
חתימה טובה לך ולכל הפורום.
אני מצדיע לגדול הכותבים בפורום זה
יונקורן , מעבר לדיווחים על הזיונים שכל אחד עושה ועשה לפי מיטב כשרונו ויכולתו , אתה התבלטת ביכולת ובכשרון כתיבה יוצא דופן , אתה הענקת לפורום זה את הדבר מה הנוסף
אני מצדיע לך ומקווה שתחזור בשביל החברים
UNICORN הגדול!!!
היה תענוג אמיתי לקראו את הדיווחים, והתענוג גם גדול יותר לקבל ממך טיפים והמלצות!!!!
אין לי ספק (ולפי התגובות של כל החבריה) שתחסר לנו, אבל מאידך לקחת החלטה שהיא טובה לך!!!
תעלה ותצליח, חברנו ומורנו!!!
אגדה בחייו
דור הולך ונעלם
כיכב בפורום כמו גדול וסיים את דרכו כמו גדול
ת.נ.צ.ב.ה
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”