אז ככה, הבעיה שלנו היא כפולה, אנחנו גם בני אדם וגם גברים !
כגברים אנחנו חרמנים ובעלי אינסטינקט הפריה וכבני אדם (משותף גפ לנשים) אנחנו תמיד רוצים את ההיפך משיש לנו....
גיא מי שיספר לך שאתה יוצא מהמסגרת בגלל אשתך סתם מחפש לעצמו הקלות - כמו שהיא יכולה להתאמץ ולעשות דברים למענך אתה יכול להתאמץ ולא לעשות דברים למענה...
מי שיספר לך שאין כמו אהבה אמיתית וכנה, אינטימיות זוגית וכו' הוא כנראה..... רווק
ומי שמספר לך שזה רק בגלל שאשתך אינה מקיימת את חובותיה לא מבין כי גם בעלה של האישה הכי ליבראלית בעולם, זו שמצרפת ומצטרפת, שהופכת ומתהפכת.... ככל הנראה בוגד בה... כי הצ'ופרים של היום הם הנורמות של מחר....
כל ההקדמה הזו נועדה בכדי לומר לך שאין באמת דרך לענות על השאלה שלך מהסיבה הפשוטה שהיא מאוד סובייקטיבית, מה גם מעצם העובדה שאתה שואל את שאלתך כאן המדגם שלך מאוד מאוד מוטה....(הרי מי שפה ככל הנראה כבר נתן תשובה לפחות לעצמו).
מה שכן הייתי רוצה לומר לך, זה שתחליט את אשר תחליט בכדי לחיות עם עצמך באמת אתה צריך לקחת החלטה תוך שאתה מנתח את העניין בצורה כנה ואמיתית !
האם זונה זה נחשב לבגוד = כן !
האם אני נחפש בחוץ בגלל שאישתי לא ממלא חובותיה = לא !
האם אני מחפש בחוץ בגללי, בלי קשר (כמעט) למה שאישתי נותנת או לא = כן !
לרקע הכללי הזה עליך להוסיף את המאפיינים האישיים שלך:
1. כמה טוב אתה בלשקר ? כי תאלץ לעשות זאת די טוב
2. אתה באמת מוכן לקחת את הסיכון של להתפס ?
3. דע שמהבנות כאן אתה תקבל זיון לא אהבה ! עד כמה באמת אתה מחפש זיון מכאני עם קונדום (טיפה מוקצן) ?
אז אם לסכם את זה אם אתה מודע לעובדה שאתה חרא, שלא תקבל ככל הנראה את מה שאתה צריך ושאתה לוקח סיכון שאתה לא באמת מוכן לעמוד בו ומאידך יש בך צורך לגוון, לחדש, לחיות - מה ההחלטה שלך ?