כ דיון - זיון / תמיכה Vs זנות - דף 4 - סקס אדיר

דיון - זיון / תמיכה Vs זנות

32
גבר ידידי מארחות דיסקרטיות תמימה זה אותו דבר כי כמו שרשמתי ה=ניתמכות כמו המארחות הדיסקרטיות מקבלות בביתן לללא יוצא מן הכלל כן שאין פה הבדל וזה בעצם אותו דבר קרא שוב את מה שכתבתי חברי בעיון רב ואני בטוח שתבין למה כוונתי
סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

35

אוי פסיכולוגית איך נפלו גיבורים/רות.

אני לא עד כדי כך נאיבי . כמובן שניתן לסחור במין. תראי כמה מסכות הלבשו על העניין רק באשכול הזה. בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה שמות והגדרות לבחורות שנותנות שירותי מין תמורת מזומנים. אפילו הצתרפתי למסיבה עם כמה משלי. אך אהבה , פסיכולוגית !!! אהבה. כי מהי אהבה בעצם? מיליוני מילים נכתבו על כך ואף אחת מהן לא הצליחה להגדיר אותה באופן במדוייק. אז איך אפשר לסחור בזה אם לא יודעים מה היא בודאות. יחסי מין? אפשר לראות , לדעת לקיים ( לפחות ברמה זאת או אחרת) ולכן גם לסחור בהם . נראה שבתאוריך את אותו ספונסר פיספסת קצת את ההבדל בין הצורך לירצות את האדם עצמו - שזה הדבר הכי קרוב לאהבה שאני יכול לחשוב עליו - לבין לירצות משהו ספציפית מהאדם . לגבי השני ניתן לקיים משא ומתן , אך לגבי הראשון אני מאוד מאוד ......... ( ועוד כמה מליון מאודים כאלה) בספק אם זה אפשרי בכלל. כפי שאת לודאי יודעת הביטלס אפילו כתבו על זה שיר מאוד מפורסם. MONEY CAN'T BUY ME LOVE

נ.ב - אני משתדל לתת כבוד לכל בעל מקצוע שמספק את הצרכים שלי מבלי לגרום לי לנזק חבל מאוד שכחברה אנחנו לא מתנהגים כך. היו לכך תקדימים, קראתי באיזה מקום שביוון הקדומה זונות קיימו יחסי מין כחלק מפולחן והיו במעמד של כוהנות. סתם נקודה למחשבה

[QUOTE=מין פסיכולוגית]

ספונסר

ספונסר הוא בדרכ' גבר עשיר המחזר אחרי אישה צעירה ממנו עי' חומריות
מתנות וכסף
הוא מצפה לתמורה מלאה בסקס ולא רק.אלא גם לדמות אישה יפה
סקסית וחכמה,שתהיה לו לחברה נעימה.
ספונסר לא יתפשר על פחות מפצצה,הספונסר לא מחפש הומלסית להשקיע בה
ולא יתפשר על בחורה ששווה לו את ההשקעה.
הבחורה צריכה להיות מרשימה מאוד,אם זה באישיותה בהתנהגותה בחיצוניותה
כדי להשיג ממנו את התמיכה האולטימטיבית.
הספונסר - גבר במעמדו (כן הוא צריך להיות מאוד עשיר) מחפש אישיות מלהיבה
כזאת שתטריף אותו ותחדש לו כל הזמן,זה מה שהוא צריך.
*את האישה המוכרת והמשעממת
יש לו כבר בבית...
ההשוואה והמטרה בין הגבר לאישה בקשר ממושך שכזה היא:
סחר-מכר באהבה ובמין,
דוקא שומר על כבוד האישה,ולא להיפך.
קוראים לזה הדדיות.

[/QUOTE] רימינג מעשי2008-7-19 18:53:31

36
י משהו בדבריך רימניג אבל חשוב על זה כךאנחנו הגברים ומי שלא יודה בכך הוא שקרן הולך לנערת לייוי ניתמכת כי שורה תחתונה זמ מין זמין וקל מה יותק קל מזה בואי קחי 400 שקל קדימה להתחיל למצוץ אין יותר קל מזה מאשר ללעכת לפאב ולנסות להתחיל ולחזר אחרי בחורה מה גם שאנשים עושים כי חסר ריגוש בחייהם חסר אישהו שבירת שיגרה והם עושים זאת או אישזהו קירבה כמובן וזה נדיר ביותרררררררררר ננאוד ממאוק בערךכמוהסיכוי שיפול עליך מטוב שאתה נהיהקבוע אצל בחורה מסויימת יכול להתפתח משהו אבל זה נדיר
סקס טוב זה להקשיב לפרטנר

ולא להקשיב לבולבול

37

[QUOTE=עקרב עם קסם]י משהו בדבריך רימניג אבל חשוב על זה כךאנחנו הגברים ומי שלא יודה בכך הוא שקרן הולך לנערת לייוי ניתמכת כי שורה תחתונה זמ מין זמין וקל מה יותק קל מזה בואי קחי 400 שקל קדימה להתחיל למצוץ אין יותר קל מזה מאשר ללעכת לפאב ולנסות להתחיל ולחזר אחרי בחורה מה גם שאנשים עושים כי חסר ריגוש בחייהם חסר אישהו שבירת שיגרה והם עושים זאת או אישזהו קירבה כמובן וזה נדיר ביותרררררררררר ננאוד ממאוק בערךכמוהסיכוי שיפול עליך מטוב שאתה נהיהקבוע אצל בחורה מסויימת יכול להתפתח משהו אבל זה נדיר[/QUOTE]

עקרב זה לא סותר בכלל. לדעתי גברים מזדיינים קודם כל כחלק מצורך פיזי , סוג של פורקן אם תרצה לאו דווקא מאהבה. בדרך כלל אם אנחנו לא מוכנים לזיין משהי זה רק בגלל שהיא דוחה אותנו פיזית ולכן השיקול שלנו להשיג זיון קל נובע מצריכים פיזיים ולא מאהבה. נהפוך הוא, בגלל שיש לי דרך קלה אין לי צורך לחזר שלא למטרות רציניות וגם הרבה יותר קל לי בשלב המשחקים לקבל דברים שבחורות אומרות לי AS IS ומה עוד שאני לא צריך לשקר על מנת לזיין וזה מוריד ממני הרבה מאוד לחץ. רוצה לחשוב - תחשבי, לא יודעת אם אתה מתאים לי - גם אני לא. תאמין לי שזה מטריף בחורות. בכלל אני מאמין שנשים קודם מתאהבות ואחרי כן מזדינות וגברים בדיוק להפך. זה מסביר הרבה מהמשחקים האילה.

39

אני כותב פה יחסית מעט, ובעיקר צופה.

יש לי (היתה, נגמר לאחרונה) מה שאתם מכנים "נתמכת". צעירה, צעירה ממני ב- 15 שנה בערך, עם גוף שלא היה ולא יהיה לאשתי. הנתמכות מתאימות לנשואים. אין לי כח / חשק / רצון לעבור עם מישהי שמהבוקר היו לה ארבעה - שישה לקוחות, מהטעם הפשוט, שנשואים מחפשים סקס, אבל טיפה חום. ואם לא חום אמיתי, לפחות את החום המזוייף שהיא "שלי".

זה מתבטא בזה שכשמתקלקל לה הרכב, אתה משלם במוסך. אתה משלם הרבה כסף, אבל היא מבלה איתך לפעמים, ובסוף, אתה מקבל סקס, ארוך, איטי, עם הגשמת פנטזיות וקירבה שאי אפשר להגיע אליה עם הנרקומניות של התקתוקיות.

נכון. מחיר יקר. לא מתאים לכל אחד. 3000 לפחות, ואם יש מיוחדים (אקסטרות, כמו טסט וכו') בקלות מטפסים ל 6000. אתה קונה לה בנסיעות עסקים גם מתנות, וחוזר עם אותו בושם לאשה, כדי שלא תהיה פאשלה.

מי שכבר מגיעה למצב של דרישות קטלניות צריכה להיות: כוסית ברמה, כזאת שמסובבת את הראש, חתיכה מהסוג שאין בבית, מעולה+ בסקס (אחרת אין "קהל"), בלעדית שלך, בד"כ סטודנטית. אי אפשר להציב דרישות מוקדמות לזונה, או שנפלת, או שלא.

אז אפשר להתלונן וללכת למכונים שבהם שני ערבים שני רוסים ופועל מגאנה דפקו אותה היום לפניך, לגמור ברבע שעה ולשטוף את הזין בכיור. אתה יכול ללכת לדירה שכורה, לשבת איתה, לצאת אתה לפני לבית קפה, לתת לה בראש שעה, אפילו שעתיים, ואח"כ להתאושש עוד שעתיים לפני שאתה מתלבש והולך.

לפחות בשבילי, הרוגע, החום (המזויף, אני יודע...) והבלעדיות - הם חלק עיקרי בכיף, לא רק הפורקן.

לצערי, היא מצאה חבר לא מזמן... בקרוב נמצא אחרת...

40

ערב טוב

ראשית תודה לכל מי שהגיב בשירשור וגם בפרטי, נראה שכל אחד הציג כאן את "התמיכה" כלשונו, ואפילו כלשונה- שללא ספק הוצג כהסבר ממוקד. אז קבלו את הצד שלי בעניין: התמיכה בעיני מניחה את הדברים על דיוקם ופותרת סוגיות בסיגנון "תחזוק" קשרים בצורה פקטיבית. וזה מתאים למי שלא רוצה להמציא תירוצים. למי שמתאים לו שהכל ידוע וגלוי מראש. אין הפתעות! רבותי - אולי חלקכם יופתע אך כמה שזה פשוט עבורו- כך זה דורש הקרבה, שילוב בין שיכליות ליצירתיות. בין פיתוי לתשוקה. בין שיגרה לשבירה. ביני לבין מי שאיתי. זה לא עוד זיון וזה ממש לא על הדרך. נראה שאת ההבדלים כבר הסבירו קודמי ותודות לטוחן, על הדיוק האינסופי הזה בהתנסחות והיכולת להבחין בפרטים הקטנים, ולעקרב שנראה כמבין דבר כמו מי שהיה כבר בסרט הזה... אבל בזכותם ובזכות כל שאר נושאי השירשור כבר אין צורך להוסיף דבר. רק סורי לאכזב החוויה והדיווח לא יכולים להיות חלק מהרפרטואר כאן. זאת הבמה נכון, אבל זאת לא כוונתי- שימליצו עלי לחברה ובאמת שאני לא מעוניינת ליצר לעצמי חוג לקוחות. מעוניינת בקשר אחד קשר שהכל בו אמיתי ולא צריך תירוצים ואין שאלות מיותרות...

ladylee2008-7-20 22:22:50

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”