כ התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ? - דף 5 - סקס אדיר

התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?

42

goolgool

הדברים הם לא מה שהיו פעם .

יצאת מהלופ!!!

הפורום הזה לא בדיוק עוזר להפך.

פעם עוד היו חוויות , והחוויה היא החיפוש וההגעה לבחורה הירידה באה תוך כדי ואחר כך כי אין אינטימיות ומיצוי אמיתי .

הכי גרוע זה כשאתה מנסה ונופל ,זה לא מה שרצית ואז אתה מחפש שוב כי אתה רוצה חוויה טובה.

הבעיה שחוויה טובה היא נדירה .

הדחף שלך לחזור לסצנה הוא בגלל אי סיפוק בחיים האישים בין עם חברה אשה או עם עצמך.

הפיתוי הוא הקלות האדירה של התהליך של השגה של מישהי .

מעטות הן החוויות הטובות , יש תיאורים יפים בפורום וכאלה שחווים אותן אבל בדרך כלל אלה אנשים שמגוונים עם יזיזות סטוצים וחברות קבועות . הזרימה קלה להם יותר וזה סתם עוד גיוון

יפה כתב UNICORN אבל הוא טועה וכך רוב האנשים .

לא בתשוקה עליינו למשול לפי הפסוק .

תשוקה היא מילת נקבה וכך תמיד הייתה.

אתה תמשול בו הכוונה היא לחטא, בתשוקה עצמה אי אפשר למשול .היא אינסטינקטיבית .

כאשר אתה או אתם תבינו שהחטא , [כוונת המילה היא לסטות מדרך הישר או הדרך הנכונה] הוא טעות בדרך שמובילה למקום שגוי, רע ,כואב, לאין מוצא או לשום מקום, תבחרו מה שמתאים לכם ולמצבכם , אזיי ההבנה הלוגית במוח תעצור אתכם ותלכו לכיוון הנכון. ברגע שמבינים שמשהו הוא לא טוב לא בגלל הרגשה מקומית אלא אכן מבחינה לוגית תיאורטית ומעשית מבינים אז אפשר למשול בחטא ועל ידיי כך להשתלט על התשוקה.

בו נפנה זאת לאפיקים אחרים כדי שתבינו את כוונתי. לא מדובר פה במוסר כלל, יש אנשים שמכורים לאכילה ,וממלאים על ידיי זה חסכים אחרים בחיים כגון אי סיפוק מאשה מעצמם ממקום העבודה לחץ נרגעים מ עצבנות בעזרתה וזה דבר שלא נחשב להתמכרות קשה .

יש אנשים שמכורים להימורים , לא בתיי קזינו אלא טוטו ווינר וכאלה . הסיכויים לזכות נמוכים ועדיף כבר לסחור בבורסה אבל המחשבה על זכייה גדולה הריגוש ההרפתקה ממלאים אותם יש כאלה שזכו בטוטו בלוטו וממשיכים לשלוח ולהשקיע זמן רב בכך יש כאלה שהפסידו את ביתם וממשיכים להמר במרץ .

וזה בלי שנכנסו להתמכרויות הקשות והשכיחות יותר ,אלכהול סמים , עישון [שדומה לאכילה ] וסקס בתשלום.

כדי לפתור התמכרות כזאת באמת , חשוב להבין מה מביא אותכם אליה ולפתור את הבעייה מהשורש.

דוגמא ,שבאמצעותה ניתן להסביר את דבריי תהיה בהתייחסות לחבריים הפורום.

הטוחן ויוניקורן , הם שנים מאבניי היסוד של הפורום והמהפופולרים שביינהם.

אחד כמו הטוחן לדוגמא אולי מכור לסקס או לכבישה יומיומית של בחורות וגיוון ביינהם אבל בשבילו מין בתשלום הוא רק עוד דרך להתפרק . סביר להניח שלו לא היה לא כסף או שהיה מוצא שיש פה משהו שמזיק לו היה מפסיק בקלות .

לעומת זאת אחד כמו יוניקורן אוהב במיוחד את החוויה עם הבנות בתשלום למרות שגם הוא אוהב את הגיוון.

יכול להיות שיהיה קשה לו בהרבה להפסיק. אני לא נכנס לעומק ולניתוח אמיתי ומעמיק של שניהם כי זאת דוגמא ותו לא..

כשזה לא ככה זה הרבה פחות נעים ויותר קשה. בכנות אני ממעט לדווח על בחורות כי פשוט אין באמת דברים טובים

הכלך תלוי מהו ה"חטא" האם ה"חטא" זה מעבר מבחורה לבחורה בהיעדר סיפוק פנימי עם מה שיש בבית או מה שאין בבית . אז הבנה של זה תתחיל פיתרון מסויים .

הם ה"חטא " הוא הרצון לכסבוש להתנסות ולצאת להרפתקאות בכל מחיר בלי קשר לכלום . אם כך רק אלטרנטיבה חדשה דרך חיים שונה מספקת יותר שצצה או שעמום מהמצב הקיים ומאיסה בו תשנה את הדרך.

ועכשיו לקצת רטוריקה : כמה ממכם לו היו זוכים בנערת חלומותייכם [כעת אני מתכוון לאספט הפיסי והמיני לא לנפשי רוחני,אינטלקטואלי.] באם זאת רוסיהשוודיתאשכנזייה בלונדינית בעלת עיינים כחולות ושיער גולש חטובה, רזה מלאת חיים וחופשייה . , או שמאידך גיסא זאת בחורה שחומה ספרדת ברזילאית קולמביאנית בעלת חזה גדול עור שזוף נוצץ שפתיים מלאות ופנים משורטטות . ואוליי בכלל ג'ינג'ית רזה ולבנה או צרפתייה פרועה וחמה.

לו הייתה לכם נערה כזאת בבית צעירה מאוד[או בוגרת למי שאוהב] חופשייה , מינית ,שהיא גם קצת דו מינית שמוכנה גם לגוון ושתביאו הבייתה עוד מישהי שמצאתם בעצמכם או אולי היא תביא חברה טובה שלה או אפילו נערת ליווי פעם בשנה ואז יחד תחוו שלישיות או כל פנטזיה פרועה אחרת .

במידה וזה היה כך. כמה ממכם באמת היו כאן בפורום ?

כמה ממכם היו פונים לשוק הבשר המקומי לתקתוקיות לפרטיות ולבנות ברחוב???!!!

לדעתי חלק גדול מקוראי הפורום כלל לא היו פה מה שאומר שהבעייה שלהם נפתרה.

אחרים כן היו פה גם במקרה הזה כי ההתמכרות שלהם שונה ,ההעדפה שלהם שונה ויכול להיות שכלל לא היו רוצים יחסים כאלה.

אבל הכל מסתכם בדבר אחד התשוקה קיימת לדברים רבים. כך גם ההתמכרות לאחר מכן והאובססיביות לדברים .

יש כאלה שמכורים לאיסוף בולים או לכדורגל.

"חטאים " נמצאים שם מולנו כל יום. אפשר לשלוט בהם באמצעות הבנה שההליכה בהם משרתת אותנו לטובה ומציאה של דרך מוצלחת נכונה ואמיתית יותר ואז צעידה בה באומץ באומנה ובאותה תשוקה שהופנת קודם למקומות אחרים.

היצר והתשוקה טבועים בנו כמו בכל חיה אחרת , כשהם נעלמים אנחנו מזדקנים ומתים אלא אם כן מצאנו אלטרנטיבה נוספת.

ההתמכרות היא מחולשה באמונה שלנו וברצון למצוא דרך אחרת.

לכן , אנו נשארים בדרך החיים ובהרגלים שהגענו אלייהם לוגית רגשית ויצרית .

אם תרצו ב "תשובה " הטובה ביותר שהצלחנו להגיע אליה ,בלופ חוזר לעיתים נראה אין סופי.

כל זאת עד שננסה נרצה ונאמין שנמצא פיתרון אחר .................ואז ננסה לבצע אותוו .

במידה והוא נכון יותר לחיים שלנו אז הוא גם יצליח ויוציא אותנו מן המעגל ה"לופ"

במקרה הזה ...........ההתמכרות ל טוב כולם יודעים .

שלמות עצמית וסיפוק עצמי [ זה יוצא תרתי משמע , אבל למרות שזה מצחיק זאת לא הכוונה]בחיים הינם חלק מהפיתרון וצעד בדרך הנכונה.

ולסיום דבר עידוד קטן ל goolgool: עדיף שלא תיפול.

אבל אם תיפול בדרך אם תמעד וגם יותר מזה. זה לא אומר שלא תגיע אחר כך למקום הנכון .

צריך לקחת דברים בפרופרציות הנכונות ולא להתדרדר יותר. לא לעשות מזבוב פיל .

אתה יודע שזה רע לך אבל לא יודע למה.

אם תבין את המקור של ההתמכרות שלך אז אתה כבר בדרך החוצה.

44
החוכמה בחיים היא לקבל את עצמך כפי שאתה.
אנחנו לפחות לא רואים בצריכת שרותי מין בתשלום דבר פסול.
הדבר הפסול הוא לשלם כסף על שרות שהוא תת רמה.

[QUOTE=UNICORN]

[QUOTE=DDDD4]
אבל לפעמים היצר גובר ואין שום דבר שיעצור אותו
[/QUOTE]

ועל זה נאמר בספר בראשית ....לפתח חטאת רובץ, ואליך תשוקתו ואתה תמשל בו...

דרך אגב : את המילה "ואליך" אפשר לקרוא בלשון נקבה (עם חיריק ביוד ) ואז הפרשנות של הפסוק מקבלת משנה תוקף כלפינו ומתאימה בול למאבק היום יומי שלנו המכורים לסקס ...עלינו למשול בתשוקה שלנו המושכת אותנו מדי יום ביומו לנקבות שמוכרות את שירותיהן תמורת אתנן ...הכותב המקראי רומז שניתן לנו בני האדם חופש הבחירה ואנחנו יכולים למשול בו , כלומר: לרסן את היצר והתשוקה לנקבה....

אבל , רבאק, איך עושים את זה ?

[/QUOTE]

45

קראתי בענין את חילפי הדעות בנושא הנדון בין חברי הפורום . לא פעם אני מתפעל מהרמה האינטלקטואלית של חלק מחברי הפורום , דוגמא אחרונה המקרה של סתיו .מתברר שאנחנו לא רק מכורים לסקס אלה אנחנו גם אנשים חושבים . אז כמו שאמר אחד מגדולי הפילוסופים " אני חושב לכן אני קיים" .

עכשיו לגופו של ענין . התופעה של התמכרות לסקס היא תופעה די חדשה אבל ידועה . היא די דומה להתמכרות כמו עישון ,סמים שתיה של משקאות חריפים והפרעות באכילה . ההבדל הוא שהתמכרות לסקס היא התמכרות נפשית מבלי הרס של מערכות פיזיולוגיות כל שהן ( ןאולי אפילו משתבח)בדומה להתמכרויות אחרות שהם שילוב של התמכרות פיזיולוגית נפשית וגורמים חברתיים .

אבל להבדיל מהתמכרויות הנ"ל שנתנות בתנאים מסוימים לגמילה, המחקרים מראים שההתמכרות לסקס לא נתנת כמעת לגמילה (למעט ההזדקנות ). ויש לזה סיבה . מערכת העצבים של איבר המין הגברי הינה עצמאית ולא נשלטת עלידי מערכת העצבים הראשית - זה האיבר היחיד במערכת הגוף של הגבר שיש לו מערכת עצבים( או רצונות תלוי בהגדרה)אוטנומית והוא יכול לתפקד 24 שעות ביממה 365 יום בשנה( שונה ממערכת המחן של האישה).(לפין יש רצונות משלו , תנסו לתת לו הוראות ותראו אם הוא נשמע לכם). ויש גם לזה סיבה המין נוצר לצורך המשך קיום הגזע"פרו ורבו" לכן יש לו מערכת עצבים ראשונית "פרימיטבית ".

בזה אין הבדל ביננו ובין ובעלי חיים .

אז אין צורךלהרגיש לא נוח בהתמכרות שלנו אל תחפשו לגיטימציה כל עוד אתם נהנים ולא פוגעים בזולת אז לכו קדימה תתרפאו ממהתמכרות עם הגיל.

המחיר של ההתמכרות הזו היא כסף ( כסף בא והולך)וזמן אבל זה חלק מהענין בחיים ..

קופידון002009-6-25 15:40:23

48
בתור רווק ללא חברה אני חושב שההתמכרות שלי (בערך פעם בשבוע) מונעת ממני לרדוף ולחזר אחרי בחורות שאני רוצה כי אני מתפתה לסקס הקל והמהיר. הייתי מאוד רוצה להיגמל מהסיבה הזאת וגם שאני לא מיליונר ואל תתנו לי את "גם על החברה שלך היית מוציא ככה" - על החברה שלי הייתי נהנה להוציא כסף רק שתבוא!

50

[QUOTE=asstriks]בתור רווק ללא חברה אני חושב שההתמכרות שלי (בערך פעם בשבוע) מונעת ממני לרדוף ולחזר אחרי בחורות שאני רוצה כי אני מתפתה לסקס הקל והמהיר. הייתי מאוד רוצה להיגמל מהסיבה הזאת וגם שאני לא מיליונר ואל תתנו לי את "גם על החברה שלך היית מוציא ככה" - על החברה שלי הייתי נהנה להוציא כסף רק שתבוא!

[/QUOTE]

טוב מה שציינת זה ממש אקסיומה

אני גרוש וכשאני מזיין בתשלום וזה הרבה אני לא מחפש או לא מתחיל עם בחורות וכשאני מונע מעצמי לא ללכת לזיין אני ממש מתחיל עם בחורות על מנתת לזיין

רק שאין לי את הכח והזמן להשקיע כשהתוצאה היא ברוב המקרים אותו דבר

ובזיון בתשלום אתה מרשה לעצמך מה שאתה לא עושה עם בחורה "רגילה"

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”