כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 5 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

41

אתמול בלילה הופיעה כתבה ארוכה כנה ומנומקת על שירות נוראי של אינגה מהר ציון 38.

יצאתי להגנתה כאישה (הסכמתי לגמרה עם הביקורת) ומעכשיו אין סיבה לשמור את שמה של א. בסוד.

אינגה הוציא אותי מדיכאון וסוללה דרך לקשרים עמוקים עם זונות אחרות. היינו מאושרים. בניגוד לשלי ואחרות היקרות לי, לא סבלתי בכלל מזה שאינגה זונה. משלי תמיד יצאתי עם נשיכת שפתיים, מאינגה יצאתי כמו בריקוד. יום אחד מרחמנות נכנסתי עם אחרת ומאז אינגה שונאת אותי.

אני "בגדתי" בה. למה היא ותרה על השמחה, חגיגה, היחסים שלנו, אל רגשות, חברות, סקס אדיר (היא הייתה גומרת איתי המון – תגחכו כמה שאתם רוצים אל נאיביות שלי)? כי בגדתי בה. 3 פעמים באתי להתנצל היא רצה ממני כמו ממפלצת.

למה 20 גברים כול יום – זה רק עבודה וזיון סתמי ועוד מרחמנות – זה בגידה. למה סירבה אפילו לתת להסביר את עצמי? כי הרגישה נבגדת. לא ידעתי שאני אפגוש את שלי שכול סקס אדיר (לא הפרום הנהדר הזה) יתגמד מול זכות לנשק לה ברכיים, אבל ידעתי שאינגה מפסידה המון. לא תיארתי אבל כמה המון. לא אפרט מה אני יודע. זאת אישה אחרת. לא מתקתקת כמו שכותבים- מתריסה שהיא רק עובדת. הלב שלה חיי, היא ביחסים מאוד חמים עם ידיד שלי, אדם מצוין אבל היא שבורה. לו נשארה איתי – הייתה או מעבר לזנות, או אותה אינגה עליזה שעשרות גברים מאושרים עומדים בתור אליה.

רגש בגידה הוא טיפשי. אפשר לבגוד באימון, לא בנאמנות פיזית ואפילו רגשית. אין דברים כאלה. .

גם אני הייתי כזה. התגברתי לקראת זיקנה.

לאדם במשך חיים יש גם אהבות חדשות ובטח דחפים שאי אפשר לספק מאדם אחת. זה טבעי. המצב של היום שחיים שנים ביחד שגבר לא רוצה להתחייב כלכלית, לא רוצה אחראיות אל ילדים ובסוף עובר לאישה אחרת – נראה לי נוראי לעומת מצב משפחה נורמטיבית עם רומנים או זיונים בצד.

42

רציתי להוסיף משהו מעשי ולא פילוסופי.

חיי נשואים מאוד משתפרים אם הבעל מסופק מינית.

הוא הרבה יותר קשוב, רגוע, אדיב.

ולהפך. אם הוא מתוסכל- האשה שתסבול ראשונה. וזה משפיע גם להשגים בעבודה

כתבתי שאינגה הוציא אותי מדיכאון. אבל נכנסתי לדיכאון למרות אהבה מטורפת עם אישה מדהימה ביופיה, בחוכמתה, בתרבותה ובערצה כלפי.

למה הדיכאון?

היא פחדה פחד מות שבעלה תרביץ לה מול עינניה של ילדים (זה שהוא בוגד לה לא היה עוצר אותו . הוא היה ארמני כמו בעלה מיליונר של שלי שגם הרביץ לה רצח) והיה לה קשה מאוד לעשות סקס. היא פשוט רעדה. ואני הייתי מתוסכל ועצבני. בסוף עזבתי אותה. ואינגה הייתה שמיחה ועליזה, מאוד ארוטית. ואני הפכתי לשמח. עשיתי בעבודה דברים אדירים שמאוד עזרו למשפחה.

אז איפה יש פה בגידה?

האם בעל מתוסכל ולא מוצלח עדיף על בעל שמח ומצליח?

ערבה אנושית2010-5-29 13:51:54

43

לדעתי התשובה אם בגידה או לא בגידה היא מאוד פשוטה: האם העניין מוסתר מהאישה או לא. אם מוסתר ממנה - אז כנראה שזו בגידה... היא בוודאי תחשוב כך אם העניין יתגלה לה, נכון ?

כמובן שאפשר להצדיק את זה בהרבה נימוקים טובים, החל מהאושר המשפחתי המבוסס על הבעל המסופק שהעלה ערבה, ודרך ה"חוזה" ההדדי של יחסי-מין שנשחק עם השנים, וכלה בנימוקים על הטבע האנושי.

בשורה התחתונה - החיפוש אחרי יחסי-מין ואינטימיות עם נשים עובדות או עם נשים שיש להן מקצוע אחר, מחוץ למסגרת האינטימית הפורמלית, עלול ליצור מסגרת מתחרה. שיתוף פעולה עם מתחרים, תמיד ייראה לא טוב.

44

אין מה לשפוך הררי מילים על הנושא - הוא דיי פשוט.

הסתרת מזוגתך מפגש מכל סוג שהוא (שרלוונטי לפורום זה) ? בגדת.

וכל השאר זה טיעונים, תירוצים, והסברים ואני בטוח שהם מעולים וצודקים - ובטוח יפיסו דעתה של זוגתך ...

הרלי.

Live to ride and Ride to live

47
[QUOTE=Harley]

אין מה לשפוך הררי מילים על הנושא - הוא דיי פשוט.

הסתרת מזוגתך מפגש מכל סוג שהוא (שרלוונטי לפורום זה) ? בגדת.

וכל השאר זה טיעונים, תירוצים, והסברים ואני בטוח שהם מעולים וצודקים - ובטוח יפיסו דעתה של זוגתך ...

הרלי.

[/QUOTE]

ממך Harley לא ציפיתי למחשבה כול כך שטחית. יכול להיות שניסיון חיים שלך עם יזיזות בלבד.

בחיים משותפים בדרך כלל כול הזמן מסתירים משהו.

אבל שאילה יקרונית: אם אישתי יודעת שאני הולך לזונה ואני לא מסתיר - זה בגידה?

להסתיר או לא - לא רלוונטח לנושא.

אתם חושבים במושגים שלא קיימים מזמן. השאילה המעשית: אתה חיי עם אישה שנים ללא התחייבות. זה בגידה או לא?

אני עונה: בגידה. ואם יש התחייבות אז גם זיונים בצד לא בגידה כמו במקרה של ידידי מר בלו סקאי.

50
אם אני מבין אותך נכון אתה מרגיש שאתה מפתח רגשות כלפי בחורה עובדת שאינה מחזירה לך באותו מטבע, ומפחד שהעניין יצא משליטה ותאבד את נישואיך.
למרות שהרגשות שלך באים (כנראה) ממקום טהור, יתכן מאד שהם רגשות ברי-חלוף. הסחפות אחריהם עלולה להיות הרסנית לך, לאשתך, לילדיך ואולי לאנשים נוספים במעגלים הקרובים אליך. יותר מזה - הסחפות כזאת תהיה בלתי הפיכה. האם אשתך תוכל תחזור אליך לאחר שתסביר לה שהתאהבת בזונה? תנסה לדמין אילו משקעים ישארו בלב בני ביתך אם תגלה להם מה אתה מרגיש. הם לעולם לא יוכלו להבין ללבך.

מנגד, לא נראה לי שתוכל לממש את הרגשות האלה בעולם הציני שבו אנו חיים.

המלצתי אליך - נתק כל קשר עם הבחורה. תשקיע עצמך במשפחה, בעבודה ובתחביבים אחרים. אם אין לך תחביבים - זה זמן טוב להתחיל. אם ממש אין לך ברירה לך לבחורות אחרות. יכול להיות שבהתחלה זה יהיה קשה. אבל אתה אדם בוגר שהתמודד עם פרידות וקשיים בחייו. אני מאמין שתוך שבועות בודדים תחזור לחושיך ותבין שמדובר היה בהתאהבות/התלהבות קצרת טווח.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”