רק כדי לסיים את הדיון באי הסכמה (כמובן)
תפיסת העולם שלנו אומרת שאנחנו מזמן לא האביר על הסוס הלבן ולא אנחנו נציל את העולם,
אנחנו כאן כדי להנות מהחיים כמה שיותר תוך עשיית מה שמתאים לנו ומה נראה לנו מוסרי.
אנחנו לא חושבים שזה התפקיד שלנו לאתר אנשים במצוקה זו או אחרת אלה של הרשויות המתאימות
(ושכשהן נרתמות למשימה הן בהחלט מצליחים בה - ראה את חיסול הזנות הרוסית בישראל)
ולכן אנחנו חושבים שייצור האבטיח לא מוסרי, רכישתו מוסרית אבל אי חיסול התהליך שהוביל לייצור האבטיח על ידי הרשויות שאמורות לעשות זאת מושחת ובלתי מוסרי.
לגבי פירוק נישואים בגלל אי התאמה מינית אנחנו איתך אבל רוב חברינו פשוט יתפרקו מהצד כי בשבילם לאחר 2-3 ילדים הסקס בחבילה המשפחתית הוא כבר לא העיקר.
תמשיך לזיין ולהיתייסר

אנחנו נמשיך לזיין ולהיהנות

[QUOTE=אפרודיזאק]
" הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי "
לגמרי לא ! הנושא של קשר עם בחורה עובדת היה רק נקודת המוצא לדיון, בעיני לפחות אין שום דבר לא מוסרי בשמירה על קשר עם זונה !
פשוט אמרתי שכל ההצגה הזו של הנערות כטובות בבנותינו הוא ליקוק אחד גדול ומצחיק היות וכמו שאמרתי אם תשלמו הן יתנו.....
אני חייב גם להעיר לרגע על הנושא של הפתיות/אמונה עיוורת בדבריהן של הבנות אלינו !
משום מה רבים פה לוקחים את דברי הבנות פשוטו כמשמעו ולרגע לא מערערים שאולי יש אינטרס חבוי מאחורי הדברים...
לא מזמן הייתי שותף לדיון על אחת הנערות ששמה "תמונה אמיתית" בפרסום, גדולי המדווחים פה, שכולם היו בקשר אישי עם אותה נערה, התחייבו כי מדובר בתמונות אמיתיות וכי הם ראו את האלבום המלא, והנערה הסבירה להם היכן זה צולם וכו' וכו' וכו'.....
אני חשבתי שרק בעזרת עיניים בראש ניתן להבין כי לא מדובר בתמונות אמיתיות, אחרי דין ודברים ארוך עולה הנערה ומספרת שבעצם התמונות לא אמיתיות......והיא ממש ממש מצטערת ששיקרה ויש לזה סיבות מצויינות......
כך יש כאן גם דיווחים על בחורות שגומרות (על אמת) בכל זיון עם כל אחד ומשפריצות נהרות והן עושות הכל מאהבה עמוקה למקצוע - ואני אומר חברה תתעוררו ! הן מזיינות אותנו פעמים
לבנות אינטרס צר ואישי וצריך לזכור את זה !
"עושות את זה בגלל ההובי שלהם " תגי אתה אמיתי ? עזוב בחורה בוא נקח אותך כגבר אני אתן לך דירה וכל יום יכנסו אליך 5-10 בנות שאתה צריך לזיין בגילאים/מראה/גובה/משקל/ריח גוף שונים ומשונים אתה חושב שתמשיך לשמור את ההובי הזה ?
הלא ברמה הזו הפות של הנשים הופך כואב פיזית !!! זו עובדה מדעית לא סיפור של מישהי אז מתוך כל הכאב שלהן הם ממשיכות להינות ולגמור 10 פעמים ביום , זו טענתך ? 
גל גל, שים לב שאמרת שאתה משתדל לא ללכת לתיקתוקיות, משמע הלכת ואתה עדיין הולך (גם אני אגב אני לא בא פה להתחסד) ועדיין למרות כל הידוע על התיקתויות אתה חושב שזה דבר מוסרי ? ? ?
אחים שלו, לשאלותיך:
1. כן זה לא מוסרי לקנות את האבטיח הזה ! האם אתה קונה אותו ? כן ! האם אני קונה אותו ? כן האם אנחנו מדירים שינה בעניינו בגלל זה ? לצערי לא ! אבל אי אפשר להגיד שזה מוסרי !!!!!
2. לשאלתך לגבי האישה שלא נותנת סקס במקרה שלי אישית כן הייתי מפרק את החבילה בגלל זה ! אבל ברור לי שיש רבם שינהגו אחרת.
3. אני לא קושר את שלושת הנושאים יחד בהכרח אני מציין פשוט את המצב של רוב חברי הפורום ומסביר למה לרוב חברי הפורום יש אות קין מוסרי בהכרח ! מאידך מסכים שבעולם אוטופי שבו בחור רווק הולך לנערה עובדת מרצונה שלה (ללא שום תיק בעברה) במקום בו הזנות חוקית - כאן אין בעיה מוסרית ! לו רק היינו חיים בעולם אוטופי
[/QUOTE]
אחים שלו גברים2009-7-21 10:56:53