כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - דף 6 - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

51

לאפרוזיאק

תראה אני לא רוצה לחזור על דבריו המלומדים של יוניקרון אבל אומר שמוסר הוא עניין יחסי בעולם! אתה בעצם רוצה שהעולם ישלט על ידי מוסר דתי או מוסר חילוני שנשלט מלמעלה. אני אינני רואה זאת עין בעין איתך , יש חוק ויש מוסר ולא סתם יש הפרדה בין השניים . את החוק אסור לעבור אבל מוסר הוא עניין סובייקטיבי וברוב המקרים ביני לבין עצמי , אגב אני מחשיב את עצמי לאדם מוסרי, אבל אני ליבראל אמיתי , לא מהסוג של "הגלאונים" ממרץ שרוצים לכפות מוסר כפוי ולא טבעי על אנשים, אגב בפנטיות שלהם הם אינם שונים מהחרדים.

לסיכום המוסר שלי קובע שאסור לפגוע באנשים לא פיזית ולא נפשית , אני משתדל אגב לא ללכת לתיקתוקיות וללכת יותר לבחורות פרטיות דווקא בגלל הרצון האמיתי שלי שלא לפגוע באנשים. לגבי אמת ושקר אני תמיד אומר ידיעת האמת עשוייה לפגוע ואי ידיעת האמת איננה פוגעת אולי רק במצפונך ! ואם מצפונך מציק לך צא מתוך העולם של צריכת מין בתשלום.

לשעבר גלגל עמוק

52
אתה מתעקש לקשור בין זנות לבין עבדות ולבין בגידה בזוגיות ואלה 3 מעשים שלא בהכרח קשורים זה לזה.

הויכוח הוא לא אם אנחנו אישית מוסריים או לא אלה האם צריכת שרותי מין מתשלום מאשה שעושה זאת מרצונה הוא מוסרי או לא.

קנית אבטיח שעבדי כח אדם מתאילנד קטפו עבורך הרי קבלן כח האדם לקח להם את הדרכון, קונס אותם קנסות כרצונו ומשכן אותם בצפיפות ולפעמים בתנאי רעב, האם זה הופך את אכילת האבטיח ללא מוסרית?

אשתך מסרבת לקיים איתך יחסי מין, האם תפתח קשר עם אשה אחרת ותפרק למעשה את מסגרת הזוגיות או תלך לזונה תתפרק ותשמור את המסגרת?

[QUOTE=אפרודיזאק]

ואם לצטט את הקטע כולו.....

" היות הזנות לא מוסרית היא חד משמעית מהסיבות הבאות (רשימה חלקית):

1. ראשית בארץ היא לא חוקית ואי עמידה בחוק בהגדרה אינה דבר מוסרי.

2. בן גוריון אמר פעם שהעם לא ודע מה העם רוצה וכך גם אם אישה בוחרת להיות זונה לאוו דווקא שזה הדבר הנכון והחכם עבורה.

3. כמה מבין האנשים פה נשואים ? כמה מבין הנשואים מספרים לנשותיהם על הביקורים אצל אותן נערות עובדות ? גם לשקר זה מוסרי כי כולם עושים ?

4. לרכוש את גופו של אדם לשעה זה לא בסדר גם אם הוא/היא מסכימה

5. ההיסטוריה האישית של רבות מהעוסקות בענף היא לכל הפחות לא מה שהיינו מאחלים לילדינו כך שיש כאן גם מימד של ניצול הטרגדיות האישיות

6. על כפיה וזנות כבר דיברנו

ויש עוד המון המון סיבות "

אחים שלו בוא נהיה יותר עניינים:

האם אתה ביקרת אי פעם בתיקתוקיה ? האם אתה יכול לומר בלב שלם כי מעולם לא היית עם זונה בכפיה (לא שלך של הסרסור שלה) ?

נ.ב

איך אתם עושים את מסגרת הציטוט כאן ?

[/QUOTE]

54
הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי.

[QUOTE=X-pert]

קראתי את כל ההתחבטויות וההתלבטויות המוסריות שבדיון, אבל איך זה קשור לכותרת הדיון

"קשר אישי עם בחורות עובדות" ?

[/QUOTE]

55

[QUOTE=אחים שלו גברים]הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי.

[/QUOTE]

איזה שטויות במיץ עגבניות

כולנו כאן מזיינים גם תמורת תשלום, אז מה ההבדל אם להיות איתה גם בקשר אישי מעבר למסגרת העבודה שלה ?

לי יצא להפגש עם לא מעט נותנות שירות ולהיות איתן בקשר טלפוני ומיני שלא במסגרת העבודה שלהן וזה היה בסדר גמור בעיניי וגם בעיניהן.

56
תקרא את הדיון ותחליט אם מתאים לך להצטרף אליו או לא אבל אם לא אכפת לך להשאיר את הרוטב עגבניות בפסטה ולתת נימוקים קצת יותר מכובדים.Wink

ושלא תבין לא נכון אנחנט בהחלט מסכימים איתך.

[QUOTE=X-pert]

[QUOTE=אחים שלו גברים]הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי.

[/QUOTE]

איזה שטויות במיץ עגבניות

כולנו כאן מזיינים גם תמורת תשלום, אז מה ההבדל אם להיות איתה גם בקשר אישי מעבר למסגרת העבודה שלה ?

לי יצא להפגש עם לא מעט נותנות שירות ולהיות איתן בקשר טלפוני ומיני שלא במסגרת העבודה שלהן וזה היה בסדר גמור בעיניי וגם בעיניהן.

[/QUOTE]

57
זנות זה מקצוע נקודה
וכמקצוע הכי עתיק בעולם אין לאף אחד את הזכות להגיד אם זה מוסרי או לא
ישנם כמה סוגי זונות
1- אלה שעושות זאת בגלל ההובי שלהם ( הכרתי כזאת אחת בגרמניה בפפק
קלאב התידדנו ועד היום אני בקשר איתה)
2- אלה שעושות זאת בגלל המצב הכלכלי ( הכרתי מלא כאלו בארץ ומתוך
דיבורים הגעתי למסכנות )
3- אלה שעושות זאת בגלל העבר שלהם טראוומה מסוימת מצד המשפחה או
משהו דומה
4- אלה שנכנסו לענף ולא יכולות לעזוב בגלל הכסף המתוק בו

בקיצר כל הדברים שכתבתי הם דעותיי האישיות בלבד כל אחד יכול לחשבו אחרת
מה שכן אני כן אוהב להתיידד ודבר עם הבחורות העובדות .אבל אני מעדיף ב 99
אחוז את הבנות בדירות הפרטיות שבדרך כלל עובדות לבד .

דבר נוסף אני הכרתי המון בחורות בחו"ל כמעט בכל מדינה שביקרתי בה מצאתי
מישהי . מה שכן הגעתי למסכנה שברוסיה יש מחיר לכל אחת . לדוגמא הצלחתי
לשכנע בחורה שעובדת בתפקיד בכיר בתמורה ל איקס סכום דולרים
על אמת היה שווה כל סנט

58

" הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי "

לגמרי לא ! הנושא של קשר עם בחורה עובדת היה רק נקודת המוצא לדיון, בעיני לפחות אין שום דבר לא מוסרי בשמירה על קשר עם זונה !

פשוט אמרתי שכל ההצגה הזו של הנערות כטובות בבנותינו הוא ליקוק אחד גדול ומצחיק היות וכמו שאמרתי אם תשלמו הן יתנו.....

אני חייב גם להעיר לרגע על הנושא של הפתיות/אמונה עיוורת בדבריהן של הבנות אלינו !

משום מה רבים פה לוקחים את דברי הבנות פשוטו כמשמעו ולרגע לא מערערים שאולי יש אינטרס חבוי מאחורי הדברים...

לא מזמן הייתי שותף לדיון על אחת הנערות ששמה "תמונה אמיתית" בפרסום, גדולי המדווחים פה, שכולם היו בקשר אישי עם אותה נערה, התחייבו כי מדובר בתמונות אמיתיות וכי הם ראו את האלבום המלא, והנערה הסבירה להם היכן זה צולם וכו' וכו' וכו'.....

אני חשבתי שרק בעזרת עיניים בראש ניתן להבין כי לא מדובר בתמונות אמיתיות, אחרי דין ודברים ארוך עולה הנערה ומספרת שבעצם התמונות לא אמיתיות......והיא ממש ממש מצטערת ששיקרה ויש לזה סיבות מצויינות......

כך יש כאן גם דיווחים על בחורות שגומרות (על אמת) בכל זיון עם כל אחד ומשפריצות נהרות והן עושות הכל מאהבה עמוקה למקצוע - ואני אומר חברה תתעוררו ! הן מזיינות אותנו פעמים לבנות אינטרס צר ואישי וצריך לזכור את זה !

"עושות את זה בגלל ההובי שלהם " תגי אתה אמיתי ? עזוב בחורה בוא נקח אותך כגבר אני אתן לך דירה וכל יום יכנסו אליך 5-10 בנות שאתה צריך לזיין בגילאים/מראה/גובה/משקל/ריח גוף שונים ומשונים אתה חושב שתמשיך לשמור את ההובי הזה ?

הלא ברמה הזו הפות של הנשים הופך כואב פיזית !!! זו עובדה מדעית לא סיפור של מישהי אז מתוך כל הכאב שלהן הם ממשיכות להינות ולגמור 10 פעמים ביום , זו טענתך ?

גל גל, שים לב שאמרת שאתה משתדל לא ללכת לתיקתוקיות, משמע הלכת ואתה עדיין הולך (גם אני אגב אני לא בא פה להתחסד) ועדיין למרות כל הידוע על התיקתויות אתה חושב שזה דבר מוסרי ? ? ?

אחים שלו, לשאלותיך:

1. כן זה לא מוסרי לקנות את האבטיח הזה ! האם אתה קונה אותו ? כן ! האם אני קונה אותו ? כן האם אנחנו מדירים שינה בעניינו בגלל זה ? לצערי לא ! אבל אי אפשר להגיד שזה מוסרי !!!!!

2. לשאלתך לגבי האישה שלא נותנת סקס במקרה שלי אישית כן הייתי מפרק את החבילה בגלל זה ! אבל ברור לי שיש רבם שינהגו אחרת.

3. אני לא קושר את שלושת הנושאים יחד בהכרח אני מציין פשוט את המצב של רוב חברי הפורום ומסביר למה לרוב חברי הפורום יש אות קין מוסרי בהכרח ! מאידך מסכים שבעולם אוטופי שבו בחור רווק הולך לנערה עובדת מרצונה שלה (ללא שום תיק בעברה) במקום בו הזנות חוקית - כאן אין בעיה מוסרית ! לו רק היינו חיים בעולם אוטופי

הכל מכל כל....

59
רק כדי לסיים את הדיון באי הסכמה (כמובן)

תפיסת העולם שלנו אומרת שאנחנו מזמן לא האביר על הסוס הלבן ולא אנחנו נציל את העולם,
אנחנו כאן כדי להנות מהחיים כמה שיותר תוך עשיית מה שמתאים לנו ומה נראה לנו מוסרי.

אנחנו לא חושבים שזה התפקיד שלנו לאתר אנשים במצוקה זו או אחרת אלה של הרשויות המתאימות
(ושכשהן נרתמות למשימה הן בהחלט מצליחים בה - ראה את חיסול הזנות הרוסית בישראל)
ולכן אנחנו חושבים שייצור האבטיח לא מוסרי, רכישתו מוסרית אבל אי חיסול התהליך שהוביל לייצור האבטיח על ידי הרשויות שאמורות לעשות זאת מושחת ובלתי מוסרי.

לגבי פירוק נישואים בגלל אי התאמה מינית אנחנו איתך אבל רוב חברינו פשוט יתפרקו מהצד כי בשבילם לאחר 2-3 ילדים הסקס בחבילה המשפחתית הוא כבר לא העיקר.

תמשיך לזיין ולהיתייסרThumbs Up אנחנו נמשיך לזיין ולהיהנותLOL

[QUOTE=אפרודיזאק]

" הטענה הייתה שבגלל שזנות זה לא מוסרי אז בהכרח קשר עם נערה עובדת הוא אינו מוסרי "

לגמרי לא ! הנושא של קשר עם בחורה עובדת היה רק נקודת המוצא לדיון, בעיני לפחות אין שום דבר לא מוסרי בשמירה על קשר עם זונה !

פשוט אמרתי שכל ההצגה הזו של הנערות כטובות בבנותינו הוא ליקוק אחד גדול ומצחיק היות וכמו שאמרתי אם תשלמו הן יתנו.....

אני חייב גם להעיר לרגע על הנושא של הפתיות/אמונה עיוורת בדבריהן של הבנות אלינו !

משום מה רבים פה לוקחים את דברי הבנות פשוטו כמשמעו ולרגע לא מערערים שאולי יש אינטרס חבוי מאחורי הדברים...

לא מזמן הייתי שותף לדיון על אחת הנערות ששמה "תמונה אמיתית" בפרסום, גדולי המדווחים פה, שכולם היו בקשר אישי עם אותה נערה, התחייבו כי מדובר בתמונות אמיתיות וכי הם ראו את האלבום המלא, והנערה הסבירה להם היכן זה צולם וכו' וכו' וכו'.....

אני חשבתי שרק בעזרת עיניים בראש ניתן להבין כי לא מדובר בתמונות אמיתיות, אחרי דין ודברים ארוך עולה הנערה ומספרת שבעצם התמונות לא אמיתיות......והיא ממש ממש מצטערת ששיקרה ויש לזה סיבות מצויינות......

כך יש כאן גם דיווחים על בחורות שגומרות (על אמת) בכל זיון עם כל אחד ומשפריצות נהרות והן עושות הכל מאהבה עמוקה למקצוע - ואני אומר חברה תתעוררו ! הן מזיינות אותנו פעמים לבנות אינטרס צר ואישי וצריך לזכור את זה !

"עושות את זה בגלל ההובי שלהם " תגי אתה אמיתי ? עזוב בחורה בוא נקח אותך כגבר אני אתן לך דירה וכל יום יכנסו אליך 5-10 בנות שאתה צריך לזיין בגילאים/מראה/גובה/משקל/ריח גוף שונים ומשונים אתה חושב שתמשיך לשמור את ההובי הזה ?

הלא ברמה הזו הפות של הנשים הופך כואב פיזית !!! זו עובדה מדעית לא סיפור של מישהי אז מתוך כל הכאב שלהן הם ממשיכות להינות ולגמור 10 פעמים ביום , זו טענתך ?

גל גל, שים לב שאמרת שאתה משתדל לא ללכת לתיקתוקיות, משמע הלכת ואתה עדיין הולך (גם אני אגב אני לא בא פה להתחסד) ועדיין למרות כל הידוע על התיקתויות אתה חושב שזה דבר מוסרי ? ? ?

אחים שלו, לשאלותיך:

1. כן זה לא מוסרי לקנות את האבטיח הזה ! האם אתה קונה אותו ? כן ! האם אני קונה אותו ? כן האם אנחנו מדירים שינה בעניינו בגלל זה ? לצערי לא ! אבל אי אפשר להגיד שזה מוסרי !!!!!

2. לשאלתך לגבי האישה שלא נותנת סקס במקרה שלי אישית כן הייתי מפרק את החבילה בגלל זה ! אבל ברור לי שיש רבם שינהגו אחרת.

3. אני לא קושר את שלושת הנושאים יחד בהכרח אני מציין פשוט את המצב של רוב חברי הפורום ומסביר למה לרוב חברי הפורום יש אות קין מוסרי בהכרח ! מאידך מסכים שבעולם אוטופי שבו בחור רווק הולך לנערה עובדת מרצונה שלה (ללא שום תיק בעברה) במקום בו הזנות חוקית - כאן אין בעיה מוסרית ! לו רק היינו חיים בעולם אוטופי

[/QUOTE]אחים שלו גברים2009-7-21 10:56:53

60
"עושות את זה בגלל ההובי שלהם " תגי אתה אמיתי ? עזוב בחורה בוא נקח אותך
כגבר אני אתן לך דירה וכל יום יכנסו אליך 5-10 בנות שאתה צריך לזיין בגילאים/
מראה/גובה/משקל/ריח גוף שונים ומשונים אתה חושב שתמשיך לשמור את ההובי
הזה ?

תגיד לי רק איפה ומתי יש דירה פנויה שאני נכנס ומזיין כל היום בחורות שמגיעות
אליי
תחשוב ככה מה רק גברים רוין לזיין , בחורות רוצות פי 4 יותר ממה שאנחנו רוצים
אבל מה לעשות שהעולם נברא בצורה כזאת שברוב המקרים שרותי הזנות נקנים ע"י
הגברים
לגביי הבחורה וההובי שלה , כן זה אמיתי ויש הרבה כאלו
אם בחורה אוהבת סקס ומוכנה לעשות את זה הרבה אז למה שלא תוריד כמה ג'ובות
לכיס. זאת המחשבה שלהן
ואני מכיר לא מעט שכבר עשו את הכסף בהגדר של לצאת מהשבר או להיות בעל
דירה ורכב ועדיין ממשיכות בזה אם מדובר על זיונים או מס'גים
מה שכן אני לא יכול להבין זה את כל הבחורות שעושות מס'ג לא פעם נוכחתי להיות
עם בחורה שעושה מס'ג וסחבתי את זה לקשר ,פגישות וזיונים בחוץ.

אז למה לא לקצר את התחליך ןלתת לנו להנות על מיטת המס'גים גם

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”