כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 7 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

62

היי באט ראשית תודה רבה על תגובתך, והיתיחסותך לנושא בכובד ראש, אכן מביא מזור לשחרר קיטור ( יצא לי חרוזחיוך) ואכן מסכים איתך הפורום הזה גורם להרגיש שייכות ושיתוף בנושאים שלא תמיד אפשר לחלוק עם חברים או משפחה, וזה ליכשעצמו דבר ניפלא אני אכן פחות כותב יותר קורא ונהנה מכל רגע, לגבי שאר הדברים שכתבת, אני חושב שהיטבת לתאר את הרגשתי ,כך שנראה לי שאנחנו חולקים את אותו קו מחשבה.מילבד העובדה שעדיין קשה לי להבין איך אני יכול לאהוב שתי נשים בעת ובעונה אחת שזה קטע שעד עכשיו לא חוויתי מעולם,מעבר לכך שזו הרגשה ניפלאה להעניק אהבה ולקבל בחזרה בפרט עם נערה עובדת שזה לא משהו טרוויאלי כמו עם בת זוג קבועה בסה "כ חוייה מחשמלת ובילתי נישכחת. ושוב תודה לך ולפורום הניפלא הזה.חיוך

||| ציטוטים הוסרו ע"י ההנהלה
הערת מנהלים: נא לוותר על ציטוטים ארוכים ומיותרים בפרט כשהתגובה החדשה כתובה בתוך הציטוט עצמו
ולכן קשה לזהות ולקרוא רק את התגובה החדשה.
19LOLx82011-04-30 00:23:58

65
[QUOTE=Venus Butterfly]

בקיצור - את שלושתן אוהב, ועם זאת אהבתי לאחת לא גורעת במאום מאהבתי לאחרות,

[/QUOTE]

וונוס ידידי,
כמו שאמרת בצדק - השתחחרת. עברת דרך ארוכה מדיסונס קוגנטיבי (כדבריו אחים שלו) לביטחון פנימי עצום.
אבל בכול זאת - מה שאתה מתאר כאהבה רחוק ממנו כמו אישה פולניה לבחורה עובדת.
אין בזה ולאהבה כלום .
וכדי להמנע מאי הבנות שלצערי הכתיבה לא ברורה שלי גורמת: אני משווה את אהבה לא עם פולוניה

ערבה אנושית2011-04-30 17:34:37

67

היי באט. יפה כתבת ואני מסכים עם כל מילה, וכמו שאמרתי אני בהחלט מזדהה איתך וזו גם הסיבה שהרשתי לעצמי לשחרר משהו שקבור אצלי עמוק כבר הרבה זמן.לאחר שקראתי את הנושא הספציפי בפוסט הזה ובמיוחד את מה שכתבת ב-01.02.11 הרגשתי כאילו שאני כותב בדייוק מה שעובר עליי .התגובה הזו עוררה אותי לכתוב ועל זאת אני רק יכל להודות לך. אז כבר עשית טוב לאדם אחדקריצה שבוע טוב ובעיקר מלא אהבה וסקסצחוק tomi

68

דיון: צריכת סקס בתשלום האם זה סוג של הודאה בכישלון/מציאת דרך

שלום לחברי הפורום

אני רוצה לפתוח ברשותכם דיון/סקר בשאלה כזאת:
למעשה השאלה מתחלקת לשני נושאים

1. לרווקים שביננו

האם סקס בתשלום אינו בעצם סוג של הודאה בכישלון שאנו לא מסוגלים להביא את הבחורה

היפה והאיכותית שאיתה אנו חולמים לבלות במיטה ןלמעשה זה סוג של בריחה או בחירת הדרך הקלה לשכב עם אותה בחורה?

2. לנשואים שביננו

האם הליכה על סקס בתשלום הינו סוג של תחליף לסקס עם האישה כאשר את האישה צריך לרצות בכל מיני דרכים לדוגמא:מטלות בבית מתנות וכו.. על מנת שהסקס יהיה איכותי

3. האם זה נובע מתוך סקרנות?

4.לנשואים האם בדיעבד גם לכם קורה שאת מתחרטים שהלכם ויכלתם לקבל את מה שרציתם בבית?

בתקווה לשיתוף פעולה
19LOLx82011-05-09 20:33:01

70
אוסיף כאן מעט מתחושותי לדבריו של ו"ב, שמקובלים עלי לגמרי.

אני והאשה מנכ"לים משותפים לאופרציה גדולה - המשפחה. פיננסים, הסעים, בריאות, חינוך, יחסי חוץ - ומניתי רק חלק ממשימות המשפחה המשותפות. הנושא הארוטי נדחק הצדה, מול נושאים חשובים יותר לאשה מתוך הנושאים הנ"ל.

כל זה נכון בזמן שיגרה. כשיש משבר, אפילו מתון יחסית, כמעט אין סיכוי לארוטיקה, והמין דליל, לחוץ ומכני.

לגבי ריצויי האישה - מדובר תמיד בדבר חיובי, אך ההבט הארוטי כבר הרוס למדי לאחר שנים של תסכול מצידי (וסביר שגם מצידה).

סקרנות בודאי שקיימת, אך היא משנית ביחס לסיבה העיקרית לצריכת מין בתשלום.

לבעלי אופי "פולני" (כמובן שזוהי הכללה בלבד) קשה לדון בפתיחות על נושאים רגשיים ומיניים, ובלתי אפשרי עבורם לקיים שיח נינוח של פרוט צרכים ורצונות מיניים. לפולניה קשה להתנתק ממשימות היום יום שלה ולהתפנק, קל וחומר לפנק.

לגבי חרטה - אך ורק שלא השכלתי קודם לפנק את עצמי. אדרבה, צריכת שרותי המין בתשלום מאפשרת לי לא להתעצבן על החסך באינטימיות, ארוטיקה ומין בבית.

לגבי תוכנית לעתיד - ראשית מטבעי אני צופה פני הווה, ולא שוכח שעכשיו הזמן. הייתי שמח לפתרון מקיף, יציב ומספק יותר למחסור באינטימיות, ארוטיקה ומין מאשר צריכת מין בתשלום. אני צרכן (בעצימות שונה) כבר שבע שנים, ואין לי כרגע פתרון טוב יותר. יתכן ופה משחק תפקיד גם הגורם הכלכלי - אין לי יכולת להחזיק שני משקי בית ממשכורתי.

תקווה כמובן קיימת, עם השתנות מסיבות החיים, אך אני לא בונה בניינים באוויר.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”