כ סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף - דף 8 - סקס אדיר

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

71

קודם כל אתנצל על היעדרותי (המון לימודים) כמו שכבר כתבתי לרבים בהודעות אישיות.

ממש התקפתם אותי בהודעות פרטיות מכל מיני סוגים וזה גוזל המון זמן לענות לכולם ועניתי גם אם בקצרה.

נתחיל מלקט תגובות:

• ל sexhunter -תודה
  • לאמלץ - שאלה טובה, אני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר או ללכת עם כל אחד !
    תהיה שיחה ומפגש מקדים לבדוק את החיבור בינינו כמו שעניתי לחלק בפרטי
  • rubi123 - אני מתפלאת על התגובה שלך כאן בפורום
  • הרוכב - חבל שלא קראתי כאן את מה שביקשתי ואני ממש מחכה לזה ממך, מכל זווית אתה נשע לי טוב.
  • raf56raf דבר ברור, אני מחכה גם לך.
  • נימרוד_M רואים שאתה אחר ומיוחד
  • ""לאיכותי מאד"" במרכאות כפולות, כנראה שאתה הוא הלא אמין. והמבין יבין
  • maxmax אתה מלך !
  • אחרון חביב, Niel - הטוחן העלום לא פנה אליי לא בשרשור ולא בפרטי אז אולי תעיר גם אותו.

עם התקדמות הקריאה של התגובות שלכם הדחף היה לכתוב הקדמה עם דעות ברורות ועמדות נחרצות ונוקבות שיציגו אותי באור הראוי, עד שקראתי את דבריו של :

[QUOTE=ברבאבא] כמו שטענו קודמיי

1. מדובר במישהי בגירה
  2. אם היא סטודנטית אז היא לא מוגבלת שיכלית במיוחד אם עשתה רושם של אינטילגנטית בשיחה עם המנהל ולכן לא מדובר על ניצול.
  3. זנות חוקית במדינת ישראל וההצעה של יחסי מין בשביל כסף אפילו שהיא בתולה לא מהווה עבירה על החוק בתנאי שלא מכריחים אותה וזה נעשה מתוך בחירה אישית שלה כי היא החליטה שזה מה שהיא רוצה מתוך שיקול בוגר.

ביצוע הבחירה חשוב מאד וככל שהסכום יעלה זה יסנן יותר אנשים פחות איכותיים, זה פראמטר שבדרך כלל עובד אבל אליה וקוץ בה: בעלי היכולת לשלם סכומים גבוהים בלי למצמץ יהיו אנשים בטווח גילאים שפחות יתאים לירין אבל יבטיח אולי איכות אנושית ומגע עם פחות דרישות מופרזות כמו שיש לכל המתלהמים למיניהם ששורצים כאן. לדעתי הנבחר יידע למה הוא נכנס בדיוק והסיבה שהוא יהיה מוכן לשלם סכום דמיוני כי הוא יקבל משהו אולי שלא היה לו או מעוניין באקט או ברעיון עצמו ולכן מי שהסכומים הגבוהים של כמה אלפי שקלים לא מזיזים לו צריך לתת כאן את הצעתו. מהתשובה שירין שלחה לי בפרטי נראה שהיא לא מעוניינת במכרז אלא במכירה פומבית כאן באשכול מבלי להתחייב לקבל את ההצעה הכי גבוהה.

אותי יותר עיניין האותנטיות של הבחורה ואני לא משתתף במכירה.

אגב לגבי כל הפרנואידים של תחקירנים לדעתי צודק פיאדרו שכתב מעליי וגם אם נקצין מה הם ישדרו ?? שהפילו כמה גברים ?
גם אם הפורום ייחשף לציבור הרחב מה יכול להיות כבר הנזק שיהיו יותר קוראים ועקב כך יותר מדווחים ?
נקודה זו לא ברורה לי.[/QUOTE]

התגובה הזו מסכמת באמת בפשטות את המצב.

אני מעוניינת במכירה פומבית שבה אני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר ואם בכלל לאחר מפגש מקדים.
כמו שהבנתם, חיבור/כימיה וכד' עבור שני הצדדים. אם זה לא יסתדר אז אעבור למועמד הבא אם הראשון נופל.

מתוקף ההגדרה של מכירה פומבית (די קשה לי להתכתב עם עשרות רבים במקביל) ההצעות צריכות להיות פומביות!

מה אני מצפה לקרוא:

• ניתן לפרט את אופי מקום המפגש
  • האווירה המוצעת/תוכנית הבילוי
  • משך המפגש המצופה כשבהתאם למפגש המקדים והחיבור אפשר לדבר גם על סוף שבוע משותף.
  • פרטים אינטימיים כגון חזות כללית אשמח לשמוע גם בהמשך(בשיחה אישית) אבל חשובה מראש האסתטיות!
  • חובה לרשום כאן בשרשור את גובה ההצעה הכספית ולא אפרט כאן את גובה ההצעות הפרטיות שקיבלתי.
    ותזכרו שאני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר אם בכלל לאחר המפגש/ים האישי.

מה אני מבטיחה ואקיים

• תמונה/ות כנראה שעוד השבוע.
    מההתכתבויות החברים מסתפקים (לא שהתכוונתי ליותר) בתמונות מהכתפיים ומטה.
  • פגישה שהבטחתי ודחיתי עם נציג מהפורום שהמנהל בחר כדי לבחון את כשירותי ולנסות להניא אותי מכוונותיי.
  • לגבי מידת הבתוליות שלי, לדעתי צריכים להיות סימנים מובהקים בשטח כשזה יקרה.
  • לא תהיה פעם שנייה או מפגש נוסף והזוכה לא יהיה רשאי ליצור איתי קשר.
    למעט אם יקרה ההפך ובהסכמה. וזה בספק רב.

נא להימנע מלהתכתב איתי בהודעות אישיות זה גוזל ממש המון זמן ומקשה עליי.

מצפה לקרוא כאן את מה שלגבר הישראלי הלא טיפוסי יש להציע על כל המשתמע מדבריי.

של הזוכה

ירינוש

בתולה בפועל ילידת מזל תאומים בת 21 ג:1.77מ' מ:58 ק"ג - חטובה ונאה מאד, שיער שחור עיניים ירוקות.

אסרטיבית רגישה ובעלת חוש הומור מחפשת את האחד החם והחכם שאיתו אוכל ...

72
וואו,
איזו תגובה מדהימה.
ירין, את אדם טהור ואת נמצאת כאן באחד המקומות הכי מנוגדים
למה שאת.
משום מה, את מושכת לתהליך שרק יעמעם את זוהרך ולא יעצים
אותך.
ככל שאני קורא אותך את יותר מעניינת אותי מבחינה
אינטלקטואלית.
אבל הדרישה שלך לפומביות המכרז היא דרישה קשה מכמה סיבות.
1) אם יש לי תכנית אטרקטיבית לגביך, אני לא רוצה לחשוף
אותה בפני כל קוראי הפורום כי יכולים להעתיק אותה ממני.
2) יש דברים שיכולים להשתמע או להתפרש כבלתי חוקיים ולסבך
בבוץ עמוק אותך, את מי שמציע אותם ואת האתר הזה.
יש פה סיטואציה שאת יכולה לנהל משא ומתן עם כמה מתעניינים,
אבל זה לא חייב להיות בפומבי ולא כדאי שזה יהיה בפומבי.
גם בעולם העסקים ובעולם הפוליטיקה, ההסכמים נסגרים בחדרי
חדרים ולא בראש חוצות. על אחת כמה וכמה בדברים שבינו
לבינה.
לשנינו יש בעיה לפתור. בואי, אני אהיה הפתרון שלך ואת שלי.
בידידות,
מקס

אז אגמור בשיר מזמור

73

ירין - את באמת עושה רושם של בחורה מאוד אינטילגנטית שבאמת ובתמים רוצה את זה. לחלקנו/רובנו(ומודה ומתוודה שאני בתוכם) זה פשוט לא נקלט במוח שבחורה קמה פתאום ומחליטה להעמיד את בתוליה למכירה פומבית.

באמת שלראשונה בחיי אני שומע על דבר כזה. אבל זו החלטתך, אלה חייך, כמו שאמרו אחרים - את בגירה ואין כאן מניעה חוקית, ועושה רושם מתגובתך היפה שאת כנראה יודעת מה את רוצה ולאן את הולכת. כמו שאמרתי - אני מחוץ לעניין.

בלי קשר את נשמעת לי כבחורה חיובית ונחמדה, ואני באמת מאחל לך בהצלחה. העיקר שתרגישי טוב עם עצמך.

zooz

74

לדעתי :- לגבי שלוש הדרישות הראשונות שלך אופי המפגש , מקום ואווירה ומשך המפגש - אילו דברים

שיכולים להשתנות בעקבות פגישה ברבע עיניים בינך לבין כל אחד שתפגשי - לחיוב או לשלילה , כך שהצעות

פומביות הן פשוט לא רציניות - חשבי על כך- אני חושב שהאמת והשקיפות מאוד חשובים והם יהיו מושלמים

רק במפגש בארבע עיניים , בלי צביעות . לגבי ההצעה הכספית :- גם נושא זה לא צריך להיות פומבי - לדעתי- כי גם הוא יכול להשתנות לכל כיוון בפגישה - את יכולה לבקש הצעות ביניים בפרטי ומכאן להתקדם הלאה לסדרת פגישות

שבהן תקציבי זמן מוגבל לכל פגישה - ולאחר מכן תגיעי להחלטה יותר נבונה .

ב ה צ ל ח ה

מייק

75

נמרוד- אהבתי מאוד את התגובה

נראה שמא אין יישות אנושית בפורום שתצליח לשכנע את ירין לנהוג אחרת.
אז אולי עדיף מהודעה זו והלאה להפסיק עם כל ההצעות של איך לנהל את זה או מה לעשות עם זה.
אם כל הסיפור הזה אמין, היא כנראה ילדה גדולה שרוצה להכנס להרפתקאה מסויימת. ייתכן וברגע האמת היא תחליט גם שלא ללכת על זה בכלל...
רוב התגובות כאן, גם החיוביות וגם השליליות הן לגיטימיות, כיוון שברגע שירין פתחה נושא כזה, הנושא פתוח לדיון וכל תגובה היא לגיטימית.

76

שלום לכולם,

בהינתן הנתונים הבאים:

1. ירין הנה בגירה

2. ירין בחורה אינטליגנטית ופועלת מתוך רצון עצמאי

3. ירין נבדקה ע"י נציג הפורום ונמצאה כבעלת יכולת להבחין בין טוב לרע

אני מתקשה להבין את:

1. הצדקנות הפתאומית בפורום שרבים בו אינם טורחים לברר אף פעם האם הבנות איתם הם הולכים פועלות מרצון או כפיה.

2. מי שמכם ? מי אתם שתחליטו בעבור ירין מה היא יכולה כן או לא לעשות, הלא אם גבר בתול בן 21 היה מפרסם הודעה דומה כולכם כאן הייתם דוממים ומקבלים (ייתכן שאף מקבלים תרתי משמע).....

מאידך אני מבין מצויין:

1. את ההרתעות ממכירה פומבית - שהרי אתם מעוניינים לחסוך.... ורק שוכחים שירין מציעה מצרך נדיר, מיוחד ומתוק ובתמורה לו איננה מחפשת ידיד אמת אלא ידיד נאמן שהוא כידוע, הכי הרבה שאפשר, כסף מזומן !

מכאן אני שם את ההצעה שלי, לטעמי מי שרציני ישים את ההצעה שלו ומכאן לשיקולה של ירין !!!

לירין,

בהינתן שאת אכן בתולה ושמהפגש עם בולבוקולוג יוכיח את כל שעליו דיברתי ובהתניה של מפגש מקדים בינינו ולא מחייב (כך שכל צד יוכל לוודא שהוא מרוצה ומאשר את הצד השני) הצעתי אליך הינה:

1. ערב שלם משותף (כחמש עד שש שעות)

2. ארוחת ערב (כמובן)

3. מלון במרכז הארץ

4. ראיתי שההצעה הכספית הגבוה ביותר שקיבלת הינה 2,000 ש"ח ולכן הצעתי הינה 3,000 ש"ח !

אשמח אם תרצי להמשיך ולקדם המפגש בינינו, במידה וכן אני בפרטי - תודה ובהצלחה !

אפרודיזאק2009-2-25 9:44:41
הכל מכל כל....

79

להקיא מהשירשור הזה ומהבחורה המגעילה ש"מככבת" בו

פסיכית שמחפשת תשומת לב

תוכן ההודעות שלה משקף צורת חשיבה מעוותת וחולנית

נראה כאילו תוכנת מחשב (עם המון באגים !) כתבה את ההודעות שלה

היום היא מוכרת את הכוס הבתולי שלה - מחר היא תמכור את התינוק שיצא ממנו

חברים, תפסיקו להתחנן ולהתרפס בפניה. אתם מוציאים לכולנו שם רע !

שנאמר: "אני בחוץ"

80

שלום ירין.

בתחילת האשכול נירתעתי קצת מהעניין כמו רבים מפה.

לאחר בדיקות המנהלים ותגובותייך, כנראה שאת באמת מעוניית בעניין על כל השלכותיו.

בד"כ, אני אוהב לרדת עם בנות מינך עם הרכב לחוף, אבל במזג אוויר כזה..... נפתח במסעדה לנוף הים, איזה שתייה שתתחיל את הערב.

לאחר מכן, יש לי דירה בהרצליה מעל הנמל, אז שם נוכל להתפנק ולפנק, קינוח, שתייה מרווה, ושלל פינוקים (עיסוי עם שמן חם וכו').

אולי אחרי זה נקנח(שוב) את הערב באיזה באר/פאב בפיתוח.

תכלס יש מיליון רעיונות, והכתלוי בערב עצמו. אבל זה התכנון שלי ביסודו לפני צמיחתו. (מעיין HLD)

ותשלום 4,000.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”