קודם כל אתנצל על היעדרותי (המון לימודים) כמו שכבר כתבתי לרבים בהודעות אישיות.
ממש התקפתם אותי בהודעות פרטיות מכל מיני סוגים וזה גוזל המון זמן לענות לכולם ועניתי גם אם בקצרה.
נתחיל מלקט תגובות:
- ל sexhunter -תודה
- לאמלץ - שאלה טובה, אני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר או ללכת עם כל אחד !
תהיה שיחה ומפגש מקדים לבדוק את החיבור בינינו כמו שעניתי לחלק בפרטי
- rubi123 - אני מתפלאת על התגובה שלך כאן בפורום
- הרוכב - חבל שלא קראתי כאן את מה שביקשתי ואני ממש מחכה לזה ממך, מכל זווית אתה נשע לי טוב.
- raf56raf דבר ברור, אני מחכה גם לך.
- נימרוד_M רואים שאתה אחר ומיוחד
- ""לאיכותי מאד"" במרכאות כפולות, כנראה שאתה הוא הלא אמין. והמבין יבין
- maxmax אתה מלך !
- אחרון חביב, Niel
- הטוחן העלום לא פנה אליי לא בשרשור ולא בפרטי אז אולי תעיר גם אותו.
עם התקדמות הקריאה של התגובות שלכם הדחף היה לכתוב הקדמה עם דעות ברורות ועמדות נחרצות ונוקבות שיציגו אותי באור הראוי, עד שקראתי את דבריו של :
[QUOTE=ברבאבא] כמו שטענו קודמיי
- מדובר במישהי בגירה
- אם היא סטודנטית אז היא לא מוגבלת שיכלית במיוחד אם עשתה רושם של אינטילגנטית בשיחה עם המנהל ולכן לא מדובר על ניצול.
- זנות חוקית במדינת ישראל וההצעה של יחסי מין בשביל כסף אפילו שהיא בתולה לא מהווה עבירה על החוק בתנאי שלא מכריחים אותה וזה נעשה מתוך בחירה אישית שלה כי היא החליטה שזה מה שהיא רוצה מתוך שיקול בוגר.
ביצוע הבחירה חשוב מאד וככל שהסכום יעלה זה יסנן יותר אנשים פחות איכותיים, זה פראמטר שבדרך כלל עובד אבל אליה וקוץ בה: בעלי היכולת לשלם סכומים גבוהים בלי למצמץ יהיו אנשים בטווח גילאים שפחות יתאים לירין אבל יבטיח אולי איכות אנושית ומגע עם פחות דרישות מופרזות כמו שיש לכל המתלהמים למיניהם ששורצים כאן. לדעתי הנבחר יידע למה הוא נכנס בדיוק והסיבה שהוא יהיה מוכן לשלם סכום דמיוני כי הוא יקבל משהו אולי שלא היה לו או מעוניין באקט או ברעיון עצמו ולכן מי שהסכומים הגבוהים של כמה אלפי שקלים לא מזיזים לו צריך לתת כאן את הצעתו. מהתשובה שירין שלחה לי בפרטי נראה שהיא לא מעוניינת במכרז אלא במכירה פומבית כאן באשכול מבלי להתחייב לקבל את ההצעה הכי גבוהה.
אותי יותר עיניין האותנטיות של הבחורה ואני לא משתתף במכירה.
אגב לגבי כל הפרנואידים של תחקירנים לדעתי צודק פיאדרו שכתב מעליי וגם אם נקצין מה הם ישדרו ?? שהפילו כמה גברים ?
גם אם הפורום ייחשף לציבור הרחב מה יכול להיות כבר הנזק שיהיו יותר קוראים ועקב כך יותר מדווחים ?
נקודה זו לא ברורה לי.[/QUOTE]
התגובה הזו מסכמת באמת בפשטות את המצב.
אני מעוניינת במכירה פומבית שבה אני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר ואם בכלל לאחר מפגש מקדים.
כמו שהבנתם, חיבור/כימיה וכד' עבור שני הצדדים. אם זה לא יסתדר אז אעבור למועמד הבא אם הראשון נופל.
מתוקף ההגדרה של מכירה פומבית (די קשה לי להתכתב עם עשרות רבים במקביל) ההצעות צריכות להיות פומביות!
מה אני מצפה לקרוא:
- ניתן לפרט את אופי מקום המפגש
- האווירה המוצעת/תוכנית הבילוי
- משך המפגש המצופה כשבהתאם למפגש המקדים והחיבור אפשר לדבר גם על סוף שבוע משותף.
- פרטים אינטימיים כגון חזות כללית אשמח לשמוע גם בהמשך(בשיחה אישית) אבל חשובה מראש האסתטיות!
- חובה לרשום כאן בשרשור את גובה ההצעה הכספית ולא אפרט כאן את גובה ההצעות הפרטיות שקיבלתי.
ותזכרו שאני לא מתחייבת לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר אם בכלל לאחר המפגש/ים האישי.
מה אני מבטיחה ואקיים
- תמונה/ות כנראה שעוד השבוע.
מההתכתבויות החברים מסתפקים (לא שהתכוונתי ליותר) בתמונות מהכתפיים ומטה.
- פגישה שהבטחתי ודחיתי עם נציג מהפורום שהמנהל בחר כדי לבחון את כשירותי ולנסות להניא אותי מכוונותיי.
- לגבי מידת הבתוליות שלי, לדעתי צריכים להיות סימנים מובהקים בשטח כשזה יקרה.
- לא תהיה פעם שנייה או מפגש נוסף והזוכה לא יהיה רשאי ליצור איתי קשר.
למעט אם יקרה ההפך ובהסכמה. וזה בספק רב.
נא להימנע מלהתכתב איתי בהודעות אישיות זה גוזל ממש המון זמן ומקשה עליי.
מצפה לקרוא כאן את מה שלגבר הישראלי הלא טיפוסי יש להציע על כל המשתמע מדבריי.
של הזוכה
ירינוש