כ התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ? - דף 8 - סקס אדיר

התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?

71
אז עוד כמה דברים לרענון השירשור ואולי גם להביע את דעתי כמכור לסקס.

אני אומנם מכור לסקס אבל לא עם נערות עובדות, אני מכור לסקס בכך שאני חייב לגמור לפחות 3 פעמים ביום.
ואם לא עם חברה קבועה אז על ידי צפיה בסרטים.
אגב... מדובר במשהו שאצלי מגיל 13-14 מהגילאים הללו עד גיל 17 הייתי עם 80 בחורות בערך לפי דעתי , אחר כך קצב הבחורות נרגע בגלל חברה קבועה אבל כל הזמן ולא משנה עם בחורות או בלי המשכתי לצפות בסרטים, לעיתים גם אחרי שבחורה היתה אצלי בבית ועשינו סקס כל הלילה עדיין ישר ניגשתי לצפות בסרט (לעיתים גם סרטים משותפים שלנו מהבילוי יחדיו), בשנים האחרונות אומנם אני כל הזמן עם חברות קבועות ומה לעשות שהן לא רוצות כל הזמן ולא כל הזמן בא או יש חשק וגם המשיכה נשחקת , אז אני פונה לפורנו , זה הכי זמין שיש ומכל הסוגים והמינים וכל מה שבא לך באותו רגע ניתן למימוש. זה נגיש קל ובחינם.
זאת בעיה רצינית.
היום אני נושק ל-30, נמשך רק לבחורות בעל סקס אפיל שונה , החמודות למניהן לא עושות לי את זה, והאמת היא שכל העניין הזה מאוד מרוקן. מוציא מאיפוס מהחיים האמתיים.
כמו תחושת חוסר מימוש עצמי בגלל ההתעסקות הרבה בנושא והבעיה היא שללא התעסקות בנושא טעם החיים לא ברור ומרגיש מר.
אז זה טיפה עלי, ועכשיו משהו לכולם , אולי אני מחדש ואולי לא אבל שווה קריאה:

חוכמה מהמזרח הרחוק טוענת שהיצר המיני הוא היצר החזק ביותר על פני כדור הארץ.
ככל שהיצר הנל חזק יותר אצל בן אדם או בת אדם ככה מידת הפוטנציאל , האינטילגנציה הרוחנית והיכולת האישית גדולה יותר.
כלומר: ככל שבן אדם יותר חרמן והיצר שלו יותר גדול ככה הפוטנציאל שלו להצליח בחיים יותר גדול.
ובצורה חד וחלקה ושלא משתמעת נטען : אנשים בעל יצר מיני חזק ביותר הם גאונים.

טענה זאת גם מסתמכת על דמויות גאוניות מההיסטוריה כגון איינשטיין שהיה ידוע בחרמנותו , צארלי צפלין שהיה מכור למין , סופרים ידועים , פוליטקאים חוצי גבולות ועוד גאונים רבים אשר היו ידועים כבעלי יצר מיני חזק.

גם הרצל שלנו חוזה המדינה היה חרמן לא קטן בעל נטיות פדופליות (תחפשו ספרים על האיש ותקראו).

נחזור לטענה:
אותה טענה של חכמי המזרח הקדומים טוענת שעם הגיל מידת החרמנות פוחתת ועל כן הראיה שגברים מבוגרים מצליחים יותר מצעירים! מכיוון שאותם גברים "ניתבו" את אותן האנרגיות שהיו בהם למען מטרות אחרות.

ובשורה התחתונה וכסיכום , נטען שאישיות בעלת אנרגיות מניות גבוהות אשר תצליח לנתב את אותן אנרגיות למען מטרות אחרות אשר יקדמו את האדם בדרכים אחרות , תצליח, תשגשג ותהפוך להיות רוחנית במידה גבוהה ותתחבר לתבונה של היקום.

יש בזה מקביל אגב מהיהדות (כמו שכבר כתב פיקנרול כמה פוסטים מעלי).

ועכשיו בנימה אישית שמתחברת לכל הכתוב:
אני יודע שאני גאון (לא מתנשא או משהו , פשוט יודע, מוכח)
המחשבות עפות בתוך הראש שלי במהירות של 200 קילומטר בשעה, הלימודים בבית הספר שיעממו אותי, ידעתי אנגלית יותר טוב מהמורה רק על ידי צפיה בטלווזיה ושמיעת שירים עזבתי את בית הספר בגיל 16,העדפתי להנדס בחורות בגילילצלם סרטי פורנו מטורפים שבוע אחרי שאיבדו את בתוליהן.
אני באמת מסוגל להרבה דברים ואני מודע לזה, כאילו אני יודע הכל, מאיפשהו ומאיזה סיבה הכל ברור מובן וידוע לי .
אבל הדבר היחידי שגורם לי לנוע הוא מין, כל דבר אחר פשוט לא מעניין, משעמם , חסר טעם.
המין האנושי בעיניי הוא דבר מיותר והרסני המכלה את עצמו ואת הכדור עליו הוא יושב, בני האדם צפויים ושקופים , האומנות הפכה פסה,התרבות ממוסחרת ונאבקת על חייה. הכסף שהפך לאלוהים של החילונים (וגם של חלק מהדתיים ) לא מוביל לשום מקום לא תורם בכלום ובאופן אישי לא מניע אותי. האינטרקונטיננטליות הרסה כל חלקה תמימה במוח האנושי, מוסד הנישואין פשט את הרגל והמחשבה של אדם בגילי על להביא ילדים לעולם מלווה בזעזוע עמוק ממסלול החיים שיאלצו לעבור ולשם מה?
הדבר היחידי שעוד איכשהו מצליח להניע את מסלול החיים שלי הוא מין.

אני בטוח שלא כיף לקרוא את כל שכתבתי , אבל גם לא נחמד לחיות ככה.
יש לי חברים שמכורים להימורים , יש לי חבר טוב שמכור לסמים ואקסית שמכורה לקניות.
הדתיים מכורים לאלוהים , ושאר האנשים פשוט מכורים לטלווזיה לחדשות לאקטואליה, לבלאגן או לכל דבר אחר.
מין בניגוד לכל השאר הוא גם מאוד מהנה
אז מה אני יכל לעשות? להעניש את עצמי? לבכות על הנשמה שלי שהולכת לאיבוד? להחליף התמכרות?
ללכת לקבוצת תמיכה ולהפוך את חיי למכור לאותה "תמיכה" ולאותה קבוצה?

החברה המודרנית כמו שהיא מובילה את המין האנושי כחברה לניוון והופכת את המושג : "עצמי" לקדוש ובעקבות כך את נפשו של העצמי למעונה.

אותם אלה כמוני שעדיין יש בהם רגשות עזים אשר כואבים וחשים כל אדם בהם הם נוגעים ומלאים אמפטיה חסרת גבולות כלפי האחר מנתקים את המציאות הולכים לדבר היחידי שעושה להם טוב.

לגמור.

יום טוב לכולם.

72

שלום

אני חדש בפורום ...ללא ספק מאוד אינפורמטיבי...מקיף...יש פה המון תיאורים מנוסחים היטב שלא לומר מגרים בטירוף...ואנשים נחמדים..

אבל..רציתי להתמקד דווקא בצד הפחות נעים(לדעתי) של של סקס מסוג זה - וזו ההתמכרות...

מחלק מהתיאורים והכותרות שקראתי כאן(בהנאה רבה!) עלתה בי ההרגשה שיש לא מעט מכורים לסקס כאן..

לצד הדברים החיובים , כמו בכל התמכרות(מי כמוני יודע) יש גם דברים פחות נעימים

.. .האם אתם חושבים שאתם מכורים...האם זה ניתן לשליטה...האם אין איזושהי חרטה

אשמח לקבל תגובות

73
לאני רק שאלה ..........שאלה,
אתה עוד פה לא?! הגעת כתבת זאת אומרת שאתה מחפש משהו חדש .
כל מה שאתה מכיר אתה שולל בצדק או לא תקרא לזה פרפקטיבה , חכ או פיקח הם שניי דברים שונים ואם אתה מתייחס לצ'פאלין איינשטיין ודומייהם שהגיעו ל''השגים'' אז תסתכל בתוכן ההשגים ולא בדברים אחרים מי אמר לך שהם היו מאושרים מי אמר לך שהם לא סבלו ויתרה מכך זה שהחברה קבעה שהם ''גאונים '' לא עושה אותם לכאלה .
יש אנשים אחרים מפורסמים פחות אוליי אבל חכמים יותר וגם פקחיים יותר .
ברגע שאתה מחלק לעצמך מחמאות וטוען שאתה גאון אתה בעצם שולל את האפשרות של אחרים ללמד אותך ושלך להתפתח. אפשר ללמוד מכסיל מטיפש ומכל אדם יש כאלה שפשוט אפשר ללמוד מהדרכים הרעות שלהם או מהעדר דרך איך לא לנהוג ויש כאלו שאפשר ללמוד מהם רק דבר אחד או שניים שישנה את חייך.
לצ'אפלין לדוגמא הייתה מוטיבציה להצליח כי הוא בא מעוני רב וכאב הוא חי חיים קשים והגיעה לאושר רק בגיל 54
מכל הסרטים שלו נשקפת אופטימיות תמימות ילדותיות אהבת אדם וטוב לב .
החיים שלו לא היו קלים גם כאדם עשיר ,רק כשמצא אהבה והקים משפחה מרובת ילדים הוא ידע אושר אז מה שווה כל מה שהוא עשה לו לא היה מגיע לאושר הזה ?
איינשטיין לעומתו היה בעל גרוע ואב גרוע. זה שהוא עישן כל היום והיה אבי תורת היחסות ופורץ דרך באופטיקה שלמעשה דווקא שם קיבל את פרס נובל לא הופך את חייו לטובים ומאושרים אבל היה לו מפלט לפחות מה הוא המפלט שלך?
המין הוא והפורנו יותר ממנ ו, הוא ציפייה וכמיהה למשהו חדש אבל לאחריו מגישים מרוקנים. כשיש משהו אחר שבו אתה תורם מעצמך ממצה את עצמך, אז אתה נטען מחדש לא נכון להשוות את עצמך ל''גדולי עולם '' או יותר נכון גדולי תרבות או נחשבים כי אתה פועל במישור אחד בלבד, בניגוד להם. הם ניתבו חלק מהאנרגיה לדברים אחרים שבהם מצאו עניין .
אילו טענתך הייתה נכונה לפחות היית בקשר פוליגמי שבו ה''פורנו'' הוא אמיתי ויום יומי. היית יכול להיות מפיק או בימאי סרטים , להפעיל אתר פורנו. עם קשר עסקי לתעשייה תהיה לך גישה לשחקניות חרמניות לפחות כמוך וכאלו שמוכנות גם לגיוון . אני לא הייתי עם פרטנריות כה רבות כמוך ואלו שכן לאו דווקא היו שיא היצירה האלהית אבל , מלבד בחורה אחת מעולם לא נתקלתי בחוסר חשק מצד הבחורה שאיתי אז גם כאן יש מקום לשיפור אתה מפספס הרבה דברים אחרת לא היית כותב אז הנה ההזדמנות שלך
ועוד דבר ברגע שאתה מכניס את הרצל לגדולי עולם אתה מראה על חוסר הבנה .הייתה לו כריזמה אבל הוא דמות שלילית שוגה טועה ומטעה הוא גם גיבור טרגי בעצמו וגם דמות טרגית מרכזית בחייהם של אחרים .

74

לא רואה בזה שום פסול.

מבחינה מוסרית תמיד היו ותמיד יהיו זונות ולא אני ולא אתה נשנה את העולם.

מבחינה כספית הרבה יותר זול ללכת לזונה פעם בשבועיים מאשר לצאת לברים ולהכיר בחורות, כשאנו משקללים את העלויות + זמן + אנרגיות נפשיות התוצאה ברורה.

חוץ מזה הבעיה האמיתית שלנו היא שאנו מעדיפים סקס מנוכר כמו בסרטים ולא סקס שבא מאינטימיות זוגית.

לא פעם דחיתי סקס מידידה לטובת סקס מבחורה מליווי, כי יש משהו קוסם בלבוא לזיין מישהי שאתה לא מכיר ולברוח, ופה טמון הסוד. בגלל זה גם אנשים שיכולים ללקט בחוץ הולכים לזונות.

75

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,

פרטים כלליים שלי: אני בן 29 ונשוי. מירושלים. רק בשביל הרקע- אני קצת אציג את הבעיה שלי ואחר כך, בהמשך, אני מקווה מידי פעם לדווח מהשטח (משהו שאני ממש מנסה לצמצם בשנה האחרונה)

אמנם הצטרפתי רק היום לפורום, אבל את חוויית הסקס/הרפייה/עיסוי אירוטי/חשפנית ולא משנה מה... בתשלום, אני מכיר לצערי כבר הרבה שנים (עשר שנים בערך), ואם הייתי מכיר את הפורום כבר מזמן, כנראה שהיה יכול להועיל לי וגם אני יכולתי להועיל לו ולחברי הפורום די הרבה.

כמו הרבה מצרכני הסקס בתשלום, גם אני מונע בעיקר מהפנטזיה והריגוש הזול יחד עם בחורה שהיא כל כולה רק אמצעי בשבילי למימוש הפנטזיה באותו הרגע. העובדה שמדובר בבחורה ללא מחוייבות, לא מכירה אותי, שהיא "מלוכלכת" באופן טהור והכסף, ורק הוא - שמספק אותה, מאפשרת לי להיות משוחרר וליהנות מהקטע למרות רגשי האשם של החברה שהשארתי בבית (עכשיו כבר האישה שבבית), כי לבגוד סתם ככה עם מישהי מהרחוב, אני לא מסוגל... רק בתשלום ! אחד הדברים שלצערי רק מעצימים את הקטע של הריגוש מהפנזטיה הזאת הוא ללא ספק פורנו שאני צורך לא מעט, האפקט שלו נותן מושאי פנטזיה חדשים למימוש כל הזמן ומעצים את הסצינה.

הסיבה שאני כותב את הדברים האלו היא שנמאס לי מההתמכרות הזאת, ומקריאה של חלק מההודעות כאן, אני מגלה שיש הרבה אנשים כמוני כאן בפורום, שסובלים מהבעיה. הבעיה מחמירה יותר ויותר בגלל כמויות הכסף המטורפות שהוצאתי במשך 10 השנים האלו על צרכנות מין על סוגיו השונים בתשלום. חמורה עוד יותר העובדה שחצי מהעשור האחרון, אני סטודנט, והעניין רוקן לי את כל הכיסים מכסף וכמעט תמיד הייתי במינוסים כולל היום, בגלל הנושא הכאוב.

רק לאחרונה גיליתי את הפורום הזה כפי שציינתי (למרות שביקרתי באתר סקס אדיר לא מעט בשנים האחרונות, תמיד רק כדי לבדוק דירות/בחורות לעיסוי ותו לא) ואני חייב לציין שרמת ההזדהות שהייתה לי עם חלק מהכותבים הרציניים כאן, הייתה פשוט עצומה ! כמי שחרש לא מעט מקומות בעקבות הפנטזיות המגעילות, חוויתי דברים מדהימים שגרמו לי להיות מאושר כמה ימים בלי צורך לעשות ביד מרוב סיפוק, ולעומת זאת היו לי מקומות נפילה שגרמו לי לרצות ללכת לראות פסיכיאטר לגמילה מסקס בתשלום ולשנוא את עצמי על ההתמכרות הקשה הזאת. ההרגשה שלא מספיק שאתה סובל מבעיה נפשית של התמכרות, אתה גם זורק את הכסף שלך סתם (אחרי מקומות "נפילה") - ההרגשה הזאת בדרך כלל הייתה מציפה אצלי את רגשי האשם על החברה שבבית, ועד היום כשזה קורה (אני כבר נשוי) - אם מדובר באירוע שהוא נפילה ואני מרגיש שזרקתי כסף בגלל הבעיה שלי- זה יכול להביא אותי לשיחות עמוקות עם עצמי על הצורך לראות פסיכולוג או ללכת להתוודות בפני אישתי על הבעיה שלי. לעומת זאת, אם הייתה חוויה עם כוסית שהגשימה לי את הפנזטיה והייתה איתה זרימה טובה- הרגשות האלו לא צצים בכלל ואני רק מחכה לחווייה הבאה.

הרבה עניינים די קסמו לי ועוררו הזדהות כשקראתי חלק מההודעות בפורום :

- נושא הבנות ה"תיקתוקיות" - אין דבר יותר דוחה ומוריד חשק מבחורה שמתקתקת אותך.

- הקטע של הציד- היו ימים שהייתי מבלה שעות במעבר ממקום למקום, עד שהייתי מגיע לבחורה שעונה לטעם הזול שלי (פרחה שזופה) שאני רוצה להשפריץ עליה. זה היה מבזבז לי ימים שלמים הקטע החולני הזה, כולל מעבר מעיר לעיר (אני ירושלמי, זוכרים, אז הכל היה בנסיעות מחוץ לעיר).

- מצוקת הירושלמים לדורותיהם- רגשי הזדהות עזים, למרות שאני מצאתי לא מעט פתרונות יצירתיים (אני מניח שאפרט בהמשך)

- על טעם וריח אין להתווכח (אני אוהב רק מזרחיות- פרחות, שזופות ישראליות בלבד, גם מלאות קצת הולך- לא רוסיות בשום פנים)

- כשהזין עומד השכל בתחת ומה אנשים לא ישלמו/יעשו בשביל לממש מה שראו בסרט פורנו... ("אני רוצה מישהי שעושה גרון עמוק ואפשר לגמור לה על הפנים...")

- הקטע של הבנות המודרניות- שעוסקות בסקס בתשלום ומבינות את המוטיב של הפנזטיה בכל הקטע- עושות הכל ומהכל, אבל מרוקנות לנו את הכיסים בטירוף... (סקס עם גמירה בפה 300, עם אנאלי 500, ועם עוד אקט 700)

- יש עוד הרבה, לא עולה לי עכשיו....

========

כעיקרון, אפשר לומר שעשיתי הכל בשביל להגשים את הפנטזיות והגעתי לכל מיני מצבים ומקומות, שבחיים שלי לא הייתי מדמיין שאני אגיע בגלל האובססיה הזאת להגיע לסיפוק עם מישהי חדשה- מישהי שהיא זרה לגמרי... אין דבר אחר בחיים שמשתווה לריגוש הזה אצלי, זה ממכר...

בחלק הבא אני אספר על חוויות ועל ביקורים במקומות שפעילים היום... גם לירושלמים... גם על סוגי בנות וטיפים איך להוציא מהן מה שאתה באמת רוצה (כשמדובר בעיסוי)... הניסיון מלמד שהרבה פעמים דווקא אלא שהכי מגוננות על הכוס שלהן, בסוף איתן יוצאים הזיונים הכי טובים (כשבמקור השירות הוא רק עיסוי).

שיהיה לכולכם לילה טוב, מקווה לעדכן ולהתעדכן כאן בפורום...

אחח, אם הייתי נכנס לכאן כמה שנים קודם... הכל אולי היה אחרת (לטובה

פרחות שזופות בטייץ/בחוטיני עושות לי חורים בארנק

76

כל פעם שאני עושה סקס בתשלום אני פתאום באמצע הסקס מתחיל לשאול את עצמי שאלות, כמו למה אני עושה זאת? למה אני נותן ליצר שלי לשלוט עלי? ונחטף במעין חרדה אשר יכולה להוביל לאי יכולת בגמירה.

כל פעם כשאני גומר אני נכנס לחרדה איומה ושם ריצה החוצה וכמובן לא מסתכל לאחור, לא מסוגל להסתכל לבחורה בעיניים לא כלום, ואז הראש מתמלא בהססות וטענות שזאת היא הפעם האחרונה ויותר לא אלך (כמובן עד הפעם הבאה לפחות שאני נתקף במעין חרמנות, אני לא יודע מה היה קורה אם לא היו קיימות הזונות ואנשים היום נתקפים ברצון לשכב בכל מחיר..)

יש פה עוד אנשים שחוטפים את ההתקפים האלה? אני חושב ללכת לקבל יעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי כדי להיגמל מכל העניין ולהתחיל לחיות באורך חיים רגיל עם בחורה אחת ולא לחפש איך להחליף בחורות כמו גרביים אני מרגיש שזה קצת יוצא מכלל שליטה וגרם לי לחוסר איזון מוחלט בחיים.

:-) chill out, the right time will come...

77

לפי מה שאני רואה בזמן האחרון בעולם המין והזונות שהמחירים הגיעו לרמה גבוה,הגברים הרווקים הפשוטים כמונו צריכים תקציב מיוחד רק בשביל זונות,כנראה במחירים כאילו הבנאדם ישלם את כל המשכורת שלו בשביל 5 או 6 מפגשים,אפילו הבחורות העובדות בדרום תל אביב מבקשות עכשיו בימים אילו כמעט אותם מחירים של בחורות במרכז וצפון ת''א,מי שחושב המחירים בדרום ת''א הרבה פחות הוא טועה,אני מדבר מניסיון אישי,...לא יודע למה כל בחורה שמה מחיר גבוה משלה!!,,,האם תעשיית הזנות הפכה רק לאנשים עשירים או בעליי עסקיים!!!,זנות זה שירות מין עבור כסף,המקצוע הכי ותיק בעולם,מכירת הגוף תמורת סכום מסוים של כסף,ודווקה המקצוע הזה (תעשיית הזנות) צמח מאוד אצלנו במדינה, והפך מקצוע חשוב ומבוקש להרבה בחורות,חלק מהם רוווקות,חלק מהם נשואות ורוצות כסף,חלק מהם עושות את זה בשביל הנאה והכיף ולהגיע לסיפוק מיני שלא מוצאים אותו בחיים הרגילים שלהם.,אבל לרובם זה מטרה ודרך קלה להשגת כסף גדול בקלות.

אבל העובדים הפשוטים כמוני שהמשכורת שלהם בערך 4000,איך יהיה מסוגל לשלם כל כך סכומים גדולים עבור המפגשים האילו,לרגע הרגשתי את עצמי מכור לזונות כמו סמים,אפילו הזונות הם סם יותר גרוע מסמים רגילים,לא יודע יש התמכרות לאלאכוהול,יש התמכרות לסמים,והכי גרוע זה התמכרות לזונות.

רציתי לדעת האם קיום הרבה יחסי מין עם זונות לגבר רווק בלי קשר עם בחורה הוא דבר חיובי או שלילי,טוב או רע,אני חושב ובטוח גם שאני לא הגבר הרווק היחיד שהולך לזונות,יש הרבה כמוני,ואני מוסיף יש נשואים הולכים גם לשם,רק רציתי לדעת מהח'ברה כאן שעוברים אותה חוויה כמוני האם זה נחשב דבר רגיל? או זה בעיה נפשית כעניין התמכרות שלילי.יש רווקים אומרים לי יכולים לשאר חודשים,אפילו הרבה זמן בלי קיום יחסי מין !!האם זה נכון?!איך הם יכולים להחזיק את עצמם כל כך זמן בלי יחסי מין?!!,או זה עניין של תשוקה בוערת בגוף, שונה מאדם לאחר,מגוף לגוף ,דווקה אני מזל שור לא יודע,מגדירים אותו כמזל חרמן בצורה מוזרה לפי מה ששמעתי מאנשים.

לסיכום רציתי תשובה מהח'ברה כאן וכל מי שקרא הכתבה שלי,מי ניהנה יותר במין וסיקס ?!!!

*גבר רווק חרמן עם זונה (בחורה עובדת)?

*גבר עושה סקס עם חברה או יזיזה?

*גבר עושה סקס עם אשתו ??

מעניין אותי לדעת מי מהם מגיע יותר לשיא התענוג והפנטזיות בעולם המין והסקס.

האם להמשיך ללכת לזונות זה דבר רגיל?!!זה כמו מרגיע תרופת אקמול או אספירין... האם זה מחלת התמכרות !!! וכל פעם שנכנסים עמוק לתוך העולם הזה אי אפשר לצאת ממנו?!! האם אנחנו קונים מחלות בכסף וחשופים לגל מחלות מין ומסכנים את חיינו גם?!!האם האנשים שנדבקו בHIV הלכו באותה דרך כמונו או זה עניין של מזל(רוליטה רוסית)?!!!זונות זה כל כך מפחיד מסוכן בצורה הזאת?! או אני רגיש מדיי ומפחד הרבה..אני מדבר על עצמי שהייתי בעולם הזונות מגיל 18 ועד היום אני בן28. על עשר שנים שהייתי בעולם המוזר הזה שיש בו דברים עד היום לא מצאתי להם תשובה.

תמיד בשטח למען כולם.

78
חתיך רומנטי,
שאלת הרבה שאלות אבל לא שאלת שאלה אחת.

האם זה עושה אותך מאושר? האם זה תורם לאושר שלך?

אם כן, תעשה מה שמביא לך אושר ותשלם מה שזה עולה.
אם לא, אז כדאי לך להפסיק עם זה ולהשקיע את הזמן, את המרץ ואת הכסף שלך בדברים אחרים שעשויים לתרום יותר לאושר שלך.

maxmax2010-08-23 00:52:29
אז אגמור בשיר מזמור

79
אני מסכים עם החתיך שאמר שהמחירים בדרום לא שונים בהרבה מצפון ת"א.

לדוגמא הנה מחירון אמיתי לגמרי של זונת רחוב מרחוב הר ציון שבדרום ת"א:

50 שח מציצה עם קונדום

100 שח מציצה וזיון (אפשר בלי)

150 שח מציצה וזיון (אפשר בלי, גמירה בפה) ו"יחס של חברה"

שעל כך נאמר: עם חברות כאלה מי צריך אויבות...

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”