אני אומנם מכור לסקס אבל לא עם נערות עובדות, אני מכור לסקס בכך שאני חייב לגמור לפחות 3 פעמים ביום.
ואם לא עם חברה קבועה אז על ידי צפיה בסרטים.
אגב... מדובר במשהו שאצלי מגיל 13-14 מהגילאים הללו עד גיל 17 הייתי עם 80 בחורות בערך לפי דעתי , אחר כך קצב הבחורות נרגע בגלל חברה קבועה אבל כל הזמן ולא משנה עם בחורות או בלי המשכתי לצפות בסרטים, לעיתים גם אחרי שבחורה היתה אצלי בבית ועשינו סקס כל הלילה עדיין ישר ניגשתי לצפות בסרט (לעיתים גם סרטים משותפים שלנו מהבילוי יחדיו), בשנים האחרונות אומנם אני כל הזמן עם חברות קבועות ומה לעשות שהן לא רוצות כל הזמן ולא כל הזמן בא או יש חשק וגם המשיכה נשחקת , אז אני פונה לפורנו , זה הכי זמין שיש ומכל הסוגים והמינים וכל מה שבא לך באותו רגע ניתן למימוש. זה נגיש קל ובחינם.
זאת בעיה רצינית.
היום אני נושק ל-30, נמשך רק לבחורות בעל סקס אפיל שונה , החמודות למניהן לא עושות לי את זה, והאמת היא שכל העניין הזה מאוד מרוקן. מוציא מאיפוס מהחיים האמתיים.
כמו תחושת חוסר מימוש עצמי בגלל ההתעסקות הרבה בנושא והבעיה היא שללא התעסקות בנושא טעם החיים לא ברור ומרגיש מר.
אז זה טיפה עלי, ועכשיו משהו לכולם , אולי אני מחדש ואולי לא אבל שווה קריאה:
חוכמה מהמזרח הרחוק טוענת שהיצר המיני הוא היצר החזק ביותר על פני כדור הארץ.
ככל שהיצר הנל חזק יותר אצל בן אדם או בת אדם ככה מידת הפוטנציאל , האינטילגנציה הרוחנית והיכולת האישית גדולה יותר.
כלומר: ככל שבן אדם יותר חרמן והיצר שלו יותר גדול ככה הפוטנציאל שלו להצליח בחיים יותר גדול.
ובצורה חד וחלקה ושלא משתמעת נטען : אנשים בעל יצר מיני חזק ביותר הם גאונים.
טענה זאת גם מסתמכת על דמויות גאוניות מההיסטוריה כגון איינשטיין שהיה ידוע בחרמנותו , צארלי צפלין שהיה מכור למין , סופרים ידועים , פוליטקאים חוצי גבולות ועוד גאונים רבים אשר היו ידועים כבעלי יצר מיני חזק.
גם הרצל שלנו חוזה המדינה היה חרמן לא קטן בעל נטיות פדופליות (תחפשו ספרים על האיש ותקראו).
נחזור לטענה:
אותה טענה של חכמי המזרח הקדומים טוענת שעם הגיל מידת החרמנות פוחתת ועל כן הראיה שגברים מבוגרים מצליחים יותר מצעירים! מכיוון שאותם גברים "ניתבו" את אותן האנרגיות שהיו בהם למען מטרות אחרות.
ובשורה התחתונה וכסיכום , נטען שאישיות בעלת אנרגיות מניות גבוהות אשר תצליח לנתב את אותן אנרגיות למען מטרות אחרות אשר יקדמו את האדם בדרכים אחרות , תצליח, תשגשג ותהפוך להיות רוחנית במידה גבוהה ותתחבר לתבונה של היקום.
יש בזה מקביל אגב מהיהדות (כמו שכבר כתב פיקנרול כמה פוסטים מעלי).
ועכשיו בנימה אישית שמתחברת לכל הכתוב:
אני יודע שאני גאון (לא מתנשא או משהו , פשוט יודע, מוכח)
המחשבות עפות בתוך הראש שלי במהירות של 200 קילומטר בשעה, הלימודים בבית הספר שיעממו אותי, ידעתי אנגלית יותר טוב מהמורה רק על ידי צפיה בטלווזיה ושמיעת שירים עזבתי את בית הספר בגיל 16,העדפתי להנדס בחורות בגילילצלם סרטי פורנו מטורפים שבוע אחרי שאיבדו את בתוליהן.
אני באמת מסוגל להרבה דברים ואני מודע לזה, כאילו אני יודע הכל, מאיפשהו ומאיזה סיבה הכל ברור מובן וידוע לי .
אבל הדבר היחידי שגורם לי לנוע הוא מין, כל דבר אחר פשוט לא מעניין, משעמם , חסר טעם.
המין האנושי בעיניי הוא דבר מיותר והרסני המכלה את עצמו ואת הכדור עליו הוא יושב, בני האדם צפויים ושקופים , האומנות הפכה פסה,התרבות ממוסחרת ונאבקת על חייה. הכסף שהפך לאלוהים של החילונים (וגם של חלק מהדתיים

הדבר היחידי שעוד איכשהו מצליח להניע את מסלול החיים שלי הוא מין.
אני בטוח שלא כיף לקרוא את כל שכתבתי , אבל גם לא נחמד לחיות ככה.
יש לי חברים שמכורים להימורים , יש לי חבר טוב שמכור לסמים ואקסית שמכורה לקניות.
הדתיים מכורים לאלוהים , ושאר האנשים פשוט מכורים לטלווזיה לחדשות לאקטואליה, לבלאגן או לכל דבר אחר.
מין בניגוד לכל השאר הוא גם מאוד מהנה

אז מה אני יכל לעשות? להעניש את עצמי? לבכות על הנשמה שלי שהולכת לאיבוד? להחליף התמכרות?
ללכת לקבוצת תמיכה ולהפוך את חיי למכור לאותה "תמיכה" ולאותה קבוצה?
החברה המודרנית כמו שהיא מובילה את המין האנושי כחברה לניוון והופכת את המושג : "עצמי" לקדוש ובעקבות כך את נפשו של העצמי למעונה.
אותם אלה כמוני שעדיין יש בהם רגשות עזים אשר כואבים וחשים כל אדם בהם הם נוגעים ומלאים אמפטיה חסרת גבולות כלפי האחר מנתקים את המציאות הולכים לדבר היחידי שעושה להם טוב.
לגמור.
יום טוב לכולם.