כ למה לעזאזל לגמור פעמיים? - סקס אדיר

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

1
חברים יקרים,
רציתי לשמוע את דעותיכם ללמוד ולהחכים.

אולי מישהו סוף סוף יסביר לי לגבי דבר ששב ועולה פעם אחר
פעם בדיווחים:
מה ההיסטריה לגמור פעמיים???

מה, זה עניין של "להחזיר את ההשקעה"?
למה למהר לגמור פעמיים כשאפשר לזיין ברגוע?

ברור שכל אחד והסטייל שלו, אבל בכל זאת בואו והביעו את
דעתכם.
אז אגמור בשיר מזמור

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

4

מקסמקס,

אכן, נראה כי יש פה ענין של לנצל כל רגע נתון - בייחוד אצל פרטיות שאין לחץ ושעה היא שעה ולנסות לגמור כאילו אין מחר או לחילופין כאילו אין ערב עם אשתך או ידך

אני לדוגמא שואל לפני הגעתי כמה אקטים אפשריים ומנסה לנצל את כישוריה ומתנותיה של הגברת. אני חובב פרטיות ידוע ולא מתקרב לתקתוקיות וחשוב לי גם לענג את הבחורה ולגמור פעם אחת איתה בחדירה ופעם באוראלי.

ישנם אלה הגורסים שעם פרטית אתה רוצה להרגיש 100% GFE ולכן שיחה מקדימה ושיחה שלאחרי מהווים 40-50% מהזן וממילא אין זמן ל-2 אקטים.

ויש הרוצים בופט של אכול כפי יכולתך.

דיפלומה בלשון צרפתית...

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

6
בואו נשים את הקלפים על השולחן.
הגמירה הראשונה היא בד"כ מהירה במיוחד אם השמוליק שלך צבר מטען כבד (זו כל מהות התקתוק.),
לגמור פעמיים יבטיח שלא תתוקתק אלה אם כן אתה סובל משפיכה מהירה גם בסיבוב השני (אם כן שוו ללכת לטיפול.)
ושיהיה לך זמן להיהנות גם מהמין ומהמשחק המוקדם.

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

7

צודק ידידי המלומד , עד שאתה נפגש, מגיע, מברר. הראש כבר עובד חושב- גם הראש שלמטה חושב וחושב וגודל

ולכן כאשר אתה מגיע ויודע מראש שיש 2 אקטים אתה משוחרר , אני יכול לומר לכן שהרבה פעמים (אצל קבועות)

פעם 1 טובה שווה זה בהחלט מספיק אם הייתה זרימה אווירה והקטן באמת שחרר לחץ, לי באופן אישי הכי חושב מידת התמסרות הבחורה שנותנת שירות

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

10

טוב אז ככה נעים מאוד אני חדשה כאן ויש הרבה מה לומר לכל הפטפטנים מבינכם.

אני עצמי בחורה עובדת קראתי כאן את כל עיניין הגמירות המטופש הזה לטעמי.

זה מאוד תלוי מה כל אחד ממחפש, אני חושבת.

אם מדובר בגבר שהוא בעיניין של גמירה נטו וסתם לא בא לו להביא ביד ואין לו סבלנות להתעסק בלהכיר ולהנעים את זמנו עם נערת ליווי או מארחת אז ברור שעדיף לשלם פחות ללכת לאחת הדירות לתקתק ולגמור עם זה.

אלו מכם שמחפשים איכות וחשוב להם שהזמן יעבור בנעימות מן הסתם משלמים קצת יותר קובעים עם נערת ליווי פרטית עדיף, כי כשאנחנו דרך משרד תמיד יש טלפון לקראת סוף הזמן שמלחיץ. אם אתם חמודים ומשקיעים בלהנעים גם את זמנה של הזונה הפרטית סביר להניח שהיא לא תשים לב אם עוברות להן בכיף עוד 20 דק' כך שיהיה לכם זמן גם לשתות משהו יחד לפטפט ולהפוך את הכל לנעים יותר ואיכותי לא פחות ואז כמובן שזה לא ממש משנה אם הספקתם לגמור פעמיים או פעם אחת כי בכל מקרה זה היה כיף אמיתי לכל המשתתפים בדרך אל הגמירה המיוחלת.

וכל זה כמובן בתנאי שנפלתם על אחת שגם אוהבת איכות וגם מוכנה לתת שירות טוב ולהרשות גם לעצמה להנות..

שיהיה לכם בהצלחה בפגישה הבאה...

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”