אני מתכוון לזה שהייתם עם נערת ליווי באיזה מכון וכעבור זמן מה נתקלתם אחד בשני במסגרת העבודה שלכם או במקום ציבורי כל שהוא,
האם תברכו אחד את השני בשלום או שמה תתעלמו כאילו שלא הכרתם?
מין דילמה שכזו במיוחד שאתם אם משפחה או החברה.
כ
אני מתכוון לזה שהייתם עם נערת ליווי באיזה מכון וכעבור זמן מה נתקלתם אחד בשני במסגרת העבודה שלכם או במקום ציבורי כל שהוא,
האם תברכו אחד את השני בשלום או שמה תתעלמו כאילו שלא הכרתם?
מין דילמה שכזו במיוחד שאתם אם משפחה או החברה.
קרה ועוד איך קרה ולא פעם אחת. הפעם האחרונה הייתה זה שביקשתי מידידה שלי שפעם הייתה זונה (גם היום היא זונה, אבל בקטנה) שתביא איזה מישהי ונעשה אורגיה. מידי פעם יש לה מציאות ויש נורמליות ומידי פעם יש די שוות. בפעם האחרונה היא אירגנה מישהי ואיך שהיא ניכנסה לדלת אמרתי וואי, היא מה זה מוכרת לי חבל על הזמן. אבל מאיפה??? לפי המבט של הפנים שלה היא כנראה גם הכירה אותי.
בסיום הזיון שאלתי אותה אם היא צריכה שאני אקפיץ אותה הבייתה וזרקתי שאני גר ברחוב כזה וכזה, היא שאלה איזה מספר??? אז כבר הבנתי שהשרלילה הזאת שדפקתי בה עכשיו היא שכנה מבניין לייד.
לפעמים אני רואה אותה עוברת לידי וסתם מעלה חיוך ולא אומר כלום. תכלס בשביל מה להביך אותה עוד יותר.
אוהב שלום ,אתה צודק לדעתי להגיד שלום זה לא נוראה אפילו ציט צט קצר , השאלה אם אתה לבדך או אם איזה מכר שלא בא לך כל כך שידע מהחתיכה הזו,
המצב הכי קרוב שהיה לי זה שנתקלתי בקבועה שלי ואז החלפנו חיוכים והמשכנו לדרכנו
אוהב שלום ,אתה צודק לדעתי להגיד שלום זה
לא נוראה אפילו ציט צט קצר , השאלה אם אתה לבדך או אם איזה
מכר שלא בא לך כל כך שידע מהחתיכה הזו,
המצב הכי קרוב שהיה לי זה שנתקלתי בקבועה שלי ואז החלפנו
חיוכים והמשכנו לדרכנו
אוהב שלןם,
זה בדיוק המצב שדיברתי עליו ,הקטע הכי הזוי שאתה מחרטט לחברה שלך איזה סיפור והיא באה לך בהפוכה שהיא מכירה אותה שהיא זונה באיה מכון
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”