כ שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום - סקס אדיר

שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום

1
חברה, יש לי בעיה ,שאני מעריך שמשותפת לעוד משתתפים בפורום.
בימינו כשמרבית הרכישות נעשות באמצעות כרטיס אשראי ,כל משיכת מזומנים בחשבון המשותף עם בת הזוג ובוודאי אם היא נעשית בתדירות גבוה ,חשופה לבקרה וחשדנות....
כדי ל"הכשיר" מזומנים למפגשים עם הנערות אני נאלץ להמציא רעיונות מקוריים,כגון: בארוחה במסעדה עם חברים להתנדב לשלם עבור כולם באשראי ואח"כ לקבל מהם החזר במזומן וכד'....
בקיצור ידידיי אני פונה לתחכום / ניסיון שלכם ומבקש לקבל עצות על דרכים מקוריות לכיבוס אמצעי המימון למפגשים .

תודה מראש,
ראול

3
[QUOTE=Shrek]החיים שלי טובים...
את כל הכספים אני מנהל...

אישתי יש לה כרטיס והיא מגהצת מתי שהיא צריכה...

:)

[/QUOTE]

הוא לא ביקש שתתרברב כמה טוב לך הבחור ביקש עזרה וצריך לחשוב על רעיונות שיכולים לעזור לעוד חברים.

צריך לחשוב גם על זה.
M

7
חשבון בנק "סודי" יכול לעבוד כל עוד לא נתפסת, אבל אין קל מזה לעלות על עקבותיך במקרה שדברים
מסתבכים כפי שציין אחינו אשל"ג.

בסניפי שופרסל קיימת אפשרות למשיכה של עד 500 ש"ח במידה ואתה עורך את קניותיך במקום, זוהי אפשרות

מצויינת אם המשיכה מוסווית בין שאר הקניות - כדאי לבדוק.

בגמילה

8
כנס לילו !!!
השתמש בשירות הכספומן, זה מופיע כרכישה רגילה בילו....

נניח שכל בוקר אתה עוצר לקפה ומאפה או משהו... לאט לאט זה מצטבר.

הוצאת כסף לצורכי הימורים לוטו/טוטו ... שם צריך לשלם במזומן ואשתך לא ממש תצפה שתזכה....

שיטת ריקון החברים - קבע משחק פוקר עם חברים תרוויח 1000 ש"ח תדווח לבוס רווחים של 150 ש"ח (קנה לה בהם מתנה - וואי היא בטירוף כבר.....יאללה נעליים .....) ואת השאר שמור לשעת הצורך
הכל מכל כל....

9
תמיד אפשר לספר שאכלתה משהו או קניתה משהו לרכב ולנפח קצת את העלות האמיתית
שמן לאכב במקום 50 עלה לך 150 כי אתה קטנה את הכי טוב וכו
מיים לשמשות עלו לך 40 בגלל החומר אבל אתה משתמש כמוני במיים ריגלים עם מנקה רצפות כי זה קטלני
ועוד ועוד

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”