כ המשטרה הפסידה בקרב... - סקס אדיר

המשטרה הפסידה בקרב...

1

המשטרה הפסידה בקרב בבית המשפט על סגירת מכון

קביעת השופט "השכנים לא התלוננו"

כנראה כי ה"שכנים" הם שוהים בלתי חוקיים שפוחדים להתקרב למשטרה....

התפרסם היום בעיתון קראו:

שופט השאיר בית בושת פתוח:

"לא היו תלונות"

לאחרונה השקיעה ימ"ר תל אביב מאמץ רב לסגירת בית בושת שפעל בבניין מגורים בעיר והציגה ראיות מפלילות בבית המשפט. אולם, השופט לא הוציא צו סגירה: "השכנים לא התלוננו"

אלי סניור

פורסם: 01.03.11, 17:23

המשטרה סוגרת ובית המשפט פותח: בתקופה האחרונה מפעילה ימ"ר תל-אביב מאמצים גדולים במטרה למגר את תופעת בתי הבושת שפועלים ברחבי העיר, בייחוד אלה הממוקמים באזורי המגורים. אולם, מאמציהם יורדים לטמיון בגלל בית המשפט. הסיבה: השכנים לא מתלוננים

הזנות בישראל איננה מוגדרת כעבירה, אלא אם היא מפריעה לזולת. למרות שרבים מבתי הבושת פועלים במרכזי שכונות מגורים, ממעטים התושבים להתלונן, בעיקר בגלל שאותם בתי בושת פועלים בחסות ארגוני פשיעה ועבריינים.

זה שבועות מנסים רב-פקד רונן נחשוני ואנשיו ממחלק המוסר בימ"ר תל-אביב לסגור בית זונות שפועל בבניין מגורים בעיר, אך ללא הצלחה. לפני כחודש הם תפסו במקום בין 8-6 בנות ב"משמרת" והיו שם גם ג'קוזי ובכל חדר מסכי פלאזמה.

החוקרים אספו ראיות מפלילות ובמשטרה היו מרוצים ומיהרו לפעול לסגירת בית הזונות. הם פנו לבעל הדירה, שכלל לא ידע על הפעילות המתקיימת במקום והתברר כי הוא השכיר את הנכס לדייר משנה שגם טען שלא ידוע לו כלום.

במשטרה הוציאו למקום צו סגירה מנהלי למשך 30 יום ולאחר מכן פנו לבית המשפט על מנת לקבל צו סגירה קבוע. בדיון שהתקיים בבית משפט השלום בתל אביב בפני השופט שמאי בקר, טענו הסנגורים כי "אי אפשר לפגוע בזכויות פרטיות של חופש העיסוק". לדבריהם, "זנות היא לא עבירה במדינת ישראל וצריך תלונה על מטרד, לא איזה טלפון שמישהו הרים ואמר שזה מפריע לו".

בנוסף, טענו הסנגורים כי "דיון עקרוני שכזה" צריך להתקיים בבית משפט מחוזי ובהליך אזרחי ולא בבית משפט השלום. מנגד, המשיכו במשטרה להתעקש שמדובר בבית בושת שמפריע לסביבה וביקשו צו להגבלת השימוש בעסק לשם מניעת ביצוע עבירה.

אולם, השופט בקר דחה את בקשת המשטרה ולא הוציאה צו סגירה למקום: "אודה ולא אבוש, כי לו הייתה באה המשטרה ומציגה בפני תלונות של שכנים המלמדים על מטרד ממשי, לא הייתי מהסס להוציא תחת ידי צו כמבוקש". עם זאת, הוסיף השופט כי "כאשר על פני הדברים מונחים על הכף שיקולים כבדי משקל, הן מצד המשטרה והן מצד ההגנה, אלה ביחס לזכויות התושבים בעיר תל אביב, ואלה - ביחס לזכותן של נשים לעבוד בצורה מסודרת באופן שלא מפריע לזולת, אני סבור כי יש להמתין להחלטת בית המשפט המחוזי ביחס לסוגיה עקרונית דלעיל"

מקור:

ynet.co.il/articles/0,7340,L-4036114,00.html

19LOLx82011-03-01 19:55:13
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

המשטרה הפסידה בקרב...

4
סוף סוף יש שופט גבר עם ביצי פלדה !
או שהוא בעצמו לקוח של אותו מכון בושת.....
או שאחת מבנותיו עובדת שם....
או שהשכנים פוחדים...
או ש..

אני חושב שהמשטרה לרוב תפסיד מהסיבה שכאשר הם סוגרים מכון/דירה תמיד יפתח עוד אחד וכן הלאה..
אינני מתכוון על אזור דרום ת'א (ש-שם כן המשטרה הצליחה) אלא על מרכז תל אביב.
אפשר גם לומר שבצפון הארץ כמו חיפה והקריות לא נשמעים שמועות שנסגרות דירות דיסקרטיות שזה כבר
מצביע על משהו.

יש לציין שהשוטרים פה פישלו בתביעה,בכך שלא השיגו תלונות מהשכנים (יכול להיות שכלל לא היו תלונות) כנגד אותו מכון.

קצת נגיעה בנוגע למיסוד הזנות -

אם יש ביקוש לאיזשהו
שירות או מוצר, יש 2 אפשרויות :

1. מישהו מספק את זה
באופן חוקי, עם ההגבלות המתאימות, ותחת פיקוח.

2. מישהו מספק את זה
באופן לא חוקי, בלי הגבלה, ובלי פיקוח.

ההיסטוריה מוכיחה שאם
אופציה 1 לא מתקיימת, אופציה 2 משגשגת, לדוגמה ב"תקופת היובש" באמריקה בשנות
ה-20, כשאלכוהול היה לא חוקי, קמו אלפי פאבים לא חוקיים בכל מקום.
והנזק של אופציה
2 הוא גדול לעין ערוך מזה של אופציה 1, בגלל העדר פיקוח.

אולי אני טועה אבל מיסוד הזנות יעשה את
הזונות יותר פופולריות ולכן יותר סקס (או שלא..זאת נראה בעתיד)

לסגור את הכנסת . זה בית הבושת
הגדול בארץ !

SEXHUNTER2011-03-01 22:32:26
Follow your instincts, not your horniness

המשטרה הפסידה בקרב...

5
[QUOTE=SEXHUNTER] סוף סוף יש שופט גבר עם ביצי פלדה !
או שהוא בעצמו לקוח של אותו מכון בושת.....

או שאחת מבנותיו עובדת שם....

או שהשכנים פוחדים...

או ש..

או שהוא פשוט מאמין בחופש העיסוק!!

אני חושב שהמשטרה לרוב תפסיד מהסיבה שכאשר הם סוגרים מכון/דירה תמיד יפתח עוד אחד וכן הלאה..

אינני מתכוון על אזור דרום ת'א (ש-שם כן המשטרה הצליחה) אלא על מרכז תל אביב.

אפשר גם לומר שבצפון הארץ כמו חיפה והקריות לא נשמעים שמועות שנסגרות דירות דיסקרטיות שזה כבר

מצביע על משהו.

דרום ת"א נמצאת כרגע תחת זכוכית מגדלת בגלל שהיא הפכה לאחו מלבלב של פשיעה על כל סוגיה. המשטרה יודעת שכל מכון שנסגר יפתח מחדש, מקסימום במקום אחר, אבל צו סגירה של מקום כזה גורם לזעזוע כלכלי לא קטן למפעילי המקום, אולי המשטרה מקווה לפגוע בכיס שלהם מספיק פעמים בכדי שירימו ידיים ויפתחו דוכן פלאפל במקום. מה שלא יקרה.

יש לציין שהשוטרים פה פישלו בתביעה,בכך שלא השיגו תלונות מהשכנים (יכול להיות שכלל לא היו תלונות) כנגד אותו מכון.

הם טוענים שהשכנים מפחדים מבעלי המקום...שטויות במיץ! בעלי המקום בדר"כ מתידדים עם השכנים (או שומרים על פרופיל נמוך עד בלתי נראה) ואפילו מציעים פיצויים מכובדים תמורת שקט תעשייתי.

קצת נגיעה בנוגע למיסוד הזנות -

אם יש ביקוש לאיזשהו שירות או מוצר, יש 2 אפשרויות :

1. מישהו מספק את זה באופן חוקי, עם ההגבלות המתאימות, ותחת פיקוח.

2. מישהו מספק את זה באופן לא חוקי, בלי הגבלה, ובלי פיקוח.

ההיסטוריה מוכיחה שאם אופציה 1 לא מתקיימת, אופציה 2 משגשגת, לדוגמה ב"תקופת היובש" באמריקה בשנות ה-20, כשאלכוהול היה לא חוקי, קמו אלפי פאבים לא חוקיים בכל מקום.

והנזק של אופציה 2 הוא גדול לעין ערוך מזה של אופציה 1, בגלל העדר פיקוח.

אולי אני טועה אבל מיסוד הזנות יעשה את הזונות יותר פופולריות ולכן יותר סקס (או שלא..זאת נראה בעתיד)

לסגור את הכנסת . זה בית הבושת הגדול בארץ ! [/QUOTE]

לא לסגור את הכנסת, אלא רק להחליף את היושבים בה- באנשי רוח, אקדמיה, מדע (גם כמה זונות לא יזיקו להם)

19LOLx82011-03-01 23:55:34
קישור לאתר הפרטי שלי:

המשטרה הפסידה בקרב...

9
[QUOTE=זונה מאושרת][QUOTE=SEXHUNTER

לא לסגור את הכנסת, אלא רק להחליף את היושבים בה- באנשי רוח, אקדמיה, מדע (גם כמה זונות לא יזיקו להם)

[/QUOTE]
את כמו כמעט תמיד צודקת.
אבל זה חלום כמו חלום מיסוד הזנות.

נצטרך להיות עם מצב עצוב של היום.

אני אישית פגשתי בין זונות נשים (בני אדם) נהדרים, יותר איכותיים שאנשי אקדמיה ובטח עסקנים פוליטיים.

אבל זאת המציאות.

וזה לא רק בארץ. תמיד לא אהבתי את הילרי קלינטון, ממש לא סבלתי אבל חשבתי שהיא אישיות. התברר - זונה מהסוג שמירב כותבת:

"נפילה רצחנית"

המשטרה הפסידה בקרב...

10
מירבי,
הכוונה היא אכן לסגור ולאחר מיכן להחליף את הזועמה באנשים איכותיים ומלומדים שביכולתם לשנות את פרצופה המכוער של הכנסת.
לא מספיק לחוקק חוקים אלא לנקוט במעשים טובים ומועילים.

בבחירות הבאות אני מצביע ל- זמ (זונה מאושרת) קריצה Heart

SEXHUNTER2011-03-02 00:22:58
Follow your instincts, not your horniness
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”