כ קריסטל 45+ ? - דף 5 - סקס אדיר

קריסטל 45+ ?

42

כל הסיפורים על ההתחמקויולת שלה נכונים -נכוויתי בגדול!

קבעתי איתה ביןם שישי בשעה 16:00

הגעתי כפי שקבענו כל הדרך ממעלה אדומים (כמעט שעה ורבע נסיעה)

משעה 16:00 ועד 18:00 במשך שעתיים אני מתקשר והיא לא עונה.

בסופו של דבר נמאס לי וחזרתי לבית,בלי כלום

צריך לנדות אותה!

בת זונה

קריסטל 45+ ?

45

אני הייתי אצלה 3 פעמים באירוח פרטי במלון דירות בת"א.

ראה את ההודעות שלי בתחילת הפוסט.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

קריסטל 45+ ?

46

בסוף הגעתי אליה

היא באמת נימפומנית במלוא מובן המילה

רציתי ללכת אחרי שגמרתי אבל היא לא עזבה אותי וממש אנסה אותי כדי שאגמור שוב

הייתי אצלה שעה וחצי וממש לא נראה לי שעניין אותה הכסף,אפילו כשרציתי לתת לה טיפ,היא אמר,לא צריך.

בקיצור,מי שרוצה סקס משוגע,ביזארי ללא גבולות שיילך לקריסטל

קריסטל 45+ ?

48
פעם אחת קבעתי איתה לשעה מסוימת וכשהתקשרתי אחרי אינספור פעמים היא נזכרה לענות רק שהיא נשמעה כאילו שהיא נירדמה או לקחה מנת קריסטל בעצמה... אולי זו הסיבה לכינוי שלה?

קריסטל 45+ ?

49
אפשר לתפוס אותה מידי פעם בתל ברוך השעות הצהריים בין 12:00 ל 16:00.

לפני שבוע עברתי שם עם הרכב וראיתי אותה בשעות האלה יושבת באיזור מנדרין..

ולעיתים היא עומדת גם באיזור המכללות. היא קלה לזיהוי , יש לה שיער בלונד פלטינה

והיא תמיד לובשת חצאית. שמה האמיתי הוא אורית.

אפשר להגיע אליה אם האוטו בסביבות 15:00 -16:00 ולאסוף אותה משם למלון שבו היא מתגוררת.

(אני אישית זיינתי אותה במלון דירות ברחוב חבקוק הנביא , ליד יורדי הסירה),
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

קריסטל 45+ ?

50

שלום לכולם !!!

אחרי תיאורים שלכם על אורית או קריסטל (השם האמיתי אורית ) התקשרתי אליה , ענתה לי מייד והציעה לבוא , זו מתגוררת במלון "נורדאו" נחלת בניימין 27 מול חניון גונזברג (יש חניה בשפע ) , עליתי לקומה שלישית טרם היא מסתכלת מי זה מהמרפסת , מדובר בחדר קטן בו היא מתגוררת , האישה כבת 45 בלונדה שמנמונת גוף חלק צחקנית מפריחה נשיקות באוויר נפתחת מייד והציעה מקלחת לאחר תשלום של 300 במזומן ) המקלחת משותפת איתה , היא מסבנת , תוך שהיא יושבת על האסלה ומבקשת שתשתין לה בפה אם יש לך , היה לי , היא לא בולעת , אך אתה משתין לה בפה חופשי , היא נראת אוהבת את הקטע , לאחר מכן הלכנו למיטה , היא מתחילה בליקוקים ארוכים בכל מקום אפשרי החל מהאוזן יורדת לביצים לחור של הטוסיק , לכפות הרגליים , וכל עוד לא הפסקתי היא ליקקה במרץ רב , דחפתי אצבעות לכוס ( שהוא צר במיוחדגם לטוסיק) תוך שאני מכה אותה בישבן מכות נמרצות דבר שהיא אוהבת , לאחר רבע שעה ליקוק ומכות בא לחוש את השבלול שלה ... אני גוהר מעליה מזיין בעוצמה , היא נראת נהנת מבקשת עוד , התחלתי לסטור על הפנים והיא מנשקת את ידי לאחר כל סטירה , משם עברנו לזיון אנאלי , שהיא גם נהנת ממנו , תוך כדי היא מספרת על חוויות עם לקוחות אחרים , ההתרשמות שאין לה כמעט גבולות , למעט בעלי חיים וביזאר קשה , היא גם מספרת על החבר שלב ושהם מנסים לעשות ילד , לאחר שעה וחצי נמאס קצת גמרתי , והיא העניקה לי עיסוי בגב רבע שעה , סיימתי התלבשתי הלכתי , תאמת חברה די מרוצה , למעט העובדה שמדובר באישה מבוגרת . לחובבי סאדו וביזאר ממולץ

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”